Ebola kan smitta genom luften upp till en meter erkänner CDC nu!

Ebola vaccinDet här med Ebola verkar inte få fyr. Först skapar man ett virus som man har patent på. Sen har man väl formeln klar för vaccinet. Dock måste man först skapa en efterfrågan. En skräck som gör att alla vill  ha en spruta. Men folk reser som vanligt kors och tvärs. Om det vore så farligt borde man väl stänga alla flygplatser o s v. Men icke. GlaxoSmithKline kommer inte att ha vaccin ute förrän 2016. Tänker du ta? Det tänker inte jag.

CDC (Centers for Disease Control and Prevention) erkänner nu att ebola kan spridas genom luften upp til en meter även fast man i veckor på myndigheten påstått annat. Det är skillnad på luftburen (airborne) och droppar (droplets) smitta. Luftburen smitta betyder att en mikrob kommer flygande i luften genom att en person talar, hostar eller nyser. Då kan virus (germs) landa i ögonen, munnen eller näsan på en annan person. Om en smitta är luftburen behöver man inte ha direktkontakt med en sjuk för att bli smittad. Luftburen sjukdom är t ex mässling och tuberkelos.

Enligt CDC är en dropletsmitta när en germ flyger omkring inne i en droppe som hostats eller snyts ut från en sjuk person och landar i mun, näsa eller ögon på en annan människa. Droplets som flyger en kort distans – upp till en meter. En person kan också smittas genom att röra ett objekt med virus på och sen föra in det i munnen eller ögonen. En sån smitta är Ebola.

Det sägs att inkubationstiden för Ebola är 21 dagar (42 dagar enligt nya rön). Vi får höra folk som insjuknat i världen och efter tester så förklaras dom friska efter tre dagar. Det går inte heller för sig eftersom man inte kan finna spår av sjukdomen förräns efter lång tid – upp till sex veckor. Natural News skriver att det är sorgligt att folk som debatterar Ebola och karantän inte vet något om virologi och således skriver att personen som fått stora rubriker i världen i stil med ”The nurse tested NEGATIVE for Ebola” släpps efter tre dagar. En person som har Ebola och replikerar Ebola i sitt eget blod visar sig vara negativ för Ebola upp till sex veckor. Testet kommer inte att visa sig positivt förrän viruset har replikerat sig till en hög kvantitet för att kunna spåras. Och det tar tid. Som sagt upp till sex veckor. Det går med andra ord inte på en kafferast.

Mer om Ebola:

https://parnassen.wordpress.com/2014/09/29/ebola-contagion-forsythia/

https://parnassen.wordpress.com/2014/10/11/ebola-smittar-nu-omkring-500-manniskor-i-veckan-i-liberia-sprids-smittan-kan-lander-kollapsa/

https://parnassen.wordpress.com/2014/09/27/ebola-genetisk-roulette-en-nysning-ar-allt-som-kravs/

…….

Detta inlägg publicerades i Influensan, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Ebola kan smitta genom luften upp till en meter erkänner CDC nu!

 1. Anton skriver:

  Vad är det för mening med att blanda svenska och engelska på detta vis? För varje engelskt ord som står här finns ett glasklart och väldefinierat svenskt ord. Om det råder osäkerhet kring den svenska terminologin är det bara att konsultera wikipedia, smittskyddsinstitutets sidor eller helt enkelt en svensk utblidad läkare. Förtydligande med engelska uttryck i parentes (som är felstavade) finns det ej heller någon mening med.

  Fasen vilken slarvigt skriven artikel!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Anton: Ja, jag hade glömt ett litet r! Tack för korrläsning! Airbone är inte samma sak som airborne. För övrigt har jag bott i Amerika och det faller sig naturligt att mixa lite hit och dit. Men tack i alla fall för att du bemödade dig om att kasta ner en kommentar. Men vad du tycker om Ebola skriver du inte. Vad tycker/tror du? 😛

  Gilla

 3. Maja Dacke skriver:

  Anton är i min mening en petmoster som dessutom vaknat på fel sida för att peta i oväsentligheter …
  Tack, Helena, för att du håller oss ajour med väsentligheter! Själv har jag en son som i sitt jobb är ute och flyger mycket i världen, särskilt i Afrika, och mitt hjärta måste förlita sig på den gudomliga viljan att det som sker det sker. Dessutom förlitar jag mig på kolloidalt silvervatten … och humor …

  Gilla

 4. Josef Boberg skriver:

  Hur som med ebola – så undviker jag sorgfälligt att vaccinera mig.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Maja: Det där med silvret har dom onda problem med. Det förbjuds nu överallt. Självklart! Allt som är bra ska bort! Men det finns mycket i naturens apotek och allt kan dom inte eliminera. Känner du till Anders Sultan. Han kan allt om kolloidalt silver.

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Hur den än faller så känner jag en viss oro. Och i en storstad är man mer utsatt än på landet.
  Dock är jag inte hysterisk lagd så man får se hur saker utvecklar sig.
  Jag har för mig att Australien från och med idag tar inte emot plan från dem drabbade länderna.
  Oavsett hur sjukdomen har blivit till så är den en lömsk och äcklig sjukdom och gärna är utan en sån erfarenhet.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Antonia: Ja, oavsett är det en lömsk smitta! Håller med!

  Gilla

 8. Pingback: Är Ebola ett vapen framtaget av NWO och deras drängar? | Helena Palena

 9. Rune Pettersson, skriver:

  Det är väl icke allt för omöjligt, än att det kan förhålla sig på det sättet! På samma
  sätt misstänktes sjukdomarna Hiv och Aids, vara framskapade i laboratorium och
  kunde sedan överföras genom sexuella kontakter, huvudsak mellan homosexuella
  män! Till en början lanserades en teori om, att aids också kunde ha uppstått mellan
  apa och människa och när det här drogs igång i början på 70-talet, var nog endast
  för att skuldbelägga och moralisera de som var homosexuella?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.