The roots of evil in Jerusalem! Vår media ger ALDRIG en bakgrund till det som nu sker i världen!

NWO WW3Här kommer ett inlägg från Jan-Ola Gustafsson: ”Jag har i mer än femtio år med intresse följt vad som pågår både i Sverige och i världen. Detta intresse tog fart då jag som ung deltog i den svenska FN-insaten i Kongo för 51 år sedan och där fick se det smutsiga spel bakom kulisserna som skedde med olika kolonialländer som motarbetade Kongos frigörelse och därmed FN-insatsen där Dag Hammarskjöld fick plikta med livet för att han hejdade de internationella bankirernas och råvarumogulernas insatser för att omintetgöra Kongos självständighet. Efter att DH likviderats har Kongo intill den dag som idag är varit en råvarukoloni för den internationella storfinansen och råvaruoligarkin.”

Se denna länk! Det är just det här som nu pågår i mellanöstern med full fart. Den gamla planen för Stor-Israel har varit känd i flera årtionden utanför sionistiska kretsar men ingen har vågat debattera ämnet, i tyvärr vanlig ordning! Historiker, politiker, redaktörer, journalister och samhällsvetare, diverse ”debattörer” och kommentatorer vet att ämnet är tabu och vågar inte ta i det med tång. Resultatet är att den internationella allmänheten hela tiden matas med ”nyheter” om vad som sker men får ALDRIG en bakgrund till händelserna eller kunskap om att det som sker idag är resultatet av planer som lagts för flera årtionden sedan.

Den s k akademiska världen, som förut var en spjutspets för tänkande, analys och bildning är numera en ynklig samling navelskådare och mumlare istället för att vara kunskapens och forskningens fackelbärare. De blir därmed en viktig faktor i det kaosskapande som pågår bakom kulisserna, och som alla instinktivt känner är fel, men inte kan förstå eftersom man inte lärt sig ”att se det som sker i det som synes ske”. Det är just sådant som bl a Carl Bildt är med och planerar tillsammans med andra globalister i The Trilateral Commission och Bilderberggruppen.

Kolla medlemslistorna så får ni se hur många internationella bankirer, multinationella företag och politiker som förbereder Den Nya Världsordningen, medan the Sheeple (”boskapen”) i de flesta länder lunkar omkring i lycklig okunskap om vad som väntar dem. Bra tips om vad som väntar Sverige med det av Alliansen planerade NATO-medlemskapet finns i Zbigniew Brzezinskis bok The Grand Chessboard, där vi förutsätts ingå i en samverkan för att försvaga Ryssland Vart tog vår alliansfrihet/neutralitet vägen?

En annan lysande bok som beskriver det flera årtiondena långa amerikansk/brittiska/israeliska finansierandet och uppbyggandet av den globala islamistiska rörelsen som nu blivit självgående och utom kontroll är The Devil´s Game av Robert Dreyfuss. Läs denna bok som är mer spännande och skrämmande än någon thrillerdeckare. Tidningarna i Västergötland berättar idag (15/8) om människor som fått uppehållstillstånd och medborgarskap i Sverige men som nu är i Kurdistan och ”kämpar för sitt(!) land” mot de av USA & Co skapade islamisterna som nu tenderar att inte bara skapa kaos i mellanöstern utan även gradvis exportera detta kaos till andra platser på jorden.

Det borde väl ändå fortfarande finnas ett antal människor i Sverige som är intresserade av vart vi och världen är på väg och som orkar läsa en bok på engelska? Kanske några som i likhet med mig gick i skolan för ett halvsekel sedan då vi fick gedigen kunskap och inte minst som barn/ungdom tillägnade sig denna med tacksamhet och intresse.

Under kalla kriget såg bl a Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski och andra z-planerare till att USA och Sovjetunionen båda två utarmades som stormakter med sina resp krig i bl a Koreakriget, Vietnam och Afghanistan. De flesta s k oligarker som hejdlöst plundrade ryska naturtillgångar, industrier, energikällor m m vid Sovjetunionens sönderfall är z-folk med dubbla nationaliteter, varav den ena är israelisk. Putins försök att begränsa dessas framfart har gjort honom till huvudfiende för den internationella z-organisationen och deras lakejer i bl a USA och EU, där vi även har svenskar i hög position i form av vår s k utrikesminister. Det är den egentliga grunden till det kaos som nu pågår i Ukraina. Och som vanligt får vi ingen riktig information från fulmedia. Det blev tvärtyst om det flygplan som sköts ner över Ukraina efter att man konstaterat att det INTE gick att lasta Ryssland eller de rysk-ukrainska separatisterna för massmordet. Då vågar ingen rota vidare i smeten och NWO-maffian myser över att den internationella fårskocken snart har glömt alltihop i det pågående mediabruset.

Den nuvarande situationen i mellanöstern är alltså inget nytt fenomen utan har planerats i flera årtionden, noggrant och systematiskt och finansieras med omätliga resurser i form av kapital, vapen och inte minst propaganda med en överväldigande kontroll över både globala och nationella media. Det finns en tanke som även ventilerats av zionistkritiska judar att Jerusalem kommer att spela en framträdande roll i politiken. Jerry Golden heter en jude som skrivit en uppmärksammad artikel på sin blogg The roots of evil in Jerusalem om det enorma byggnadskomplex för högsta domstolen som uppförts med amerikanskt z-kapital och där det förekommer ett uppseendeväckande antal detaljer med ockult symbolik. Sök artikeln på Google och läs den för att förstå mera.

Vidare har vi kampanjer i många länder för att luckra upp olika nationers stabilitet och sammanhållning. En del har pågått i årtionden , skolväsendets förfall och s k outsorcing av tillverkningsindustri som skapat arbetslöshet och social oro. Sverige är ett praktexempel på detta. Alla slags media hetsar numera unga människor till kropps- och utseendefixering och till att dyrka diverse ”stjärnor” och ”artister” som i många fall sänder undermedvetna signaler till sin publik. Kolla bara i kvällspressen som till större delen innehåller ”nöjesreportage” med glorifiering av personer som med klädsel, gester eller budskap som varken förmedlar stil, kunskap eller kultur.

Vi håller tyvärr på att nå vägs ände när det gäller vad vi vant oss att kalla representativ demokrati. Svenska folket är till övervägande del starkt skuldtyngda på grund av sin kreditbaserade livsföring. Inte många har en reserv i form av ett par månadslöner att ta till i händelse av oväntade problem. Dessutom har många också problem med att få lönen att räcka fram till nästa utbetalning och täcker upp detta med sin kontokredit, alltså en livsföring som många icke-svenskar uppfattar som helt orimlig. Ordspråket ”Det finns ingen som är så blind som den som inte VILL se” äger tillämpning på väldigt många svenskar, och gör oss extremt sårbara för även måttliga ekonomiska och sociala förändringar. Börja tänka nu! Kunskap är styrka!

Kolla på denna länk!! De flesta utom svenska och andra europeiska media vet ju att Z-klubben spelar en huvudroll i statskuppen i Ukraina! Googla på bl a dessa nya höjdare i Ukraina med dubbla medborgarskap: Sergej Taruta, Igor Kolomoisky, och Arsen Avakov (denne siste redovisas som armenier) så ser ni att det är miljarder som oligarkerna stal när sovjetstaten kollapsade som bekostar statskuppen tillsammans med CIA/Mossad och Carl Bildts gäng i Trilaterala kommissionen och Bilderberggruppen, samt EU:s och NATO:s ledningar. Kolla kartan på sid 84-85 i Brzezinskis bok The Grand Chessboard. Allt som nu sker är planerat sedan länge.

Utdrag ur The Grand Chessboard.

Utdrag ur The Grand Chessboard.

Jan Ola Gustafsson

The roots of evil in Jerusalem by Jerry Golden:

This report will shock and upset some; it is one I have put off for over 4 years. After struggling with it I have decided now is the time to write it. Knowing it could be misunderstood as anti-Semitic. God forbid that I a Jew should ever say or do anything that would be remotely …

intressant dn dn svd svd svd

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till The roots of evil in Jerusalem! Vår media ger ALDRIG en bakgrund till det som nu sker i världen!

 1. Eaqhan skriver:

  Det är väl denna artikel/blogg som man ska söka: http://www.rense.com/general44/gikdeb.htm

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 2. Pingback: Ett lysande inlägg | eaqhan

 3. Josef Boberg skriver:

  Så länge som det finns Liv så finns det hopp ❗

  Gilla

 4. Benny H skriver:

  ”Våra” media är bland de sämsta i världen! Granskande och objektiv nyhetsförmedling saknas totalt. Man blir beklämd av att typer som Bert Sundström SVT får fortsätta med sina falska och vinklade reportage från Ukraina. Uselt är bara förnamnet…han bad inte ens om ursäkt i dagens Rapport att han tog upp lögnen (i Rapport igår) som Ukraina kablade ut om den påstådda ryska pansarkolonnen, som ju inte existerade mer än i juntans fantasier. Den uppgiften hade man ju redan avvisat t o m från USA:s sida och hade propganda-Bert haft den minsta koll, eller vilja att kolla fakta hade han inte nämnt detta. Likadant är det med rapporteringen från mellanöstern, man ursäktar Israels brutala övergrepp och ger ingen bakgrundsinformation till varför befolkningen på Gaza-remsan hamnat i detta fängelse. Förfallet inom journalistik och media är förfärande och illavarslande.

  Gilla

 5. Sven-Erik Forslin skriver:

  Beny H: Absoluuut som du säger, är det!!! Bilderbergska Ohyran styr Sverige OCH i vart fall hela Industrivärlden! De härskar över alla våra media! Beviset på att det är så visades glasklart av att Bilderbergaren Wallenberg bara behövde sända ett brev till Sveriges Regering, så upphävde den sitt fattade beslut om att avstå från hjälp till Saudiarabien att bygga en vapenfabrik! Regeringhen lydde Bilderbergarens Order – och beviljade vapenfabriksinsatsen!!!

  Hur ser vår Verklighet ut? Så här:

  Sverige! Demokrati? Nej, motsatsen! Sverige = EKONOMISMENS DIKTATUR – part i Ekonomistiska Unionen!

  Enväldig Härskare över EKONOMISMENS DIKTATUR är MAMON.

  EKONOMISMENS DIKTATUR är byggd på SIFFROR.

  SIFFROR utgör denna DIKTATURS Grundlag, Konstruktion, Konstitution.

  SIFFROR utgör alla övriga DIKTATUREN bärande, Heliga lagar & Regler.

  DIKTATURENS alfabet´ = SIFFROR.

  MAMONS ord = SIFFROR.

  SIFFROR är högsta VÄRDET inom DIKTATUREN SVERIGE.

  SIFFROR anger alla värden inom DIKTATUREN.

  Ekonomisk VINST = 100 upphöjt till 1000.
  Jorden = 0
  Liv = 0
  Naturen = 0
  Känslor = 0
  Skönhet = 0
  Humanitet = 0
  Kärlek = 0
  Omtanke = 0
  Värdighet = 0
  Integritet = 0
  Ärlighet = 0
  Rättvisa = 0
  Renhårighet = 0
  Ordhållighet = 0
  Jämställdhet = 0
  Icke stress = 0
  Lugn = 0
  Ro = 0
  Harmoni = 0
  Ej ekonomiserad kulturyttring = 0
  Humanistiska värderingar = 0
  Friskt vatten = 0
  Frisk mylla = 0
  Frisk luft = 0
  Frisk mat = 0
  Tankar på Hälsa = 0
  Tankar på Framtid = 0

  Falskhet = 100
  Smartnes = 100
  Lurendrejeri = 100
  Mygel = 100
  Mutor = 100
  Korruption = 100
  Ekonomiska värderingar = 100 upphöjt till 1000
  LYCKA över Penningsamling = 100 upphöjt till 1000
  Hjärntvätt till MAMONDYRKAN = 100 upphöjt till 1000
  APPLÅDER för MAMON = 100 upphöjt till 10.000!

  Emotionell LYCKA = TABU!
  © s-e forslin

  Gilla

 6. Josef Boberg skriver:

  Sverige! Demokrati? Nej, motsatsen! Sverige = EKONOMISMENS DIKTATUR – part i Ekonomistiska Unionen!”

  Jo… – Sven-Erik – men det sedan 1800-talet rådande pyramidekonomiska ekonomiska systemet kan ”lätt som en plätt över en natt” förändras till något för framtiden hållbart – som jag ser det. Om hur på min blogg här.

  Gilla

 7. Benny H skriver:

  Nu är AB och sprider lögner igen! Påstår helt fräckt att separatisterna beskjutit civila i en busskolonn när det ju är den ukrainaska militären som är skyldig. Trodde för ett tag att AB skulle börja med riktig rapportering från Ukraina men det var den vanliga lögnaktiga propagandan från regimen i Kiev man basunerar ut. Och inte tog man lärdom av tidningsankan med den icke befintliga ryska pansarkolonnen som också var ett påhitt från juntan utan man fortsätter okritiskt att fungera som megafon för mördarna i Kiev. Skandalöst.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Benny H: Det är för bedrövligt! Finns inte ord. Tur att du håller koll plus några till! 😛

  Gilla

 9. Pingback: Har Media svårt att hålla sig till sanningen?

 10. Helena Palena skriver:

  Bra mejl: USA planerar krig mot Ryssland, förberedelserna sker via Ukraina (Irak är troligen en ”avledande manöver” för att vi ska förfäras över nåt annat?)……se denna video (åtminstone fram till 22:a minuten), den innehåller en mycket sanningsenlig beskrivning över tillvägagångssättet. Den visar också hur vår media används till att vilseföra oss om verkligheten, vi programmeras till att tro något annat än vad som verkligen sker. Varning för mycket otäcka bilder men också mycket välformulerad fakta, se denna video och sprid…. Detta borde påtvingas alla våra politiker och de skulle sedan utfrågas om deras ställningstagande!

  Gilla

 11. Pingback: USA planerar krig mot Ryssland! Varning för mycket otäcka bilder! | Helena Palena

 12. Pingback: Vad som ligger bakom kuppen mot Flynn och Trump! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.