Planer på ett nytt stort attentat i USA organiserat och betalt av Saudi! ISIS! USA! 9/11!

Lars Idonsbild 3

”Krig kan skapa enorma förmögenheter – det skall man ha klart för sig.”

Mister Lai – olje- och säkerhetsanalytiker – benar ut läget mellan ISIS och USA.

Något märkligt har hänt i vår omvärld. Det vi kan se, om vi verkligen vill, är att i USA håller nu flera kongressmän och senatorer på att få de hemliga 28 sidornas text från 9/11- utredningen frisläppt. Man har läst dem och säger att denna kunskap idag inte kan skada USA mer än landet redan är. 28 sidor där det står vem som betalade för att döda 3 000 amerikaner.

Vad är det då som står där? Ja, vad man kan höra från de som läst den är att de hela tiden talar om Saudiarabiens inblandning, men hur stor var den egentligen utöver de 15 kaparna av planen. Vad det pengar som de fick? Samarbetade de med Israel och i så fall varför? Frågorna är många men svaret finns.

Svaren är på väg då nu alltför många har läst och en läcka kommer inte att gå att spåra – hela den amerikanska kongressen har rätt att läsa nu men inte hela folket ännu. Men släpper Obama på hemligstämpeln så går det fortare.

Man kan då fråga sig varför det sker just nu då det gått 13 år sedan händelsen när detta skrivs. Jag har ett svar på denna fråga och det svaret är följande:

För två veckor sedan blev en prins bilkaravan på väg från Saudis ambassad i Paris stoppad och ”rånad”. Bilkortegen skall ha varit på mellan 8 – 11 fordon och med mycket hög säkerhetsnivå då en av de Saudiska prinsarna, som också är en av landets högsta inom säkerhetstjänsten, satt i en av bilarna. Men där i norra Paris i en påfart till motorvägen mot flygplatsen blev de stoppade av cirka 25 stycken ”rånare” som trots beväpnade vakter kunde ta sig in i prinsens bil. Där stal de en portfölj med hemliga papper, som det sas av absolut högsta kvalité, men också 250 tusen Euro.

Det blev då ungefär 10 tusen Euro per rånare för att utsätta sig för risken att bli dödad så det var inte pengarna det handlade om utan innehållet i portföljen. Vad som sagts är att den innehöll planer på ett nytt stort attentat i USA organiserat och betalt av Saudi, och att det var en specialgrupp från USA som genomförde detta ”rån”. Gruppen och prinsens namn finns publicerat för den som vill söka efter det hela. I övrigt är det efter ”rånet” helt tyst förutom det att USA nu går en helt annan väg än tidigare.

USA skall nu bekämpa ISIS som helt klart är en terrorgrupp betald av Saudiska pengar. Turkiet är ISIS logistiska bas där man hämtar sina förnödenheter och dit man skickar de skadade. Saudi och Turkiet är båda Sunnimuslimska länder.

Genom Turkiet har enligt många vittnen de Jihadkrigare ISIS består av kommit från stora delar av världen inklusive Sverige och hela Europa. De flög in till Turkiet sedan bussar ner till norra Irak och ISIS.

Men som poliserna brukar säga i brottsutredningarna: Följ pengarna, och det som betalar kalaset att hålla en 15 tusen man med vapen och löner och allt annat de behöver, den betalar Saudi för.

USA skall bomba ISIS och det skall de göra även i Syrien och enligt uppgift idag den 2014-09-11 skall natten till idag Obama ha ringt till Syriens Assad, den han tidigare kallat för både det ena och det andra, samt betalt alla dessa grupper som skulle störta Assad där även Sverige betalt flera hundra miljoner i stöd. Men man byter nu fot. Den stora frågan är vad stod de i de stulna handlingarna från Paris.

USA har bytt fot. Även Israel som stött upproret i Syrien har stoppat hjälpen till upprorsmännen, och försöker nu upprätta nya förbindelser med Assad uppe i bergen vid gränsen mellan Israel och Syrien där en av de terrorgrupper som varit där tagit mer än 40 FN-soldater som gisslan. Detta troligen för att ha något att köpa sig ut därifrån med då deras tid annars är över.

Som Helenas läsare vet är uttrycket ”min fiendes fiende min vän” något man använder sig av i Mellanöstern, och vems vän och fiende man är växlar idag lika mycket som det alltid gjort därnere under alla korstågen vilket vi kan säga att det här också är ett av i ledet. Det här är ett korståg för oljan och makten.

För övrigt ser man av kommentarer och kunskaper att Helenas läsare är på topp – det är inga fanatiker eller haverister som skriver och läser i hennes blogg vad jag kan se utan de välinformerade.

Vi lever i spännande tider. Troligen är också 9/11 och MH17 båda två skapade katastrofer för att vinna sympati för något som annars aldrig skulle kunna inträffa. I 9/11 fall ville man krig, och i MH17 vill man krig. Krig kan skapa enorma förmögenheter det skall man ha klart för sig.

Uppdatering:  Turkiet vägrar att låta USA använda de Turkiska flygbaserna för att bomba ISIS. Ett bevis för deras djupa inblandning. Nato spricker och Turkiet åker ut

Mister Lai

Faktum är att väst köper stulen irakisk olja av terrorkalifatet Islamiska staten. I USA frågar man sig varför Washington tillåter att en hel terrorstat låter sig födas utan att västvärlden eller USA reagerar. Förmodligen för att dom som strider är tränade och beväpnade av USA: irakiska armén, kurdiska Peshmergan och islamisterna i IS. Läs mer!

…….

Min fiendes fiende är min vän! Svd Svd dn dn

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till  Planer på ett nytt stort attentat i USA organiserat och betalt av Saudi! ISIS! USA! 9/11!

 1. Helena – you are correct.
  There is a global politics of oil.
  There is also a desire for global hegemony.
  The real question is – who ( or which country) shows itself as having the real desire to be global hegemon.

  Gilla

 2. anders skriver:

  Courtenay:
  Do not Think in form of countrys. Think in terms of continuously shifting Alliances.
  It is easier to follow that way.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Anders: I was going to write to Courtenay to not think country. Your answer is correct in one way. The Evil Ones are going to destroy all nations. Easier to rule then. But if we pinpoint we can be pretty sure who they are – The Evil Ones!

  Gilla

 4. Bergfast skriver:

  Utdrag:….

  ”Muhammad bin ‘Abd-al-Wahab (grundaren av Wahabismen), and Muhammad bin Su’ud (Saudarabiens kungafamiljs grundare), and the British Intelligence.

  In 1973, the autobiography of the British spy ”Humfer” has been translated in regards to his work in Istanbul and Iraq, and his relation with
  Muhammad bin’ Abd-al- Wahab, (1703 – 1792), the founder of the Wahabi Movement, when he was living in AI-Basra where he met him and befriended him.

  Thus their relationship became substantial and intimate to the degree which enabled Humfer, the spy, to stir Muhammad bin ‘Abd-al-Wahab the way the British Intelligence chose to.

  Afterwards, when Muhammad ‘Abd-al-Wahab was in Isfahan he was openly approached to run the Wahabi Movement in order to fulfill the British plan as a course in return for Britain protecting him from other governments, and scholars who will attack him by means of money and weapons, in addition to having an emirate, even if it is small one on the outer skirts of Najd.

  As for the conditions which Muhammad bin ‘Abd-al-Wahab had put forth; they are to do the following:

  1) Expiate all Muslims and permit killing them, steal their money and dishonor their dignity.
  2) Demolish AI-Ka’ba for it is an atheist remnant. Prevent people from performing pilgrimage, and entice the tribes of stealing pilgrims and killing them.
  3) Work hard to prevent the teachings of the Caliphs and fight the nobles of Hijaz [CL: The Sharif].
  4) Destroy domes, tombs, and holy shrines in Mecca, Medina and everywhere else; considering it atheist and polytheism, in addition to disrespect to the Profit Muhammad, God’s blessing and peace be upon him, his Caliphates, and the Islamic Scholars.
  5) Spread confusion and terror in the land.
  6) Propagate a modified and deviated Koran.”
  ……

  Se vidare: http://www.terrorism-illuminati.com/sites/terrorism-illuminati.com/files/Iraqi%20Intel%20-%20The%20Emergence%20of%20Wahhabism%20and%20its%20Historical%20Roots.pdf

  ….

  En hel del historiska händelser i Europa har, verkar det som, alltså haft sina motsvarigheter inom Österlandet…

  Alltsedan omkring protestantismens krigiska genombrott på 1520-talet och framåt, (I Sverige ville väl Karl IX ta kronan från Sigismund, Johan III´s polske son, som förmodligen kanske var på väg att återinföra katolicismen i Sverige, och där då alla Sigismunds anhängare fick sätta livet till genom halshuggning vid Linköpings blodbad år 1600…), och genom hela 1600-talets häxanklagelser och förföljelser i både Sverige och i många Europeiska nationer, kanske främst för att försöka skapa skräck och destabilisera nationer, samt kungar som tar avstånd från RKK stora makt och inflytande, samt under 1700-talet också de framväxande upproren och den stora Revolution, med revolutionsutbrottet och stormandet av Bastiljenfängelset 1789, och med fortsatta halshuggningar på löpande band av kungar och adel med flera kontrarevolutionärer, samt Napoleons krig inte att förglömma…), så hände tydligen en hel del också inom arabvärlden och inom islam….

  Ostindiska kompaniet, vars East IndianCompany hade Englandbas, hade tydligen också vissa erövringsambitioner och inte enbart viljor till handel med österlandet, inklusive Indien och Kina, (där England gjorde erövringar genom bl. a. mutor och påtryckningar av olika slag, Opiumkriget, och genom infiltration och underkuvande aktiviteter, i skapandet av The Great British Empire, Storbritannien….)

  Samtidigt pågick alltså tydligen då liknande försök att – reformera – också islam. Liksom alltså då kristendom hade – reformerats – ..i Europa…

  Intressanta historiska skeenden….

  Om den nu är sanna…

  Det kan man ju aldrig riktigt veta säkert förstås….

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Bergfast: Massan måste till varje pris kontrolleras. Lättare att styra då. Ränkspel hela tiden och överallt. Men förr hade man inte medier som man har idag. Ändå fick man ut budskapen och folk löd.

  Gilla

 6. Pingback: ISIS får alla sina vapen från dem som hävdar att de vill stoppa terroristerna. ISIS är NWOs skapelse! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.