Vilken röra: USAs djävul Assad får nu hjälp av USA att bomba bort IS! Från Krim skeppas varor till Syrien! Turkiet förser IS med all support & logistik!

John McCain som ett russin i kakan!

John McCain som ett russin i kakan!

”Det är via Natolandet Turkiet som all ammunition, manskap, mat och allt annat som ISIS behöver levereras. Nytt manskap från hela världen strömmar in till ISIS via Turkiet. Så när Nato/USA bombar ISIS då får de skadade åka till Natolandet Turkiet för att få vård på sjukhus där. Allt betalas av Saudiarabien som väl ska vara en vän till USA.”

Mister Lain – olje- och säkerhetsanalytiker – benar upp i röran av krig här och där.

Nu tänker jag sticka ut hakan riktigt ordentligt och beskriva ett scenario jag anser vara mycket troligt för den kommande tiden. Alla vet ni att det är mycket spänt på många olika ”fronter”, det ekonomiska läget är uruselt och flera länder av betydelse är riktigt illa ute. Det gäller särskilt för Japan. Men USA ligger oerhört illa till, och om den rapport jag nyligen läst om USA:s guldreserver tillsammans med den skuldsättning, och alla de andra problem som nu nationen USA dras med inklusive rasmotsättningar inte bara i Kansas utan i flera delstater då kommer det att sluta illa.

Låt oss se på vad som kan ske
Stämmer en rapport om att USA:s guldreserv är slut nu i december och att man inte kan göra rätt för sig i de kontrakt som förfaller till utbetalning av guld då faller USA och deras petrodollar rakt ner. Det finns anledning att frukta det här och lägger ni samman alla de problem som USA nu brottas med så är läget för dem förskräckligt dåligt. Man för återigen krig i Irak. Men ett problem för USA är att deras intressen idag är inte desamma som deras Natomedlem Turkiet har. Turkiet är det land som förser IS eller ISIS om du vill med all support och logistik. Det är via Turkiet Natolandet Turkiet som all ammunition, manskap, mat och allt annat som ISIS behöver levereras. Nytt manskap från hela Världen strömmar in till ISIS via Turkiet. Så när Nato/USA bombar ISIS då får de skadade åka till Natolandet Turkiet för att få vård på sjukhus där. Allt betalas av Saudiarabien som väl ska vara en vän till USA.

Hela mellanöstern är i brand och den regel man har därnere som säger ”min fiendes fiende är min vän” de gäller nu i högsta grad. Ser man det på ett vidare sätt så är det så här att Iraks sittande regering som styrs av Shiamuslimer är i krig mot den tidigare dominerande kraften i Irak som under Saddam var Iraks sunnimuslimer. Kurderna i landet är ett politiskt bihang till det här som nu gäller. Kurderna hatas av den Turkiska regimen. USA har stött den regering som sitter. Nu stöder ryssarna också den sittande regeringen i Irak och säljer avancerade vapensystem till dem vilket ger Ryssland inflytande. USA står med fötterna i båda hålen och kommer inte loss. Därtill har USA satt sina hästar på att få bort Assad från makten i Syrien. Assad stöds av Shia Irak samt Iran som styrs av Shia, och Ryssland som är mycket involverat i Syrien. Just nu ser det ut som om Syriens armé håller på att krossa de upproriska sunnimuslimerna i Syrien. De miljoner sunnimuslimer som flytt till olika länder runt om i Mellanöstern kommer därmed aldrig att kunna återvända – detsamma gäller för de rika Syriska sunnimuslimer som flytt med hjälp av pengar och smugglare till bland annat Sverige, de kommer aldrig att kunna återvända.

Så vad ser vi då idag i Syrien? Jo, den som var en djävul för ett par år sedan – Assad – han får nu hjälp av USA att bomba bort ISIS och de andra terrorgrupper som bekämpat Assad. Visst är världen förunderlig. I Israel pågår som vanligt döda, spräng, döda och gråt och det är alltid någon annans fel för att dödandet pågår i årtionden.

Nu ska vi över till Ukraina och titta på vad som skett och vad som ska ske i Ukraina.

Ser man på Ukraina i ett historisk skeende så är detta land något som aldrig funnits i det utseende landet idag har. Det har varit mindre, och det har gått åt väst och åt öst, blivit större och när Chrusjtjov gav Krim till Ukraina 1955 eller om det var 1956, som tack för Ukrainas offer under det II världskriget då blev Ukraina det land det varit fram tills nyligen. Dock som en delrepublik i Sovjetunionen. När Sovjet kraschade då togs alla de Sovjetiska kärnvapnen bort från landet. Stora förändringar har sedan skett de senaste 20 åren där den stora flera miljoner ryska medborgare i Ukraina känt sig tillbakatryckta liksom ryssar i de Baltiska staterna. På samma sätt som Saddams folk sunniterna i Irak var de som ledde Irak, likadant var det med Ukraina. Det var ryssar som ledde staten och även i de baltiska staterna var det på detta sätt. Så från att ha varit de som ägt landet blev de undersåtar.

Var finns då kopplingen mellan mellanöstern och Ukraina? Jo, den finns på Krim!

På Krim har allt sedan Sovjet föll det funnits en rysk marinbas och folket till övervägande del på Krim är etniska ryssar. Från denna marinbas har Ryssland försörjt Syrien med transporter av alla typer av material till Assads regim som de behöver. Dessutom finns här den ryska flottan och som vid mer än ett tillfälle löpt ut ur svarta havet ner till Medelhavet för att skydda Assad. För ett drygt år sedan så var det denna flotta som stoppade en invasion av amerikanska trupper in i Syrien. Därför är Krim en mycket viktig bas för Ryssland och därmed har man nu återtagit det man gav bort för dryga 50 år sedan. Krim är återigen ryskt och därmed kan varorna skeppas ner till Syrien från baserna på Krim. Att med dessa kunskaper i bakfickan räkna ut varför USA så aktivt stöder Ukraina idag är inte särskilt svårt. Att USA:s diplomat Nuland också säger Fuck the EU ingår också i den här bilden.

Ja, vad är det då som nu sker och vad kan vi förvänta oss. Här sticker jag ut hakan och kommer med en mycket dyster prognos.

Jag tror att efter det valresultat som kom i USA och de enorma motgångar som USA haft överallt i hela världen så måste de göra något. Men först kommer man att genom en kupp eller genom att mörda Obama, frigöra sig från hans politik. Nu är Obama inte den som egentligen bestämmer i USA utan för de med kunskap vet att det finns två grupperingar i USA som inte har något att göra med vare sig Demokrater eller Republikaner och det är Fredspartiet och Krigspartiet. Det är där den verkliga makten finns i USA. Obama är den utvalde mannen från Chicago som skulle göra skillnad sades det, han fick ett par hundra miljoner dollar för att kunna bli vald. Han är en representant för det som kallas för Fredspartiet men som inget har med fred att göra utan de är bankernas ägare, folket med pengar som styr Fredspartiet. Detta till skillnad från Krigspartiet som styrs av militär- och krigsindustri, det som kallas för det militärindustriella samarbetet (komplexet – gruppen = MIK).

Fredspartiet har misslyckats att bibehålla USA:s dominans över världen och det kommer nu att kosta dem makten i USA när dollarn klappar ihop, och då det inte finns något guld att backa upp pappersvalutan med. Det här händer inom några veckor från nu. Vi lever just nu i mycket spännande tider. Och resultatet av all denna oro blir inte ett utan flera på varandra storkrig där parterna också blir olika och deras önskemål om vart krigen skall leda också blir mycket olika dag för dag. Vänta bara ska ni se. Men det är en spegelvärld och mycket svår att tränga in i.

När Obama nu försvinner och USA får en annan politisk ledning under troligen vicepresidenten, då kommer mycket svåra raskravaller att utbryta i många städer i landet, och därför har man redan nu börjat att mobilisera sitt nationalgarde. Men hur som helst så är USA:s dominans över i världen. De har inga resurser kvar att dominera med förutom ett och det är deras formidabla krigsmakt som är större, mer effektiv än alla andra världens nationers krigsmakter i samverkan. USA har sådana enorma krigsresurser att de kan ta allt de vill med hjälp av vapen och det är detta vi skall frukta.

För om de går för långt då blir det ett termonukleärt krig vilket leder till mänsklighetens utrotande eller åtminstone så försvinner det mesta. Nu finns det ju en önskan om detta och platsen Georgia Guide stones i USA där finns dessa stenar där det står att mänskligheten av idag skall bort till 95 procent.

Lika bra att supa sig full och glömma den dårskap som styr oss

Mr Lai

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vilken röra: USAs djävul Assad får nu hjälp av USA att bomba bort IS! Från Krim skeppas varor till Syrien! Turkiet förser IS med all support & logistik!

 1. Brage Norin skriver:

  Obamas utstrålning är så tydlig. Man ser direkt på honom hur han mår. Jag har en känsla av att även Obama har fått se ”the glorious land” – precis som Martin Luther King predikade om i sitt sista tal i Memphis. Obama utstrålar sorg – men han är inte rädd längre. Han har bestämt sig. Han är beredd på konfrontation även om det kostar honom livet.

  Att låta en beväpnad agent åka i samma hiss som Obama i Vita Huset var naturligtvis en varning. Obama vet att hans liv är hotat men han har fattat sitt beslut. ”Jag var därtill illa nödd och tvungen” blir rubriken på hans memoarer. Obama blir USA:s motsvarighet till Gorbatjov i före detta Sovjetunionen. Alla imperier faller samman. Det är strax USA:s tur.

  Gilla

 2. Benny skriver:

  En rättelse bara angående Krim, så ”fick” inte Ukraina Krim utan det var ett byråkratiskt arrangemang att Krim skulle administreras via det Ukrainska-SSR för att underlätta för sovjetbyråkraterna. Visst är världen för närvarande en dystopisk plats där ständiga krig och oroligheter anstiftas av USA som i Afghanistan, Irak, Ukraina, Syrien, Venezuela, ISIS, Boko Haram m.m. Och aldrig får man veta i ”våra” media om det verkliga förhållandet vem som ytterst ligger bakom förutom där det ju är uppenbart som i Irak eller Afghanistan. USA skyller givetvis där också på terrorismen som blivit USA:s heliga graal som anledning till all upprustning och alla krigsäventyr. Nu är jag personligen inte speciellt orolig för att USA ska ge sig på några nya krigsäventyr efter ryssarnas uppvisning i Svarta Havet där man förödmjukade USA och Nato ordentligt för ett tag sedan. I alla fall inte förrän man kommit på ett motmedel mot Rysslands avancerade elektroniska utstörning av Natos vapensystem. Och det kan dröja! Att något är på gång i USA är uppenbart då ju Kerry tonat ner (i praktiken sågat) Obamas negativa uttalanden om Ryssland i mötet med Lavrov förra veckan och de märkliga signalerna som kommit från CIA angående MH17 där man inte alls håller med om Obamas tvärsäkra påståenden om Rysslands inblandning. Verkar som Obama håller på att förlora allt stöd från de grupper i USA som såg till att han blev president och det kan vara så att han avsätts eller likvideras…allt är möjligt i USA som bekant. Vicepresident Biden var i Ukraina och blev utbuad på Maidantorget så situationen i Ukraina är mer än explosiv, vilket även en måttligt begåvad politiker som Biden säkert begrep. Tar Biden över efter Obama så kommer nog USA att släppa Ukraina snarast åt sitt öde och Poroshenko har nog i så fall inte mycket annat val än att sticka fortast möjligt.

  Gilla

 3. Martin skriver:

  Vad skulle poängen vara med att mörda Obama? Han är en lame duck och inte något hot mot någon.

  Gilla

 4. Benny skriver:

  Martin, javisst är Obama en lame duck men han vet en massa saker som absolut måste hållas hemligt för resten av världen. Korruptionen och det moraliska förfallet i USA:s politiska system får absolut inte komma ut. Så visst är Obama ett verbalt hot mot de verkliga makthavarna i USA det är det nog ingen tvekan om. Några skrupler har man inte i dessa kretsar som bekant.

  Gilla

 5. Maja Dacke skriver:

  Alex Jones roade sig – och tittarna – med att på Infowars ‘avslöja’ Obama eller rollen som Obama …

  Sant eller osant – underhållande och tänkvärt.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Maja: Obama blev framplockad av eliten! Nu ska en kvinna få chansen nästa gång. Alex Jones är också en av dom. Släpper fram lite ändå. Men aldrig hela sanningen! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.