MH 370 blev kapat! Törs man flyga igen?

Man får naturligtvis olika information om man läser MSM eller på nätet. Skrev detta inlägg om att flyga i mars. När MH370 försvann den 8 mars skulle jag ut och flyga den 11:e. Var ju inte så kul. Men är det en komplott som ligger bakom kan dom inte sänka för många plan för då kommer folk att sluta flyga. SvD skriver att folket kvävdes ombord på planet och att det flög tills soppan tog slut. Tror mer på den här versionen från Natural News!

”New evidence has emerged showing Malaysia Airlines Flight 370 was hijacked. Natural News was one of the very first to suggest this scenario, and now it looks nearly conclusive:  Läs mer här!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till MH 370 blev kapat! Törs man flyga igen?

 1. Bengt B skriver:

  Svaret på frågan i rubriken är: Nix, det törs man inte! Minns exvis flygplanskapningen 1972 på det svenska inrikesflyget mellan Göteborg och Stockholm. Planet hamnade ju sedan under kroatiskt kommando östan om sol och västan om måne. Dvs i Malmö. Sedan kan ju tusen andra saker hända. Försöker alltid att pricka in de dokumentära flygkatastroffilmer som bl a National Geographic producerat och som brukat sändas strax före sänggåendet. Jag har från första stund inte litat ett skvatt på de utredande myndigheterna i Malaysia. I mina ögon kan precis vad som helst ha hänt.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Bengt: Har också sett filmer om flyg sent. Undrar varför dom programmen inte går på Prime Time? Svaret ligger inbäddat i frågan. Ja, precis vad som helst kan hända och man sitter där som ett fån – som en sardin i en burk – och kan inget annat göra än att flyga med. Som ett kolli!

  Gilla

 3. anders skriver:

  Radiotips: Radio 24syv och programmet Danmarks röst 10-11 på fm varje dag.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Anders: Pratar dom danska?

  Gilla

 5. anders skriver:

  Nordisk dialekt med svensk brytning. Fullt förståeligt, och med svenska gäster. Lyssna själv. Alla program finns på sidan att lyssna på när som helst.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.