Alla krig är bankirernas krig! Vilka tjänar på attacken mot Charlie Hebdo?

Om man då utgick från att bingen, med måtten 37m*37m*39m, var halvfull som den ser ut att vara, så skulle guldet där i vara värt 5.4 triljoner dollar.

Joakim von Anka dyker i ett guldhav  värt 5.4 triljoner dollar.  Kanske mer!

Att det finns en dold agenda som styr oss får fler och fler upp ögonen för. Det som hände i Paris är med all sannolikhet en iscensatt grej. Bara det att man hittade en id-handling får ju klockarna att börja plinga. Tänker på passet som låg i aska och rök nedanför tvillingtornen. Attas pass. Mister Lai vill att vi  ska reflektera över detta:  ”Det finns en Hot spot som vi nu måste börja bevaka mycket mer och det är Saudi Arabien. Deras Kung (90 år) är på väg att avgå och hans efterträdare är 79 år och inte frisk. Landet har två mäktiga grupperingar,  den ena hos familjen Saud med alla deras prinsar och där mycket av landets pengar finns, och sedan en annan gruppering där bland annat deras mycket farlige f.d. säkerhetschef finns han som kallas bandar Bush.

Saudi är mycket rädda just nu för deras befolkning växer på ett sätt som är absolut omöjligt att försörja. Man har en befolknings tillväxt på 10 % och landet blir cirka 3 miljoner fler nu för varje år och är nu uppe i runt 30 miljoner. Förutsättningarna att försörja sitt folk med mat är ungefär en miljon resten är oljepengar där man köper allt utifrån.
Saudi Arabien är mycket viktigt när det gäller olja och jag tror att man känt att sin position i Världen hotas genom de nya produktionsfälten i främst USA av Fracking olja. Genom att få ner priset så slår man bort denna industri på ett halvår och därmed ökar saudis inflytande igen över politiken. Fundera ni över det.”

Angående dom malaysiska flygplanen – och varför just malaysiska – finns kanske svaret i Sofias kommentar: ”Malaysias forne premiärminister Makathir Muhammed talade klarspråk om judarnas makt i världen vilket retat gallfeber på världssamfundet. Han upprättade en internationell domstol som dömde Tony Blair och George Bush för krigsbrott. Den sydostasiatiska ekonomin utsattes för ett finansiellt krig med George Soros som anförare och som tappert försvarades av Makathir Muhammed”. Citat från artikel av Henrik Pihlstrom 2015-01-07 i Nordfront. Kan detta vara ORSAKEN bakom Malaysias FLYGOLYCKOR?” Svaret är nog Ja!

Men för att få någon rätsida på eländet måste man alltid följa pengarna. Michael som driver bloggen Ett nytt penningsystem skrev så här under Mr Lais inlägg om Carl Bildts enorma förräderi: ”Det som det framför alt handlar om är slaget om dollar. 85 % av all internationell handel sker i dollar (om ett svensk företag köper något i Japan används dollar – inte Yen eller kronor). Det har inneburit en enorm ”free ride” för USA som vara behövt skapa dollar som de kunnat shoppa resten av världen gratis (det kostar ju inte FED något att trycka på tangentknapparna på datorn på FED i New york).

Det digitala vägnätet som dirigerar 85 % handeln till FED i New York kallas för SWIFT. SWIFT leder alla vägar till Rom (jag menar FED i New York) Ryssarna har tillsammans med Kineserna på gång att bygga ett eget ”SWIFT”-nätverk som helt kringgår dollarn. Samtidigt håller BRIC, SCO (Shanghai Cooperation Organisation) etc slita sig från dollardiktaturen och handla med ländernas egna valutor.

Tyvärr har nog Mister Lai helt rätt. Det ser ut att bli ett till världskrig om psykopaterna, med mellanhunden men tillika psykopaten Bildt, får som de vill. Nästan alla krig kan förstås utifrån vilken valuta som ska vara härskarvalutan. Att upplysa är enda som kan stoppa psykopaterna från att genomföra det – för ljus är något de är extrem rädda för. Skrev om ungefär samma sak som Mister Lai här fast med lite mer historiska referenser.” Bankirerna kommer att starta ett till världskrig för att behålla rätten att paraistera

Miguel Gabard kommenterar under samma inlägg: ”Bra analys Michael! Det är precis det som håller på att hända. Det är bara att hoppas på att de stora herrarna inser vad de ger sig in på om de startar ett krig. Det blir inte bara ett tredje världskrig utan det blir deras absoluta undergång, en gång för alla, kosta vad det kosta vill! Det finns inte på kartan att det ryska folket ska ge sig så lätt och dessutom finns det en hel del historia som de kanske inte räknar med som gör att öststaterna håller håller ihop i slutändan. Sedan måste de också tänka på att BRIC länderna bl.a. kan vända sig mot och då är de inte i majoritet längre. Penningkriget håller just nu på att avgöras och det kommer att innebära början på slutet för de härskande krafterna.”

Och så här skriver Kristoffer Hell: ”Vi vet dock vilka som tjänar på händelsen – såsom den just nu spelas upp i media:

Det brittiska kungahuset
De som vill förvandla EU till en polisstat
Händelsen kan också att komma att användas för USA att motivera krig mot Saudiarabien.”

Det finns med andra ord hopp för världen! Mer sanning! Och ännu mera sanning är det som gäller! Sprid ljuset ni som kan! Lyft på stenen och låt odjuren kräla i solens underbara strålar!

dn svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

39 kommentarer till Alla krig är bankirernas krig! Vilka tjänar på attacken mot Charlie Hebdo?

 1. Bra syntes Helena! Ja, känns det inte lite väl tjatigt att ständigt hitta ett pass i ruinerna? Typiskt kollektivistiska materialister att tro att folk är så dumma att de inte ser igenom dessa klumpiga skådespel till slut…

  Gilla

 2. Helena,

  In essence:-

  1. I do not know enough to say whether or not this Paris shooting was or was not a ”false flag”. Your point about the ID card being found is taken.

  2. I am not a religious person – but – I am a respectful and tolerant person. I would not mock a person because of their religious beliefs. There is a lot of false narrative circulating in the Western mainstream media at present about the Paris shootings. I shall rely on one of the great jurists of the 20th Century, an American, Oliver Wendell Holmes, who in weighing the boundaries of ”free speech” said that one did not have the right falsely to shout ”fire!” in a crowded theatre. His point is both accurate and can immediately be understood. By creating panic and a stampede by expressing the shout ”fire” – that is an incitement to panic and potential death. Why then – if you are my neighbor, and I understand that you devoutly believe in ”x” or ”y” – should I not be restrained, sensitive and respectful of your belief and feelings? I may sound old fashioned, but let me use the principles of Western Democracy and further ask this:-

  Won’t the non-thinking rush to condemn all Muslim terrorists? The thinking amongst us will question:-

  If Westerners insist on the right to mock Islam and its prophet, then they should tolerate Muslims mocking of Judaism and Christianity as they wish; similarly, if Muslims object to mocking of Islam and its prophet, they should then refrain from mocking Judaism and Jews-qua Jews. You decide. Either be consistent or be explicitly inconsistent.

  You think – then you decide. Does it at all appear to be a level playing field in relation to Jews? For if there were provocative or inciteful comments against Jews ( be the Jews be Zionists or not) – then the power of money and global influence would surely descend on the critic. Why then should there not be parity with other faiths in a Democracy?

  Gilla

 3. Lasse skriver:

  Man blir ju väldigt misstänksam när terrorister tappar id-kort på brottsplatsen. Well, vi får se om polisen kan prestera några bevis om saken, om de skjuter terroristerna så ökar misstankarna ytterligare. Vilken värld vi lever i, full av lögner och bedrägerier, med oligarker, politiker och media i spetsen.

  Etablerade media är fulla av artiklar om demokratins och yttrandefrihetens försvar och att vi alla står enade mot terrorismen. Det var inga journalister som försvarade Lars Vilks och Dan Parks yttrandefrihet. Det är inga media som försvarar ”förintelseförnekarnas” yttrandefrihet, de får fängelse mellan 2-10 år om de framför en annan åsikt om ”förintelsen” än den officiella. En olaglig lag i 13 länder som strider mot de mänskliga rättigheterna. Om den officiella versionen var sann så fans det ju ingen anledning att skydda den med en olaglig lag. Sedan har vår yttrandefrihetsälskande press nästan helst stängt ner sina kommentarsfält, pissrännorna som de kallas av journalisterna. Hyckleriet vet inga gränser.

  Gilla

 4. Benny skriver:

  Lasse, ja dubbelmoralen har tydligen inga gränser. Men så anser sig journalister speciellt skyddsvärda eftersom de anser sig själva vara bärare av det fria ordet, vilket ju vid närmare granskning kan avfärdas som bullshit. Journalister av idag är endast maktens budbärare vilket är uppenbart och ser man över ägarbilden på MSM-media så blir man mörkrädd. Idel bankirer och finansbolag så långt ögat kan nå…

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Har lyssnat på ettan i radion som följer dramat. Man suger på en karamell utan innehåll i detta läger. Ändå suger man. Tänker på att Joar B som pratar är precis i samma läge som dom andra journalisterna i världen. Rapporterar samma sak. Ingenting sägs egentligen mer än att det är dramatiskt och att dom två bröderna är i ett snickeri. 80 000 poliser och militärer i jakten. Så kommer ex antal experter och pratar i samma tonart.

  inte ett ljud om att dom två bröderna kanske är oskyldiga. Att dom kanske blivit utvalda för länge sedan som aktörer i detta drama. Att det hela är ett skådespel med repliker skrivna någon annan stans och för ett bra tag sedan. Inte ett ljud om det. Alla bara rapporterar samma sak. Måste vara lätt att vara makt när det inte finns någon granskning. Bara rapportering. Apport! Hämta bytet!

  Gilla

 6. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Albert Pike som var Illuminaternas stormästare i USA kring förra sekelskiftet (1800/1900) och har en staty i Washington skrev utförligt om de långsiktiga planer som förespråkarna för den ”Nya Världsordningen” hade redan då. Bl a i sin bok ”Morals and Dogma” utvecklade han dessa totalitära tankar och förutskickade redan då tre världskrig som skulle mjuka upp och bereda massorna för ett globalt herravälde. Ni som är intresserade av den ondska som jobbar bakom kulisserna i olika slutna sällskap såsom Bilderberggruppen, The Trilateral Commission, The Committee of 300, plus otaliga andra av deras underavdelningar bör satsa två timmar på att se filmen ”Invisible Empire – a New World Order defined”. Den finns bl a på Youtube men kan med fördel beställas på http://www.vaken.se för att visas och diskuteras i skolklasser och grupper av svenskar som fortfarande har tankeförmågan i behåll. EU är ett steg på vägen mot denna globalstat, och beskrevs utmärkt i boken ”EG – Die Super-UdSSR von morgen” (ungefär EU – morgondagens Supersovjetstat) av österrikaren Dr, Karl Steinhauser. Numera finns oemotsägliga bevis på det intensiva arbete som åtskilliga organisationer och framför allt ledande personer i olika länder (Carl Bildt är ett känt namn i dessa kretsar) när det gäller att genomföra Den Nya Världsordningen. Tyvärr har den centralstyrda
  pressen och etermedia i Sverige likriktats till att vara en sorts husbondens röst och understödjer
  kraftfullt resan mot Globalstaten. Den som inte vaknar upp i nuläget och medverkar till en opinion mot detta landsförräderi kommer att bjuda sina barn och barnbarn på en tillvaro som gör att dessa kommer att förbanna sina förfäder som inte reagerade i tid.
  Kolla förresten på Google och leta upp ”The Georgia Guidestones” där en av de hemliga globalistsällskapen dokumenterat riktlinjerna för hur den nya världsordningen ska tackla det dom kallar befolkningsproblemet. Jordens befolkning ska kraftigt minskas, därför att i framtidens teknologiska samhälle finns inte plats för ”useless eaters”.

  En detaljerad redogörelse av tankarna bakom detta finns i boken ”Globaliseringsfällan – Angreppet på demokrati och välfärd” av de två journalister som tilläts vara med vid den toppkonferens i San Francisco som skedde i slutet av 1900-talet och där flera hundra av
  världens absoluta toppar bland politiker, råvarumoguler, industrialister och bankelit var samlade för att dra upp riktlinjerna för sin agenda inför 2000-talet. Den totala bristen på empati och medmänsklighet som där redovisas är hårresande, men jag har under flera år inte träffat en enda politiker eller företagsledare som känner till boken. (författarna heter Hans-Peter Martin och Harald Schumann).

  KUNSKAP ÄR STYRKA OCH FRIHET – LÄR, TÄNK OCH HANDLA ! (INTE MINST GENOM ATT SPRIDA KUNSKAP!)

  Gilla

 7. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Filmen ”Invisible Empire” finns med svensk text på DVD-versionen vilket gör att budskapet bör bli tillgängligt även för dem som inte kan politisk/byråkratiska facktermer på engelska. Lycka till!

  Gilla

 8. Magnus Johansson skriver:

  Courtenay, you and the Muslims should read the Koran and the Hadiths, then you should let us know whether it is understandable or not why Muhammad is being ridiculed. Will you do that?

  Gilla

 9. Magnus Johansson skriver:

  Helena: ”Har lyssnat på ettan i radion som följer dramat. Man suger på en karamell utan innehåll i detta läger. Ändå suger man. Tänker på att Joar B som pratar är precis i samma läge som dom andra journalisterna i världen. Rapporterar samma sak. Ingenting sägs egentligen mer än att det är dramatiskt och att dom två bröderna är i ett snickeri. 80 000 poliser och militärer i jakten. Så kommer ex antal experter och pratar i samma tonart.”

  Jag tror detta är en mycket bra sammanfattning av vad dyngskallemedia ägnar sig åt. Joar B är bara en av alla häxor av båda könen (eller alla tre könen, eller hur många det nu finns) som regerar i den stinkande del av etern de håller till. Det är bra gjort av dig, Helena, att stå ut med deras totala skitprat och lyssna dig igenom deras sändningar. Tack för rapporten från den freakshowen!

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Magnus: You´re welcome! Journalisterna är numera Reutertratts-soldater if you ask me!

  Gilla

 11. Magnus Johansson skriver:

  Reutertrattar och dyngskallemedia, när kommer de orden in i Svenska Akademiens ordlista?

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Magnus: Bra fråga! Reuter-Tratten dock! Där hälls alla nyheter ner för vidare filtrering till resten av världen! En tratt således! Det heter ju Ekot! Ekot av vad?
  Tur att Putin startat sitt Sputnikmedia! Kul att lyssna på vad han säger. Det får man inte höra i våra medier! Man kan undra varför. Vet svaret.

  Gilla

 13. Magnus Johansson skriver:

  OK, jag tänkte mig att journalisterna är som gamla grammofontrattar som sprider ut Reuters lögner.

  Nja, jag är ju inte så imponerad av Vladimir Vladimirovitj som du känner till.

  Gilla

 14. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Bra benämning: Reutertratten! För er som vill veta hur internationell nyhetsförmedling varit i princip monopoliserad sedan senare hälften av 1800-talet, bl a med framsynt användning av det nya informationsmediet telegrafen, så sök på Google: Paul Julius Reuter, en tyskfödd z-kille som
  grundade världens mest anlitade internationella nyhetsförmedling (och därmed den som kunde styra informationen och opinionen!! till den dag som idag är.) Utan kunskap om varifrån informationen kommer och kanaliseras vidare så är det svårt att fatta hur effektivt en enda källa kan forma människors uppfattning och reaktion på diverse händelser. I vår tid då massorna är effektivt nedsövda och hjärntvättade av ett mediokert skolsystem och centraldirigerade media kan den som kontrollerar och förmedlar informationen skapa i princip vilket önskat massbeteende som helst. Sverige idag är tyvärr kusligt väl förberett för storskalig manipulation

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Magnus: Varför inte? Mycket populär man.

  Gilla

 16. Magnus Johansson skriver:

  Popularitet, Helena, är ingen bra måttstock för att bedöma en karaktär.

  Gilla

 17. Magnus Johansson skriver:

  Jan-Ola: ”så sök på Google”

  Nej, sök inte på Google — The Grandmaster of Censorship (och viktig medlem i Bilderberggruppen). Sök med t.ex. Ixquick istället.

  Gilla

 18. Benny skriver:

  Magnus, vari består din kritik mot Putin? Visst, han kanske inte är världens bästa demokrat (vilka politiker är det förresten efter decemberöverenskommelsen? Eller gangstern Obama?) men du tror inte att du fallit för mediahetsen mot Putin som bedrivs här i väst? Jag trodde också förr på vad som skrevs men sedan började jag undersöka källorna bakom och då visade det sig vara idel CIA-sponsrade figurer som Carl Bildt och Masha Gessen som spred propagandan.

  Gilla

 19. Magnus Johansson skriver:

  Benny: ”[…] men du tror inte att du fallit för mediahetsen mot Putin som bedrivs här i väst?”

  Tror du att jag har gjort det, och i så fall vad får dig att tro det? Har du överhuvudtaget någon koll på vad jag främst är känd för på nätet?

  Gilla

 20. Benny skriver:

  Magnus, nej känner inte till vad du skrivit innan men det hindrar dig väl inte att konkretisera din kritik av Putin! Och jag kan villigt medge att det inte är lätt att i media skilja på vad som verkligen händer då propaganda och nyheter är så sammanflätade numera. Det senaste exemplet är väl om att transsexuella inte skulle få köra bil i Ryssland vilket antingen är en ren felläsning från journalisternas sida eller medveten smutskastning. Skulle tro att det är det senare alternativet.

  Gilla

 21. Magnus Johansson skriver:

  Benny: ”Magnus, nej känner inte till vad du skrivit innan men det hindrar dig väl inte att konkretisera din kritik av Putin!”

  Det är riktigt, men jag ger dig, och eventuellt även andra, chansen och ta igen lite efterforskning.

  Gilla

 22. Hans Nilsson skriver:

  Svenska folket måste visa sin konsumentmakt genom att skippa storbankerna och gå över till Forex Bank. Sen kan man fortsättra med allt annat som man köper. ICA bör stå överst på listan nu när de börjar med arabiska texter i sina butiker.

  Gilla

 23. Sofia skriver:

  Tyvärr är Forex ej mer moraliskt högtstående än andra penninginstitut.
  Om jag ej minns fel hade Uppdrag Granskning ett program om dem för längesedan.

  Gilla

 24. Hans Nilsson skriver:

  Den gången var det om jag minns rätt pengatvätt. Det vore nog på sin plats att granska vad storbankerna pysslar med också. Hur moraliska Forex är idag kan jag inte uttala mig om detta är ett jobb för myndigheterna att fixa. På det Forexkontor jag besöker har de en otroligt trevlig personal. Detta är i nuläget gott nog för mig.

  Gilla

 25. bedrövad skriver:

  Bedrövligt att många av de fåtal som inte är fårskallar och har insett att Paris-attacken inte var iscensatt av muslimer, utan mycket sannolikt av Israel (CIA, etc.), själva är fårskallar. De tror på allvar att Israel ÄGER de viktigaste maktinstanserna i världen och är ute efter världsherravälde (snacka om motsägelse). Israel beter sig i likhet med vilket annat skitigt land som helst. Till det som har hänt måste man hålla sig helt neutralt (om man ska förebygga katastrof).
  Studera analyserna av videoklippen på Youtube. Rekommenderar också tråden om Charlie Hebdo-konspirationen på flashback (ingen favoritsida) som innehåller flera intressanta anmärkningar. Bortse helt enkelt från deras folks överdrivna skrattretande slutsatser. Skriv så mycket om det här som möjligt innan allt faller i glömska! Upplys folk.
  Det är kusligt hur allt det här verkar överträffa alla filmer. Vilken skandal att alla dessa avslöjandena inte offentliggörs.

  Gilla

 26. bedrövad skriver:

  …många av de som man inte trodde var förskallar själva ändå är fårskallar…(eller whatever..)
  Trött efter mycket jobb, lite sömn…:)

  Gilla

 27. Magnus Johansson skriver:

  Bedrövad: ”De tror på allvar att Israel ÄGER de viktigaste maktinstanserna i världen och är ute efter världsherravälde (snacka om motsägelse).”

  Avser du debattörer på Flashback?

  Gilla

 28. bedrövad skriver:

  @ Magnus
  När jag började läsa kommentarerna på Youtube, Flashback och andra ställen blev jag först glad. Några kallade folk ”fårskallar” eftersom de hade låtit sig bli så grundlurade. Sedan blev jag chockad när det kom fram att de själva inte var bättre. De tror på allvar att judar styr hela världen, etc. Mycket sannolikt att det är Israel som ligger bakom det här. Men det kan också vara något annat land. Men att det inte är muslimer är i princip bevisat.
  Kan inte någon sammanställa och publicera allt som är sjukt med den här så kallade terrorattacken? Inklusive vad som har skett därefter. Presidenten som är på brottsplatsen på så kort tid. 88000 poliser på jakt efter två terrorister (när i världshistorien har något sådant hänt?). 50 ledare arm i arm etc… Kusligt.

  Gilla

 29. Sofia skriver:

  Satirtidningen Charlie Hebdo, som mest ägnade sig åt att håna den kristna och muslimska tron på allra grövsta sätt, köptes nyligen av Rotschildimperiet. (Fria Tider)
  ”50 ledare arm i arm”:
  Frimurisk Ceremonimästare var Jean-Claude Juncker, en av de ´300`:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Jean_Claude_Juncker
  Frimurisk Ledare porträtteras med en hand innanför rocken.
  Lägg märke till frimuriska handtecken:

  Gilla

 30. Magnus Johansson skriver:

  Bedrövad: ”De tror på allvar att judar styr hela världen, etc.”

  Vad avser du med et cetera?

  Gilla

 31. Albert skriver:

  @ Magnus
  De få inlägg av Helena jag har hunnit läsa tyckte jätte mycket om. Därför postade jag mitt första inlägg, för att be henne att skriva mer om den här skandalen. Vad bra det vore med en publikation. Jag trodde inte att jag skulle posta fler inlägg. Men nu, för en lättare kommunikation, har jag valt ett normalt nickname.
  Vad jag menade: Det är synd att en sådan gigantisk bluff som Paris-attacken ska falla i glömska pga folks korkadhet. De fåtal som har insett att allt har varit arrangerat, börjar blanda in judendom, Illimunati och annat strunt.
  Bara för några minuter sedan såg jag någonstans att även Facebook-sidan som ska ha tillhört bröderna har varit bluff (aktiv i något dygn med felaktiga registreringar av tider och sådant). Jag är nu ytterst upptagen med annat så jag har inte kunnat fördjupa mig i det. Men allt det här är mardrömslikt. Det kommer hela tiden upp nya avslöjanden och absurditeter. Terroristen ska ha haft blåa ögon, en kontorsstol som flyttas runt för att slutligen placeras på en av blodpölarna, utbytt brottsbil, polischef som under rapporteringen av sitt viktigaste fall tar livet av sig, för att nämna några få av, jag vet inte hur många avslöjanden hittills.

  Gilla

 32. Sofia skriver:

  En underbyggd fråga om Israel låg bakom Parisattacken (Om den skedde överhuvudtaget);

  Gilla

 33. Helena Palena skriver:

  Sofia: Finns det några döda? Har det skett några begravningar? Det måste ju finnas massor med folk som sörjer sina döda. Nog mördades det alltid. Men det var nog inte bröderna som gjorde det. Allt verkar iscensatt av CIA osv. Menar du att tecknarna på tidningen lever?

  Gilla

 34. Sofia skriver:

  Jag har ingen aning om tecknarna på tidningen lever eller inte. Vi har inte bevis i någon riktning.
  Allt är konstigt i denna härva.
  En annan detalj som stöder hypotesen ”Israel bakom” är att flera av ledarna som visades upp i manifestationen, ex; Hollande och Merkel såg rädda ut. (Rädda för Netanjahu?)

  Gilla

 35. Albert skriver:

  Man skaffade en likadan bil som brödernas. Efter att skådisarna var klara med sin del av hela pjäsen försvann de med hjälp utifrån. Därefter avrättades de två bröderna och man visade upp ”deras” bil för allmänheten. De missade bara ett par viktiga detaljer. Det finns ju inga perfekta brott. Eller? Tänk om alla dessa filmtabbar inte är några filmtabbar utan utgör hela budskapet: ”nu vet ni vad vi är kapabla till och ni kan aldrig komma åt oss”.
  Går jag så långt i mina misstankar som att undra om hela EU är involverat i det här, blir det bara en bekräftelse på vad de har lyckats med. Att på detta sätt sätta skräck i hjärtat på folk är värre än varje direkt hot. De skulle alltså kunna spränga en hel stad och skylla på terrorister för att få härja i hundra år framåt, med den dumma massans stöd.

  Gilla

 36. Albert skriver:

  okej. Det går tydligen inte att posta länkar på den här bloggen.
  Filmklippet på YouTube heter:
  ”Evidence Paris Shooting was False Flag – 100% Proof of Hoax”

  Gilla

 37. Albert skriver:

  Paris false flag. Nikolai Starikov:

  http://www.youtube.com/watch?v=piSVukTk4co

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.