Förbjud obekväma partier!

Gör som vi säger annars får ni styk!

Gör som vi säger annars får ni stryk!

InsändareValets konsekvenser?

Konstigt sätt att se vissa saker! Att ca 94,3 procent av väljarna inte gillar V:s politik är inget speciellt konstigt. Nej, t o m var de tänkta att ingå i rödgrön regering men Löfven ångrade sig!

Att 93,2 procent ej gillar Miljöpartiets energiskatter och vindkraftparker det är av Löfven fullt gångbart i en regering, trots att han borde inse dess konsekvenser för industrin och dess totala kostnader.

Att 93,9 procent ej har röstat på centern p g a likvärdigt synsätt som MP och deras brist på landsbygdpolitiken det förhindrar inte Löfven att söka dem som regerings partner.

Att 87,1 procent inte röstat på SD gör att de aldrig får vara med på några villkors vis. Detta till trots att nästan 13 procent av befolkningen röstade på dem. Ett parti som ”vågar” ifrågasätta invandrings- och asylpolitiken ock dess konsekvenser.

Det enklaste för Sverige bör ju vara: Förbjud partier som har obekväma frågeställningar och som har för avsikt att framföra dessa i sina partiprogram.

Förbjud all demokrati som kan vara till men, för vad vissa anser som demokrati.
Fördelen med dessa förbud är att då behöver inte några gå och inbilla sig att man kan nå några förändringar, i vart fall inte genom politiken. Som Ni nu borde inse, är att denna lösning, inte skapar något utan bara kväver. Normalt är att den politik som gillas skapar inga andra åsikter, men nu blev det så. Alltså bör man fundera på hur fångar man in dessa viljeyttringar som så uppenbart stör de s k etablerade partierna. Jo, genom att ta fram dem i riksdagen och visa dess rätta jag, samt genom normal politik omvända dess anhängare.

Eftersom nu 7 partier är av helt andra åsikter om invandringens eventuella problem, torde omvändandet vara enkelt. D v s få de SD-röstande att återgå in i leden och återvända till Moderaterna, sossarna och några partier till.

Låt de ”skämma” ut sig i riksdagen, för det är väl vad de gör, om de är, som vad media och de 7 partierna i övrigt anser. Eller, är etablissemanget rädda för SD och vad de påstår?

Omfyra år är det ju val igen, då har ju den nya regeringen justerat in alla i leden och förhoppningsvis omformat villhjärnorna att aldrig rösta på dylikt parti som SD, utan möjligen S. Jag inbillade mig att duktiga politiker skapar inga motståndare, eftersom rätt politik söker inga andra vägar då behovet saknas.

Lycka till från en läsare och en som nyss rösta!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Förbjud obekväma partier!

 1. EXAKT SÅÅÅ, Helena! In med dem som ogillas! Troll spricker i ljus! Förhoppningsvis även de med vämjeligaste flaggen!

  Gilla

 2. Stig Palm skriver:

  Men då är saken klar? En svensk motsvarighet till DDR (Deutsche Demokratische Republik) med et (1) folkvalt parti? De brukar få nästan 100% och finns avvikare kan dessa behandlas i speciella sjukhus eller arbetsläger.

  Gilla

 3. Benny H skriver:

  Det finns ingen opposition värd namnet i Sverige idag förutom SD och min enkla valanalys är att väljarna helt enkelt proteströstar mot det politiska etablissemanget. Ett sätt att avväpna SD vore ju att bedriva den invandringspolitik som man hade i Sverige under tidigare S-regeringar där invandringspolitiken var hårt reglerat och således hanterbar då ju bara några tusen fick asyl i Sverige per år. Ingen skulle väl idag komma på tanken att kalla den invandringspolitik som t ex Ingvar Karlsson förde för rasistisk? Svenska politiker och svensk media som är lydiga megafoner för makthavarna bekämpar alltså påstådd rasism inom EU dvs man är emot SD, Jobbik i Ungern, Le Pen i Frankrike m.m medan man inte har några problem med rasister i ledningen i Ukraina och Israel, tvärtom man hjälper dem med vapen och pengar. Mänskliga rättigheter och demokrati dammar EU bara av när det passar den egna propagandan.

  Gilla

 4. Brage Norin skriver:

  ”Maffian” gjorde livet för de italienska invandrarna i USA till ett rent helvete under mycket lång tid. Detta vet alla. Den italienska invandringen till USA hade fungerat nästan friktionsfritt om kriminella galningar hade skickats hem på direkten. Men detta både var och är lättare sagt än gjort. Kanske är det i praktiken omöjligt?
  Så länge frågan om invandrare som begår grova brott är ”tabu” i svensk politisk debatt, kommer SD att öka. SD borde vara nöjda med läget – som det ser ut nu.

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Det är kaos som väntar. 😦

  Gilla

 6. Maja Dacke skriver:

  Exakt så, Benny H!

  Brage, det är inte endast friktionsfritt för kriminella galningar här – det är röda mattan med olikfärgade fransar fram så fort någon redaktionsmedarbetare kvider. Hur nöjd SD-toppen är vet jag inte, men SD-are ute i landet är inte nöjda. Hur kan du tro ..?

  Antonia, kaos är granne med Gud … … Vilken gud? är frågan.

  Gilla

 7. Bengt skriver:

  Från välunderrättat håll meddelas att Stefan och ett halvdussin andra pajsare i skiftande politiska färger tejpat fast en lapp i rumpan på kostymklädde Åkesson, med texten: ”Varning – utsvängande bakparti.” En speciell tejp gör att lappen inte kan tas bort utan smärta för den som utför borttagandet. Personligen tycker jag nog att sådana här meddelanden är ok på SL-bussar i Stockholm, men en smula larvigt i den svenska politiken.

  Gilla

 8. elina skriver:

  Kanske kan vi köra den kinesiska modellen och låsa in alla de nära 800 000 obekväma personerna för omskolning på ett mentalsjukhus av gammal modell.
  http://freebeacon.com/national-security/china-commits-more-dissidents-to-psychiatric-detention/

  Gilla

 9. Benny H skriver:

  Elina, den kinesiska modellen med att låsa in folk anses inte behövas i Sverige. Är du obekväm eller har annan åsikt än det politiska etablissemanget och deras megafoner i media så blir du per automatik ansedd som en foliehatt och tokstolle även om du har rätt. I Sverige behöver man inte spärra in folk fysiskt när du har ett sanningsministerium som bestämmer vad som är sant oavsett om det gäller SD, Putin, Ukraina m.m. Man få inte avvika från PK-normen i Sverige!

  Gilla

 10. Lars Andersson skriver:

  Invandringspolitiken blev ett bra sätt för etablissemanget att plundra skattebetalarna på, med argument om godhet, generositet, öppenhet, berikning, arbetskraftsbehov, pensioner, etc har en hel suboptimerande invandringsindustri och byråkrati etablerat sig i samhället. Plundringen kostar ca 250 miljarder per år enligt docent Jan Tullberg och försvaras av politiker och media genom att rasiststämpla alla kritiker av politiken, precis som vilka kommunister som helst. Sverige blev ett förljuget och hycklande PK-samhälle.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.