Ryska tanks! Köpta till skrotvärdet av Ukraina från Ungern!

Ensidig rapportering i dom köpta västmedierna: Ryska tanks i Ukraina! Ja, Ukraina har köpt gamla tanks från Ungern för skrotvärdet i början på augusti. Inskeppade via Tjeckien. Man skyr inga medel för att få igång WW3.

Tre tusen ryska soldater i Ukraina (om det nu är sant). Vad är i så fall det mot 750 000 amerikanska soldater i andra länder!

Bluffmakaren i Moskva Svd

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ryska tanks! Köpta till skrotvärdet av Ukraina från Ungern!

 1. Benny H skriver:

  Nu är det ju i praktiken ungerska tanks och inte ryska vilket man kanske ”glömmer” att nämna. Dessa tanks kommer inte att hjälpa Ukraina speciellt mycket då de är gamla och inte klarar av träffar från moderna RPG (det gör inte ens de moderna tanksen heller om man vet var man ska träffa). Vad gäller de s.k ryska trupperna så är det alltså ca 1000 frivilliga som ställt upp från Ryssland utan, vad jag förstår, den ryska regeringens välsignelse. Detta är ju inte så många jämfört med legionärerna från USA, EU och andra håll som härjar i Ukraina men det undviker man att nämna i våra ”fria” media.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Benny: Det är mycket man inte nämner. Man riktigt ser nu att vi lever i en diktatur fast dom säger att det är en demokrati! Går mer och mer mot Statishållet. Tack för info!

  Gilla

 3. Pingback: Som jag ser det | Konkursverket.se

 4. Benny H skriver:

  Stor rubrik i AB idag, Putin vill ha fred! Tja, Putin har ju tjatat om fred sedan konflikten bröt ut men som vanligt har ju klantskallarna på AB missat detta i sin vansinniga propagandahets. Alla ni ”journalister” på AB, det är faktiskt bara att söka på nätet så finns all info ni behöver om vad som egentligen händer i Ukraina och vilka som verkligen vill ha krig. Man har helt missat i grundläggande fakta som, Vem tjänar på krig i Ukraina? t ex på AB. Dessa spår leder som vanligt tillbaka till Washington, precis som i stort sett alla konflikter och krig i världen för närvarande.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Benny H: Säg ett krig som inte USA har sina fingrar i! Media hjälper till att starta krig. Det är för jävligt. Det finns inte ord.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.