Kriget kommer! Carl Bildts enorma förräderi!

Carl Bildt är en trojansk häst! En nyttig idiot!

Carl Bildt är en trojansk häst! En nyttig idiot!

En ”early warning” om en stor händelse i vardande

Mister Lai – olje- och säkerhetsanalytiker – tecknar en bild av kriget som USA/Nato förbereder med målet att ta Ryssland. 

De flesta av er vet eller förstår att det som hände i Kiev inte var något vanligt folkligt uppror mot en regim. Utan att det var en samordnad aktion för att fälla den regim som satt till förmån för de som nu styr där. Hjälpen var naturligtvis både orkestrerad och betald via Victoria Nuland och den amerikanska regimens underrättelseorgan CIA. Om det här finns idag helt klara och genomlysta bevis från flera håll. Troligen var också nedskjutningen av det Malaysiska planet en del i denna operation som gick snett.

Troligen är också att Victoria Nuland inte är diplomat för amerikanska UD i första hand utan att hon är en CIA operativ agent. Ukraina skall vara ett uppmarsch område för Nato trupp i det kommande kriget. Det som nu är på väg att hända är att Ungern skall gå samma väg som Ukraina.

Man har börjat vidta förberedelser för att kasta ut den nuvarande regimen i Budapest till förmån för en mer EU vänlig och USA vänlig regim. Vad folket i landet anser det är oväsentligt. Vi kommer att få se oro och uppror i Ungern av någon sort rätt snart.

Varför gör man på detta sätt? Allt ingår i förberedelserna de långsiktiga planerna på att säkra länder inför kriget mot Ryssland. Ryssland skall ringas in och sedan skall de slås sönder via ett krig. De händelser som sker nu runtom i Europa inte minst i vårt land där politiska grupperingar säkrar makten åt de USA vänliga grupper som skall stödja kriget mot Ryssland.

Ni kan ju bara se på den enorma propaganda som pågår mot Ryssland varje dag och där numera Putin utmålas som Hitler II. Detta är inte minst tydligt i de rapporter som de två Svenska ”journalisterna ” från radio och TV kommer med dagligen. De gör ett strålande jobb åt sina verkliga arbetsgivare, vilka de nu är. Där man gör en höna av en fjäder och där man verkligen gör heder av ordet propaganda i sina rapporteringar.

USA bygger nu upp nya basområden runt om i Europa i de länder som gränsar mot Ryssland. I de Baltiska staterna finns allt mer Nato trupp. I Norge finns nu välfyllda förråd med vapen och allt man behöver för kriget. Nato flyg finns överallt, och ni minns säkert de rapporter om hur farligt Ryska flyg är då de kan kollidera med civila plan – det var 70 kilometer emellan planen som höll på att krocka – 70 kilometer.

Polen, och länderna ner mot Svarta havet får allt mer amerikansk och Nato trupp i sina militärbaser.
Ni vet ISIS de där terroristerna nere i Irak, Irak som gränsar till Turkiet – Nato landet Turkiet. Terroristerna i ISIS som drar fram mördande med sina Toyota jeepar – gissa varifrån Jeeparna kom – svaret är Ukraina – det gick hela tåglaster med dessa vita Toyotas ner till Turkiet från Ukraina. Bilarna betalades av ja gissa vem? Bilder finns på transporterna och varför då Ukraina. Ja din gissning är lika bra som min! Men det handlar om att driva Ryssland bakåt överallt inför kriget mot dem.

Ukraina är idag hemvist för mycket starka krafter som hatar Ryssland. Många av dessa är tidigare kommunister och som nu kommer bra överens med nationalsocialister precis som på den gamla goda tiden när Stalin och Hitler var kompisar före den 22 juni 1941. Ungern med sin regim idag är inte ett land som USA kan till fullo lita på att de går med i kriget mot Ryssland. Likaså var det med både Sverige och Finland.

Sverige har de med denna December överenskommelse nu säkrat – för det motstånd som SD vill göra mot ett krig är nu stoppat – och SD körs nu över av de andra sju partierna när kriget kommer.

Sverige kommer att vara på Natos sida i kriget mot Ryssland och det finns idag redan avtal om att Natos trupper får komma in i Sverige. Detta är ett arv från Carl Bildts sista tid inom UD. Man tog det beslutet bara veckor innan de avgick. Nato kommer in i Sverige vid ett krig för att slåss mot Ryssen från vårt land. Jag hoppas ni förstår innebörden av detta i mina ögon enorma förräderi från Carl Bildts sida. Hela detta pajaseri med ubåtar i skärgården är en del av att misstänkliggöra Ryssland. Man hittade inget som vanligt – men med stora ord det kunde man åstadkomma från ledande myndighets sida. Återigen en höna av en fjäder – varför åka ubåt när man kan hyra en motorkryssare och åka i sommarens solsken och se det man vill. Varför ställer ingen den frågan?

Finland är nu kvar att få Nato på sin landyta men även där kan vi räkna med att något ska göra dem mer fientliga mot Ryssen och välkomna Nato.

”Om kriget kommer” var ett lite häfte förr i tiden som nu är historia. Men vad vi måste förstå är att kriget kommer. Att kriget från Nato mot Ryssland är en realitet inom en tid är absolut och går inte att stoppa.

Man vill krig

Kriget kommer

Mister Lai

Oliver Stone: Det som händer i Ukraina bär ”CIA: s fingeravtryck”

Is Russia Anti-illuminati?

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till Kriget kommer! Carl Bildts enorma förräderi!

 1. Helena Palena skriver:

  Svenska staten har köpt mark till NATO, 70 milj skattepengar. Planerat av Alliansen och snabbt utfört av nya regeringen S/MP… Så de planerar för krig!

  http://www.skogsaktuellt.se/?p=46433&m=1422&pt=108&content=article

  Gilla

 2. Sven-Erik Forslin skriver:

  STOOORT VARRRMT TACKKK, Helena, för glasklar SANNING!!! Kallas inte det svensk regering gjort, anförd av Bildt & Reinfeldt, att skriva avtal med Nato, som beviljar denna Ohyra fritt tillträde till svenska territoriet för övning i fredstid OCH vid krig, för HÖGFÖRRÄDERI? Borde vara nackskott på såna RÅTTOR!!!

  Gilla

 3. Det var 70 meter mellan planen, INTE 70 kilometer!
  Det kommer inte bli något krig mellan NATO och Ryssland. Don’t believe the hype!

  Gilla

 4. Michael Thudén skriver:

  Det som det framför alt handlar om är slaget om dollar. 85% av all internationell handel sker i dollar (om ett svensk företag köper något i Japan används dollar – inte Yen eller kronor) Det har inneburit en enorm ”free ride” för USA som vara behövt skapa dollar som de kunnat shoppa resten av världen gratis (det kostar ju inte FED något att trycka på tangentknapparna på datorn på FED i New york).

  Det digitala vägnätet som dirigerar 85% handeln till FED i New York kallas för SWIFT. SWFT leder alla vägar till Rom (jag menar FED i New York) Ryssarna har tillsammans med Kineserna på gång att bygga ett eget ”SWIFT”-nätverk som helt kringgår dollarn. Samtidigt håller BRIC, SCO (Shanghai Cooperation Organisation) etc slita sig från dollardiktaturen och handla med ländernas egna valutor.

  Tyvärr har nog Mister Lai helt rätt. Det ser ut att bli ett till världskrig om psykopaterna, med mellanhunden men tillika psykopaten Bildt, får som de vill. Nästan alla krig kan förstås utifrån vilken valuta som ska vara härskarvalutan. Att upplysa är enda som kan stoppa psykopaterna från att genomföra det – för ljus är något de är extrem rädda för.

  Skrev om ungefär samma sak som Mister Lai här fast med lite mer historiska referenser:
  http://parasitstopp.wordpress.com/2014/08/04/bankirerna-kommer-starta-ett-till-varldskrig-for-att-behalla-ratten-att-parasitera-del2/

  Gilla

 5. susaeg skriver:

  bra analys

  Gilla

 6. Jim Beam skriver:

  Det var den mest osammanhängande dynga jag någonsin läst. Och det språkliga behöver vi inte gå in på. Uppenbarligen ett av Kremls små troll som arbetar på beting och bara skiter ur sig dyngan som regimen sanktionerar.

  Och Helena, markuppköpet har planerats under många år och är inget raskt beslut av den nya regeringen. Dessutom utgör marken i första hand övningsområde för svensk trupp så kallna av lite innan du får bråck.

  Gilla

 7. Benny skriver:

  Jim Bean, kommentera vad som du anser vara fel med artikeln i stället för att agera propagandist åt gangsterstaten USA. Uppenbart är du en av Bildts små troll? Att avfärda berättigad kritik av Sveriges smyganslutning till en krigsorganisation som Nato och kalla kritiker för Kremls troll säger mycket om din brist på argument. Och visst kan köpet av marken varit planerad i många år men Bildts agenda att ansluta Sverige till Nato har pågått sedan 80-talet.

  Gilla

 8. Eddie Andersson skriver:

  Jim Beam heter naturligtvis inte Jim Beam på riktigt men så skriver aldrig USA:s råttor något i eget namn. Man verkar under radarn eftersom media är upptaget med att sprida Washingtons dynga. Markuppköpet har planerats flera år, påpekar ”Jim Beam” som om det vore ett argument. Calle B har haft 8 år på sig att sälja Sverige till NATO lobbyn. Dina värdelösa anklagelser visar mer än väl vad du är för en figur så ta det lugnt med dina ”troll” kommentarer.

  Gilla

 9. Miguel Gabard skriver:

  Bra analys Michael! Det är precis det som håller på att hända. Det är bara att hoppas på att de stora herrarna inser vad de ger sig in på om de startar ett krig. Det blir inte bara ett tredje världskrig utan det blir deras absoluta undergång, en gång för alla, kosta vad det kosta vill! Det finns inte på kartan att det ryska folket ska ge sig så lätt och dessutom finns det en hel del historia som de kanske inte räknar med som gör att öststaterna håller håller ihop i slutändan. Sedan måste de också tänka på att BRIC länderna bl.a. kan vända sig mot och då är de inte i majoritet längre. Penningkriget håller just nu på att avgöras och det kommer att innebära början på slutet för de härskande krafterna.

  Gilla

 10. Michael Thudén skriver:

  Japp, Miguel! Vi måste upplysa om hur totalt parasitiskt penningsystemet är uppbyggt både internationellt och nationellt.

  Helena, en vädjan. Jag har hoppat av facebook (för schizo för mig det ploppar och plingar samt facebook senaste storebrors-fasoner). Undrar om du skulle vilja slänga upp mitt senaste blogginlägg på facebook . Tycker det är viktigt att folk förstår mekaniken kring utsugeriet. Har grafiskt illustrerat hur clearingen på Riksbanken fungerar och hir storbankerna genom sitt monopol på riksbankskontona kan suga ut oss alla genom att ersätta kronor rom betalmedel med bankerna egna skulder. Som sagt, mycket grafik och nästan ingen text – tycker själv det extremt lättförstått (men jag är så djävla insnöad på det här så jag kanske tar det för givet – kom gärna med förslag hur jag ka göra det klarar om jag hoppat över någo).

  Fan va mycket paranteser det blev 🙂

  Tack på förhand!
  Länk till inlägget:
  Hur storbankskartellen använder sitt monopol på Riksbanken vid clearingen
  http://tinyurl.com/ngt87e5

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Eddie och Benny: Tur att det finns drabanter som hoppar in när whiskykillar som Beam öppnar mun och får det att luka illa! Inte ens dynamit!

  Michael: Facebooks regler börjar inte gälla förrän i slutet på månaden är väl det nya. Jag lägger upp grejen! Nyckeln till förståelsen över vad som hänt och vad som händer är just pengarna. Det som vi tycker är så lätt men som dom flesta inte ens vågar närma sig. Synd att inte Gud eller Mohammed kommer ner och berättar. Först då skulle folk lyssna och förstå! För bedrövligt!

  Gilla

 12. Michael Thudén skriver:

  Tack, Helena!
  Precis som du säger vill folk hellre leva kvar i under något slags rosa myspys-täcke.

  Gilla

 13. Benny skriver:

  Till Illuminate, Nej det var inte 70 m mellan planen som svenskarna försöker ljuga det till! Kolla med vad de danska flygledarna sa om detta och liknande händelser mellan alla möjliga plan som flyger omkring utan transpondrar både från Nato och Ryssland. Dessutom så har de här spionplanen avancerade radarsystem och krockar givetvis inte med andra plan. Ännu en nonsens”nyhet” i propagandans tjänst.

  Gilla

 14. Michael Thudén skriver:

  Helena
  Helt of topic men du som har höns kanske vill göra ett inlägg om det här – så sjukt, så sjukt! Bara ett förslag

  Gilla

 15. kao skriver:

  Man smyger på folket desinformation och hjärntvättar folk för att få dem att tro det man vill att de ska tro – och Carl Bildt kacklar på som om han fortfarande vore utrikesminister i sin egen lilla regering. Kan ingen få tyst på fanskapet?

  Kao

  Gilla

 16. Egon skriver:

  Wow… vilken foliehatt

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Egon: Det där tugget är ute! Kom med ett nytt epitet om du envisas med att öppna käften! 😛

  Gilla

 18. Pingback: Alla krig är bankirernas krig! Vilka tjänar på attacken mot Charlie Hebdo? | Helena Palena

 19. Pingback: Begriper du? Banksystemet göds av massinvandring! Vill gärna ha krig! | Helena Palena

 20. Sofia skriver:

  Rekommenderas att satsa en halvtimme på att lyssna på Rysslandsexperten:

  Gilla

 21. JagSkaTaDig skriver:

  Jim beam o illuminati leader Är inte bara små troll åt USA dårar.

  Dem är även födda inavla i samma familj, därför det blir sån fel uppe i deras huvud.

  Dem kropp gester eller vad man kan kalla dem för, små impulsiva rörelsen som bla Jim beam har är en arv av det inavla.

  Dem kom till Sverige runt 1640,.
  Dem förgiftade den sista motståndaren Gustav Vasa, sen var d fritt fram o härja här i Sverige.

  Här i Sverige borde alla gå ihop och ta dessa oäktingar som gömmer sig på andras namn adresser samt i synagogan.

  Jag har alltid varit mot våld. Men efter man gått igenom dem sista 15 åren pga satanister så har vi en stor skyldighet att börja gå ihop,, lokalisera alla dessa inavla satanister i Sverige, be gud om förlåtelse, sedan förinta dem en efter en.

  Skicka dem till Allah.

  Jag har några på min lista som härjar i sthlm, bla i SD också.
  Väntar in rätta tillfällen för o utrota dem.

  Jag har gett upp mitt liv, jag är guds soldat Jim beam.

  Jag kommer bränna det på riktig denna gång. Du o alla fina inavla släktingar.

  Gilla

 22. JagSkaTaDigOäkting skriver:

  Jim beam

  Jag är en resultat av dina förfäders ideologi.
  Förstörde vårt land, hämta oss till Europa, sedan göra konflikter mellan folk pga ras, propaganda, lögner.

  Jag har växt upp utan föräldrar pga krig.
  Det är bara guds förtjänst att jag lever idag.

  Då upptäckte jag att jag har en uppgift i livet, därför gud lät mig leva.

  Uppgiften är bla genom guds val så kmr jag få se dig i framtiden, du kmr bajsa o pissa på dig samtidigt. Jag kommer stoppa dig i en stor ugn, hela din släkt.

  Jag kmr bränna er alla på bål. Ni är skyldiga mig ett evigt liv.

  Jag kommer ta ut mitt rätt från era halsgropar.

  Skratta du, men jag lovar dig på ditt patetiska liv. Du kmr inte undan detta jag beskrev.

  Gilla

 23. JagSkaTaDigOäkting skriver:

  Det finns historik om dessa oäktingar redan 1931 i en bok (från ghetto till riddarhuset)

  Carl Bildt är en smutsig ashkenaz jude.
  Dem har infiltrerat alla adliga svenska familjer.

  Alla gatunamn på adliga familjer är personer ur oäktingarnas blod i dessa familjer dessvärre, tyvärr.

  Kom igen Sverige för fan. Hur länge ska vi tillåta dessa oäktingar förstöra Sverige.

  Är det inte nog???

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.