Ode till Jimmie Åkesson! Ta hand om din familj! Ytterst välkommen tillbaka!

Louise Erixon och Jimmie Åkesson med sonen Nils.

Louise Erixon och Jimmie Åkesson med sonen Nils.

Herregud! Inte konstigt att du blivit utbränd. Den mobbning och hat som omgärdat dig i det offentliga rummet! Too much för vem som helst! och få ett litet barn i den röran. Ta nu hand om dig och din lilla familj! Det är det absolut viktigaste. Lilla Nisse behöver dig och din fru! Kommer  aldrigatt glömma när jag såg i ett tv-program att du strök dina skjortor själv. Så gulligt! Bra karlar sköter sig själva!

Vila upp dig nu! Allt finns kvar när du är fit for fight again. Men det undermedvetna är inte att leka med. Lyssna på din inre röst! Vila! Gör bara sånt som är kul! Skratta åt Nisse och låt honom skratta åt dig! Titta länge och djupt i hans ögon och fråga: Hur mår du? Det kan dröja med svaret men det kommer i någon form. Värna dom dina i detta vårt förstörda kommunstiska Sverige som slagit sönder familjen! Och du: Glömt inte bort att andas! Ta kontakt med en andningsterapeut så kommer du att må bättre mycket fortare! Lycka till! Välkommen tillbaka!

Hemmets veckotidning 

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Ode till Jimmie Åkesson! Ta hand om din familj! Ytterst välkommen tillbaka!

 1. livsglimtar skriver:

  Håller med helt och håller.

  Gilla

 2. Maja Dacke skriver:

  Ja, tänk att Jimmie orkat så här länge, att han bara stått ut med vargarna och hyenorna! Hur många skulle ha gjort det? Jag kan tänka mig att många av äckelpaddorna glädjer sig nu och kanske t o m önskar … … Mitt förakt för dessa är oändligt.

  Testa med att sätta in olika personer i hans roll och fundera över hur de skulle klarat det! Välj både politiker och journalister och andra mediefigurer! En del har redan gnällt och beklagat sig och sänt ut hatiska känslor för mindre.

  Ibland tänker jag att det finns så många förrädare och mindervärdiga personer i detta land att det inte längre är ett land att rädda för framtiden. Men så finns det ju alla vi andra – Helena och … ja, och just du som läser detta … och jag och mina vänner och släktingar och alla andra kämpar och … …

  Tyvärr är det så många andra som inte orkar längre – antingen ger deras kroppar bara upp eller de faller ifrån pga påverkan utifrån eller … Det är förfärligt. Tack och lov att vi alltjämt får använda oss av kolloidalt silver för att hålla vårt vatten friskt och lite annat!

  Gilla

 3. et al skriver:

  Har man gått igenom dantes inferno och tillbaka kan man kanske leva med. Men med lögner från storfinansmedias lakejer som stör, hotar, strör falsarier och ljuger om lögner, skulle få vem som helst ur balans. #kryapådigjimmy

  Gilla

 4. Sofia skriver:

  Jag har flera gånger tänkt, under årens lopp, att Jimmie är en skicklig ledare som kan behålla sitt lugn under sådana vidriga omständigheter; ständiga attacker från den ondskefulla NWO-diktaturens propagandister.

  Helena, jag tycker verkligen om denna artikel!

  En osannolikt bra ledare av Maria-Pia Boethius;
  http://www.etc.se/ledare/vanstern-sarbehandlas-i-public-service-kanalerna

  Gilla

 5. En Vän skriver:

  Ett litet meddelande för att belysa mobbning och stötta de utsatta:
  År 2011 sade en 60-årig kvinna upp sig från sitt jobb på Prevent i Stockholm där hon hade arbetat i hela sitt liv för att Jessica Nilsson Frisk, en tjej i 30-årsåldern som bara arbetat där några år, tillsammans med sina kollegor hade hjälpt en utomstående, dömd kriminell narkoman att under flera års tid förtala och mobba kvinnans jämnårige son på en oerhörd nivå bakom ryggen på henne. När detta framkom ljög Jessica även och påstod sig ha blivit hotad av sonen. Den nya VD:n – Maria Schönefeld – och även Jessicas egen chef Mats Quist, tog hennes parti fullt ut. De ljög ända till slutet när facket kom in för att hjälpa kvinnan. VD:n försökte till och med lägga hela skulden på sonen för att ingen skulle få veta sanningen om mobbningen.
  Den äldre kvinnan klarade därefter inte av att arbeta kvar där längre. Hon hade då arbetat där i över 40 år och varit anställd längst av alla och hade bara några år kvar till pensionen. Sonen var lätt utvecklingsstörd och hade blivit mobbad hela sitt liv och mådde redan väldigt dåligt, det visste alla. Mammans jobb var det enda ställe där han inte hade upplevt att folk varit elaka mot honom och alltid hade känt sig trygg.
  Jessica själv stod helt utanför hela tiden och behövde inte ens vara med på ett möte. Hon bad inte ens om ursäkt när kvinnan berättade hur fruktansvärt hon hade mått och att det var det absolut värsta hon varit med om i hela sitt liv.
  Den då 50-årige narkomanen, som tidigare jobbat där som vaktmästare, brukade droger även på arbetstid och som den nya VD:n varken hade träffat eller ens visste vem han var, fortsatte att besöka jobbet drogpåverkad även långt efter att kvinnan sagt upp sig. Han var lika välkommen fortfarande. Prevent jobbar just för att skapa en bättre arbetsmiljö, få ned olycksfall och motverka mobbning. Nu drivs det av en ledning som hjälper utomstående kriminella narkomaner att förtala de anställdas barn.
  Alla ni som tar avstånd från mobbning och elaka människor som gör ont mot andra och vill stötta de utsatta: sprid detta vidare. Hon heter Jessica Nilsson Frisk och man kan bland annat få upp bilder på henne på Finest om man googlar hennes namn. Narkomanen är dömd och finns med i Lexbase.se. Arbetet heter PREVENT och ligger på Ringvägen 100 i Stockholm. (www.prevent.se).
  Tack för ordet!

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Lite lättsamt kul om en minister i ”vår” nya regering:
  http://www.bbc.com/news/blogs-magazine-monitor-29657557

  Gilla

 7. Hans K Nilsson skriver:

  All heder åt Jimmie och familjen som orkade så länge som han/de gjorde. Slaskmedias offentliggörade av Jimmies och Louises nätspelande för egna pengar samma dag som den stora partiledardebatten är ett av de fulaste och jävligaste tilltag dessa rövhål till journalister har gjort. Det finns ett effektivt sätt för bla SD:s väljare att straffa dessa stolpskott och deras medier sluta köp deras dasspapper till tidningar och besök ej deras nätsidor. Detta slutade jag med på våren 2010. Jag som trogen SDmedlem önskar dig Jimmie en skön och välbehövlig vila i familjens trygga famn och varmt välkommen tillbaka när du känner dig redo. Du behövs för Sverige och alla oss Sverigevänner.

  Gilla

 8. MetalHeadViking skriver:

  @Sofia

  Bra scoop Sofia!

  Så Sjukvårdsministern har en direkt koppling till GSK via statssekreteraren. Kan vi gissa att man ska tvinga landstingen att köpa det kommande vaccinet för Ebola från just GSK? Landstingen kommer alltså att tvingas skuldsätta sig, för att sedan försöka tvinga på dessa vacciner på sina invånare.

  Gilla

 9. anders skriver:

  SFS 2010:1408 Lag om ändring i regeringsformen

  Särskilda bestämmelser om statliga anställda
  5 § Arbetstagare vid förvaltningsmyndigheter som lyder under regeringen
  anställs av regeringen eller av den myndighet som regeringen bestämmer.
  Vid beslut om statliga anställningar ska avseende fästas endast vid sakliga
  grunder, såsom förtjänst och skicklighet.
  6 § Riksdagens ombudsmän och riksrevisorerna ska vara svenska medborgare.
  Detsamma gäller justitiekanslern. I övrigt får krav på svenskt medborgarskap
  för behörighet att inneha en anställning eller utöva ett uppdrag
  hos staten eller en kommun uppställas endast i lag eller enligt förutsättningar
  som anges i lag.
  7 § Grundläggande bestämmelser om statligt anställdas rättsställning i andra
  hänseenden än de som berörs i denna regeringsform meddelas i lag.

  UTDRAG UR KOMMUNALLAGEN:
  5.5.1 JÄV KL 6:24-27 gäller förtroendevald eller en anställd hos kommunen

  24 §. Den som är jävig i ett ärende hos en nämnd får inte delta eller närvara vid handläggningen av ärendet. Den som är jävig måste så fort ärendet pålyses lämna sammanträdeslokalen.

  25 §. En förtroendevald eller en anställd hos kommunen eller landstinget är jävig, om

  1. saken angår honom själv eller hans make, sambo, förälder, barn eller syskon eller någon annan närstående eller om ärendets utgång kan väntas medföra synnerlig nytta eller skada för honom själv eller någon närstående

  2. han eller någon närstående är ställföreträdare för den som saken angår eller för någon som kan vänta synnerlig nytta eller skada av ärendets utgång,

  3. han har fört talan som ombud eller mot ersättning biträtt någon i saken, eller

  4. det i övrigt finns någon särskild omständighet som är ägnad att rubba förtroendet till hans opartiskhet i ärendet.

  Gilla

 10. anders skriver:

  Förtydligande: svar till Sofia 18 oktober 2014 kl. 20:20

  Gilla

 11. Rebecka skriver:

  Vilken underbar liten familj!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.