Fascism = Treenighet mellan storbank, storföretag och statsmakt med syfte att förslava människan!

Benito Mussolini (1883-1945) var Italiens fascistiske diktator 1922-1943.

Benito Mussolini (1883-1945) var Italiens fascistiske diktator 1922-1943.

Pernilla Marcos ställde den här frågan under inlägget om SD och nyfascismen: ”Snälla upplys mig. På vilket sätt är fascismen endast ett ekonomiskt system och hur ser detta ekonomiska system ut? Jag försökte hitta bland nationalekonomiska termer och så man kan faktiskt inte se det.”

Pernilla behöver verkligen upplysas för hon skriver ett inlägg om SD och fascismen på sin blogg där hon försöker bena ut sakernas tillstånd. Men hon lyckas inte. Allvarligt med tanke på att hon är ute och föreläser om begreppen. Men hon är inte ensam. Vi är alla duperade av media och alla som sitter som gisslan i samma båt. Här kommer ett svar från Mister Lai som kan det här på sina fem fingrar. Det tackar vi för. Pernilla Marcos ska sätta upp detta på sin kylskåpsdörr och upplysa släkt, vänner och alla hon träffar.
Detta är fascism:

Låt mig då få förklara för dig varför fascismen i grunden är ett ekonomiskt system och inget annat. Den som säger det här är faktiskt fascismens grundare Benito Mussolini och ingen annan.

Fascism är sa han när treenighet råder mellan storbanker, storföretag och statsmakt. Då har man ett fascistiskt samhälle sa Benito Mussolini. När vilja och målinriktning är densamma inom dessa tre storheter då är det fascism.

Mussolini var från början socialist och chefredaktör för deras största tidning Avanti. Fascismen har inget att göra med vare sig ras eller religion. Detta är viktigt.

Det närmaste vi idag har fascism som samhällssystem är faktiskt EU. Man stöder bankerna på bekostnad av hela länder, se Grekland m fl. Storföretagen ges lättnader och får stöd av statsmakten – exempel, EU i sina försök att få genmanipulerade grödor godkända mot medlemsstaternas vilja, se Frankrike m fl.

Varför fascismen sammankopplas med Nationalsocialismen beror på att Stalin och Hitler samarbetade fram till 1941 och delade på Polen 1939. När sedan Hitler anföll sin kompis då kunde ju inte Stalin skälla på Nazisterna som han tidigare lovordat, och då fann han ut att kalla dem Fascister. Detta har sedan varit alla kommunisters skällsord på de man ogillar – de kallas för fascister i olika former. Socialfascister och annat – nu är det nyfascister.

Men Tyskland har aldrig varit fascistiskt förrän nu under EU.
Fascism är ett ekonomiskt system där staten hjälper banker och storföretag och därmed får dessa företag en vilja att stödja de som har statsmakten vilket är politiska partier. Banker och företag som får stöd betalar tillbaka genom att stödja de partier som har statsmakten i sin hand att bibehålla sin makt. Detta är en treenighet vilken är fascism och skall så heta.

Det här nya som bl a  Lövfen kom med om nyfascism det får de som säger det förklara själva – för vad jag tror att de menar är att ras och religion hör hemma i nyfascism. En indirekt anklagelse om rasism och fobi mot muslimer. Fråga geniet Lövfen om det!

Man vill försöka att likställa SD med Nationalsocialism men kallar det för fascism och lägger till ett ny. Därmed försöker man göra ett parti till paria genom att manipulera med ord. Man vill göra SD till ett rasistiskt parti för att tysta deras opposition. Nu har man denna gång misslyckats, och står där med skammen för att uppträda på samma sätt som Stalin och hans hantlangare gjorde en gång.

Egentligen är det nog samma sätt att försöka lura populasen som Stalin gjorde – döp om något så det passar dina behov just nu. Ganska korkat i dagens system med internet där allt går att kolla på en minut.

Jag konstaterar att Lövfen är inte vuxen den position han nu har. Lövfen trodde sig hålla i styråran men det gjorde han inte – utan det han höll i var nog en del av Jonas Sjöstedt.

Mister Lai

svd svd

…….

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Fascism = Treenighet mellan storbank, storföretag och statsmakt med syfte att förslava människan!

 1. Hans K Nilsson skriver:

  Lövfen trodde sig hålla i styråran. Men det är värre än så för enl Julia Ceasars krönika idag Söndag satt han på den och då blir det svårt att styra. Bra att vi fick en bra förklaring till facismens innebörd.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Mr Lai: Det där blev ju riktigt bra – frågar man vad det var Lövfen håller i på Sjöstedt så är det censur på det. Ha ha!

  Gilla

 3. Sofia skriver:

  Rubriken ovan räcker som definition på begreppet den politiska ideologin fascism.
  Alles klar! som tyskarna säger.

  Gilla

 4. Lasse skriver:

  Bank, stora företag, stora media bolag, lobbygrupper påverkar och styr politiken. Pengar>Media>Politik>Makt, för att sammanfatta.

  Problemet är att befolkningen informeras av media som beskriver verkligheten på ett för elitens politik fördelaktigt sätt. Media är ingen kritisk granskare av makten eller sanningssökare, media är en del av makten, en försvarare av makten, som bedriver propaganda i stället för journalistik. Men även myndigheter, skolor, universitet, organisationer blir infiltrerade av Bolsjeviker som propagerar och agerar för politisk korrekta värderingar.

  Massinvandringen är en konkret politik som försvaras av politiker och journalister samt näringsliv och diverse proffstyckare. Stassubventionerad invandring med 100-tals miljarder till flyktingindustrin kan ses som ett stort ekonomiskt stimuli av ekonomin, vi importerar 100.000-tals människor per år och ger dem skattebetalarnas pengar så att de kan konsumera byråkrati, bostäder, skolor, vägar, livsmedel, kläder, skor, elektronik, möbler och allt annat som behövs för att leva i Sverige. Fler arbetslösa kostar skattepengar och minskar krav på ökade löner. Hälften har jobb efter 10 år.

  Den destruktiva massinvandringspolitiken stöds av starka intressen som vill se den fortsätta på svenska skattebetalares bekostnad, det är därför det är ett så starkt motstånd mot Sd som vill sluta med slöseriet och satsa pengarna på välfärd, försvar och pensioner i stället. Sverige blir fullt av minoriteter med olika etniciteter, språk, kulturer och värderingar som kan ställas i konflikt mot varandra. Söndra och härska.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Lasse: Bra sammanfattning! Ja, det är en industri och skattesubjekten klipps! De flås inte för ullen måste ju kunna växa ut igen så att den ånyo kan klippas!
  En industri som lockar folk till Sverige med människor som dör i havet som följd! Som inte når lyckans land!
  Sverige ligger i topp på antalet invandrare vi tar emot per capita. Ett litet experimentland. Av dom som kommer har bara nio procent identitetshandlingar. Skulle också kasta mina om jag kunde bli evigt försörjd i landet Sverige.

  Gilla

 6. MetalHeadViking skriver:

  Pernilla Marcos är egentligen Kim Fredriksson, och han har tidigare avslöjats som en SÄPO-agent.

  Han får betalt för att trolla på din blogg.

  Hans uppdrag var att infiltrera ND och NU och samla information åt SÄPO. Det enligt uppgifter som publicerades förut på Nordisk.nu. Tråden är borta nu.

  Ingen idé att ge den dåren mer uppmärksamhet än den förtjänar.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Metal: Jag vet! Han har kommit ut. Pratar lite med honom på twitter men kallar honom Pernilla Marcos i alla fall. En knäppskalle som tror att han är något.

  Gilla

 8. Ping: Visst är väst fascistiskt Erdogan! Inför Glass-Steagall NU! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.