MH17 sköts ner av CIA i sin jakt på ett nytt storkrig! Mörkret faller i USA!

Utdrag ur The Grand Chessboard.
Utdrag ur The Grand Chessboard  av Zbigniew Brzezinski

”USA:s nationella skuld har skenat på ett enda årtionde. Städer går i konkurs. Delstater går snart också i konkurs. Landet är totalt splittrat. Det kaos som CIA försöker skapa i världen kommer snart att drabba landet självt. Ett förödande inbördeskrig i USA är oundvikligt.”

Brage Norin – fysiker och kinakännare – beskriver världsläget:

Det ”militärindustriella komplexet” i USA är på väg att störta sitt eget land ner i avgrunden. Den sista supermakten på jorden är på väg att falla. Misstag efter misstag efter misstag – hur är detta möjligt? Hur fungerar det amerikanska militära tänkandet?

* Efter mordet på Kennedy satsades allt på ett storkrig i Vietnam. Det slutade i en katastrof för den amerikanska militären. De militära planerna misslyckades. I storleksordningen 100 000 vietnameser är idag levande bevis på att USA använde både biologiska och kemiska stridsmedel under kriget. Varför blundar vi för denna fasansfulla sanning?

* Saddam Hussein ställde lydigt upp på den gaskrigföring som CIA organiserade – mot Iran. Massor av iranier fick sätta livet till. Men gaserna drabbade även södra Irak och många barn i södra Irak fick behandlas för gasskador på sjukhusen runt om i hela Irak. Nästan alla irakier vet detta. Men västvärlden är tyst. Än en gång blundar vi för en extremt obehaglig sanning.

* När Saddam Hussein inte längre böjde sig för USA sattes operation ”ökenstorm” igång. Saddam skulle få sig en läxa. Men han vägrade rätta in sig i USA:s led trots nederlaget.

* Irakkriget gjorde slut på Saddams regim – men ännu en gång användes förbjudna stridsmedel. I bland annat Falluja föds nästan dagligen vanställda mänskliga barn. En enda gång har svensk television visat den grymma verkligheten. Dessa små människobarn visar oss rakt i ansiktet vad som hänt under kriget. Bevisen är övertydliga. De oskyldiga vanställda fostren tittar ut i en sjuk värld där ingen vill se dem – framför allt inte i västvärlden.

* Syrien var nästa skådeplats för kemiska stridsmedel. Bara några timmar efter att FN:s experter på kemisk krigföring anlände till Damaskus detonerade gasgranater strax utanför huvudstaden. ”Den röda linjen” – hade passerats. Rader av experter i hela världen ifrågasatte om Assads regim var ansvarig för denna gasattack. En i raden var svensken Hans Blix.

Carl Bildt och CIA var däremot helt säkra på Assads skuld. Men dådet var ju det mest kontraproduktiva illdådet som går att tänka sig för Assads regim. Regimen ville ju två sina händer inför FN:s experter. CIA var naturligtvis inblandad i den kemiska attacken – denna gång som motiv för att starta ännu ett nytt krig. Men självaste påven uppmanade hela den katolska kyrkan att be för freden i Irak. Den amerikanska militären tvekade. I sista stund hjälpte Putin Obama ur knipan. Syrien var beredd att skrota sina kemiska vapen. Anfallskriget ställdes in. CIA hade under lång tid planerat kriget – som aldrig blev av. Flera länder var inblandade. Saudiarabien och Israel rasade när attacken inte blev av.

* Det malaysiska flygplanet som försvann i havet för ett år sedan gjorde aldrig någon sväng ner mot Australien. Det civila flygplanet blev nedskjutet i havet under flygningen mot Kina. Det var därför som kineserna letade i detta havsområde. Detta terrordåd var en varning till Kina – och kineserna vet detta. Nedskjutningen av planet förändrade i ett slag den kinesiska politiken gentemot USA. Den amerikanska militären gjorde ännu ett stort strategiskt misstag.

* Det malaysiska flygplan som sköts ner ovanför ”separatistområdet” i Östra Ukraina var nästa illdåd av CIA. Det räcker med ett enda bevis – fotot av alla kulhål som hade penetrerat flygplanet. Kulhålen kan endast åstadkommas genom eldgivning från stridsflygplan bakifrån. Många experter har konstaterat på diplomatspråk att det var ”höghastighetsprojektiler” som hade perforerat planet. Trots att ett enda foto räcker som bevis är hela västvärlden tyst. Putin fick ännu ett trumfkort. Han hade redan avlyssnat de svarta lådorna – innan de skickades till London.

Carl Bildt och CIA var tidigt helt övertygade om att ryssarna var ansvariga för nedskjutningen. Men efter att foton (som ingen kunde ifrågasätta) publicerades och efter utlåtanden från många haveriexperter blev det plötsligt tyst på kritiken. Ett så ofattbart avslöjande som att CIA höll i trådarna för detta sjuka terrordåd fick bara inte komma ut i medier. Nu har vrakdelarna fraktats i säkert förvar. Bevisen ska inte kunna förstöras.

* Folk vägrar se verkligheten om den är fasansfull. Jag brukar fråga folk om det är Ryssland eller Kina eller Indien som finansierar över 100 000 legosoldater som sprider död och förintelse i Mellanöstern. Ingen tror på detta. Men vem organiserar då och betalar alla dessa inbördeskrig? Pengarna sägs komma från privata hemliga konton i bland annat Kuwait och Saudiarabien. Men är det någon enda person som tror på detta? Självklart är det stater som vill skapa kaos som håller i trådarna – och betalar – för alla dessa blodiga krig. Det är inga enskilda personer som finansierar den brutala folkslakten – det är amerikanska dollar.

Kineserna diskuterar normalt inte känsliga politiska frågor öppet. Men den amerikanska politiken i Mellanöstern debatteras det om. Kineserna fattar inte målsättningen med USA:s politik i Mellanöstern. Att först avsätta Saddam Husseins sunnitiska styre och tillsätta en shiamuslimsk regim – och därefter utbilda många tiotusentals sunnitiska motståndsmän ur Husseins tidigare arme för att skapa en sunnitisk stat i Norra Irak och Syrien – ett kalifat – är en gåta. (En stor del av IS högre militärer tillhörde tidigare Saddam Husseins arme).

USA HAR INGEN HÅLLBAR PLAN
USA:s plan att avskärma Europa från Ryssland är ännu en katastrofal återvändsgränd. Europa är i desperat behov av energi. De ofantliga ryska naturgasreserverna är av strategiskt intresse för hela Europa. Men Europa är inte den enda intressenten av rysk naturgas. Både Kina och Indien är i desperat behov av de fossila bränslenas ”Rolls Royce” – ren naturgas. För Kinas del är naturgasen deras enda realistiska chans att komma till rätta med smogen i de kinesiska storstäderna.

Europa kommer i framtiden att få konkurrera med två andra jätteekonomier – Kina och Indien – om samma fossila bränsle naturgas. På mindre än ett års tid har de av USA påtvingade sanktionerna mot Ryssland lett till ett närmande mellan Ryssland och Kina. Två jättelika naturgasavtal har redan undertecknats mellan Ryssland och Kina. Det handlar om gigantiska volymer. Kina har på kort tid blivit största importör av både rysk olja och av rysk naturgas. ”Petrodollarn” är inte aktuell som valuta. Handeln betalas i ryska rubel och kinesiska yuan. ”Avdollariseringen” är i redan full gång i stora delar av världen.

USA:s försök att skada rysk ekonomi genom att få Saudiarabien att sälja väldiga mängder av olja till ett historiskt lågt pris – är ännu ett stort misstag. Kina passar på att fylla landet med billig olja som aldrig förr. Över 80 ”superoljetankers” från Kina – som var och en rymmer två miljoner fat olja – är engagerade i den största sjötransport av olja som någonsin genomförts. När oljan närmar sig 80 USD/fat är det väldigt många oljefält i världen som går back. Kina bugar och bockar och fyller på kort tid sina gigantiska oljedepåer.

Kina ligger lågt. De köper massor av Saudiarabisk olja – men de köper även Iransk olja. Importen från Oman och andra länder som står Iran nära ökar också. De agerar försiktigt och diplomatiskt. De säljer vapen till Iran men mera avancerade vapen säljs till Saudiarabien. Den kinesiska taktiken är mycket framgångsrik.

På kort sikt drabbas rysk ekonomi – men på längre sikt är oljekriget ett jättelikt misstag. Ryssland styrs av gangsterkapitalister ungefär som maffian styr i Italien. Men Ryssland är inte ute efter att bygga ett nytt Sovjetunionen. Om folket i östra Ukraina vill ha självständighet från Ukraina så är det precis samma sak som om Katalonien vill bli självständigt från Spanien. Om Skottland vill bilda en egen statsbildning är det upp till skottarna. Varför är det ett sådant politiskt rabalder om östra Ukraina? Därför att CIA ännu en gång är inblandat.

Europa måste bryta med USA. USA styrs av det militärindustriella komplexet och landet är en militär diktatur. Landet övervakar snart varenda människa i hela västvärlden. Över 90 procent av västvärldens perversa handel med ”derivat” sker i sex av USA:s största banker. En sjuk spekulationsekonomi har tagit över landet. Det ”fiskala stupet” väntar. USA:s nationella skuld har skenat på ett enda årtionde. Städer går i konkurs. Delstater går snart också i konkurs. Landet är totalt splittrat. Det kaos som CIA försöker skapa i världen kommer snart att drabba landet självt. Ett förödande inbördeskrig i USA är oundvikligt.

Men krisen drabbar även södra Europa fruktansvärt. Det knakar redan i fogarna. I Grekland och Spanien är ungdomsarbetslösheten över 50 procent. Även i Italien skenar nu ungdoms-arbetslösheten. En hel generation av människor i södra Europa är utan arbete! Hur länge håller detta? Naturligtvis inte länge till. Varför är detta självklara faktum så svårt att fatta?

Den finansiella härdsmälta som väntar startar i södra Europa. Det stora bankhaveriet i USA kommer bara några veckor senare. Det är då helvetet brakar lös i USA. Varenda pusselbit ligger så tydligt på bordet. Man måste vara blind om man inte kan lägga ihop pusselbitarna. Eller är det möjligen rädsla som får oss att blunda för verkligheten?

Det blir kolsvart före gryningen – men morgondagens värld kan vi se fram emot. Det blir ett slut på de mångtusenåriga krigens epok. Det är någonting att se fram emot.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till MH17 sköts ner av CIA i sin jakt på ett nytt storkrig! Mörkret faller i USA!

 1. Bergfalken skriver:

  JESAJA 65:25 och UPPENBARELSEBOKEN 16:16

  Gilla

 2. gunnar-mobimation skriver:

  Ingen dålig tankesmedja de har där i Skogså.

  Gilla

 3. Jörgen Sandman skriver:

  Mycket intelligent och klarsynt analys av läget.

  Gilla

 4. Sofia skriver:

  Dessutom är guldreserven borta från Ukraina!

  Gilla

 5. Josef Boberg skriver:

  ”Det blir kolsvart före gryningen – men morgondagens värld kan vi se fram emot. Det blir ett slut på de mångtusenåriga krigens epok. Det är någonting att se fram emot.”

  Instämmer.

  Gilla

 6. Lasse skriver:

  Hur vet vi att första MH??? planet blev nedskjutet? Och på vilket sätt har kineserna ändrat sin politik över en natt mot USA på grund av detta?

  Intressant att Kina köper billig olja med båda händerna när USA och Saudiarabien försöker knäcka Rysslands och Irans olja/gas ekonomi. Tänkte precis på det idag, att Kina borde passa på att köpa all olja den lagra för sina US-dollar för att sprida riskerna.

  Gilla

 7. Lasse skriver:

  Här är en intressant artikel om hur CIA arbetar för att störta icke önskvärda regeringar i 12 steg:

  http://www.globalresearch.ca/from-hong-kong-to-xinjiang-beijing-is-catching-on-to-washingtons-insidious-regime-change-tactics/5415217

  Gilla

 8. Anders Romelsjö skriver:

  Utmärkt analys av Brage. Då har också han studerat vid läroverket i Boden!
  Motsvarande analyser finns i olika inlägg på min blogg http://jinge.se (Anders Romelsjö på Jinge.se), som ligger på samma nivå på Blogtoplist som Helena. Kul att vänstern är framgångsrik där i alla fall.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Anders: Om jag är något så är det höger! Har aldrig varit vänster. Har nu lämnat dessa epitet för makten vill att vi ska röra oss med dom. Vilka gjorde revolutionen i Ryssland? Samma gäng som sköter högersidan också naturligtvis. Nä, numera har jag örnkoll! Seglar ovanför! Gör det du med! Skippa politikskiten och inse att det är banken som styr! 😛

  Gilla

 10. Josef Boberg skriver:

  ”Skippa politikskiten och inse att det är banken som styr.”

  Utmärkt bra tips – som jag ser det.

  Gilla

 11. Brage Norin skriver:

  Jag personligen ser inte historien genom något ”höger-vänster-filter”. För mig har det snurrat runt fullständigt. Jag har precis som Fan blivit religiös på äldre dagar. Jag tror på den mystiska fria viljan. Människan har att välja mellan gott och ont. Det finns inom oss alla något mycket gåtfullt -en slags inre värme. Denna inre värme kan förändra allt. När vi ser alla barn som våra barn, när vi ser alla människor som våra syskon, när vi ser att alla och allt som en del av samma gudomliga skapelse – då först kan vi skapa ett himmelrike på jorden. Då kan vi skapa fred och lära oss att leva med naturen. Jag har fallit för reinkarnationen. Jag har blivit fullständigt övertygad.

  Gilla

 12. Lasse skriver:

  Måste säga att Helena Palena är en riktigt färgstark kvinna med ovanlig klarsyn och förståelse som jag finner mycket uppfriskande. ”Skippa politikskiten och inse att det är banken som styr.” Kortfattat och kärnfullt minst sagt, 🙂

  Gilla

 13. Sofia skriver:

  ”Ukraina är under zionist ockupation”;

  Gilla

 14. Josef Boberg skriver:

  ”När vi ser alla barn som våra barn, när vi ser alla människor som våra syskon, när vi ser att alla och allt som en del av samma gudomliga skapelse – då först kan vi skapa ett himmelrike på jorden. Då kan vi skapa fred och lära oss att leva med naturen.”

  Sant – och Det Gäller Livet !.

  ”SUPERINTELLIGENTA KROPPARS ÖNSKNINGAR

  Detta är en ljus och vacker dag kosmiskt sedd !

  Min kosmiskt superIntelligenta Kropp och alla andras dito – är trygga och accepterande idag

  Under tiden min kosmiskt superIntelligenta kropp och alla andras dito – tar 3 x 7 djupa sammanhängande andetag – väljer wåra Kroppar att vara här för att mottaga helheten och ÖverFlödet – i detta evigt generösa Universum

  Min kosmiskt superIntelligenta Kropp och alla andras dito – är deltagare i detta Universum – och det saknas något utan wåra Kroppar

  Min kosmiskt superIntelligenta Kropp och alla andras dito – kan välja att se skönheten och uppleva näringen och stödet – som finns här och nu

  Min kosmiskt superIntelligenta Kropp och alla andras dito – kan välja att komma ihåg att de är oskyldiga – och att de är trygga med sig själva – och alla med dem

  Min kosmiskt superIntelligenta Kropp och alla andras dito – kan välja att släppa taget om det förflutna

  Min kosmiskt superIntelligenta Kropp och alla andras dito – är sedan sina födelser fyllda av Kär Lek

  Min kosmiskt superIntelligenta Kropp och alla andras dito – längtar kontinuerligt efter mer och och mer av Kär Lek = den längtan är oförstörbar

  Min kosmiskt superIntelligenta Kropp och alla andras dito – är tacksamma för att de är födda Väl Signade

  Min kosmiskt superIntelligenta Kropp och alla andras dito – vet att allt är redo för dem – så att de kan släppa taget – och uppleva stöd och Kär Lek

  Min kosmiskt superIntelligenta Kropp och alla andras dito – är alla perfekta fysiska manifestationer av den ”Universella Planen”

  Min kosmiskt superIntelligenta Kropp och alla andras dito – har rätt att vara här trygga, hela och kompletta. Amen = fast, trovärdigt, sant, säkert, pålitligt och tillförlitligt – som jag ser det.”

  – slut citat ifrån en bit ned i texten här.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.