U-båtsjakten dirigeras från USA! Samma upplägg som 1982! Bara minkarna som fattas

UbåtsjaktDet är något skum som pågår: U-båtsjakt och Ebola! Är det meningen att vi ska vara uppskrämda? Förmodligen. Rädda människor är lättstyrda. I den här jakten är det bara minkarna som fattas, och Carl Bildt. Vi får fråga Caspar Weinberger. Förra gången det begav var det USA som härjade. Inte Ryssland. Och denna gång är det samma upplägg. Media pekar ut ryssen. Glöm det! Vi ska inte ställa oss frågan VEM som mördade Olof Palme – utan VARFÖR!

Bara timmar efter att socialdemokraterna hösten 1982 vann valet så drogs en stor ubåtsjakt igång i Stockholms skärgård. Mediauppbådet var enormt – hela världen var där. Tre och ett halvt år senare skjuts Sverige statsminister Olof Palme ihjäl – en månad innan ett sedan sex månader tillbaka planerat officiellt Moskvabesök hela tre veckor. Mordet skedde kort efter att en handfull med höga sjöofficerare anförda av en kommendörkapten vid namn Hans von Hofsten först öppet förklarat sitt misstroende mot statsministern.

I dag vet man att den ubåtskränkningskampanj som inleddes då och inte tog slut förrän 1994 dirigerades från USA och att ubåtarna som deltog var från NATO.  Ett par dagar efter att socialdemokraterna hösten 2014 vunnit valet så dras en stor ubåtsjakt i gång i Stockholms skärgård. Omgående dränker svensk massmedia landet med löpsedlar och spaltkilometrar om spekulationer om ryska ubåtar.  Mannen som startar kalabaliken heter Michael Holmström och har fortfarande kvar sin anställning på Svenska Dagbladet.

Här är de tre påståenden som driver massmedias ubåtsspekulationer:

* Att FRA skulle ha snappat upp radiotrafik på ryska på rysk nödfrekvens. Vilken typ av frekvens (civil eller militär) eller vad som sades berättas inte. Påståendet framför av en journalist på svenska dagbladet vid namn Michael Holmström.
* Att FRA skulle ha snappat upp krypterad radiotrafik mellan Stockholms skärgård och den ryska enklaven Kaliningrad på andra sidan Östersjön. Också det påståendet framförs av Michael Holmström.
* Ovanstående tas av Michael Holmström till intäkt för att en skadad rysk miniubåt ligger på botten. Läs mer!

Läs mer om att Nato triggar Ryssland att mobilisera för krig.

U-båtarna kom från väst!

Läs vad Lena Holfve skriver om debaclet.

P.S. Om man tänker in att dom som driver spelet inte syns blir det lättare att förstå. Och dom som driver spelar ut vänster och höger mot varandra hela tiden. Vill ha igång ett WW3 men har underhuggare som är folkvalda politiker och som inte kanske är så lättdresserade som dom vill ha dom. Det kan ta tid för en nyvald politiker att förstå var skåpet ska stå! D.S.

dn dn svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till U-båtsjakten dirigeras från USA! Samma upplägg som 1982! Bara minkarna som fattas

 1. MetalHeadViking skriver:

  Holmström skriver åt Tove Lifvendahls SvD. Samma Lifvendahl som var på Bilderberg i Köpenhamn i våras.

  Just saying…

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Metall: Så lättköpta alla tycks vara! Finns det ingen med staken kvar!

  Gilla

 3. Benny skriver:

  Helena, NWO ska genomföras oavsett om folk i olika länder vill eller inte! Putin är den sista stora stötestenen mot detta projekt och han måste bort enligt Bilderbergarna som leder detta projekt. Det är i det ljuset man ska se alla propagandanummer i alla västmedia runt om i världen. Man kan inte komma åt Ryssland militärt så man måste via subversiv verksamhet försöka få bort honom. Givetvis vet Putin om allt detta och agerar därefter.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Benny: I know! Vi får stunna på Putin. Så grundlurad man är. Då tyckte jag illa om Palme. Men nu undrar jag om han inte borde omrevideras. Vad gjorde han för fel? Gosh! Han skulle ju åka till Ryssland!

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Ingår den här u-båten i rekvisitan tro: Under den gångna veckan har en nederländsk ubåt varit synlig i skärgården. Men den har varit här av legitima skäl.
  Ubåten har deltagit i en gemensam övning med den svenska flottan i Östersjön.

  ”De har delvis varit i området kring Gåshaga (på Lidingö, reds. anm.). Det finns folk som har sett en ubåt där och det har varit den holländska ubåten”, säger Försvarsmaktens presschef Philip Simon.Han vill inte spekulera i om det finns någon koppling mellan den övningen och den främmande undervattensverksamheten som nu undersöks.

  http://www.di.se/artiklar/2014/10/18/hollandsk-ubat-oskyldig-till-krankningar/

  Gilla

 6. Pingback: Klicka inte på ”Gilla” | Konkursverket.se

 7. Helena Palena skriver:

  Lars Borgnäs seglar i samma dimension som mig: Det var västliga ubåtar som var på besök, inte sovjetiska. Resultatet var en politisk succé – svenska folkets uppfattning om hotet från Sovjetunionen stärktes dramatiskt, och marinen fick efterlängtade tillskott i miljardklassen.

  http://www.svt.se/opinion/svenska-medier-har-hamnat-i-en-krigspsykos

  Gilla

 8. anders skriver:

  En analys med rötter i 80-talet:
  http://blueshift.nu/ubatsfeber-psyop-2014/

  Gilla

 9. Pingback: U-båtsjakten dirigeras från USA! Samma upplägg som 1982! Bara minkarna som fattas, av Helena Palena | Arab Nyheter

 10. Solomon skriver:

  Ubåt-jakten en bluff!

  Svenska försvarsmakten grundlurad – av Neo-nazi-agenter med hjälp av svenska journalister och andra quislingar.

  Skammen från Sveavägen går igen, på torra land.

  Gilla

 11. Benny skriver:

  Den fotograferade ”spetsnazsoldaten” visade sig var en fiskare med ryggsäck, och den vita cirkeln görs av en vattenskoteråkare. Båten som cirklar runt väntar på en kajplats för att lossa sin last. Sanningen är nog för tråkig för medierna antar jag. Suck!

  Gilla

 12. Magnus Johansson skriver:

  ”Vi ska inte ställa oss frågan VEM som mördade Olof Palme – utan VARFÖR!”

  Det är nästan lika tydligt varför Palme mördades som vem som gjorde det. Han som gjorde det heter med största sannolikhet Anti Avsan och sitter som folkvald i riksdagen, stenhårt skyddad av en enig politisk elit och inte minst en lika sammanhållen dyngskallemedia, och anledningen till mordet hittas främst på andra sidan Atlanten.

  Men Putin skulle kunna göra slut på hela detta vansinne genom att avslöja mackdaddyn, men av någon anledning vill han inte göra det …

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Magnus: Putin vill inte ha en kula i skallen! Han gör så gott han kan med tanke på vilka han har emot sig. Vilka vi alla kämpar emot. Vi som begriper vad som pågår vill säga.

  Gilla

 14. Magnus Johansson skriver:

  Jag tror knappast Long-legged mack daddy eller dem han tar order av skulle våga ”ta bort” Putin. Tyvärr befarar jag att Vladimir Vladimirovitjs mjöl i påsen är nästan lika sunkigt som mackdaddyns och att det är det som avhåller honom. Kriminella har ju ofta betydande hållhakar på varann och väljer därför inte sällan att inte ”gala”.

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Magnus: Klart Putin är med i smeten. Men han gör nog så gott han kan för sitt ryska folk under rådande omständigheter. Han pratar om sitt ryska folk. Det kan man ju inte påstå att våra ledare gör.

  ”I Ryssland, lev som en ryss. Varje minoritet, – oavsett varifrån – om de vill bo, arbeta och äta i Ryssland, ska tala ryska och respektera de ryska lagarna. Om de föredrar sharialagar, och att vill leva som muslimer, då råder vi dem att ta sig till en plats där detta är landets lag.
  Ryssland behöver inte muslimska minoriteter. Minoriteter behöver Ryssland, och vi kommer inte att ge dem särskilda privilegier, eller försöka anpassa våra lagar till deras önskemål, oavsett hur högt de skriker ”diskriminering”.

  http://janmilld.wordpress.com/2014/10/08/sa-talar-en-ledare/

  Gilla

 16. Magnus Johansson skriver:

  Trots att du, Helena, och jag kanske har lite olika syn på Vladimir Putin är det ändå väldigt uppfriskande att t.ex. få skriva Anti Avsans namn i samband med mordet på Olof Palme. Gunnar Wall och andra staligt godkända skummisar blir ju skräckslagna när det sker och raderar och blockerar i sin bävan för sanningen.

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Magnus: Såg du tillägget i tidigare kommentar. Där kan du läsa vad Putin sagt.

  Gilla

 18. Magnus Johansson skriver:

  Nej, våra så kallade ledare erkänner ju knappt att det finns ett svenskt folk. Vem som helst påstås ju dessutom kunna vara svensk; det är ett bra exempel på det relativistiska bedrägeriet man gjort till sin huvuduppgift och som närmast tagit platsen av en religion.

  Gilla

 19. Magnus Johansson skriver:

  Ja, jag såg det. Putin har rätt, och samma förhållande gäller alla nationer på etnisk grund.

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Magnus: ”Vad hade hänt om Olof Palme på en presskonferens under sitt Moskvabesök presenterat bevis på att kränkningarna dirigerades från USA och bad Washington upphöra med dem?
  Vad hade hänt om Palme återupprepat innehållet i “protestnoten” från 1983 och bett Moskva göra åt Sverige vad den svenska marinen uppenbarligen saknade vilja att göra – att tvinga upp eller sänka de kränkande Natoubåtarna?”

  http://blueshift.nu/svenska-darfor-mordades-olof-palme/

  Gilla

 21. Magnus Johansson skriver:

  Jättespännande frågor. Hur såg ”u-båtsjsaktläget” ut under 1985? Förekom det många kränkningar av svenskt territorialvatten?

  Gilla

 22. Benny skriver:

  Magnus, Caspar Weinberger en högt uppsatt person i Reagan-administrationen har i en intervju erkänt att farkoster från Nato låg bakom kränkningarna på 80-talet dvs de som bevisat inte var gamla vrak, minkar m.m. Hårsfjärden i början av 80-talet var t ex en Västtysk ubåt som skadades men släpptes då den ju var från Nato. Svensk militärs falskspel under 80-talet och Carl Bildts agerande borde vara nog för att ställa honom inför rätta för landsförräderi, olagligt samarbete med främmande makt (USA) när det begav sig senast.

  Gilla

 23. Magnus Johansson skriver:

  Jo, jag känner till att NATO låg bakom u-båtskränkningarna både då och nu. Vad jag undrade över var hur koordinationen såg ut. Carl Bildt kommer vi nog dock främst åt genom Anti Avsan. Det är viktigt att uppmärksamma så konkreta frågor som möjligt för att skipa rättvisa och skapa nödvändig förändring.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.