USA planerar krig mot Ryssland! Varning för mycket otäcka bilder!

Utdrag ur The Grand Chessboard.

De geopolitiska planerna beskrivs i The Grand Chessboard. Boken är skriven av Zvi Brzesinski 1995.

Det kom två mejl! Brage Norin skriver: USAs statsskuld är nu 17,5 trillioner dollar‏!

BRICS-länderna har redan inlett ”avdollariseringen” i stor skala.

* Kina gör sig av med sina dollarberg på ett tusen olika sätt.

* Både Kina och Ryssland och en mängd andra stora ekonomier
i världen har slutat att köpa amerikanska skuldväxlar

* Amerikanska skuldväxlar kommer att bli värdelösa.

* Den sista militära supermakten på jorden är desperat.

USAs skuld är enorm. Det blir så när sedelpressarna tillåts gå dygnet runt och värdet som cirkulerar är luft. Luft som man sen tar ränta på! Halleluja vilken godispåse eliten har! Nu vill man gärna ha ett krig för att komma undan den röra som skapats. Lär er om pengarna och därmed varför man startar krig.  Lincoln som driver bloggen Ett nytt penningsystem borde få Nobelpris i ekonomi! Läs detta inlägg åtminstone: DET FINNS INGEN HÖGER/VÄNSTER-POLITIK BARA FINANSPARASITISM:

Han skriver: ”För att förstå min argumentering måste man ha klart för sig hur ett skuldbaserat penningsystem, s.k kreditsystem fungerar. Det rådande systemet är i huvudsak ett rent skuldbaserat penningsystem med en liten svans av knappt existerande skuldfria pengar (kontanter). Kanske är det lättast att snabbt kolla på den här korta filmen (på hans blogg min anm.) som förklara huvuddragen i ett skuld/kreditbaserat penningsystem och skillnaden till ett icke-skuldbaserat penningsystem.”

Bra mejl från Kalle: USA planerar krig mot Ryssland, förberedelserna sker via Ukraina (Irak är troligen en ”avledande manöver” för att vi ska förfäras över nåt annat?)……se denna video (åtminstone fram till 22:a minuten), den innehåller en mycket sanningsenlig beskrivning över tillvägagångssättet. Den visar också hur vår media används till att vilseföra oss om verkligheten, vi programmeras till att tro något annat än vad som verkligen sker. Varning för mycket otäcka bilder men också mycket välformulerad fakta, se denna video och sprid…. Detta borde påtvingas alla våra politiker och de skulle sedan utfrågas om deras ställningstagande!

Läs även detta: The roots of evil in Jerusalem by Jerry Golden.

intressant dn dn svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till USA planerar krig mot Ryssland! Varning för mycket otäcka bilder!

 1. Rolf Erikson skriver:

  Förvånande att man kan se världen på så avvikande sätt. Men om man nu vill förstå världen kan man börja här: http://www.blognyheter.se/vi-gr-mot-liberal-demokrati-p-lng-sikt/

  Gilla

 2. Benny H skriver:

  Rolf det är nog tyvärr din syn på det som händer i världen som är avvikande numera. Det är ju ett faktum att USA och Israel står bakom ca 80% av alla krig och elände i världen sedan andra världskriget, men vill man inte ta till sig fakta eller läsa vad som verkligen händer så kan bli som du. Sov sött och intala dig själv att du lever i den bästa av världar medan den håller på att rasa runt omkring oss. USA styrs av en gangsterelit som inte har några som helst skrupler när det gäller deras ekonomiska och geopolitiska intressen.

  Gilla

 3. Rolf Erikson skriver:

  Som sagt vi lever i skilda världar,men Benny borde kanske vidga vyerna. Det är nog svårt att påstå att Fukuyamas analys är felaktig. Varför inte vända sig direkt till honom i så fall?

  Gilla

 4. Lincoln skriver:

  @Helena
  Tack för uppskattningen

  @Rolf
  Vilken frihet syftar du på? I vilken verklighet finns den? Under bankernas skuldslavparadigm finns ingen ”fri marknad”. Läs gärna och bemöt:
  http://parasitstopp.wordpress.com/2014/08/20/bankerna-skapar-myter-om-fria-marknader-och-att-man-maste-arbeta-an-mer/

  Och gällande USA/israel så har jag svårt att se att dollarhegemonin skulle ha något med frihet att göra – de länder som inte använder dollar skjuts sönder och samman. Läs gärna och bemöt t.ex det här:
  http://parasitstopp.wordpress.com/2014/08/14/skall-pa-dollarhegemonin-inte-pa-invandrarna/

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Rolf: Har inte läst din länk men antar att du menar Historiens död. Nej, så menar inte Fukuyama. Han menar att ideologierna dog i och med demokratin. En helt annan sak. Säger bara: Tur att man har drabanter! Eloge till Lincoln och Benny H! Vilka killar! Där ligger du i lä! 😛

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Benny: Se svar till Rolf!

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Lincoln: Se svar till Rolf!

  Gilla

 8. Benny H skriver:

  Jag kan bara konstatera att USA sedan andra världskriget är USA till dags dato inblandat i 201 av 248 konflikter och krig, vilket ju blir ca 80%. Och de flesta av dem är ur demokratisk och moralisk synpunkt helt förkastliga om man ska kalla sig demokrati. Att du Rolf inte vill inse sanningen om USA-imperealismen och dess fruktansvärda följder delar du nog dessvärre med andra som har samma enögda syn på världen som du. Du ser väl vad som hänt i Irak, och det mest cyniska är att Carl Bildt av alla är där och ojar sig över resultatet. Att han inte skäms…skrämmande!

  Gilla

 9. anders skriver:

  Intressant video i slutet av denna artikel.
  http://www.whitetv.se/sv/guldmyntfoten/978.html

  Gilla

 10. Benny H skriver:

  Äntligen börjar debattörer som Per Gahrton, Maj Wechselman med flera att agera mot Carl Bildt och hans stöd till kriget i Ukraina. Detta i en debattartikel i AB. Kanske anar man att skurken Bildts dagar är räknade och att sanningen om hans förbrytelser ska uppdagas. Då gäller det för konformistiska politiker i alla läger att två sina händer innan det sker. Dessutom borde Bildt ställas inför riksrätt för spridande av militära hemligheter till USA och allmän lögnaktighet i ubåtsskandalen, Irakkriget m.m. Bildt är ett solklart fall för Haag-domstolen och han ska förpassas dit så snart något land väcker åtal mot denna krigshetsare.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Benny! Instämmer! Bra skrivet! 😛 Men var finns alla s k intellektuella! Att Per och Maj brukar vässa pennan vet vi. Bildt och Borg höll hov i går. De har order från maffian i Washington att växla upp. Inga pengar till svenskarna. Gamlingarna svälter på hemmen. Det är förnedring i högsta klass. Men jag tror inte moderaterna ror hem det här. Chansningen gick inte hem. Folk börjar fatta. Får vi hoppas. Det blir byte vid rodret efter valet. Men vad hjälper det!

  Gilla

 12. TOR Svärdtorp skriver:

  Hahaha! Vilken kull sida… SUPER!

  Gilla

 13. Tor Svärdtorp skriver:

  Super sida med fart! Jag hinner inte med… just nu har jag en MASSA att göra… vem inte ha det tänker jag när man är engagerad i ALLAS frågor!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.