Jakten på Svenne! Frågor till alla som har kritiska åsikter om Sverige och svenskarna!

Svenska flaggan brännsInsändare: Varje dag i vår massmedia, hycklas, förnedras, bagatelliseras, förhånas, fördummas alla svenskar som inte faller in i minoriteternas högljudda mistlur. Minoriteter som jag ser det är skaror eller organisationer där antalet är obetydligt i förhållande till deras som dom ser det motpart.

Det framhävs om oss andra som jag ser det, den större massan: Att vi orsakar alla andra människors negativa öden, ja till och med Jordens framtida öde. Det var bara för en tid sedan någon som påstod att vi svenskar har ”fått allt”. Hur den personen fattat saker och ting torde ju stå helt klar.

Sverige har trots allt ”snack” före, under och efter valet skapats av generationer för oss . Men dom sista åren framhärdar media allt mer som om svenskarna är något folkslag som inte går att känna igen i dess beskrivning.

Dessa svenskar har genom företagsamhet, arbetsvilja, intressen, överlevnads- krav, religion, skolutbildning, fackföreningar, företagare, statsskick, politik, infrastruktur, industriutveckling, idéer, patent, lagstiftning, polis, domstols väsende, militär försvarsuppbyggnad, kamratskap, förståelse och uppfostran skapat ett land som ”hela” världen beundrar i sådan grad att:Många vill flytta hit p g a landet Sveriges beskaffenhet.

Dessutom flyr människor hit p g a krig, farsoter, religions-förtryck och naturkatastrofer. Om Sverige och ”svenskarna” nu är av sådan art som medierna och minoriteterna vill framhäva oss: Hur kommer det sig då att alla vill komma hit?

Det är inte för att det är kommunistiskt, inte för att islamska diktaturer styr, inte för att det är höger diktatur, inte för att det är en militär diktatur, inte för att det är något annat vanvett – utan för att det är ett land som bör bevaras i det skick som kultur och politik skapat . Om vi nu faller in i dessa minoriteters högljudda krav om alla tänkbara förändringar finns risken att vi glider ifrån vår unika människosyn och kultur och närmar oss kulter som våra hitkommande flyr ifrån.

Därför bör vi nog lyssna mer på massan än fragmenten. Dessutom vem i media har givit Er rätten att alltid meddela pensionärernas belastningar av samhällets ekonomi. Då det är samhället som förskingrat deras intjänade kapital som skulle trygga deras ålderdom, dessutom är det deras arbete som skapat Sveriges suveränitet och drömland.

En som tröttnar på medias jakt på ”svenne”!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Jakten på Svenne! Frågor till alla som har kritiska åsikter om Sverige och svenskarna!

 1. Carl Hallstrom skriver:

  Gillas skarpt.

  Skickat från min Windows Phone ________________________________

  Gilla

 2. livsglimtar skriver:

  Jätte bra skrivet!

  Gilla

 3. Helena,

  In economic terms the world is an increasingly integrated set of global economic interacts of finance, investment and trade. In this process there are poorer raw material supplier countries and richer industrialisd countries.

  Nothing new under the sun when people from poor countries migrate to richer countries and seek better opportunities for themselves and their families. War, religious persecution, famine are some of the other motivational factors for migration.

  Gilla

 4. anders skriver:

  ”Därför bör vi nog lyssna mer på massan än fragmenten. ”
  Detta om något, förklätt till största möjliga lycka för största möjliga antal, är att spela ut grupper mot varandra och ta in skatter som sedan delas ut till olika grupper i olika syften. Mestadels som röstköp.

  Låt folk behålla det de jobbar ihop. Kollektivism har inte skapat ett dugg bättre förhållanden. Bara olika namn på samma sak.

  Gilla

 5. Pingback: Jakten på Svenne | Konkursverket.se

 6. Sofia skriver:

  Instämmer till fullo!

  Gilla

 7. Mike skriver:

  Alla vill komma hit för Herr Olof Palme gjorde Sverige känt .

  Sverige är ett bolag .

  Människan är en anpassning av sin omgivning inget undgår orsak verkan.

  Politik är bara teater för bibehålla status quo över härskarstrukturer bedrägerier och ekonomiska pyramidspel och makt konstellationer. Kultur är en anpassning av orsak verkan klimat föda kvalitet och kvantitet.

  Det är bara människor som separerar sin anpassning och drar påhittade gränser på runda former.

  Gilla

 8. Josef Boberg skriver:

  Apropå jakten på ”svenne” – så ifall Wi varje dag väljer att förgylla wåra egna liv med att fullt ut vara vänner med oss själva = minskar eller eliminerar självkritiken – så löser det sig nog med det mesta här i den här jämmer- och glädjedalen = då finns det mycket goda förutsättningarna för att det skall bli mindre av jämmerdal och mycket mera av glädjedal – tror jag… = är jag rätt säker på.

  Finns det överhuvudtaget något i någon människas liv som är viktigare än att vara vän med sig själv på alla plan fysiskt och mentalt – och då ej minst sexuellt ?

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Josef: Man måste vara vän med sig själv! Man är ju jämt med sig själv! Hela jävla tiden! Men ibland måste man vara dyster, olustig och olycklig – för hur hur skulle man annars kunna känna när man är i motsatsen = Lycklig och harmonisk! 😛

  Gilla

 10. Sofia skriver:

  Mig veterligen är det första gången det diskuteras samhällsfrågor ur NWO-perspektiv på Avpixlat!
  Häpnadsväckande!
  http://avpixlat.info/2014/10/08/storpolitiken-bakom-massasylinvandringen/

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Sofia: Det var på tiden! Man kan ju inte bara skriva om muslimer hela tiden. Eller hur! Nä, det är bankpyramidspelet som är roten till allt ont! Men det dröjer nog innan Avpixlat törs ta tag i det.

  Gilla

 12. Sofia skriver:

  Intressant diskussion följde efter ett inslag i SVT´s nyheter, sänt i förrgår;
  peterharold.wordpress.com/2014/11/02/klimatalarmist-forskonar-sin-egenbild-och-censuren-jobbar-hart-i-hans-tjanst-som-chef-for-liberal-tankesmedja/#comments

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.