7-klöverns mobbning av SD skadar demokratin! Löfven vill tydligen gå under!

Jimmie Åkesson partiledare för SD. Han dessutom kan stryka skjortor. Bra egenskap.

Jimmie Åkesson partiledare för SD. Han  kan dessutom stryka skjortor. Bra egenskap.

Ja, elefanten i rummet står still! Behöver inte röra sig! Andra kastar porslin kors och tvärs. SD har lyckats föra upp invandringen högtpå agendan. Verkligen på tiden! De andra skjuter in en svekpil i debatt med SD. Ni har svikit sänkt skatt till pensionärer o s v. Då ska SD snabbt trycka till genom att säga: ”Men, när vi frigör flera miljarder på minskad invandring kommer pengarna att räcka till våra löften i vår budget. Men först måste vi sopa banan och hoppas att svenska folket stöttar oss mangrant!” Så ska det låta. Och dom kan toppa med: ”I vårt Sverige får dom gamla på hemmen sylt till pannkakorna!”

Nu kommer dom första stenarna rullande i migrationsfrågan. Den borgerliga alliansen hoppas på nya regler som stärker möjligheterna att regera i minoritet. Nu varnar experter för att för­söken att isolera Sverigedemokraterna kan skada demokratin. – SD:s mandat är lika mycket värda som andras, säger stats­vetaren Magnus Isberg.

Jasså! Alltså har dom andra partierna mobbat SD. Ja, det har dom. Synnerligen dålig stil bland PK-smeten som trumfar ut att dom gillar olika! Gode gud va´sjukt!

Väljarnas dom mot regeringen är hård. Endast två procent tycker att en regering bestående a Socialdemokraterna och Miljöpartiet är bäst för Sverige. Men det finns inte heller ­någon bred opinion för en alliansregering, visar DN/Ipsos extramätning. Hur tänker Löfven som inte dumpat MP? Han vill tydligen gå under!

Och här kommer nu tre kristdemokrater och en centerpartist och vill möta SD på banan ”Så kan vi göra upp med SD om migrationspolitiken” Nu är det dags för övriga partier att ta migrationspolitiken på allvar. Stenen är i rullning! Hur tror ni det blir 22 mars? Vågar sig någon i /-klövern kliva fram och tala om vad invandringen kostar? Skulle inte tro det. SD får mins 17,4 procent. Förmodligen mer.

P.S. Tre från KD tänker sig att rädda sitt parti genom att öppna upp i invandringsfrågan. När dom hänger på snöret då kommer det. Då använder man migrationsfrågan som en krycka och hävert. Futtigt! Kommer osökt att tänka på när FP for till Danmark inför valet 2006 och kom hem med kravet att invandrarna skulle lära sig svenska. Och genast fick dom högre siffror. D.S. 

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 7-klöverns mobbning av SD skadar demokratin! Löfven vill tydligen gå under!

 1. Stig Palm skriver:

  Påminner mig om när Kapp-Ahl började i Göteborg och sälja billiga kläder till damerna främst och alla etablerade klädhandlare försökte stoppa honom? Bl a med att hota leverantörerna av samma varor som Herr Ahl fick. Nu gick inte detta och han vann samt kunderna.
  En annan entreprenör grundaren av IKEA upplevde samma sak. Han dessutom blev påhoppad om sitt s k nazistiska förflutna på liknande sätt som SD nu.
  Ja, hur det gick, vet alla och något för etablissemanget bland politikerna att fundera över, om de kan i det mentala kaos som uppstått i deras huvuden med risk för huvudlöst beteende med påföljande resultat i mars 2015.

  Gilla

 2. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Det verkar beklämmande nog som om en epidemi av psykopatiska personlighetsdrag har kollektivt drabbat ledargarnityren i de etablerade partierna med något som kallas PK-virus.
  De senaste dagarna har också producerat en ny svordom i politiska kretsar , där man då något är på väg åt skogen vredgat ropar ”Romson!”. Arma Sverige som allt snabbare närmar sig en sorts parlamentarisk och moralisk kollaps när inte vuxna(?) förtroendevalda(?) är utrustade med vanlig hut och hyfs. Politikerföraktet är tyvärr numera fullt berättigat men det är den svenska väljarkåren som nu får lida för de klåpare som befolkar de ledande skikten.

  Gilla

 3. Lasse skriver:

  Själv tycker jag det är kul med politiskt kaos och hur spelarna agerar. SD erbjöd Löfven budgetstöd mot 50% begränsad invandring men Löfven valde ändå att lägga sin budget som inte hade majoritet i riksdagen. När SD en dag innan votering säger att de skall stödja Alliansens budget och Löfvens budget faller, ja då vill han förhandla med Alliansen. Förhandla om vad, Alliansen hade ju då redan sin budget i hamn och behövde inte kompromissa om någonting. Löfven lovade att utlysa nyval den 29/12.

  Om inte Alliansen eller S ändrar sin migrationspolitik som egentligen är MPs så är vi tillbaka i samma läge igen efter valet om det inte blir några större förändringar i väljarkåren som förändrar majoriteterna. Risken är att KD inte klarar 4%, MP borde förlora 1-2%, VP oförändrat, S minus 3-4%, M plus 2%, SD plus 3-4%, övriga oförändrade är mitt tips. Men Alliansen har inte beslutat om att ändra sin migrationspolitik ännu, utan lagt kort ligger tills nytt beslut tagits. Batra verkar inte ha några planer på att ändra gällande migrationspolitik före valet eller att kompromissa med SD, så risken är stor att vi får tre block även efter valet som inte kan komma överens om någonting. Skall bli kul, 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.