Hon kommer inte att få sparken! Rumsren krönikör: Det finns inget år NOLL för svenskarna!

Här har vi en som skriver Elisabeth med h. Denna Elisabet utan h fick sparken som krönikör! Men denna limmar in sig för gott bland dom rumsrena redaktörerna.

Elisabeth Åsbrink: Det har ­aldrig funnits ett ”år noll” då alla svenskar var på plats i Sverige

Åsbrink: ”Vad är en svensk? Jag ställde den frågan till mina dåvarande arbetskamrater på Sveriges Televisions nyhetsredaktion för tio år sedan och fick cirka 123 olika svar.”

Allt är tillåtet i vår ankdamm när det gäller att sänka det svenska och svenskarna! Jag har följt kulturdebatten i MSM under 30 år och sverigeförnekarna ger sig inte. Det är hur legitimt som helst att skriva så här i vår ankdamm. Men om inte svenskarna finns så fanns det ju inte tyskar eller fransmän heller år noll. Alltså finns det inte heller något som är tyskt eller franskt! Sånt här skriver man inte ens i andra länder. En fransman skulle skratta åt frågan: Vad är en fransman? Vilken underbar missledande soppa men så passande med tanke på att hon som skriver smörjer globalisterna och globaliseringen.

Och det gör ju även Anders Borg som ska knyta ihop alla länders ekonomi i sitt nya toppjobb! Han blir rikligen belönad för att ha sålt ut Sverige under sina åtta år vid makten. Och när han blev bortröstad lämnade han det sjunkande skeppet med en jävla fart. Hoj! Hoj! Hoj! Skoj! Nä, inte alls. För jävligt!

Skrev den här kommentaren på Åsbrinks facebooksida:
Då fanns det ju inget år noll för tyskarna, fransmännen eller italienarna heller! Eller hur! Men i Frankrike t ex skriver man inte om sånt här. Man ifrågasätter inte sin identitet. Så varför ska vi göra det hela tiden?

…….

Detta inlägg publicerades i Mrdia, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Hon kommer inte att få sparken! Rumsren krönikör: Det finns inget år NOLL för svenskarna!

 1. Antonia skriver:

  Håller med dig!
  Jag är inte svensk men jag reagerar på att svenskarna ska alltid plåna ut sig. Man får inte sjunga nationalsången för det kan såra andra, man kan inte ha pepparkaksgubbe vid lucia för att det kan såra andra och jag orkar inte rada upp andra saker, för det finns en hel rada svenskarna inte får helt plötsligt göra för det kan störa andra.
  Då behöver man kanske inte bo här. Finns länder där man är mer lik till det egna landet man har lämnat. Man passar in nog bättre där.
  I Sverige finns bara rättigheter, skyldigheter ingen verkar ha längre.

  Gilla

 2. Eivor Lundgren skriver:

  Jag tycker att det är sorgligt, att svenskar är mot svenskar och mot Sveriges bästa = att prioterra vår gemensamma välfärd än ta in 80000 invandrare varje år. Allt är snart förbjudet, ord ska bytas ut. Svenskar blir ovän med släkt, vänner och grannar pga olika politiska åsikter. Vad ska slutet bli?

  Gilla

 3. Sofia skriver:

  Elisabeth Åsbrink är av härskarrasen och således anser hon det vara självklart att hon har rätt att kasta skit på det ”underlägsna” svenska folket. Det sker om och om igen så det har tydligen blivit en ovana.

  Gilla

 4. anders skriver:

  Eivor, i min mening är det just detta som är söndra/härska, och roten till detta är enligt nuvarande insikter psykopati. Att just alla mänskliga känsloyttringar finns i DSM-V listade som sjukdomar, utom just psykopati, är talande.

  Gilla

 5. Lasse skriver:

  Hon är ju själv judinna och om inte svenskar finns så finns ju inga judar heller så varför skall de ha ett eget land om de inte finns? Det här är ett typiskt uttryck för judisk kultur enligt professor Kevin McDonald, ”The Culture of Critique”. I syfte att underminera och försvaga den svenska värdbefolkningens identitet, kultur, traditioner för att kunna söndra och härska. Det är en ”Hostile Elite” enligt Kevin McDonald och jag tror honom.

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Kevin Mc Donald är en judisk professor i psykologi så han vet vad han talar om…

  Gilla

 7. MetalHeadViking skriver:

  Är Elisabeth Åsbrink, förresten, släkt med den socialistiske bankmaffioson Erik Åsbrink (Goldman Sachs)?

  Gilla

 8. Sofia skriver:

  @ Metal H Viking;
  här kan man leta:
  http://judarisverige.com

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.