Per T Ohlsson är inte riktigt klok! Min fiendes fiende är min vän!

John McCain som ett russin i kakan!

John McCain som ett russin i kakan!

Mr Lai – olje- och säkerhetsanalytiker ger sin syn på nedskjutningen av MH17.

Vi som har sett bilderna på det nedskjutna planet från Malaysia  förstod rätt tidigt de flesta av oss att det var ett annat plan som sköt ner det med sina tunga kulsprutor och ingen missil.

Idag kom första utlåtandet. Försiktigt. De här är politisk dynamit. Putin har rätt – det får han ju inte ha för bl.a. den storsvenske Per T Olsson har ju analyserat Putin och kommit fram till att han är psykopat.

Likaså de flesta av bolagspressen har samma åsikter – press som ägs av utländska koncerner är inte att lita på, det bör vi tänka på.

När nu Herr Olsson i nedan, jag menar i Skåne, så bestämt att Herr Putin som Herr Olsson aldrig träffat är psykopat då går detta inte att överklaga. Det är Putins fel att Ukrainarna sköt ner planet för att få sympati från hela Världen så det så, eller hur Per T.

Ja det ska ta ett år att utreda det här, något som en expert på CNN sa timmar efter nedskjutandet då han sa att när ett plan skjuts ner med en missil då brinner det hela vägen ner men det gjorde inte det här så han sa att det sköts ner på annat sätt – han har därefter aldrig hörts av något mer för svaret passade inte CNN och jänkarna.

Adolf Hitler ville krig så han beskyllde polackerna för att ha invaderat och förstört en radiostation i Tyskland. Hitler fick sitt krig.

Den Ukrainska Naziregimen i Kiev vill krig – de säger att Ryssen gör ditten och sedan gör de datten men aldrig några reala bevis utan bara halvdåliga foton lögner och propaganda och så Calle Bildt förstås, vem annars.

Nu kommer sanningen om mordet på nästan 300 passagerare att drabba de själva. De i juntan i Kiev är nazister, inte alla, men många av dem är det, och där ligger beslutet att skjuta ner planet.

Vi i väst och då särskilt inom EU styrs av usla politiker som endera är okunniga eller låter sig manipuleras. Låt er inte luras av feta rubriker för mycket av det är ren lögn inklusive det som Olsson i nedan skriver om Putin och Ukraina.

Senaste opinions undersökningen från Ukraina utrotas också de partier som gått i krig mot sitt eget folk – de försvinner vid valet i oktober.

Det finns sansat folk även i Ukraina men det är vårt ledarskap i väst ihop med ett gäng nazister i Ukraina som vill krig tänk på det.

P.S. Det här är en nyhet. Särskilt för alla ni som stött upproret mot Assad i Syrien. Kan inte annat än hånle. För de av oss som kan vårt Mellanöstern vet att –  så är det. D.S.

Israel pulls back from anti-Assad policy, as IDF redeploys against Islamist seizure of Golan

Mister Lai

…….

dn dn svd MH17

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Per T Ohlsson är inte riktigt klok! Min fiendes fiende är min vän!

 1. Pingback: Moneymaster, och andra mästrare | Konkursverket.se

 2. Grreger Hoffa skriver:

  Kommer vi någonsin få se E.U och den USA sponsrade Kiev juntan inför en krigstribunal? Antagligen inte.. Chokladkungen Poroshenko och hans kriminella anhang kommer att för alltid minnas som dom som öppnade ögonen på mig och för många andra för vad judar i maktposition är kapabla till!

  Gilla

 3. Sofia skriver:

  Vilken underbar rubrik 😉

  Gilla

 4. Benny H skriver:

  MH17 sköts utan tvivel ner av Ukraina och den urvattnade analysen som släpptes är väl mer eller mindre ett bekräftande av detta. Holländarna vågade inte ta striden med sina herrar i Vita huset utan men gav ut en helt menlös rapport. Sen kan man undra vad som egentligen sker i USA där UD förnekar att man har hållbara bevis för ryskt trupp i Ukraina (Obama och Nato påstår annorlunda som bekant) CIA säger att det inte finns bevis för att separatister sköt ner MH17 osv. En massa diskrepanser och signaler som Per T Ohlsson, Wolodarski med flera borde analysera. Man kan ha funderingar på om de verkligt oppositionella krafterna i USA mot maffiastyret i Washington börjar samla sig eller är det att vara för optimistisk?

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Benny: Flera hundra generaler i Pentagon har ju fått sparken för att dom inte vill döda folk och lyda order. Denna apparat som vi kan kalla Finansoligarkin styr över allt och alla. Det har dom kunnat göra ostört förut. Men fler och fler ser ju vad som pågår.Inte kul för Big Brother! Han är orolig superstrategen Zvi Brzesinski. Ja, hans son är ambassadör för USA i Stockholm. Zvi säger att folk får reda på för mycket och att det är ett bekymmer. Självklart!

  Nä, ska människorna vinna mot denna en procent av ondska måste det till att marken undermineras rejält. Vi är utsatta för yttre och inre hot. Yttre = Geoengineering eller Chemtrails. Inre = Vår egen regering. Fy för den lede!

  Gilla

 6. Brage Norin skriver:

  RAPPORTEN OM MH17 CHOCKAR HELA VÄRLDEN
  Läs raderna nedan!
  > ”Flight MH17 operated by Malaysia Airlines broke up in the air probably as the result of structural damage caused by a large number of high-energy objects that penetrated the aircraft from outside, according to the preliminary report”.

  Texten betyder att flygplanet sköts ner av ett stridsflygplan! ”Separatisterna” i östra Ukraina saknar flygplan. Det var därför som inspektörerna inte kunde komma fram till nedslagsplatsen direkt. Ukrainsk militär satsade allt på ett kort för att ta kontroll över områden men misslyckades. Förlusterna blev stora. Det nedskjutna flygplanet och de svarta lådorna var i separatisternas händer. Putin avlyssnade självklart de svarta lådorna och skickade dem direkt – hör och häpna – till England!!! Därefter blev det TYST.

  Det var ett stort attentat där många var inblandade. CIA höll naturligtvis i trådarna. Detta förstår var och en men vi blundar mentalt. Problemet är att nästan varenda människa är rädd. Nästan ingen vill engagera sig för att ta reda på sanningen. Vi stöter ifrån oss obehagliga sanningar. Lögnen växer som ogräs i en rädd värld. Vi måste sluta vara rädda.

  PLEASE LÄS NEDANSTÅENDE TEXT
  German pilot and airlines expert, Peter Haisenko, thinks that Malaysia Flight 17 was not blown up by a missile, but shot down by the type of double-barreled 30-mm guns used on Ukrainian SU-25 fighter planes. Haisenko presented his theory in an article which appeared on the Global Research website titled “Revelations of German Pilot: Shocking Analysis of the “Shooting Down” of Malaysian MH17. “Aircraft Was Not Hit by a Missile”. Here’s an excerpt from the article:

  “The facts speak clear and loud and are beyond the realm of speculation: The cockpit shows traces of shelling! You can see the entry and exit holes. The edge of a portion of the holes is bent inwards. These are the smaller holes, round and clean, showing the entry points most likely that of a 30 millimeter caliber projectile….” (“Revelations of German Pilot: Shocking Analysis of the “Shooting Down” of Malaysian MH17. “Aircraft Was Not Hit by a Missile””, Global Research)

  Haisenko notes that the munitions used on Ukrainian fighters–anti-tank incendiary and splinter-explosive shells–are capable of taking down a jetliner and that the dense pattern of metal penetrated by multiple projectiles is consistent with the firing pattern of a 30-mm gun.

  Also, Michael Bociurkiw, who was one of the first international inspectors from the Organization for Security and Cooperation in Europe (OSCE) to reach the crash site and who spent more than a week examining the ruins– appears to be convinced that MH17 was downed by machinegun fire consistent with the myriad bullet-holes visible on the fuselage. Here’s what he told on CBC World News:

  “There have been two or three pieces of fuselage that have been really pock-marked. It almost looks like machine gun fire; very, very strong machine gun fire that has left these unique marks that we haven’t seen anywhere else.

  We’ve also been asked if we’ve seen any signs of a missile?

  Well, no we haven’t. That’s the answer.”

  (“Malaysia Airlines MH17: Michael Bociurkiw talks about being first at the crash site,” CBC News. Note: The above quote is from the video)

  Gilla

 7. Maja Dacke skriver:

  Och man kan undra Varför? På planet var med 180 HIV-forskare på väg till en konferens. Tänk så behändigt att just deras plan råkade ut för detta.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Maja: Var det så många! 180 stycken. Ja, så lustigt. Och vilka var med på MH370. Jo, ett gäng som hade ett begärligt patent! Shit happens när ondskan styr.

  Gilla

 9. Benny H skriver:

  Ett tips till vrakletarna efter MH370! Sök i vattnen utanför Diego Garcia, där kommer man att hitta vraket och tydliga spår efter en missil som skjutit ner den. Nu kommer ju australiensarna knappast att söka där och skulle de ens försöka utan stoppas direkt på order från sin regering.

  Gilla

 10. Pingback:  Planer på ett nytt stort attentat i USA organiserat och betalt av Saudi! ISIS! USA! 9/11! | Helena Palena

 11. Sofia skriver:

  ”Malaysias forne premiärminister Makathir Muhammed talade klarspråk om judarnas makt i världen vilket retat gallfeber på världssamfundet. Han upprättade en internationell domstol som dömde Tony Blair och George Bush för krigsbrott. Den sydostasiatiska ekonomin utsattes för ett finansiellt krig med George Soros som anförare och som tappert försvarades av Makathir Muhammed”.
  Citat från artikel av Henrik Pihlstrom 2015-01-07 i Nordfront.

  Kan detta vara ORSAKEN bakom Malaysias FLYGOLYCKOR?

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Sofia: Svar Ja!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.