MH17 en false flag attack! Israel & Kievjuntan huvudmisstänkta!

FlygplanSkrev om en flygresa för ett tag sedan och frågade: Törs man flyga igen? En dotter kom hem helskinnad från Bali igår. Tack och lov! DN skriver: Över 500 personer har omkommit i flygolyckor under 2014. Därmed börjar siffran närma sig lika många som brukar dö på ett helt år. Malaysian Airlines två stora katastrofer står för så gott som alla offer. DN kastar skulden på flygbolaget när skulden borde sökas hos dom som driver spelet i världen. Som vill ha igång ett WW3! Man gick på pumpen i Syrien! Och i Ukraina! Nu kastar man dessutom som alltid skulden på Ryssland.

Inlägg från Mr Lai (oljeexpert och säkerhetsanalytiker):

Det plan som fallit ner över Ukraina är från samma flygbolag som den försvunna 777 är nämligen Malaysia Airlines. Inte nog med detta – det är ett systerplan till flighten som försvann för sex månader sedan. Båda är Boeing 777 or.

En flyghaveriutredare säger på CNN att planet INTE har skjutits ner med någon missil för det finns inga spår av rök, och alla plan som skjuts ner i en fart av 480 – 490 knop brinner då allt går sönder. Det som nu sker är att man försöker från vissa håll göra politik av det här och vi får se vad det leder till.

Men att två likadana plan från samma flygbolag ramlar ner med sex månaders mellanrum tyder på något märkligt. Det enda jag kan relatera till som har en likhet är de två tankers som försvann med man och allt i Indiska Oceanen under 1970 – talets senare del. Två jättestora 100 000 tons bulk tankers som båda var lastade med olja bara försvann inom ett år och de var systerfartyg.

Det första fartyget hittade man inget efter men en månad eller kanske två månader efter det andra fartyget försvann hittade man två besättningsmän på en flotte som drivit i havet på platser man inte letat efter dem. De kunde ge svar på vad som då skett – dessa två var på fördäck och höll på med att skrapa rost när det bara small till och fartyget plöjde ner i djupet på några sekunder. De överlevde och hade turen att en flotte lossnade och flöt upp så de överlevde.

Det fanns ett exakt likadant ett tredje fartyg kvar och alla var byggda i Split i Kroatien. Det visade sig att dessa kombifartyg var felbyggda så när de körde olja bildades gas som inte vädrades ut ur tankarna och det var gasen som bara exploderade och allt gick ner på sekunder.

Vi får se om det är ett fel på Boeings 777 eller om det verkligen var missiler och vem som då sköt. Carl Bildt vet redan att Ryssarna gjort det men inget förvånar när det gäller den gubben längre.
Mr Lai

Enligt en källa är Ukraina inblandade: ”This report, released by E Turbo News, a global travel news agency, suggested that, not only was the plane being escorted by Ukrainian military jets but that air traffic records were immediately confiscated after the plane went down. The report suggests that internal communication acknowledged that the Ukrainian military was involved but shed no light on where the shootdown orders came from. Speculation ranging from a simple and tragic accident to an attempted coup by Timoshenko forces against the Presidency of Poroshenko have since arisen.”

Kristoffer Hell: ”Det här får vi aldrig veta i våra fulmedia. Inte heller konstigt att vår UD-Stropp Bildt hela tiden tar parti för den statskukpp som genom fördes i Kiev. Bildt är en mycket högt uppsatt figur i både Bilderberggruppen och i The Trilateral Commission som parallellt med International Chamber of Commerce gradvis flyttar fram sina positioner för den kommande feodala globala slavstaten.

Subject: Jewry’s Puppet…Petro Poroshenko | Real Jew News

”I likhet med de flesta andra som tar över befälet i de delar av gamla Sovjetunionen som nu globalisterna vill införliva med EU/NATO så är också Porosjenko i Ukraina vadå? Ja, rätt gissat han är med i det sionistiska gänget som fortsätter vad hans företrädare startade med statskuppen i St Petersburg 1917.”

Chokladkungen Petro byter ut hela försvarsledningen. Han måste ha trofasta vänner kring sig som han kan lita på. Det verkar som man kan göra som man vill i Ukraina. Bara man har pengar.

NU BEKRÄFTAT: MH17 EN FALSE-FLAG ATTACK – ISRAEL & KIEVJUNTAN HUVUDMISSTÄNKTA

Tidsstämpeln på den ukrainska säkerhetstjänstens videobevis skapades dagen innan MH17:s olycka. Här är varför Israel är den som tjänar mest på terrordådet. Här Hells mejl till Peter Wolodarski och en del andra som har makten över vad vi svenskar ska få ta del av.

Godkväll Peter
Du är nu delgiven informationen att tidsstämplar/sekvenser på de videofilmer den ukrainska säkerhetstjänsten lagt upp sitt youtube konto visar att filmerna skapades innan MH17 förolyckats. Detta är inte en hypotes eller teori – detta är vad meta-data fälten i de uppladdade videofilmerna visar. Underlåtenhet å din och DN:s sida att vidarebefordra den här informationen på intellektuellt hederligt sätt till läsarna kommer att leda till konsekvenser för dig som ansvarig utgivare.

Med vänliga hälsningar

Svarta lådan manipuleras Svd Intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till MH17 en false flag attack! Israel & Kievjuntan huvudmisstänkta!

 1. Pingback: From those who brought you 9/11 — MH17 Lies Already Falling Apart! | ETA - Expose Them All

 2. Sven-Erik Forslin skriver:

  APPLÅDEEEEEEEEEEEER, för dig, Helena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 3. Lars skriver:

  Vad trevligt det är att läsa någon som kan tänka kritiskt och självständigt. Allt som händer i Ukraina är USAs ansvar som organiserade och finansierade den olagliga och blodiga statskuppen där i februari 2014. Vad har ukrainska separatister för intresse av att skjuta ner ett passagerarplan? Inget intresse vad jag kan se, men det har däremot sionistregeringen i Ukraina och Israel samt USA. USA vill eskalera konflikten i Ukraina för att splittra Ryssland och Europa, Israel krigar i mediaskugga av VM i fotboll och nu flygkrasch, som världen nu skall vara upptagen med så att Israel kan fortsätta döda civila i Gaza.

  Gilla

 4. Bengt B skriver:

  Det fanns en gång ett danskt flygbolag som hette Sterling Airways. Minns att vi ungar kallade bolaget Sterting Always. Med så att säga engelskt uttal, ”stööörting ååålvejs”. Minns att vi tyckte det var skitkul. Uttalet alltså, såvitt jag vet var bolaget aldrig inblandat i någon krasch. Och när detta bolag så att säga fått en verklig efterföljare i det verkliga livet är det inte lika kul. ”Slumpen är ingen tillfällighet” heter ett lysande bok (om synkronicitet) av Jan Cederquist. Kan det verkligen vara en ”slump” att samma flygbolag inom loppet av 4-5 månader är med om två katastrofer – som dessutom bägge två ”sticker ut” på extraordinära sätt? Samtidig som undan för undan flyget blivit allt säkrare under de senaste decennierna. Men vilken kopplingen skulle vara, det vete tusan.

  Gilla

 5. Gregor skriver:

  Sionistregeringen i Ukraina, vad menar du med det Lars

  Gilla

 6. Lars skriver:

  Presidenten i Ukraina är en judisk oligark och premiärministern lika så. Sedan vet vi att John Kerry har judisk bakgrund, Victoria Nuland likaså och Amerikas ambassadör till Ukraina har också judisk bakgrund. Hur är det möjligt? Varför är de inte svenskar?

  Gilla

 7. Maja Dacke skriver:

  Jag läste någonstans att det fanns många HIV-forskare och -experter med i planet – konferens i Australien. Många forskare och experter som man blev av med på en gång – ungefär som flugor. Konferensen lär genomföras även utan dem, så vi får se vad konferensen kommer fram till … Global aids?

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Aids i all ära så var det nog bara en slump:

  Cui bono – vem tjänar på MH17:s olycka? Israel?
  Israels markinvasionen av Gaza inleddes bara timmar efter MH17-olyckan. Nu “drunkar” invasionen i massmedias rapportering av MH17.

  Juntan i Kiev?

  Om den lyckas få världssamfundet att tro att antifascisterna i landets östra delar eller Ryssland orsakade MH17:s krasch.

  Juntan Kiev?

  Den kan nu “bjuda in” USA och andra länder in i en region man alltså inte har kontroll över och på så sätt “internationalisera” och eskalera striderna i östra Ukraina.

  Varför Malaysian airlines – ännu en gång?
  MH370 som försvann 2014-03-07 kom också från Malaysia.
  Malaysia är inte positiv till USA:s totalitära globala ambitioner.

  Malaysias regering var 2012 värd för en internationell konferens som ifrågasatte den officiella amerikanska versionen av 9/11.

  Avvek MH17 från den planerade flygrutten?
  Om så – varför?
  Var det på instruktioner från den ukrainska flygkontrollen?

  Gilla

 9. Torbjörn skriver:

  För varje dag som går blir jag mer övertygad om att MH17 kraschade till följd av ett illdåd planerat av den sionistiska eliten i USA och Israel.

  Gilla

 10. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Zbigniew Brzezinski har i likhet med Henry Kissinger (gissa härkomst?) under flera årtionden varit nära rådgivare till flera amerikanska presidenter som i avgörande frågor agerat i linje med vad ett litet land vid östra Medelhavet dikterat. Brzezinski skrev för ett antal år sedan boken ”The Grand Chessboard” där han i detalj beskrev hur man skulle ”valla in” Ryssland bakom en ring av stater, däribland Ukraina, för att utvidga det åsyftade amerikanska (läs sionistiska) globala herraväldet.
  I boken nämns också hur man ska få in Sverige och Finland i NATO efter att man inlemmat baltstaterna som en sorts amerikanska delstater. Tror ni att det är en slump att sonen till Zbigniew
  Brzezinski är den nye USA-ambassadören i Sverige och att han tillsammans med UD-stroppen Bildt samverkar för att nå dessa mål? Skaffa den nämnda HÖGINTRESSANTA boken och läs!!
  Internationellt har den faktiskt kallats 2000-talets ”Mein Kampf”, vilket borde få varningsklockorna att dåna! På trettiotalet nonchalerade man den ursprungliga Mein Kampf som öppet beskrev planerna för Lebensraum i ett tidigare försök att skapa en sorts världsherravälde.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Tack för bra kommentarer! Illdåd var just ordet för alla false flags som sker. Men har man makten så har man och utnyttjar den. Och kommer undan. Det är för jävligt! Carl Bildt! Ja vad ska man säga om honom! Han skäms inte ens. Men systemet är så starkt så den som kliver ur får en kula i skallen. I rådande läge kan räddningen endast vara att fler och fler vågar tala klarspråk. När marken är underminerad ramlar dom onda ner i helvetet och kommer att där få brinna evighet!

  Sionister gömmmer sig bakom judeskylten och då törs ingen säga något av rädsla för rasiststämpeln. Men den tiden är också snart förbi. Allt vattnas ur. Även sånt eftersom det är bygt på en lögn. De flesta judar är används i det onda spelet. De är också oskydliga. Det sionistsekten som ska anklagas. Som ska ställas inför skranket och sona sina gärningar.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Bildt har sprungit på amerikanska ambassaden i många år och skvallrat och fått info om vad han ska implementera i Sverige. Så har vi FRAs intima sambarbete med NSA. Gode gud!

  Gilla

 13. Pingback: Ett fruktansvärt scenario! Världsläget sammanfattat i två bubblor! | Helena Palena

 14. Benny H skriver:

  Det är med stor sannolikhet Ukraina som är skyldiga till nedskjutningen av radiotrafiken att döma, om det som publicerats på olika sajter stämmer. Det verkar vara en maktkamp i Kiev som är den utlösande faktorn om man ska tro på informationen som sprids. Om det verkligen är Kiev som ligger bakom nerskjutningen lär det begravas i en störtflod av propaganda och lögner. Den tragiska marionetten onkel Tom som sitter i Vita Huset lär väl bli alldeles vithårig innan detta är över då han ju kategoriskt pekat ut den skyldiga utan bevis.

  Gilla

 15. anders skriver:

  Intressant sida i ämnet:
  http://21stcenturywire.com/

  Gilla

 16. Benny H skriver:

  Nu har det alltså gått mer än en vecka sedan britterna fick de svarta lådorna och därmed tillgång till kommunikationen och radiotrafiken som ju ukrainarna av någon anledning döljer. I andra flygolyckor har ju den trafiken varit offentlig nästan direkt så man börjar misstänka att britterna tillsammans med USA håller på att förfalska data. Detta tar ju givetvis tid eftersom det måste göras perfekt för att inte avslöjas direkt som fake och det är därför det dröjer. Det är svårt att förstå varför de malaysiska flygmyndigheterna och holländarna gick med på att lämna över lådorna till britterna, men man kan misstänka hårda politiska påtryckningar. Jag hoppades på att en oberoende kommision skulle få arbeta ostört, men än en gång kommer vi med största sannolikhet att bli förda bakom ljuset då ju sanningen som vanligt är obekväm för USA, Ukraina och EU.

  Gilla

 17. Gösta Lilja skriver:

  Israel är bra på barnamord. Enligt manualerna sprider slakten en väldoft som behagar makter och myndigheter i himlarymderna. Israels rätt att slakta hela folkslag i enlighet med urkunderna bör skrivas in i världssamfundets stadgar om folkrätt och mänskliga rättigheter. Hittills ett självklart Carte Blanche i förvaret av judisk/kristen etik och västerländsk demokrati.

  Det barbariska Ryssland har nu avvikit från den demokratiska normen och räddat tusentals liv genom att acceptera folkviljan på Krim och i övrigt inte låtit sig provoceras när sionister uppbackade av västvärldens demokratier menar att ett storskaligt krig är av nöden för att värna om respekten för de tre (3) procent som återstår av den guldkalv som i övrigt återfinns som ettor och nollor i den cyberrymd gudarna bebor.

  Gilla

 18. Maja Dacke skriver:

  Idag är det dags för klarspråk på alla fronter – inget daltande med någon eller floskelspridande.

  Eller hur, Helena?

  Vi vet vad som pågår lite överallt i världen, och hur vanliga amerikaner på hemmaplan behandlas sämre än maskar. Det finns flera sajter som tar upp folks oro: ‘Vad kan vi göra för att skydda oss? Citron? Alger?’

  Inte bara de – Europas befolkning är också utsatt … från ovan. Med godkännande av makteliten. De senaste dygnen har varit/är förfärliga. Många tänker inte längre, man ser inte det uppenbara … ‘Det kan man väl ändå inte tro?’ Men man känner i luftrören och … …

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.