WW3 på G: Nazisterna i Kiev tänker ta Krim från ryssen! Uselt ledarskap i västländerna!

Putin ingraverad på ett guldmynt á ett kilo med anledning av Krims införlivande med Ryska Federationen.

Putin ingraverad på ett guldmynt á ett kilo med anledning av Krims införlivande med Ryska Federationen.

Inlägg 999!

Mr Lai – oljeanalytiker- och säkerhetsexpert:

Efter att ha studerat de händelser som nu sker i Ukraina kan jag med så gott som 100 % säkerhet säga att vi får ett krig där före jul detta år, allra senast under vintermånaderna i början på nästa år. Jag menar då ett krig där Ryssland och deras allierade står mot USA och de Nato länder som orkar ställa upp i ett krig de helt säkert kommer att förlora. Jag menar då att väst kommer att förlora. Väst saknar den uthållighet som Ryssland och dess allierade har genom sin lägre levnadsstandard. De är vana vid umbäranden. Här i väst klarar inte politiken av det mer än under någon vecka sedan faller regeringarna. Dessutom har vi ett uselt ledarskap i många västländer.

De Ukrainska vapenfabrikerna i Kharkov går nu för fullt för att rusta upp den Ukrainska armén till 500 tusen man – vem som betalar för detta kan ni ju räkna ut själva då Ukraina är ett fattighus. Mobiliseringen av soldater har redan börjat.

Nazisterna i Kiev vill krig och de har bundsförvanter i USA men även några i Europa. De säger nu öppet att de vill bli av med 8 miljoner Ryssar i Ukraina och att de skall ta Krim från Ryssen. Kom ihåg att Krim enbart tillhört Ukraina sedan 1956 då de fick det av Krusse som tack för hjälp under kriget mot Hitler. Men ni har blivit desinformerade något otroligt av både vårt lands press liksom av vissa politiker.

Carl Bildt är här en fara för vårt land – hans stora trut har satt oss i ett farligt läge. Det stora Nato möte som kommer att hållas i Wales nu i början av september där kommer riktlinjerna för kriget att dras upp.

Ukraina saknar gas till kommande vinter och Polen kan bli av med 80 % av sin gas om Ryssland svarar på de provokationer som USA och väst nu genomför. Krig blir det hur som helst. Baltikum och Finland kommer att få lida då de har 100 % av sin gas från Ryssland.

Om det dessutom blir en kall vinter blir konsekvenserna ohyggliga då folk saknar både kunskap och förnödenheter samt värme och vatten. Jag vill påstå att under de senaste 20 åren av studier jag dagligen gör av säkerhetspolitik och bakomliggande information har gjort att mina kunskaper ligger på toppnivå, och jag har aldrig förr sett så mycket som just nu indikerar mot ett krig – ett krig som inte längre går att undvika.

För mellan 4 – 5 år sedan började Putins Ryssland att bygga ut sitt luftförsvar något enormt och antalet skyddsrum bara i Moskva ökades med 5 000 stycken. Ryssen har nu sitt nya robotförsvar S-500 klart och det har börjat förbandsättas – med detta system blir det omöjligt för både flyg och robotar att penetrera Ryssland.

Händelserna i Ukraina har för väst kommit mycket olägligt. Man hade önskat att följa grundplanen om att besegra både Syrien och Iran innan man gav sig på biffsteken Ukraina och därmed ett krig mot Ryssen – men de Amerikanska Generaler som ännu inte fått sparken de har försäkrat att USA kan vinna både en konventionellt krig liksom ett nukleärt dito.

De flesta av er har nog ingen som helst vetskap om hur många och vilka amerikanska officerare av både tre- som fyrstjärniga Generaler som fått sparken de senaste tre åren. Men en av de som fick det var chefen över det strategiska robotkommandot. Han beskylldes för att ha varit full i Moskva under ett besök. Sanningen är nog en annan och kan vara att han sa lite för mycket om de amerikanska planerna på ett anfall mot Ryssland.

Karl 12 trodde sig kunna vinna över Ryssen

Napoleon likaså

Sedan kom Hitler och alla dessa herrar gjorde fiasko

Och nu är det USA och Natos tur att bita i gräset

Vad är Ryssland och dess vänners främsta vapen mot väst – jo, något som heter Brics vilket är ett ekonomiskt system som nu utmanar USA, och som gjort att kriget för deras del kommer olägligt trots Generalernas optimistiska syn – de själva kommer ju att befinna sig i något bergrum. Brics är på väg att göra dollarsedlarna värdelösa.

Min personliga varning till den som vill lyssna är att förbered er och hoppas på det bästa – – men var beredd på det värsta, och att jag kanske har rätt. Att förbereda sig någon månad för tidigt är ett litet problem jämfört med att försöka skydda sig ett dygn för sent.

Överkurs:

Vad uppgifterna som nu cirkulerar egentligen handlar om är en amerikansk Marinkårsdivisions förhandslager i Norge. Denna division om cirka 20 tusen man deras uppgift är att gå ner i Sverige endera över Östersund eller troligare via Funäsdalen mot Östersjökusten.

Att denna division funnits är ingen nyhet men den började avvecklas för en 15 år sedan på ett ungefär men troligen drogs den bara ner till en mininivå. Nu börjar upprustningen igen vilket inte kommer som en nyhet för mig. Vi kan då också vara säkra på att man kommer att öppna basområdet runt Bodö igen för att därifrån kunna säkra de Svenska basområdet runt Vidsel med cirka 10 flygfält både civila och militära.

För er boende i Jämtland Härjedalen Medelpad och Hälsingland är det här mycket illavarslande nyheter för nu utgör ni ett bombområde för Ryska robotar med kärnstridsvapen. Som jag ser det förstärks nu hoten mot Ryssland och den inringning av dem som påbörjades för mycket länge sedan men som legat på is här i de norra området.

Naturligtvis blir vårt område ett krigsområde då mycket av understödet för de Baltiskla staterna måste gå den här vägen då centraleuropa blir huvudslagfält. Kriget är nu på väg vi får se vem som utdelar första slaget vilket jag tror blir Ryssen. De är tvungna till det och då blir det ett enormt slag med kärnvapen direkt mot Trondheims området och alla de objekt som USA är ute efter.

Mr Lai

dn dn svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till WW3 på G: Nazisterna i Kiev tänker ta Krim från ryssen! Uselt ledarskap i västländerna!

 1. Martin skriver:

  Jag tror som du. Ryssarna är en nationalstat, på många sätt. Nationalstater står pall. And then some. Jämför till exempel med hur mycket stryk nationalstaterna tog emot under första världskriget. Det är otänkbart att det moras som västerlandet degenererat till någonsin skulle klara av sådana påfrestningar. Eliten är redan hatad av de flesta här och dess förtroendesiffror hör bottenslammet till. Motsatsen råder i Ryssland. En månads hatkampanjer kan ej ersätta den sammanhållning som finns i en nationalstat. Ryssland klarar av totalt krig. Väst klarar bara av lyxkrig utkämpat av experter i långtbortistan. Är min tro.

  Gilla

 2. anders skriver:

  Någon kärnvapenbombning kommer inte att ske.

  För det första:
  Det är osäkert om tekniken ens finns att använda den typen av material till vapen i den formen.

  För det andra:
  Rädsloporr av 7e graden. Samma som under kalla kriget.
  I övrigt är scenariot plausibelt.

  Gilla

 3. Josef Bobergj skriver:

  Det blir som det blir.

  Gilla

 4. Benny H skriver:

  Helt klart att det finns kärnvapen på riktigt. Det finns folk som påstår att jorden är platt och att bibeln är bokstavligt sann. Inte många tar sådana påståenden på allvar! Den termonukleära bomb som ryssarna sprängde på Novaja Zemlja kan inte fejkas med konventionella sprängämnen då den var på över 50 megaton. Sen hur USA och Nato ska handskas med Ryssland och de ca 10.000 kärnvapen Ryssland förfogar över vet jag inte. Kanske har man infiltrerat hela ryska armen med agenter som förhindrar att ryssarna använder kärnvapen, vilket ju inte verkar speciellt troligt. Nej det mest trovärdiga alternativet är att Mr Lai är helt ute och cyklar. En militär konfrontation med Ryssland och kärnvapen inblandade kommer oundvikligen att leda till att större delen av mänskligheten dör ut. Det kan ju i och för sig vara målet men då gäller det för anstiftare som Bildt, Obama och andra skurkar att befinna sig i skyddsrummen när det smäller. Så ett tecken på att kriget är nära är alltså att Bildt och Obama plötsligt gör sig oanträffbara hehe…

  Gilla

 5. Josef Boberg skriver:

  Benny – finns det ingen annan lösning på konflikter än krig

  Gilla

 6. Benny H skriver:

  Jo det finns det. Nu är det ju inte jag som tror det ska bli krig utan Mr Lai. Naturligtvis kommer Nato och USA inte att starta krig mot Ryssland. För det första tror jag inte att man är säker på att Nato vinner det kriget och det skulle få oöverskådliga konskvenser för oss alla, framförallt USA, som nog kommer att bli ordentligt bombat i så fall. Så det enda som kommer hända på kort sikt är att man fortsätter att försöka destabilisera Ryssland och försöka få bort Putin, som är den främsta motståndaren till NWO och deras agenda. Att försöka få Putin att radera ut den ukrainska militärkapaciteten verkar var det man är ute efter från EU/USA då man vet att ryssarna i så fall får föra ett utdraget och kostsamt krig i åratal och som samtidigt destabiliserar Ryssland både politiskt och ekonomiskt. Nu tror jag inte att Putin är så dum att han går på den lätta.

  Gilla

 7. Josef Boberg skriver:

  Benny – skönt att Du ser andra möjligheter än krig.

  Gilla

 8. Bergfalken skriver:

  Benny h varför ska folk alltid dra in bibeln som ett exempel av lögn ?? Jag är nyss hemkommen från NY där jag besökt METROPOLITAN MUSEUM fantastiskt upplevelse där bibeln många ggr om bekräftar dess sanning genom arkeologiska utgrävningar…..forska lite istället för att svamla .
  mvh
  Bergfalken

  Gilla

 9. Bengt Eriksson skriver:

  Benny H: ”Naturligtvis kommer Nato och USA inte att starta krig mot Ryssland.”
  Putin verkar ha bestämt sig för att ta tillbaka det Sovjet förlorade när unionen föll. Tror du det kommer gå smärtfritt?
  Men förutom det är världens ekonomi, inte minst i USA och EU i ett som det ser ut idag, oreparerbart skick att det finns anledning att flytta fokus.
  Försämrad ekonomi leder ofta till konflikter och ytterst krig. Försämrad ekonomi är inte sällan relaterad till energi. Tex sinande oljeproduktion och minskade inkomster i de nordafrikanska länderna som utlösande faktor till den arabiska våren.
  Ett storkrig kräver mängder med olja till hanterbara priser – om några år finns antagligen inte den möjligheten.
  Men att någon krigshetsare skulle vara så dum att han använder kärnvapen anser jag vara ganska osannolikt – samtidigt som historien visar att precis så dum kan man vara.
  Vi lär oss inte ett dugg av historien. Vi upprepar allt vansinne, bara i lite olika skepnader.
  Människan ändras inte över den historiska tid vi känner. Tankebanorna är ungefär de samma och därmed konsekvenserna av dessa.

  Gilla

 10. anders skriver:

  Benny. Du ger inga motargument till de i filmen.
  För övrigt, se filmen som bifogats tidigare inlägg och se denna, jämför och analysera.

  Att återigen bara avfärda rimliga analyser och antaganden baserat på verkliga händelser känns lit som att en rättshaverist anklagar någon för att vara konspirationsteoretiker.
  alltså, föga konstruktivt.

  http://undermattans.blogspot.se/2012/04/atombomber-kan-val-inte-fungera.html

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Kommentar från Lai: Svårt ämne för många.
  För det första så finns det i princip tre typer av kärnvapen.
  1. Strategiska vilka är ICBM de stora kärnvapnen de som dödar allt – dessa är oanvändbara för då dör alla – de är ett avskräcknings vapen inget annat.
  Men på strategisk nivå finns ytterligare en vapentyp och det är EMP – det vill säga elektro magnetisk puls vapen.
  2. Men det finns taktiska kärnvapen som typ Iskander robotarna för med sig. De används mot just taktiska mål som uppladdningsområden mot framryckande trupp mot fartyg osv. Dessa vapen är inte så enorma och dessa vapen kommer till användning i nästa krig. Toppen för att slå ut ett flygfält med mera. Här finns också en vapentyp som ingen talar om efter Cartertiden i USA och det är strålningsvapnet. Man låter ett kärnvapen detonera över en stad och strålningen från denna sprängning är så enorm att allt levande dör men inget i övrigt blir förstört.
  3. Men det finns ytterligare en vapentyp som få av er tycks förstå betydelsen av, och det är de operativa kärnvapen som finns ner på divisionsnivå och som avfyras av artilleri eller mindre robotar som är placerade på nivån där militär befälhavare kan själva använda dem i strid. Dessa vapen är i storleksordning något kiloton med riktad verkan. Kommer att användas i krig. Ytterst effektiva mot pansarförband och andra mål av bataljonsnivå till brigadenhet.
  Den som lever i villfarelsen att kärnvapen inte är något som kan användas får och bör snabbt omvärdera sin syn och läsa på vad denna vapentyp är för något. Ni tror väl inte att Ryssen kommer att låta sig bombas till underkastelse som man gjorde med GADDAFI OCH ANDRA VILKA OCKSÅ MOPPSADE SIG MOT UNCLE SAM.
  Kriget kommer det kommer snarare än vad ni anar och det blir ett krig som inte liknar de tidigare. Efteråt kommer ni alla att förstå orsakerna och säga att det där kunde väl man räkna ut. det vill säga de av oss som finns kvar vilket jag personligen tror blir färre än vi har en aning om idag.

  Den förberedde har en chans de andra ingen.

  Gilla

 12. Maja Dacke skriver:

  Förberedda, Helena, som de kristna på Colosseum – med Carl Bildt i publiken … Var är han och var är hans chef och var är ..? Redan på semester? Och ‘de’ tror att ‘de’ kan klara sig undan – tror inte jag.

  Kärlek till Moder Jord!

  Gilla

 13. Benny H skriver:

  Bergfalken, bibeln är en sagobok som motbevisats av arkeologin och forskningen. Anders, kärnvapen är tyvärr högst verkliga även om man försöker intala sig motsatsen.

  Gilla

 14. anders skriver:

  Benny: som sagt så finns det omständigheter som gör att man bör ta en närmare titt på den saken.
  http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

  Gilla

 15. Josef Boberg skriver:

  Maja – We Are All ONE ! – antingen Wi gillar det eller ej – som jag ser det.

  Gilla

 16. Pingback: Plundrade svenskar: Guillou sågar Reinfeldt som vill att vi ska fortsätta sova! | Helena Palena

 17. Pingback: WW3 på G: Nazisterna i Kiev tänker ta Krim från ryssen! Uselt ledarskap i västländerna! | Perl08's Weblog

 18. Lajma skriver:

  Västländernas allians med Ukrainas oligarki
  http://www.kla.tv/index.php?a=showportal&keyword=schwedisch&id=3315

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.