Ett fruktansvärt scenario! Världsläget sammanfattat i två bubblor!

Två bubblor

dn svd svd intressant

Bra synpunkter från det tidigare inlägget:

Lars skriver:
19 juli 2014 kl. 16:29 (Redigera)
Vad trevligt det är att läsa någon som kan tänka kritiskt och självständigt. Allt som händer i Ukraina är USAs ansvar som organiserade och finansierade den olagliga och blodiga statskuppen där i februari 2014. Vad har ukrainska separatister för intresse av att skjuta ner ett passagerarplan? Inget intresse vad jag kan se, men det har däremot sionistregeringen i Ukraina och Israel samt USA. USA vill eskalera konflikten i Ukraina för att splittra Ryssland och Europa, Israel krigar i mediaskugga av VM i fotboll och nu flygkrasch, som världen nu skall vara upptagen med så att Israel kan fortsätta döda civila i Gaza.

Bengt B skriver:
19 juli 2014 kl. 16:54 (Redigera)
Det fanns en gång ett danskt flygbolag som hette Sterling Airways. Minns att vi ungar kallade bolaget Sterting Always. Med så att säga engelskt uttal, ”stööörting ååålvejs”. Minns att vi tyckte det var skitkul. Uttalet alltså, såvitt jag vet var bolaget aldrig inblandat i någon krasch. Och när detta bolag så att säga fått en verklig efterföljare i det verkliga livet är det inte lika kul. ”Slumpen är ingen tillfällighet” heter ett lysande bok (om synkronicitet) av Jan Cederquist. Kan det verkligen vara en ”slump” att samma flygbolag inom loppet av 4-5 månader är med om två katastrofer – som dessutom bägge två ”sticker ut” på extraordinära sätt? Samtidig som undan för undan flyget blivit allt säkrare under de senaste decennierna. Men vilken kopplingen skulle vara, det vete tusan.

Gregor skriver:
19 juli 2014 kl. 17:37 (Redigera)
Sionistregeringen i Ukraina, vad menar du med det Lars
Lars skriver:
19 juli 2014 kl. 21:19 (Redigera)
Presidenten i Ukraina är en judisk oligark och premiärministern lika så. Sedan vet vi att John Kerry har judisk bakgrund, Victoria Nuland likaså och Amerikas ambassadör till Ukraina har också judisk bakgrund. Hur är det möjligt? Varför är de inte svenskar?

Maja Dacke skriver:
20 juli 2014 kl. 20:01 (Redigera)
Jag läste någonstans att det fanns många HIV-forskare och -experter med i planet – konferens i Australien. Många forskare och experter som man blev av med på en gång – ungefär som flugor. Konferensen lär genomföras även utan dem, så vi får se vad konferensen kommer fram till … Global aids?

Helena Palena skriver:
21 juli 2014 kl. 13:12 (Redigera)
Aids i all ära så var det nog bara en slump:

Cui bono – vem tjänar på MH17:s olycka? Israel?
Israels markinvasionen av Gaza inleddes bara timmar efter MH17-olyckan. Nu “drunkar” invasionen i massmedias rapportering av MH17.

Juntan i Kiev?

Om den lyckas få världssamfundet att tro att antifascisterna i landets östra delar eller Ryssland orsakade MH17:s krasch.

Juntan Kiev?

Den kan nu “bjuda in” USA och andra länder in i en region man alltså inte har kontroll över och på så sätt “internationalisera” och eskalera striderna i östra Ukraina.

Varför Malaysian airlines – ännu en gång?
MH370 som försvann 2014-03-07 kom också från Malaysia.
Malaysia är inte positiv till USA:s totalitära globala ambitioner.

Malaysias regering var 2012 värd för en internationell konferens som ifrågasatte den officiella amerikanska versionen av 9/11.

Avvek MH17 från den planerade flygrutten?
Om så – varför?
Var det på instruktioner från den ukrainska flygkontrollen?

Torbjörn skriver:
21 juli 2014 kl. 20:13 (Redigera)
För varje dag som går blir jag mer övertygad om att MH17 kraschade till följd av ett illdåd planerat av den sionistiska eliten i USA och Israel.

anders skriver:
21 juli 2014 kl. 23:05 (Redigera)
En annan vinkel på Malaysias roll
http://en.wikipedia.org/wiki/Kuala_Lumpur_War_Crimes_Commission

Jan-Ola Gustafsson skriver:
22 juli 2014 kl. 9:12 (Redigera)
Zbigniew Brzezinski har i likhet med Henry Kissinger (gissa härkomst?) under flera årtionden varit nära rådgivare till flera amerikanska presidenter som i avgörande frågor agerat i linje med vad ett litet land vid östra Medelhavet dikterat. Brzezinski skrev för ett antal år sedan boken ”The Grand Chessboard” där han i detalj beskrev hur man skulle ”valla in” Ryssland bakom en ring av stater, däribland Ukraina, för att utvidga det åsyftade amerikanska (läs sionistiska) globala herraväldet.
I boken nämns också hur man ska få in Sverige och Finland i NATO efter att man inlemmat baltstaterna som en sorts amerikanska delstater. Tror ni att det är en slump att sonen till Zbigniew
Brzezinski är den nye USA-ambassadören i Sverige och att han tillsammans med UD-stroppen Bildt samverkar för att nå dessa mål? Skaffa den nämnda HÖGINTRESSANTA boken och läs!!
Internationellt har den faktiskt kallats 2000-talets ”Mein Kampf”, vilket borde få varningsklockorna att dåna! På trettiotalet nonchalerade man den ursprungliga Mein Kampf som öppet beskrev planerna för Lebensraum i ett tidigare försök att skapa en sorts världsherravälde.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Ett fruktansvärt scenario! Världsläget sammanfattat i två bubblor!

 1. Antonia skriver:

  Det är ju sorgligt och skam att människan har inte kommit längre än så.

  Gilla

 2. elina skriver:

  Varför valde vi denna väg i stället fredlig samexistens?
  Vilken suverän bild som ger situationen i nötskal.

  Gilla

 3. Josef Boberg skriver:

  ”Varför valde vi denna väg i stället fredlig samexistens?”

  Hmmm… – Elina – går det överhuvudtaget att hitta Livet i wåra Liv = fredlig samexistens – ifall Wi ej är Vän med oss själva – Kroppsligt framförallt allt – men också mentalt = Wi är ej alls kritiska mot oss själva för det ena eller det andra som Wi har gjort. Gjort är gjort !

  Så – Var Din Egen Vän ! – tycker jag är det viktigaste av allt i den här jämmer- och glädjedalen.

  Går det överhuvudtaget att vara vän med någon enda annan – så länge som Wi ej fullt ut är vän med oss själva ?

  Kan Wi ge bort något (t ex vänskap) till någon enda annan – ifall Wi ej först själva känner oreserverad vänskap och uppskattning av oss själva som Wi är ?

  Sann vänskap med mig själv och andra innefattar allt tänkbart = det finns ingen rädsla och inga tabun ?

  Tänkvärt ❓

  Gilla

 4. anders skriver:

  Antonia, det är ju det människan har.

  Bara det faktum att det nu drar åt två håll visar på detta.
  Det är den andra kraften som drar åt fel håll och visar i media upp att människan själv skapar detta. Denna bild anser jag är fel, och är endast till för att skapa osäkerhet och ursäkter för mer kontroll, styrning och övervakning.

  Nämn en människa som du känner som skulle gå i krig för pengars skull.

  De varelser som skapar detta är inte fullt ut människor eftersom människor känner och känner med. Samtidigt som man reflekterar och använder sitt intellekt för att sortera intryck.
  Avsaknad av känslomässig feedback är en effekt av något annat, en djupare orsak. Vissa (Tsarion)anser att genetisk manipulation långt tillbaka i tiden skapade en hybrid mellan människa och något annat. Och att denna manipulation resulterade i psykopati. Thomas Sheridan dyker djupare i ämnet men om de båda är överens vet jag inte. Dock har de gemensamma nämnare.
  Därav det känslomässiga glappet

  Gilla

 5. Ingemar W skriver:

  Klockren bild, kan det sägas enklare?

  Gilla

 6. anders skriver:

  Rysslands presskonferens

  Gilla

 7. Lars skriver:

  Heja Helena Palena, 🙂

  Gilla

 8. Ma skriver:

  svenska regeringen är inget annat än lakejer till sions usrael

  Gilla

 9. Ma skriver:

  usa/israel de värsta krigsförbrytarna världen skådat

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.