USA anklagar ungerska tjänstemän för korruption i sin hunger efter att besegra Den Ryska Björnen! Kriget kommer!

USA krigar för att behålla petrodollarn!

USA krigar för att behålla makten genom petrodollarn!

Alla krig är bankirernas krig!

Det är verkligen upp- och nervända världen! Har alltid varit mer höger men idag håller jag på Putin. Förr var det inne bland kulturmarxisterna et consortes att hålla på kommunismen och Ryssland! Man skrek: Känner du stanken från Enskilda banken! Drack rödvin och var allmänt revolutionära. Men vad har det tagit vägen? Idag hyllar samma gäng Nato/USA och kapitalismen! Så kan man sammanfatta det hela alldenstund nämnda revolutionärer tiger still och köper allt media och Nato/EU/USA implicerar! Säger inget mot GMO och TTPI! Ljuder inte upp sin stämma! What the fuck!

Västmedierna skriver ner Putin och förvränger vad han säger. Man måste ha en ond att lägga an på när bin Laden (fast fejkad) kastades i havet. I sitt tal i december sa Puti att Nato/USA har 1 000 baser i världen. Ryssland har två på sin planhalva. Så vem är den onde! Alla som går emot imperiet åker på hemska saker. Ungern är på tur. USA måste destabilisera det landet för att kunna komma åt Ryssland. Polen har dom redan fått på fall.

Så här skriver Autentopia/Carina på sin blogg: Vilka positiva signaler finns då som kan motverka anglozionismens strävan efter sitt världsherravälde bestående av dem själva och 500 000 000 passiviserade och förgiftade slavar?

Den 25 december deklarerade Ungens president sitt motstånd mot EU/USA, justerat googleöversatt citat från tysk media: ”Ungerns premiärminister Orban Vikor tar avstånd från EU och anklagar den amerikanska regeringen för att försöka inleda ett nytt kallt krig mot Ryssland. Ungern kommer inte att delta. Tvisten mellan den ungerska regeringen och USA fortsätter att eskalera. Premiärminister Viktor Orban sade på tisdagen att den amerikanska regeringen tar korruptionanklagelser mot högre ungerska tjänstemän som en ursäkt för att expandera USA: s inflytande i Europa. Med tanke på Ukraina krisen anklagade han USA för att försöka dra in också EU i konflikten. ”Mellan USA och Ryssland råder en stämning som den som utvecklades under det kalla kriget. USA har svartlistat flera ungerska tjänstemän och förbjöd deras inträde i regeringen genom att anklaga dem för korruption. Bland de drabbade finns chefen för skattemyndigheten, Ildiko Vida. Hon har avvisat påståendena om sig själv. Även Tjeckiens president tar bladet från munnen, och säger enligt NewsVoice rakt ut att ”bara de oinformerade känner inte till kuppen i Kiev”.

Men faktiskt finns också ljusglimtar i den anglozionistägda mainstremmedian, och det är väl ett gott tecken på att makthavare i dessa råttbon inser att det är hög tid för att balansera en aning – trots allt riskerar till slut dagstidningarna att framstå i löjets skimmer annars! Därför rapporterade DI kort om Putins tal i Valdai Club i Sotji i oktober. Detta tal är omskrivet som det viktigaste sedan Churchill höll sitt krigstal 1940, så vi får väl vara tacksamma för att Dagens Industri åtminstone erkände att det ägt rum skriver Carina på sin blogg och läs mer. Finns mycket bra info där!

Kriget kommer! Carl Bildts enorma förräderi!

Carl Bildt maktens budbärare! Kriget kommer!

dn svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till USA anklagar ungerska tjänstemän för korruption i sin hunger efter att besegra Den Ryska Björnen! Kriget kommer!

 1. Peter Harold skriver:

  Jag delar din analys (fick en länk till denna post via riksforbundetmotpolitiskkorrekthet.blogspot.se). Jag har själv bloggat om Ukraina-krisen redan innan den blev en riktig kris. Det som väckte mitt intresse var faktiskt Syrien-krisen och hur Ryssland avvärjde en NATO-invasion.

  Litet axplock:

  http://peterharold.wordpress.com/2014/07/08/sveriges-roll-i-ukrainakrisen-finns-det-en-brzezinske-formel/ (En av mina bättre postningar)

  https://peterharold.wordpress.com/2014/12/08/kievs-nya-finansminister-med-farskt-medborgarskap-och-hamtad-fran-usas-regering/

  https://peterharold.wordpress.com/2014/03/27/man-kan-nastan-tro-att-de-langtar-efter-ett-krig-mot-ryssland/

  https://peterharold.wordpress.com/2014/05/02/internationella-valutafonden-lanar-till-ukraina-pa-villkor-att-landet-gor-sig-redo-for-inbordeskrig/

  Gilla

 2. Tack för länkning Helena! Undrar vilket land som sätter klackarna i backen efter Ungern och Checkien? Dessa båda står inte högt i kurs på anglozionisternas skala, och riskerar antagligen att bli utsatta för samma kupp som Ukraina, d v s ”demokratiutvecklingsprojektet” 😉 Å andra sidan – med några stycken till som explicit får nog av krigshetsen så slocknar nog brasan…

  Gilla

 3. Josef Boberg skriver:

  ”Alla krig är bankirernas krig!”

  Sant – och om hur att ”lätt som en plätt” ändra på det för oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – på min blogg här.

  Gilla

 4. Sven-Erik Forslin skriver:

  UT ur EU! Sparka Stora Satan & Bilderbergska OHYRAN i arschlet så de flyger dit de hör hemma: I Brinnande helvetet – så vi kan återta Frihet, självständighet OCh EGNA tankar!!!

  Gilla

 5. anders skriver:

  En rysk analys av situationen i Ukraina, samt en historisk förklaring till metoderna som används.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.