Ebola! Contagion! Forsythia!  

Forsythiasläktet (Forsythia) är ett växtsläkte i familjen syrenväxter med 11 arter i sydöstra Europa och östra Asien.

Forsythia är ett växtsläkte i familjen syrenväxter.

Såg filmen Contagion igår på TV. Handlar om en stor pandemi som ska döda massor med människor jorden över. Och hur folk beter sig när dom tror att det kommer ett vaccin. TV har dragningar med vilka som ska få vaccinet först. Man drar på födelsedatum och dom allra första är födda 10 mars. Det är plundringar och ren anarki i samhället. Allt spårar ur och det enda folk tänker på är sin egen existens. Sitt Jag! Jag måste överleva! Kanske är naturligt vad vet jag. Men att folk går över lik för att överleva det vet vi. Titta på Estonia. Där har jag läst hur folk uppförde sig. Men det kommer alltid motröster: Vi överlevde för vi hjälpte varandra!  I Contagion hostade bolagen snabbt som ögat fram ett vaccin. Som inte var testat tillräckligt. Känns det igen! När det gällde svininfluensan och hysterin kring det var budet först att barn under tre år inte skulle ha. Sen efter en snabbstudie på en månad i Spanien på 50 barn ansåg man att det var helt okey att ge barn på sex månader sprutan. Två till och med. Yes och Jesus på samma bräda!

Contagion är berättelsen om hur virus fungerar och vad det kan göra med ett samhälle. Myndigheterna måste både informera och tona ner hotet för att undvika panik. Intressant i filmen var en bloggare som sågs som ett hot mot makten. Han hade miljoner följare och förde ut att man skulle inta ”forsythia”. En blomma från naturen. Ja, kanske! Allt finns i naturen. Är i färd med att koka ihop en örtbrygd som ska användas. Få se hur länge man får vara ifred med den lilla sysslan! Läs här vad jag skrivit om digerdöden och vad man kunde skydda sig med då. Som alltid kan man dessutom tvätta händernas ofta. Det –  och en tarmflora i trim – kommer man nog rätt långt med.

Wiki:  Forsythiasläktet  är ett växtsläkte i familjen syrenväxter med 11 arter i sydöstra Europa och östra Asien.  Alla växtdelar anses svagt giftiga, men Giftinformationscentralen håller forsythia för ”sannolikt ofarlig”, och känner inte till några förgiftningsfall orsakade av någon forsythiaart. Namnet Forsythia är uppkallat efter den skotske biologen William Forsyth.

Ebola! Genetisk roulette dn dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik, Tips! och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ebola! Contagion! Forsythia!  

 1. Antonia skriver:

  Naturen är den största apoteket vi har. Men kunskapen bleknar mer och mer i takt att vi flyttar in i städer.
  Överlevnadsinstinkten är stark. Hos vissa är dock starkare, sen i efterhand säger man att det var antingen jag eller den andra.

  Gilla

 2. anders skriver:

  Fear porn.

  Man klara sig sannolikt bättre utan konstgjorda motmedel än med desamma.
  Alla argument för vaccin och motmedel har ekonomiska förtecken, och studier och tester bleknar i bakgrunden när svarta hotbílder om utplåning målas upp, mustigt och med breda drag, som med sked.

  Googla på spanska sjukan och aspirin, så kommer saker upp som man kanske inte var riktigt medveten om.

  Gilla

 3. Pingback: Ebola kan smitta genom luften upp till en meter erkänner CDC nu! | Helena Palena

 4. Pingback: Är Ebola ett vapen framtaget av NWO och deras drängar? | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.