Maktens budbärare Carl Bildt: Kriget kommer!

Nils Daniel Carl Bildt, född 15 juli 1949 i Halmstad, är en svensk politiker, adelsman och diplomat. Han var riksdagsledamot 1979–2001, partiledare för Moderata samlingspartiet 1986–1999 samt statsminister 1991–1994.

Nils Daniel Carl Bildt, född 15 juli 1949 i Halmstad.

Nu har Bildt mage att varnar för ett kommande storkrig 2015! (Dagens Industri). Läs här vad Mister Lai skriver om kriget! Ändå är Bildt bara en långt nere i pyramiden. En synlig budbärare! Och han skäms inte ens! Huvaligen! Stackars mänsklighet! Allt för att rädda Feds och petrodollarn eller det sjuka banksystemet. Carl Bildt och Co har styrt in oss i en farligare värld! Tur att Putin finns så att dom har något att skylla på nu när bin Laden är död. Vilket skådespel!

Expressen skriver att Ukraina, Mellanöstern och Nordkorea är några av de gnistor som kan utlösa en stor konflikt i år. Alla dessa områden drabbades av dramatiska kriser förra året – och dessa kan förvärras 2015. Min kommentar: De som styr världen genom petrodollarn gör ideliga försök att få igång WW3 men brasorna tar sig dåligt. Vi får se vad dom laddar med i år.

Bildt nämner också den främmande underrättelseverksamheten i Stockholms skärgård som ett exempel på en kris som kan trappas upp i år. Och han räknar inte med att FN ska kunna uträtta mycket. Nä, FN är ju underställt dom som styr och kan således inte utträtta något som husse inte gett klartecken till. Det här med ubåtarna är också en akt i spelet över att skärra och försöka få oss att tro att det är ryssen som far omkring.

Bildt skriver att den ”ryska aggressionen mot Ukraina” är ”en avgörande utmaning”. Och han varnar för att en motsvarighet till det europeiska 30-åriga kriget under 1600-talet ska utbryta i den muslimska arabvärlden. ”Det gångna året visade med stor tydlighet att vi har kommit in i en farligare värld. Det måste vi alla fullt ut och på bredden av vår politik vara beredda att ta konsekvenserna av”, skriver Carl Bildt. Jaha! Man kan styra en båt dit man vill om har har kontroll över ratten! Det petas i myrstacken från olika håll så att alla ska springa som yra höns och inte begripa något! Men som alltid: Follow the money!

Världen är sjuk! ”USA and many EU governments support Nazis (även Carl Bildt). The nationalist slogans and symbols during the neo-Nazi torchlight march in Kiev reminded the Czech President Milos Zeman of Hitler’s Germany. He said something was “wrong” both with Ukraine and the European Union EU which didn’t condemn it.”

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Maktens budbärare Carl Bildt: Kriget kommer!

 1. mirotanien skriver:

  Krigshetsen tar sig dåligt, som sagt…

  Jag frestas säga: Read my lips: det blir inget krig. Kanske smågruff. Men öppet förklarat storkrig? — Nej. Mer här i en förutsägelse jag gjorde i mars 2014, publicerad i Nya Tider. http://www.nyatider.nu/debatt-tidsandan-i-dag-ar-emot-krig/

  Gilla

 2. groggen skriver:

  Va är bin laden död, jag trodde han levde i allra högsta välmåga i vita huset, numera svarta huset usa.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Hoppas att ingen av dem är duktiga spåkärringar.

  Gilla

 4. Bra inlägg Helena – tack! Systemet klappar troligen ihop innan Bildt och co fått sin vilja igenom, men det är klart att de hett önskar sig ett storkrig för att rädda dollarn – men det är inte samma sak som att de lyckas….

  Gilla

 5. kao skriver:

  Tänk att den slemmige karln fortsätter sina utspel och resor som om det aldrig varit något val. Vem har anställt honom – och som vad? Han har förstört så mycket, så det är väl honom vi borde vara rädda för…

  Kao

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Mirotainen: Sant! Blir det storkrig smäller allt! Hur går det då med NWO! Några slavar vill dom allt ha kvar! Det sägs att 6 000 styr världen. Och hur ska dom gömma sig om det blir kärnvapenkrig? I sina underjordiska bergrum är nog planen. Men tänk om allt skiter sig!

  Gilla

 7. Maja Dacke skriver:

  Helena, de har redan säkrat sina platser på en annan planet … som om de skulle kunna överleva där. Tänker: 6.000 … låt säga hälften kommer i väg … med all betjäning/slavar som behövs gör minst 12.000 … Plus allt annat som ska klaffa.

  Nej, de gör bäst i att stanna – bli människor – och reda ut härvan. Men jag tror att med både fysiska och mentala skygglappar klarar ingen det. När inte ens svenska så kallade journalister gör det …

  … … …

  Gilla

 8. Ja, på en annan planet hoppas vi att de trivs och frodas! 🙂 Ett stort och hjärtligt LYCKA TILL kan vi väl önska i kärlekens tecken…. 😉

  Gilla

 9. anders skriver:

  CB kanske agerar så öppet för att alla gamla dörrar och möjligheter stängts? Så här hade han inte gjort för två år sedan. Klockan kanske tickar mer än vi tror….

  Gilla

 10. Benny skriver:

  Ja, det är fantastiskt hur dessa USA-lakejer kan hålla på att sprida denna falska världsbild som Bildt gör. Om man däremot analyserar kriserna i världen så är det USA som ligger bakom och är med och driver på nästan varenda konflikt direkt eller indirekt. Heder åt Milos Zeman för hans ärlighet och frispråkighet trots att CIA redan arrangerat ”folkliga” protester mot Zeman i Prag för ett tag sedan, dock med ytterst klen uppslutning från tjeckiska folket. Hade Europa haft fler rakryggade politiker som i Ungern och Tjeckien hade inbördeskriget i Ukraina aldrig startat t ex.

  Gilla

 11. Michael Thudén skriver:

  Skrev ett inlägg om dollarn och där knähunden Bildt ingår som den lilla rövslickande marionett han är.

  http://parasitstopp.wordpress.com/2015/01/06/receptet-for-att-skapa-en-harskarvaluta-sasom-dollarn/

  Gilla

 12. Pingback: Positiva signaler på senare tid… | Autentopia Blogg

 13. Pingback: USA anklagar ungerska tjänstemän för korruption i sin hunger efter att besegra Den Ryska Björnen! Kriget kommer! | Helena Palena

 14. Som USAs private springpojke kan han givetvis ha insiderinformation. Att de neokonservativa mentalt sjuka i Washington startar krig eller mördar statsministrar eller stödjer diktaturer är ju inte alls märkligt. Det har de gjort länge. Att ge sig på Ryssland är dock sannolikt att ta sig vatten över huvudet. Och det har samma slags mentalt sjuka med storhetsvandinne gjort förr. En svensk diktator gjorde det, Napoleon gjorde det och Hitler. Carl Bildt och Nato är sannilikt på tur.

  Gilla

 15. Magnus Johansson skriver:

  Groggen: ”Va är bin laden död, jag trodde han levde i allra högsta välmåga i vita huset […]”

  Nej, han som finns där heter Long-legged mack daddy. Se https://www.youtube.com/watch?v=uET6jSKfdhQ

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.