Israel organiserar massmord på barn! Är det jag som är galen?

”Hör och häpna – EU köper sedan många år stora kvantiteter av frukt som odlats på stulen palestinsk mark.”

”Orsaken till storsatsningen på vindkraft i Norrbotten heter ”riskkapital”. Skattebetalarna ska garantera att satsningen blir lönsam. Vanvettet ska betalas av våra skattemedel.”

Några olika funderingar som fått Brage Norin att undra – Vem är galen? Norin är fysiker och kinakännare.

* Vi ska bygga vindkraft i Markbygden i Piteå kommun för många miljarder kronor.
Jag anser att projektet är så helgalet att jag inte finner ord för att beskriva min frustration. Den planerade vindparken i Markbygden kommer att stå stilla flera hundra gånger (!) per år. Detta räcker som argument. Vindförhållandena är inte bra. I Norrbotten har vi dessutom regelbundet problem med påfrysning av is på vindkraftverkens blad under vintrarna. Vi tvingas använda helikoptrar för att spreja bladen med hett vatten. Tankarna med hett vatten värms med oljebrännare och helikoptrarna körs med bränsle som raffinerats av råolja. Avisningen av varje vindkraftverk kräver mycket lång flygtid för helikoptern.

Det krävs flera A4-sidor text för att förklara hur vansinnigt projektet är. På vissa platser i Sverige har vindkraften goda förutsättningar men absolut inte i Norrbotten. Det går inte att tänka sig ett galnare vindkraftsprojekt. Jag har försökt bilda opinion mot ”vanvittaprojektet” i form av skrivelser och insändare i lokalpressen. Men att slåss mot mänsklig girighet förefaller omöjligt. Jag orkar inte engagera mig längre – jag har tystnat.

Orsaken till storsatsningen på vindkraft i Norrbotten heter ”riskkapital”. Skattebetalarna ska garantera att satsningen blir lönsam. Vanvettet ska betalas av våra skattemedel. Min absoluta övertygelse är att de politiker som fattat beslutet om vindkraftssatsningen i Markbygden i Piteå kommun borde spärras in på omskolningsläger. Obligatorisk kurs om elnät ska tentas av och godkännas – innan dessa politiker släpps fria igen.

* Tjänstepensionen,
Över hundra tusen högre tjänstemän har en skyhög pension som kallas tjänstepension. Ingen – absolut ingen utom de högavlönade tjänstemännen – vet att de kvitterar ut miljoner efter skatt (!) mera än en genomsnittlig lärare under sin tid som pensionär. Massor av människor har tjänstepension – men normalt handlar denna pension om små belopp. Jag själv tillhör vinnarna. Tjänstepensionen är en extremt töjbar ”gummisnoddspension”. Den går ända upp till taket! Tjänstepensionsavtalet är ett rent fallskärmsavtal för alla högre tjänstemän. Att spara ihop miljoner av sin lön på ett vanligt bankkonto anses nästan omöjligt – men detta problem löste våra politiker enkelt med ett riksdagsbeslut. Naturligtvis tillhör de själva vinnarna.

Det behövs inga undersökande journalister för att kolla upp fakta. Nästan alla känner någon högavlönad tjänsteman/kvinna som har gått i pension. Det är enkelt att ta reda på sanningen. Varför är det så fruktansvärt tyst om denna fråga? Därför att beslutet om tjänstepensionen är en skithög som ingen högavlönad tjänsteman/kvinna vill röra i. Robin Hood hade vridit sig i sin grav om han kände till den skandalösa tjänstepensionsreformen i Sverige.

* Nixons månresor för ett halvt århundrade sedan.
Varenda begåvad astrofysiker jag känner VET att månresorna aldrig ägt rum. Flera fysiker som jag känner VET samma sak. Tiotusentals forskare inom olika områden VET att resorna var fejkade. Kan någon enda människa förklara att nästan alla som vet håller TYST! Detta skrämmer mig. För mig är det ofattbart att leva med lögner utan att verka för sanningen.

De astrofysiker jag känner tror att vi möjligen kan landa på månen med en bemannad farkost inom tio år – om Ryssland, Kina, EU och USA samarbetade. Men att ta oss därifrån skulle vi misslyckas med. Även om hela mänsklighetens överlevnad stod på spel skulle vi inte klara det.

Nixon drog iväg hela sex gånger tur och retur till månen med en landare som vägde som en tanks (fulltankad över 14 ton!). Detta otroliga rymdgenombrott ägde rum för nästan ett halvt århundrade sedan. Dom hängde upp månbilar under månlandaren och körde omkring på månen så dammet rykte. Inte var detta något problem. Dom provade även att spela golf på månen. Gissningsvis blev det ”hole in one” direkt – det finns gott om kratrar. Svensk TV öser fortfarande ut lögnfilmer om Nixons månlandningar. Vi undervisar om denna rymdmytomani i våra skolor!!! Jag vill kräkas.

* En hel forskarvärld säger att jorden blir ett överhettat helvete om vi inte omedelbart minskar användningen av fossila bränslen.
Trots varningarna ökar användningen av fossila bränslen år efter år efter år. Politikerna hittar på ett system att köpa och sälja utsläppsrätter. Längtan efter ännu ett område där det går att tjäna pengar har fött denna perversa idé. Handeln med utsläppsrätter har pågått länge. Naturligtvis har systemet inte haft någon som helst märkbar effekt. Till och med en död höna fattar varför. Det var den sjukliga mänskliga girigheten som födde den helgalna iden.

* Israel organiserar avskyvärda massmord på palestinska barn.
Över ett hundra noggrant utvalda platser på Västbanken har ockuperats av israeliska religiösa extremister. Syftet är att upprätta Storisrael – ett projekt som bygger på ockupation och systematisk folkfördrivning. Massor av värdefull jordbruksmark har stulits. Hör och häpna – EU köper sedan många år stora kvantiteter av frukt som odlats på stulen palestinsk mark. Nästan ingen jag känner frågar var den israeliska frukten är odlad. Hur är detta beteende möjligt?

Under det senaste massmordet dödades över två tusen palestinier. HUVUDDELEN var obeväpnade barn, kvinnor och åldringar. Detta ofattbara är sant – enligt precis alla källor! Över fem hundra barn fick begravas i små barnkistor. Sorgen är oändlig. Massor av skolor och sjukvårdsinrättningar bombades sönder och samman. Det tog månader innan de palestinska barnen kunde återvända till skolan tack vare den systematiska förstörelsen av skolor. I nästan varje skolsal saknades barn som dödats i ”kriget” (folkslakten). Det var precis samma sak inom sjukvården. Hela sjukvården bombades till spillror – allt medan västvärlden såg på. Jag vill gråta. Jag vill skrika ut min sorg. (”Terrororganisationen” Hamas dödade närmare 70 israeliska soldater och tre civila). Varför blundar vi för nakna fakta?

Tänk om Sverige ockuperade hundratals platser i Norge och satte in militär för att skydda mängder av svenska ”bosättare”? Tänk om norrmännen som ville förflytta sig inom landet tvingades legitimera sig i massor av strategiskt placerade ”check-points”? Varför får vi aldrig se kartor i TV som visar sanningen? Hur är det möjligt att ljuga till ett hundra procent? Det är inte Hamas i Gaza som hotar Israeliskt territorium – det är precis tvärtom. Det är Israel som ockuperar palestinsk mark.

Är världens politiker galna? Är hela mänskligheten galen?
ELLER – ÄR DET MÖJLIGEN JAG SOM ÄR MENTALT SJUK?

Brage Norin höjdare

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

dn svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Israel organiserar massmord på barn! Är det jag som är galen?

 1. Maja Dacke skriver:

  Tja, mer eller mindre än hela mänskligheten är galen, så varför skulle inte Brage vara som de flesta? Frågan är fri liksom svaret.

  Gilla

 2. Galningen skriver:

  Nej, du är inte galen. Den värld som visas upp för oss via massmedia är en så grov lögn att när man börjar inse vidden av det blir man stum. Vissa dagar spenderar man dock i ”dubbeltänk”, då man funderar över om det är man själv som är tokig. Ingalunda.

  Gilla

 3. kao skriver:

  Ett mycket bra inlägg! Kan känna din ilska ända hit 🙂 – och vi tvivlare har all rätt att vara förbannade.

  Du är INTE galen, men vi som tvivlar på vissa saker vi får oss itutat, kallas ofta ‘konspirationsteoretiker’ och avfärdas som tokskallar.

  På bilder på ‘månlandningen’ kan man se astronauternas skuggor – vilket inte kan existera där uppe. Det är bara en av alla bluffar.

  ”Israel dödade 5 personer”, men ”Palestina MÖRDADE 5 personer”. Där ser man hur man med språket försöker tubba oss. Hjärntvätta oss att tro på amsagor.

  Kao

  Gilla

 4. elina skriver:

  Vi är alla galna men vissa är galnare än andra. Men jag är förstås klok.

  Gilla

 5. Sofia skriver:

  Nej, du är inte galen!
  Vi som tänker/känner på ett sunt sätt är förtryckta av Världshärskarna.
  David Cameron och hans kompisar vill att vi som vill bilda en egen uppfattning är att jämställa med de grymmaste människoföraktarna på jorden;

  Youtube:DAVID CAMERON in UN Speech Says ANYONE QUESTIONING the 9/11 Official Story Is a Terror Extremist

  Gilla

 6. Benny skriver:

  Programmet Kobra på SVT hade ett inslag om Orwells roman 1984, det totalitära övervakningssamhället, och gissa vem som hamnade mest i skottgluggen? Putin givetvis. Man klandrade Ryssland för propaganda trots att ryssarna ju helt sanningenligt säger att en statskupp genomfördes i februari i Ukraina med stöd av EU och USA och man påstod vidare, utan bevis, att Putin underblåser striderna i Ukraina ( Ukraina startade kriget vilket man tydligen ”glömt” på Kobra) samtidigt som han pratar om fred. Det är ju tack vare Putin som det är vapenstillstånd men det undviker man att nämna, samtidigt kritiserar man inte USA:s övervakning och kontroll av allt och alla helt i Orwells anda. Det mest otroliga är att Kobra gör sig till språkrör för exakt det sanningsministerium (styrd media) man anser sig kritisera! Stor komik! Men givetvis finns det en logik i att kritisera Putin då han ju är den som är det största hindret mot NWO och deras agenda om världsherravälde. Man kunde ju tro att det bara var nyhetsförmedlingen som var förljugen och vinklad på SVT men det verkar som hela organisationen styrs av Sveriges eget sanningsministerium och det är väl därför som Kievs övergrepp mot den egna befolkningen förtigs eller bagatelliseras på SVT. Att svenska tidningar ljuger och sprider propaganda hela tiden är man ju van vid men borde inte ”fri och oberoende” statstelevision ha en mer sanningsenlig rapportering?

  Gilla

 7. Sofia skriver:

  @Benny
  Jag tänkte precis detsamma när jag såg Kobra. De skriver även så på Twitter.
  Är man medveten om NWO så ser man att det är en ständig förljugen propaganda i den s.k. ”Public Service”. De gör oss en anti-tjänst genom sin desinformation.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Benny: Suverän kommentar. Den ska jag lägga upp på Facebook. Såg inte Kobra men vet ändå vad som sägs! 1984 – fan dom besudlar ju Orwell med sitt trams! Sitter mitt i makten men begriper det inte! Den där Ch Lundström har jag hört förut. Han är too much. Hela mediesfären ljuger. Har mejlat flera på radion angående Maria Perssons Löfgrens putinhat och nerseende på ryssar. Tro mig eller ej men det har givit effekt. Sen några månader tillbaka har MPL annat ljud i skällan.

  Gilla

 9. Sammie skriver:

  Såg oxå på Kobra och reagerade oxå på att Putin helt plötsligt hamnade i skottgluggen.
  Varför rykte det inte upp en massa damm när månlandaren landade? Raketmotorn borde ha skapat nån form av krater där månsanden for iväg.
  Det är ruskigt kallt på månen i solskuggan. Ca -250 C har jag för mig. Kan ett bilbatteri fungera då så man kan köra bil? Kan en rymddräkt fungera?

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Sammie: Säger bara astronaternas Michelindräkter i den kylan! Wow! 😛

  Gilla

 11. Brage Norin skriver:

  • Astronauterna hade ”soppatorsk” på månen. Endast en kort blick på månlandaren ”Eagle” räcker till för att inse detta. Månlandaren som släpptes från moderfarkosten (som cirkulerade runt månen med en fart på cirka 6 000 km/h) måste bromsas till nästan stillastående över månens yta innan den sänks ner och landar. När landaren sedan ska återvända till jorden måste den göra samma färd baklänges. Det fanns helt enkelt inte bränsle på månlandaren för att klara detta.
  • Månlandaren vägde cirka 12 gånger mindre än ett Boeingplan modell 747 (tomvikt). Men vid farten 6 000 km/h har landaren ungefär tre gånger mera rörelseenergi än ett Boeingplan som färdas med hastigheten 1 000 km/h! Rörelseenergin beror av hastig-heten i kvadrat (6 000 i kvadrat är 36 gånger mera än 1 000 i kvadrat). Rörelseener-gin som först ska ”bromsas bort” före landningen och sedan tillföras när månlanda-ren ska dockas med moderskeppet är många gånger större än rörelseenergin hos ett Boeingplan i full fart. Tro mig, astronauterna hade ”soppatorsk” på månen – aj, aj, aj!
  • Månen är pudrad med ett lager damm som bildats vid meteoritnedslag under miljarder år. Kratrar, i hela skalan från pyttesmå till jättelika, finns över hela månens yta. De äldsta är fyllda med måndamm och de yngsta kratrarna har bara ett tunt lager damm. Hela planeten är full med stenar i alla storlekar – från småsten till stora klippblock.

  Hur kan någon enda person tro på att vi törs landa med bemannade farkoster i en sådan miljö – utan att först ha testat tekniken med obemannade landare???

  Björnligans inbrott i Joakim von Ankas bankvalv är mera trovärdiga än Nixons skytteltrafik tur och retur mellan månen och jorden 1969 – 1972. Berättelserna om Björnligan fanns att läsa i Kalle Anka medan historierna om månlandning-arna finns att läsa i våra läroböcker. Vi lär ut fantasierna i skolorna! Det är en avgörande skillnad. Det är dags att vakna upp.

  Gilla

 12. Sofia skriver:

  På denna mark vandrade Jesus och judendom reformerades till kristendom.
  Islam är också fruktansvärd mot kvinnor/flickor.
  Det kristna Europa har ändå utvecklat en kultur som mestadels varit respektfull och uppskattande mot kvinnor!

  Bild: Marie Bebådelse – The Annunciation målad av Guido di Pietro [1390 – 1455]

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.