Plundrade svenskar: Guillou sågar Reinfeldt som vill att vi ska fortsätta sova!

Sorry gott folk men jag måste höra vad makten vill att jag ska göra!

Sorry gott folk men jag måste höra vad maffian i Washington vill att jag ska säga och göra!

Inlägg 1 000: Valet närmar sig. Spelar det någon roll på vad vi röstar. Kanske. Sossarna skulle nog inte sålt ut Sverige i samma hast som Reinfeldt & Co gjort. Bloggade om Det sovande folket förra året:

Fredrik Reinfeldt skrev boken Det sovande folket 1993. Den boken är svår att få tag på idag. Kanske det rentav är regimen som ombesörjt det. Vem vet. Nu när Reinfeldt har makten kan man undra varför han inte väcker oss. Nä, lika bra att vi sover för annars kanske vi märker vad han håller på med. I valrörelsen inför valet 2006 lovade Alliansen att dom skulle städa i den svällande byråkratin. Läs mer om hur det egentligen blev!

Jan Guillou skrev mycket bra i sin krönika igår om samma bok. Äntligen använde han sitt utrymme till att säga något väsentligt. Hur alliansen genom sin försåtliga politik plundrat Sverige:

Men under åtta år vid makten har han kraftfullt verkat för att genomföra de ideologiska modeller han skisserade i sin bok. Vi har nu världens mest privatiserade (och försämrade) skola, precis som han önskade. Vi har en sönderprivatiserad järnväg som gör att tåg går åt helvete, om de alls går. Vi har en torpederad a-kassa och fler tuggummisäljande apotek än någonsin – i Stockholm. Carema­skandalerna står som spön i backen inom vården och våra åldringar misshandlas på ytterst privatiserade institutioner där ägarna skattesmiter sina vinster till Cayman Islands eller lånedribblar bort vinsten eftersom de likt den unge Reinfeldt anser att skatt är stöld. Läs mer!

Man kan fråga sig varför vi ska betala skatt om vi inte får ett fungerande samhälle. Det är plundring på gång. Allt bli sämre och frågan är väl om sossarna kan bromsa eländet. Vi har ingen beredskap vid avspärrning t ex. Alla våra 468 myndigheter till trots kan man undra var som händer när maten tar slut på hyllorna i affärerna. Vad ska befolkningen då äta? T ex? OBS! Det finns absolut ingen framförhållning!

För bara drygt ett år sedan sålde Sverige tio militära helikoptrar till ett amerikanskt företag som ska använda dem till tunga transporter – och till brandbekämpning. I dag har Försvaret endast tre helikoptrar kvar som kan vattenbomba.

Det jobbas på att få igång ett WW3 så nöden kan stå för dörren ganska snart. Vissa inom Pentagon gör revolt mot det zionistiska imperiet.  Den amerikanske översten Douglas MacGregor förklarar hur den pro-israeliska zionistlobbyn i USA köpt så gott som alla politiker i USA och i sommar eller höst vill starta ett krig mot Iran ingen i USA:s ledning sägs vara intresserad av. Vi får hoppas att det slängs ännu mer grus i NWOs krigsmaskineri.

Dålig beredskap på alla fronter

svd dn dn The Telegraph

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Plundrade svenskar: Guillou sågar Reinfeldt som vill att vi ska fortsätta sova!

 1. Antonia skriver:

  Jag är säker på att sossarna också hade sålt ut. Det är de som började med nedmonteringen. Alliansen bara fullbordade det hela.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Så är det nog! Allt går som planerat och våra politiker böjer sig för vinden. Ingen törs ställa sig upp och säga Stopp och Belägg!

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Ju…som valfläsk sägs ju mycket och lovas brett. Men sen, sen i handling blir ju andra bullar som görs.
  Men jag tycker att de samarbetar allihop i slutänden.

  Gilla

 4. Sven-Erik Forslin skriver:

  Finns någon svensk partiledare värdig förtroende? Är de inte, samtliga, bara stinkande, rövslickande knähundar åt Bilderbergska Ohyran? Joo, tycks så; alla utom Jonas Sjöstedt V – väl?

  Gilla

 5. Bengt B skriver:

  Fast de senaste två, tre åren förefaller alliansregeringen vara den allra djupast sovande delen av Det sovande folket. Var det året med Juholt som S-ledare som fick alliansbröderna/-systrarna att falla i Morfei armar och sedan förbli där? Med en sådan fiende som Juholt behövde man ju inga vänner – man blev ändå i majoritet, per automatik, i opinionsundersökningarna. Det senaste mest flagranta exemplet är hur länge det tog för landets regeringschef att besluta sig för att ta sig till brandkatastrofområdet i Västmanland. Vid katastrofer brukar ju internationellt sett regeringschefer komma som ett skott. Visst, bara symbolik – men en mycket viktig sådan. Inte minst att regeringschefen i absolut högsta grad bryr sig. Men inte ens att valet står för dörren fick Reinfeldt att vakna upp ur dvalan. Som man bäddar får man ligga …

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Sven-Erik: Jag har mer varit en högermänniska. Tycker Putin är bra idag. Det är omvänd kompott m a o. Ingen ska veta vad som gäller. Bra för makten som kör sitt race där bakom kulissen ändå.
  Sjöstedt ja! Han säger nej till vinster i välfärden i alla fall. Men kan man rösta på en röd – en sån som gjorde revolutionen i Ryssland. De röda bolsjevikerna. Nä, det kan man väl inte. Jo, kanske eftersom det är omvänd kompott.
  Men ska man vara krass så spelar det absolut ingen som helst roll på vad vi röstar. Det är bankmonopolet som har makten. Som styr politiken och nu ser vi ju inför öppen ridå hur det fungerar. Den som kan och vill se menar jag då. 😛

  Gilla

 7. Benny H skriver:

  Finns väl ingen partiledare som tagit bladet från munnen och kritiserat Sveriges alldeles för USA-vänliga politik. Fältet har lämnats fritt för Carl Bildt att förstöra det sista av trovärdighet Sverige hade som alliansfritt land. Tyvärr har Jonas Sjöstedt och V helt lagt sig när det gäller utrikespolitiken och Sveriges förhållande till USA. Att en majoritet av Sveriges befolkning ogillar den förda politiken verkar inget parti begripa, eller så torgför man inte den politiken i debatten. Varför kan man ju undra? Läser man utländska analyser av Bildts eskapader framtonar en bild av en psykopatisk bombförespråkare på yttersta högerkanten (facistoid i det närmaste) som sitter som vår utrikesminister. Hade svenska fulmedia vågat starta ett drev mot Bildt och plockat fram dokumenterade fakta om hans framfart hade han för länge sedan fått sparken. Frågan är varför detta inte görs? Är det så illa ställt med svensk pk-media att man inte längre vågar utmana denna korrupta USA-lakej, rädda för konskvenserna? I så fall är det illa..mycket illa ställt i Sverige.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Bengt: Reinfeldt spelar för gallerierna. Han sover. Nu blir det kriskommission och hela köret – nu när regnet släcker branden. Korkskalle!
  Det blir skifte i höst. Tror dom sittande tycker det ska bli skönt att få vila sig på avbytarbänken ett tag medan nästa lag tar över i sin iver att plundra och sälja ut Sverige. För övrig se mitt svar till Sven-Erik.
  Läste om en en liten gumma (pensionär) på Facebook som fick lämna tillbaka mjölken vid kassan för det fattades två kronor. På den nivån befinner sig folket som inte kan få ändarna att gå ihop.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Benny H: Så illa är det ställt med våra medier som sitter i knä på USA! Fel att skriva USA eftersom folket där är lika överkörda som vi. Carl Bildt skulle kunna hudflängas i medierna – verkligen dras i smutsen – men det görs inte. Varför? Men han är ju vän med den innersta kretsen! Hans mentor och guru är Henry Kissinger. Så fort han kommer till NY springer han till Park Avenue och upp till Henry K för att skvallra och få lite info.
  Sen springer han på amerikanska ambassaden och får sina order där. Det har han gjort sen han var mycket ung. Gode gud vilken trojansk häst! Så rik han blivit på att förråda sitt folk. Ska blogga om The grand chessboard snart. Där får man hela upplägget och i vilken takt MIK ska ta land efter land. Allt är planerat så det blir nog WW3 i vinter. Take heed!

  Gilla

 10. Pingback: Ser Helena, Guillou med flera rätt? | Konkursverket.se

 11. anders skriver:

  Det handlar i stort om att skaffa sig så mycket fakta man kan, hoppas på det bästa, och förbereda sig på det värsta:

  Gilla

 12. Pingback: Det är plundring på gång. | eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.