Sverige är ett ockuperat land! Maffian i Washington måste ha ett krig!

SANDLÅDANS MAKTER! Teckning : Olle Gill

SANDLÅDANS MAKTER!
Teckning : Olle Gill

Lyssnar knappt på valretoriken! Vet vad som sägs! Under tiden spänner finansoligarkin sina muskler och fortsätter med sina ränker. Man vill ha ett krig! Måste ha ett krig för att säkra tillgången på olja och gas och behålla petrodollarsystemet. Läs gärna min insändare i Hälsingetidningarna. Publicerad  30 augusti och har nu 681 delningar. Gå dit och dela du med! Gör en insats för världsfreden! Rubriken Supermakten USA är desperat har inte jag satt! Blir fel med tanke på att folket over there är lika oskyldiga som vi är. Det är maffian i Washington som styr. Föreslog den här rubriken:

USA står inför ett regelrätt inbördeskrig’

”Vi får höra att Putin invaderar här och där. I själva verket fick människorna på Krim rösta och de ville tillhöra Ryssland. Inte konstigt med tanke på att Krim har tillhört Ryssland sen 1700-talet. Det var sovjetledaren Nikita Chrusjtjov som 1954 gav Krim som en gåva till Ukraina.”  Läs som sagt mer! Länk ovan!

Här en bra kommentar av Benny Hedning under detta inlägg:

Benny H: ”NWO och deras apostlar har som mål att svämma över alla länder med billig arbetskraft för att hålla ner lönerna. På detta sätt skaffar sig den procent som tjänar mest pengar mer makt mer pengar och inflytande över politiken. Vi har mer eller mindre tvångsanslutits till anfallsorganisationen Nato utan att folket fått säga sitt. Med en enorm propagandakampanj ledd av våra största tidningar och SVT så har man lyckats lura i folket sagan om den ”farliga” Putin.

Tyvärr verkar folk i allmänhet inte förstå de politiska konsekvenserna och heller inte att Sverige inte längre har en oberoende röst i världen. Allt detta har Carl Bildt drivit igenom utan att Rheinfeldt eller någon annan opponerat sig, inte ens vänstern har orkat bry sig. Det ser illa ut för Sverige.”

Sverige är numera ett AB. Allt är utsålt. I DN skriver man en ledare om hur SJ ska skötas! Ja, det heter Statens Järnvägar men är det inte. I sammanhanget kan nämnas att i Ryssland går tågen på räls! Det är mycket skumma affärer som pågår på tjänstemannanivå. Ministrarna vet ingenting. Det lönar sig m a o att lobba hårt i Sverige.

…….

svd intressant  Per T Ohlson: ”Europa har fått en psykopat på halsen.” (Sic)

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Sverige är ett ockuperat land! Maffian i Washington måste ha ett krig!

 1. Maja Dacke skriver:

  Mycket bra och upplysande artikel, Helena! Men hur många läser den i tidningen … delningen gör förstås större skillnad.
  Ja, precis så är det som du skriver. Hur många svenskar fattar det, så invalidiserade som vi blivit? När jag upplyst omgivningen om saker och ting har en del fått något fåraktigt i ansiktet. (Jag älskar får!) ‘Men det blir nog bra med det …*
  När även gudarna slåss förgäves mot dumt folk, hur ska då vi vanliga små odödliga lyckas med en seger?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Maja: Hälsingetidningar (MittMedia) har fyra tidningar så jag skulle tippa att upplagan är runt 25 000 sammantaget. Så brukar man räkna att tre personer läser en artikel i tidningen. Sen tror jag inte en insändare fått så många delningar någonsin på det bolaget. Alltid något! 😛

  Gilla

 3. Pensionären skriver:

  SJ AB heter det numera. Läs det baklänges…..:-))

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Pensionären: Ha, ha, ha….! Ja, ungefär som Elsa i Paris! 😛

  Gilla

 5. Benny H skriver:

  Maffian i Washington litar inte på någon det är uppenbart. Man avlyssnar sina allierade i EU, man spionerar på sin egen befolkning m.m. Det sägs att ca 800.000 tusen i USA är anställda i olika typer av organisationer för övervakning av allt och alla. Till detta kommer ett okänt antal trupper inom Homeland security och andra hel och halvmilitära organisationer som har till syfte att slå ner uppror som kan utgöra ett hot mot maffiastyret och det korrupta politiska system som tillåter utsugningen av folk i USA och andra länder. Washington vill desperat starta ett krig omgående och man är uppenbart sur på Putin. Han uppför sig i stället som fredsmäklare och måste då följaktligen demoniseras i västmedia vars ledarsidor är tapetserade med hatpropaganda mot Putin för hans ovilja till krig. Fast det är inte så som t ex Wolodarski framställer det. Han påstår helt fräckt att Ryssland rustar för hota andra stater när det i verkligheten är USA som hela tiden hotar alla som inte dansar efter deras pipa. Den bakomliggande orsaken till Vita husets hat är givetvis att hans agerande inom BRICS kommer att leda till petrodollarns fall och att USA får finna sig i att mista den makt man byggt upp med sina fejkade pengar. Det finns tre gånger så mycket dollar i omlopp sedan slutet av 90-talet, så USA har inga som helst möjligheter att backa upp värdet av alla dessa dollar framförallt inte när man redan har en närmast ofattbart stor utlandsskuld. Världen kan inte absorbera fler dollar förutom vid ett storkrig, då flyr kapitalisterna till dollarn som en ”safe heaven” och då har man i USA löst problemet några år till. För ett land som USA, som är helt beroende av import som betalas med en övervärderad valuta är det en katastrof om värdet på dollarn sjunker eller kollapsar. Detta skulle oundvikligen leda till enorma oroligheter, upplopp, massarbetslöshet och hela USA skulle snabbt gå i graven och delas upp på samma sätt som Sovjet. Det är därför som Obama blixtsnabbt kastade alla principer överbord när han blev president och i stället blev en lydig marionett för big business.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Benny: Superb sammanfattning! Den ska vi kopiera! Ett storkrig vill dom ha att sopa banan med. Men folk vill inte ha krig. Vi vill ha en ny och bättre värld. Vi vill leva i fred och frihet.:-P

  Gilla

 7. Benny H skriver:

  Helena: Ja det är nog dessvärre så man kan sammanfatta läget i världen för närvarande. USA är som en boxare på fallrepet som desperat lyssnar efter att gonggongen ska ljuda. Den stupande boxaren har dock en påfallande mäktig propagandapparat som inte drar sig för att fuska för att rädda sin groggy boxare från utslagning.

  Gilla

 8. Pingback: Snabbkurs över vad som pågår: NATO-Rasmussen har lagt Europa i potten och det kan sluta med total FÖRINTELSE! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.