Gynnar läderbögeri homosexuella! Pride bra för barnen? Nya Tider!

Läderbögar! Är det bra att visa sånt här för barn?

Läderbögar! Är det bra att visa sånt här för barn?

Idag kom ett nytt nummer av Nya Tider. En tidning som kommer en gång i veckan. Där får man läsa sånt som inte står i MSM. Och ändå får tidningen presstöd. Bra gjort! Här lite ur sista numret:

Prideparaden 2014 – ett motbjudande spektakel
Inför årets Pride valde arrangörerna att rikta sig speciellt till ungdomar och barn ner till 13 års ålder. Nya Tider var på plats under årets Prideparad och dokumenterade begivenheten. Vår reporter beskrev till redaktionen sin arbetsdag som ”tre timmar i helvetet” och ifrågasätter det lämpliga i att utsätta barn för det som vissa deltagare i paraden gjorde sig skyldiga till. Läs mer!

Branden i Västmanland
”Ensamkommande flyktingbarn” stördes av rök, fick taxi därifrån
Norbergs kommun lät åldringar sitta kvar i sina rum. Samtidigt åkte bussar och taxi och evakuerade de asylsökande ynglingarna. Det är tydligen skillnad på folk och fä! Läs mer!

Och här lite från Metro: MP-politiker slutar efter att ha jämfört israeler med nazister
MP-politikern Birgitta Hansen skrev på Facebook att ”judarna är så inflytelserika inom stora företag” och att israeler beter sig likadant som nazister ”fast egentligen nästan värre” avsäger sig sina uppdrag. Hon kommer inte heller att kandidera till landstingsfullmäktige i valet i september.

svd svd dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Gynnar läderbögeri homosexuella! Pride bra för barnen? Nya Tider!

 1. Stig Palm skriver:

  När Islam sätter agendan i Sverige så småningom blir det inga fler bögparader.
  Dessutom slipper vi feministrörelser av typ FI.
  Dessutom de politiker vilka bekänner sig till här nämnda blir huvudet kortare?
  Se filmen här och Sverige går mot undergången. Tacka våra enfaldiga Politiker för detta.
  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2014/08/13/isis-i-sverige/

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Jag är helt säker på att samma journalist som är nu så upprörd över Prideparaden skulle ha mått som en liten prins om han var i Rio och sett halvnakna kvinnor i den paraden.
  Det är en parad. På vissa låter det så som om det är så folk går klädda till jobbet.
  Vill man inte visa det till sina barn så går man inte dit.

  Och om nu jag ändå håller på så har jag hellre judar på makt än att jag blir halshuggen för att jag inte väljer rätt religion när jag är inte ens religiöst, och vill inte ha nån gudstro alls. Så mycket elände det skapar att tro på en skäggig gubbe som är påhittad i dem mörka årtionde när dem inte kunde komma på något bättre.

  Gilla

 3. anders skriver:

  Skräck-porr igen. Man skall inte tro allt man läser och framför allt inte de värsta scenariot, som gång efter annan målas upp med sked, som Prins Eugen.

  Islam, bögar porr, Putin Ryssland, kärnvapen med mera.

  Se istället vem som skickar ut detta budskap och fråga varför det sker.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Anders: Vet varför det sker! Men hur påverkar det barn som ser sodom- och gomorratåget?
  Här kan ni läsa en vanlig bögs inställning till Pride och RFSLs målsättning:

  KRÖNIKA: RFSLs jihad mot svenskarna

  http://www.d-intl.com/2014/07/28/kronika-rfsls-jihad-mot-svenskarna/

  Gilla

 5. Benny H skriver:

  Undrar varför det bara är homosexuella som tog anstöt av de s.k ”antihomolagarna” som man påstår att Ryssland införde förra året. I lagtexten står bara att man ”ej får propagera för sexualitet till minderåriga”…homosexuella nämns inte enligt uppgifter jag fått. Det verkar som att homosexuella är väldigt snarstuckna med att inte få propagera för sin läggning för unga. För övrigt så är det nog värre med själva den praktiska hanteringen av homosexualitet jämfört med Ryssland och Sverige. Sotji t ex har 5st gay-klubbar i en stad med ca 250.000 invånare. Då borde städer som Halmstad t ex ståta med åtminstone 2 gay-klubbar men det är knappast troligt att Halmstad kommun skulle tillåta detta. Det som är mest skrämmande är att västmedia lyckades förvränga intentionen i den ryska lagtexten (GB hade en liknande lag till början av 2000 för övrigt som Thatcher införde) så till den grad att den verkliga lagtexten helt förvanskades. Lite komiskt i sammanhanget är att Cameron motsatte sig avskaffandet av den brittiska lagen dvs samme Cameron som kritiserade Putin i skarpa ordalag.

  Gilla

 6. elina skriver:

  Av en elak slump passerade jag med två mindre barnbarn paraden förra året och ungarna blev helt förstörda av synen. Det var inte lätt att förklara för dem att detta handlade om, tja vad handlar det egentligen om när fulla nakna människor skriker från lastbilsflak, så jag bara slet dem med mig åt annat håll och sa att det var cirkus. Det var kränkande – för att använda modeordet – att utsatt barn för detta och jag borde hållit bättre koll på min stads begivenheter. Mitt fel? För inte är det paradens?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.