Fyra tecknare döda på Charlie Hebdo! Allahu akbar?

Minst tolv döda i attacken varav fyra satirtecknare på tidningen Charlie Hebdo! De publicerade en teckning av en Isis-Mohammed på twitter igår och då tog det hus i helvete! Det kostar på att skämta! Här är en bild av en svensk skicklig tecknare! Sprider sig rädslan nu? Vad kan Mona Sahlin och Carl Bildt göra som dom inte redan har gjort? De får uttala sig i Expressen! Alltid samma nunor! Mona vill se större samarbete mot extremism. Carl: ”Visar att vi lever i en farligare tid”. Jaha!

Olle Gill Terrorist

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Fyra tecknare döda på Charlie Hebdo! Allahu akbar?

 1. Michael Thudén skriver:

  Tror nog att det är mer sannolikt att det är en CIA/Mossad aktion i stil med gamla Gladio. Frankrike erkände Palestina nyligen och presidenten Hollande krävde i dagarna att sanktionerna mot Ryssland ska upphöra.

  Det är ju inte direkt första gången Mossad skulle försöka sig på en sådan sak. Lavon vet väl alla om och de dansande Israelerna den 11 september är väl också så gott som allmän vetskap vid det här laget. Attacken på USS Liberty likaså. Men när de försökte spränga Mexikanska parlamentet kanske är lite mindre känt.
  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/mex.html

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Michael: Ja! Det hela luktar Cia:Op! De försöker! Men om alla kliver ur och skiter i deras ränkspel hur ska dom då hinna med! Att döda alla menar jag! Ha, ha, ha..! Just nu tänker jag på den stackars killen som dom naglat fast för Bostonbombningen. Djokar som skulle bli läkare! Ja, jag säger då det så har jag i alla fall sagt det! Plus och ej att förglömma: Hur många skyttar var det på Utöja?

  Gilla

 3. Michael Thudén skriver:

  Jo, dollarn måste förstöra alla andra alternativ och vilka som sitter i toppen där är väl också allmän kännedom vid det här laget. Obstinata länder straffas om de inte knäfaller.Dollarn kan bara vara herre på täppan genom att söndra härska och förödelse.

  ISIS är ju inte heller vad det tycks vara:

  http://www.activistpost.com/2015/01/middle-east-officials-question.html

  Gilla

 4. Bergfalken skriver:

  utöja ? fler än 1 i alla fall….

  Gilla

 5. Lasse skriver:

  Själv är jag tveksam till att det är en CIA/Mossad false-flag på grund av den stora risk som gärningsmännen tar i denna operation genom att fly i bil genom Paris efter ett 10-12 minuter långt attentat, risk att man åker fast och avslöjas, tänker jag. Terrorattentatet lär öka konflikten mellan den kristna ursprungsbefolkningen och muslimer i Frankrike och Europa, det finns det säkert en del som är intresserade av.

  Gilla

 6. Pingback: Alla krig är bankirernas krig! Vilka tjänar på attacken mot Charlie Hebdo? | Helena Palena

 7. Magnus Johansson skriver:

  Helena, har vi verkligen sett någonting som tyder på att tolv personer dödades i attentatet? Är inte detta bara ytterligare en ”Sandy Hook-massaker”?

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Magnus: Det enda vi har är medias bild! Men man kan nog inte döda tecknarna hur som helst! De har ju familjer och släkt. Och man kan ju inte dupera hur många som helst. Vi får se när begravningarna kommer.

  Gilla

 9. Magnus Johansson skriver:

  Helena: ”Det enda vi har är medias bild!”

  Vi har ju inte ens den. Bedragarjournalisten Stefan Åsberg på SVT sade ju igår kväll att dödsskjutningen av polisen som ligger på gatan är för hemsk för att visas i TV. YouTube är såvitt jag kan se helt rensat från videoklipp som visar den ”hemska dödsskjutningen”; kvar finns New York Times patetiska klipp som blir svart precis när skottet faller. Kristoffer Hell hade dock en från LiveLeak som ju inte alls visar något ”headshot”, som James Files skulle ha sagt.

  Helena: ”Läs det här:”

  Jo, jag känner redan till de girigas avsaknad av moral.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Magnus: Har dom inga döda hur blir det då med begravningen? Hur fejka det?

  Gilla

 11. Magnus Johansson skriver:

  Det är en bra fråga, Helena. Hur gjorde man efter 11-september-attackerna med alla passagerare som väl inte dog i krascherna?

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Magnus! Och det var ju många! Dock var det tusentals som inte kom till tvillingtornen den dagen. Och vi får väl förmoda att folk brann upp och kastade sig ut – att det är sant. För det har vi ju sett på TV. Och tornen är ju borta.

  Gilla

 13. Magnus Johansson skriver:

  Ja, Helena, det finns gott om ögonvittnen till hur folk i skyskraporna brann upp eller kastade sig ut och dog, och byggnaderna förstördes ju sedan i kontrollerade explosioner, men vad hände med alla flygpassagerare? Det finns ju många ögonvittnen som säger att flygplanen som kraschade inte var de trafikflygplan som den officiella berättelsen anger. Det finns ju till och med de som hävdar att inga flygplan alls kraschade in i byggnaderna.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Magnus: Jag vet! Kanske allt var en animation. Man kan ju göra vad som helst idag. En sak är säker och det är att dom onda kan göra vad som helst och kommer undan med det. Så är det när man har full koll på röksignalerna!

  Gilla

 15. Magnus Johansson skriver:

  OK, Helena, men om allt var en animation måste ju alla privata filmupptagningar som visar flygplan som kraschar vara manipulerade; tror du verkligen det? Att de onda åtminstone tror sig kunna göra vad som helst och komma undan med det verkar vara sant, och nedslående nog har de lyckats otroligt bra med att verkligen komma undan. Jag antar att ”röksignalerna” är en bild för det jag kallar dyngskallemedia, eller hur?

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Magnus: Ja! Förr satt man vid elden och hörde dom äldre berätta sagor och annat. Idag glor folk i dumburken = röksignalerna = Reutertratten! Vilken makt eftersom alla tittar på samma ”eld”! Fy h-e!

  Gilla

 17. Magnus Johansson skriver:

  Ja, det är för bedrövligt, Helena, men vi ska brotta ner dem. Bomba på!

  Gilla

 18. kao skriver:

  Mycket intressant. Redan Nostradamus förutspådde ett krig mellan USA och Europa, i sina mystiska skrifter på 1600-talet – innan USA ännu hade ‘upptäckts’ av europeerna…

  Kao

  Gilla

 19. Magnus Johansson skriver:

  Den polisman som var satt att undersöka massakern påträffades död bara tmmar efter att han fått undersökningsuppdraget. Se följande: https://www.youtube.com/watch?v=W26uPD0ZNw8

  Gilla

 20. Magnus Johansson skriver:

  Sky News pratade i ett av deras reportage om att Charlie Hebdo var ogillade av ”eliten”. Vilken elit, kan man undra. I följande reportage talas det om blod som placerats på platsen där blod gjutits. Vad håller Sky News på med? Försöker de låta bluffen skymta fram i dessa förmodade felsägningar, eller vad är det som pågår?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.