SD & nyfascism! Erlander medverkade till att varje tysk jude fick ett J i sina pass! Införde registrering av ”tattare”! Sossar kan!

Kommuinism flagga

Sossarna är desperata! Har svårt att inse att dom inte längre är ett nomenklaturaparti! Att dom snart ändar upp som ett litet parti som alla andra. Räds tanken att SD kan bli det nya statsbärande partiet och alltså växlar dom upp i retoriken. Förmodligen upplärda av Henrik Arnstad som inte ens har en examen fast han ljuger om det.

Löfven öste på om hakkors hos Skavlan så han fick värja sig. Det blev för mycket. Under dagen stod Magdalena Andersson med mikrofonerna uppstuckna under hennes stora blå och sa att SD är ett litet nyfascistiskt parti! Jaha ja! Det är nästan synd om korkskallarna!

Alla partier i riksdagen har ett brunt förflutet. De har många fula lik i garderoben. Kan återkomma om det. Men här lite röster via mejl. Först Mister Lai:

”Läser om de nazianstuckna. Något jag verkligen saknar på skambacken är Tage Erlander men kanske den guden fortfarande inte får stjälpas från sin pedistal.

1938 när Tage Erlander var statssekreterare åt socialminister Gustav Möller som också då var chef för hemliga polisen så for Tage på uppdrag till Tyskland för att där möta sin motsvarighet från Schweiz. De tillsammans träffade utrikesdepartementets folk i Tyskland, och uppdraget var att stoppa judeexporten till våra länder. Allt för många judar lyckades fly in i våra länder då deras namn inte avslöjade dem.

Så det Tage Erlander medverkade till var att Tyskland införde det stora J som stämplades in i varje tysk judes pass. Detta var bara en av Tages åtgärder mot underlägsna människotyper.

Här kommer fler
1942 inleddes en registrering av ”tattare” på initiativ från socialminister Gustav Möller och statssekreterare Tage Erlander. Anledningen var att genom detta kunna sätta in sociala åtgärder.(sterilisering) Det visade sig att de flesta fanns i Värmlands och Jönköpings län men den högsta frekvensen fanns i Västra Frölunda som betecknades som ”Sveriges tattarcentrum”. (Utredningens sammanfattning 1944).

Så nog har sossarna trots sina stora ord mycket skit under naglarna. Kom ihåg också att fascism är ett ekonomiskt system och inget annat.”

Här kommer Mors lilla Olle:

”Vem tillät nazistiska styrkor passera genom Sverige i svenska tåg för att ta sig till våra grannländer, Finland och ev Norge. Fegt som vanligt och som jag ser det verklig empati för Hitlers framfart genom Europa, men som sagt, äpplet faller inte så lång från päronträdet. Socialismens styrka är att förneka sitt ursprung och alltid skylla på andra. Detta genomsyras också i andra saker. Det är andras fel om man blir tjuv, det är andras fel om man blir missbrukare, det är andras fel om man gör fel. Jag skulle kunna fylla denna sida med typisk ”sosse-logik”. Följande bilder (se ovan) åskådliggör ursprung på socialismen/kommunismen.
Hakkors

Ja, vad skall man säga! Är Ohly-Sjöstedt, och sossar fri från dessa
bevisliga socialistiska gemenskaper? Ja till och med sossarnas kampsång … hur går den nu igen?
Bruna eller röda skjortor gick hand i hand fram till 1939 och hade samma grundfilosofi och hade samma ordalydelse: Nazisterna; Nationella socialistiska Tyska Arbetar Partiet. Kan det vara därför TYSKARNA åkte kors och tvärs genom Sverige och inte anfölls? .Men det var väl någon annans fel, som det alltid är!”

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

29 kommentarer till SD & nyfascism! Erlander medverkade till att varje tysk jude fick ett J i sina pass! Införde registrering av ”tattare”! Sossar kan!

 1. Sofia skriver:

  Ha, ha, ha!
  På dem bara 🙂

  Gilla

 2. Sofia skriver:

  Jag ser en annan infallsvinkel;
  Bilderbergaren Löfvén och Wallenbergdominerade Stockholm Handelshögskolas Magdalena Andersson är representanter för NWO. EU är en viktig aréna för storfinansen.
  SD är emot storfinansens EU. Man kan med fog kalla kapitalismens EU-bygge fascistiskt.
  Sakligt sett är det Statsministern och Finansministern som är för fascistbygget EU och SD är emot detta.
  ”Den som sa det ha va det”!

  Gilla

 3. xmaverickx skriver:

  Den gemensamma nämnaren för herrarna på bilden är Rothschilds.

  Gilla

 4. AH skriver:

  Okunskap är fröet till alla fördomar. Tyvärr verkar det som om du har alldeles för många fördomar. Kanske dags att lyfta blicken? Att blanda ihop socialism med nazism är nästan lite underhållande. Nåväl, jag fick mej ett gott skratt, så tack för det 🙂

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  AH: Så du tror att en okunnig person kan skriva som jag gör! Men be om ursäkt alternativt gå och göm dig! Här är du inte välkommen! Dra åt h-e! Lär dig vad som styr både höger och vänster! 😛

  Gilla

 6. Anders Romelsjö skriver:

  Uppgifterna om antalet dödade i Sovjetunionen och Kina är grovt överdrivna och kommer från den antikommunistiska propagandan. Antalet avrättade under utrensningarna på 1930-talet var drygt 700 000 enligt de sovjetiska arkiven. Även Robert Conquest har erkänt att han tidigare uppgifter var överdrivna.
  Tillväxten i Kina var mycket god under Maos tid, omkring 5-10 % per år, dvs. lika bra som nu, enligt uppgifter jag sett. Det ”Stora språnget”, ett försök till snabbare tillväst, var dock till stora delar ett misslyckande och medförde hungersnöd här och där. Enligt uppgifter från Världsbanken var medellivslängden i Kina 36,3 år 1960 , 66,8 år 1980, 70,3 år 2000. Motsvarande siffror i Indien var 44,3 år, 54,2 år och 62,9 år. Medan medellivslängden i Kina ökade med 30,5 år mellan 1960 och 1980, en period då Maos politik i stort sett tillämpades uppgick ökningen i demokratiska, kapitalistiska Indien till 9,8 år.
  Källa: Världsbanken. World Development Indicators online. I Minqi Li. The rise of China and the demise of the capitalist world economy. New York:Monthly Review Press, 2008).
  Mao Tse Tung noterade att hälso- och sjukvården främst var inriktad på de 15 % som bodde i städerna och initierade en ökad satsning på landsbygden och på förebyggande mediciner. Kinas system med barfotaläkare visade sig framgångsrikt och WHO såg de som ett mönster för utvecklingsländerna
  Noam Chomsky har skrivit ” Se på det maoistiska Kina, som alla förväntas avsky. Om man ser på det så sparades 100 miljoner liv jämfört med det demokratiska kapitalistiska Indien, tack vare hälsoprogrammen på landsbygden. 100 000 000 (100 miljoner) människoliv är inget litet antal (motsvarar c:a drygt 15 % av befolkningen, dvs. c:a 1,5 miljoner av Sverige befolkning), och siffran innefattar den stora hungersnöden. Ingen kan tala om det. Och om man ser på de kapitalistiska reformerna så minskade dödligheten mycket kraftigt under Mao, men började plana ut 1979.”

  Gilla

 7. Helena,
  You come close to what may be greater truth to be stated of humankind’s inhumanity towards other humans. We all are guilty in various ways, and there is no easy political compartmentalization in a historical or conceptual sense. You did say:-
  “All parties in parliament has a brown past”
  I might paraphrase and say:- “ All human groups have a brown past.”
  CONCEPTUALLY
  Consider “ Eugenics” ( i.e. intellectual ideas about genetic selectivity), which in the early 20th Century was very popular in the US. These ideas also migrated to Germany and we all have heard of the Holocaust with the application of these ideas with militaristic brutality.
  HISTORICALLY
  If the lists of mass murders were to numbered historically and all around the world, there would not be space on this blog to complete the list. But, what of contemporary examples of human abuses and brutalities, using the US as an example:-
  Vietnam: Around 60,000 US persons died in that war; around 500,000 Asians died.
  Iraq: Around 1 million dead and/or maimed and around 5,000 US persons dead – and still counting.
  Libya: Destruction along the same lines as in Iraq with the destruction of a previously functioning country.
  “Criminal” is the word that comes to mind in examining the conduct in each of these useless wars. Communist Vietnam and after the war the US restores trade and economic relations with both China and Vietnam. So, what was all the military fighting in the Vietnam war all about?
  Iraq: Far more Iraqis killed and maimed due to the illegal war – than before the war started.
  Libya: Same results as in Iraq and the consequence is the creation of a failed state.
  Yes- “All human groups have a brown past” – but – some are browner than others.

  Gilla

 8. Sofia skriver:

  PK-RUNDGÅNG; propagandapåståendet är både utgångspunkt och slutsats;
  Vi kan ju med samma logik påstå att Arnstad är nazist för att det är typiskt för nazister att förneka det!
  http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/historikern-sd-är-ett-fascistiskt-parti-3025942

  Gilla

 9. Pingback: När röda rosor blir bruna! | Columbi egg

 10. Helena Palena skriver:

  O Gill: Det är ju som jag också tycker,..det är bara vissa som är kunniga,..och då blir det andras fel att dom kunniga inte får som dom vill eller inte har rätt,…Hur var det med jorden,..rund eller platt,..?
  Om 3 -5 år,..har vi fått tillbaka företagen som anställer 100 000 tals personer?,..eller har vi fått ett
  skattetryck som knäcker alla,..för att försvara en invasionsinvandring som kommer att knäcka svensk ekonomi!,…Vi gör slut på Sverige under en 30 års period,..alltså ekonomiskt. Vilket kommer att skapa massarbetslöshet, exploderande kriminalitet, vandalisering, kravaller och mycket mer.
  P g a okontrollerad hantering av inkommande invandrare och flyktingar. Det är ju ingen normal
  människa som hatar andra personer,..men man kan ju ha åsikter om konsekvenserna till den orimliga mängden och dess totala misslyckande på att tillföra dem, bostäder, försörjning och våra sociala trygghetsnät som är uppbyggda under fler generationer, avpassat för den befolknings-
  mängden. Att ha åsikter om kläd – profilering som skapats genom tro, tjänst, åsikt, uppdrag o s v.
  Är ju inget konstigt, vissa hatar polisuniformer, militäruniformer, kostymklädda med vattenkammade huvuden, Kvinnor i korta kjolar eller känningar, gröna vågs kläder, rakade skallar
  men om man ogillar Islams kvinnosyn med deras kvinnokläder och islams religiösa synsätt att hän-
  visa till deras gud för islamistiska handlingar,..då är man dessvärre en rasist, nazist eller som många påstår en fascist,,,? Fascist,..ja var kommer det ordet ifrån t ex.?
  /O Gill

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  C Barnett: Count me out! I´m not responsibe for anything! Could not even kill a fly! 😛

  Gilla

 12. Lasse skriver:

  Migrationens konsekvenser oroar folk i Sverige och andra länder. Sverige med sin onormalt stora invandring som är störst i Europa 10 gånger större per capita än andra länder. Vi behöver en normalisering från 100.000-tals till 10.000-tals per år, med prioritering av kvalificerade arbetskraftsinvandrare från EU, anhöriga och kvotflyktingar, samt öka hjälpen till UNHCR flyktingläger utomlands, för 10 miljarder per år skulle 1 miljon flyktingar få hjälp. Det finns 51 miljoner flyktingar i världen idag.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Lasse: Ja, verkligen! Ska lägga din kommentar på Facebook!

  Gilla

 14. pernillamarcos skriver:

  Snälla upplys mig. På vilket sätt är fascismen endast ett ekonomiskt system och hur ser detta ekonomiska system ut? Jag försökte hitta bland nationalekonomiska termer och så man kan faktiskt inte se det.

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Pernilla: Sök på min blogg på Mussolini och fascism! 🙂

  Gilla

 16. Lasse Anckarman skriver:

  Fast AH har ju rätt, att jämföra socialism och NSDAP är intellektuellt ohederligt, och det du tror styrde dom, styrde dom inte alls. Ska jag också dra åt helevete nu? 🙂

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Lasse: Banken styr rubbet! Ideologierna är bara olika schatteringar på samma färgkarta! Så vad var det som styrde dom? 🙂

  Gilla

 18. Lasse Anckarman skriver:

  I fallet AH är svaret nej, Helena. Just därför fick han också ett krig på halsen.

  http://www.radicalpress.com/?p=1389

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Lasse: Förstår inte vad du pratar om. Inlägget handlar om att andra partier också har bruna rötter.

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Pernilla: Här kommer svar från Mister Lai. Sätt upp det på kylskåpsdörren och lär släkt och vänner vad det är som gäller en gång för alla:

  Låt mig då få förklara för dig varför fascismen i grunden är ett ekonomiskt system och inget annat. Den som säger det här är faktiskt fascismens grundare Benito Mussolini och ingen annan.

  Fascism är sa han när treenighet råder mellan storbanker, storföretag och statsmakt. Då har man ett fascistiskt samhälle sa Benito Mussolini. När vilja och målinriktning är densamma inom dessa tre storheter då är det fascism.

  Mussolini var från början socialist och chefredaktör för deras största tidning Avanti.
  Fascismen har inget att göra med vare sig ras eller religion. Detta är viktigt.

  Det närmaste vi idag har fascism som samhällssystem är faktiskt EU.
  Man stöder bankerna på bekostnad av hela länder, se Grekland m.fl.
  Storföretagen ges lättnader och får stöd av statsmakten – exempel, EU i sina försök att få genmanipulerade grödor godkända mot medlemsstaternas vilja, se Frankrike m.fl.

  Varför fascismen sammankopplas med Nationalsocialismen beror på att Stalin och Hitler samarbetade fram till 1941 och delade på Polen 1939. När sedan Hitler anföll sin kompis då kunde ju inte Stalin skälla på Nazisterna som han tidigare lovordat, och då fann han ut att kalla dem Fascister. Detta har sedan varit alla kommunisters skällsord på de man ogillar – de kallas för fascister i olika former. Socialfascister och annat – nu är det nyfascister.

  Men Tyskland har aldrig varit fascistiskt förrän nu under EU.
  Fascism är ett ekonomiskt system där staten hjälper banker och storföretag och därmed får dessa företag en vilja att stödja de som har statsmakten vilket är politiska partier. Banker och företag som får stöd betalar tillbaka genom att stödja de partier som har statsmakten i sin hand att bibehålla sin makt. Detta är en treenighet vilken är fascism och skall så heta.

  Det här nya som b.la. Lövfen kom med om nyfascism det får de som säger det förklara själva – för vad jag tror att de menar är att ras och religion hör hemma i nyfascism. En indirekt anklagelse om rasism och fobi mot muslimer. Fråga geniet Lövfen om det!

  Man vill försöka att likställa SD med Nationalsocialism men kallar det för fascism och lägger till ett ny. Därmed försöker man göra ett parti till paria genom att manipulera med ord. Man vill göra SD till ett rasistiskt parti för att tysta deras opposition. Nu har man denna gång misslyckats, och står där med skammen för att uppträda på samma sätt som Stalin och hans hantlangare gjorde en gång.

  Egentligen är det nog samma sätt att försöka lura populasen som Stalin gjorde – döp om något så det passar dina behov just nu. Ganska korkat i dagens system med internet där allt går att kolla på en minut.

  Jag konstaterar att Lövfen är inte vuxen den position han nu har.

  Lövfen trodde sig hålla i styråran men det gjorde han inte – utan det han höll i var nog en del av Jonas Sjöstedt.

  Gilla

 21. Pingback: Fascism = Treenighet mellan storban, storföretag och statsmakt med syfte att förslava människan! | Helena Palena

 22. Lasse Anckarman skriver:

  Läste du inte länken jag bifogade?
  Bankerna styrde aldrig Hitler efter han fått makten. Tvärom så kastade ha ut dom och därför fick han också ett krig på halsen han inte ville ha. Han är ju inte ensam om att ha råkat ut för bankernas vreder, Qaddafi och Saddam är två jag kommer på i skrivande stund.

  http://www.veteranstoday.com/2011/09/13/hitler-and-the-banksters-the-abolition-of-interest-servitude/

  Gilla

 23. Lasse Anckarman skriver:

  Tack för infon om fascism. Äntligen någon som beskriver det med någorlunda verklighetskontakt. Eliten, och deras tjänstehjon, använder ju termen som ett nesättande skällsord. Allt för att undvika vidare debatt då de sannolikt vet att de skulle förlora en sån.

  Dock har jag en brasklapp angående följande, som jag citerar:

  ”Varför fascismen sammankopplas med Nationalsocialismen beror på att Stalin och Hitler samarbetade fram till 1941 och delade på Polen 1939. När sedan Hitler anföll sin kompis då kunde ju inte Stalin skälla på Nazisterna som han tidigare lovordat, och då fann han ut att kalla dem Fascister.”

  Hitler och Stalin var aldrig ”kompisar”, i vart fall inte i ordets rätta bemärkelse. Den förre genomskådade den sistnämnde och Polen delades aldrig mellan dom. Hitler kände sig nödd och tvungen att försvara den tyska minoriteten in Polen som utsattes för grymma förföljelser och man räknar med att cirka 58 000 tyskar mördades av polacker INNAN kriget brutit ut. Därav Hitlers agerande den 3:e september.

  Detta står förstås varken i skolans läroböcker eller i ortodox historielitteratur, av förklarliga skäl. 😉
  Lyssna gärna på ett timslångt anförande av den pensionerade generalmajoren Gerd Schultze-Rhonhof där han berättar en del som inte är så känt, t.ex. hur Stalin lurade Hitler – i bemärkelsen att Hitler kände sig tvingad pga rådande situation i Polen – att skriva under Molotov-Ribbentropppakten trots att där fanns en hemlig klausul som Hitler INTE önskade:


  http://justice4germans.com/2014/12/03/video-gerd-schultze-rhonhof-on-the-war-that-had-many-fathers-with-english-subtitles/

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  Lasse: Hitler lurades ut på banan som jag har förstått det hela. Tysklands krigsmakt var inte redo. Katyn! Katyn!

  Gilla

 25. Lasse Anckarman skriver:

  Dessvärre finns inga dokument som stöder konspirationsteorin att Hitler ”lurades” eller var en ”marionett”. Tvärtom, Hitler och nationalsocialismens mål var att bli kvitt banksystemet och dess räntebedrägeri, vilket han också lyckades med under några års tid (läs länkarna jag bifogat tidigare eller läs denna). Reaktionen lät inte vänta på sig.

  http://hardons-blog.blogspot.se/2012/08/how-hitler-defied-bankers.html

  Redo för vad? Inte heller ville Hitler ha något krig, vilket framgår med all önskvärd tydlighet av alla de fredstrevare han erbjöd – se Schultze-Rhonhofs föredrag här ovan – Polen, Frankrike och England, men som möttes med kalla handen. Så vem som ville ha krig framgår ganska tydligt.

  Vad du vill ha sagt med Katyn förstår jag inte. Det är väl numera allmänt tankegods att ryssarna försökte pådyvla tyskarna ytterligare en förfalskad krigsförbrytelse genom morden på tusentals polska officerare, ett krigsbrott de själva begått och som inte accepterades ens av skåderättegången Nürnberg. Allt för att dölja sina egna förbrytelser.

  Finns ingen så mytologiserad ledare som Hitler och ingen så upp och nervänd hisrotisk händelse som andra världskriget. Tack vare revisionismen har dock en del ställts på rätt köl igen. Bland senare rön kan nämnas den internationella judenhetens intresse av att skydda banksystemet:

  ”‘The battle will be fought on the world’s stock exchanges. Most of the anti-Semitic States are burdened with debts, and they may find their very existence threatened.

  ‘The leaders of international Jewry will meet in a village near Geneva this week to plan a fund of £500,000, 000 with which to fight the persecutors of Jewish financiers in all parts of the world.

  ‘No difficulty is expected in raising such a fund, which, combined with a trade boycott, will enable the launching a counter-offensive, in which the Jewish persecutors may be defeated.‘ “

  http://justice4germans.com/2014/12/15/1938-news-report-confirms-international-jewish-banker-financial-war-aims/

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  Lasse: Hinner inte svara nu. Tack för kommentarer. Läser när det lugnat ner sig. 🙂

  Gilla

 27. Pingback: Kohandel i sandlådan! Löfven kastar flera fläskben så Sjöstedt röstar ja | Helena Palena

 28. Jag anser icke att S. Löfve’n kastar skit på J. Åkesson i ren okunskap, utan av ren rädsla för att
  Tysklands historia skall upprepa sig även här i Sverige. Tyska folket stod upp bakom sin Hitler,
  då han skapade arbetstillfällen till det tyska folket och landet blomstrade i all sin prakt, mot att
  Tyskland tidigare befunnit sig i armod, = djup fattigdom. Det började så bra, men slutade dess-
  värre mycket illa, då de tyska ss – männen (polisen) infiltrerade sig i partiet och allt spårade ur genom skapandet av förintelselägren i Polen: Auschwitz, Treblinka och Birkenau. 2 miljoner
  fattiga judar förintades i lägren, men de rika judarna förhandlade Folke Bernadotte med Himm-
  ler, av 30 000 koncentrationslägerfångar och vid ett besök i Jerusalem, mördades han den 17
  september 1948 av Sternligan, en judisk terroristgrupp. Legationssekreterare i Budapest Raul
  Wallenberg tog Ryssarna hand om, när de intog staden i Januari 1945, fängslades han och för-
  des till Sovjetunionen, där han enligt officiella uppgifter avled 1947

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.