Består hela västvärlden av latent homosexuella med tanke på Conchitas seger!

ConchyVem är Conchita? En hen! Dragartist. Är det en kille som vill se ut som en tjej? Nej! Hen har ju skägg! Eller var det ditmålat. Har inte följt med i tävlingarna och hade tänkt titta på Mr Selfridge igårkväll. Men det hade fått stryka på foten för den stora finalen. Råkade då se denna människa för första gången och blev förbryllad. Såg ut som en cromagnon-människa av något slag. Låten har jag bara hört en gång och den är säkert bra. Med alla effekter till blev det som en skärseld av det underbarare slaget. Conchita Wurst är nog ett artisnamn. Wurst = Korv.

Men frågan återstår: Består hela västvärlden av latent homosexuella? Eller var det låten som vann? Segern ses som en känga till alla homofober. Jaha! Hur som helst så känner jag mig fedup med att få människors sexuella prefenser uppkörd i fejset hela tiden. Kan inte människor syssla med detta i sina sovrum? Varför måste det torgföras hela tiden? Varför vann denna man/kvinna? Världen blir bara sjukare! Tittytainment har vunnit!

dn svd svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Människor, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Består hela västvärlden av latent homosexuella med tanke på Conchitas seger!

 1. Antonia skriver:

  Jag också undrar om det är verkligen låten som vann.
  Kul i sammanhanget att det just den ärkekonservativa Österrike som skickade Conchita Wurst (vilket tydligen betyder Vagina Snopp på slang) till att skaka om lite.
  Kille n är Dragshowartist, och det hade även Sverige med en eller två gånger på delfinaler. Sen vann ju Dana International mot Carola tror jag. Hon var omopererad till kvinna.
  Så det är inte första gången.
  Men det är helt klart att det är en massa lögner i världen.

  Gilla

 2. Stig Palm skriver:

  Nej så är det inte, lika lite som om världen skulle bestå av hel- och halvkommunister? Det är massmedia med SVT i spetsen som får det att framstå så. Det är modernt att vara sexuellt avvikande. Jag är således avvikande med att gilla bara kvinnor. Vi är massor som undviker dessa enfaldiga program och mentalt spyr när vi ser detta förfall. Avnjöt igår ABBA med en 37 år gammal SVT sammanställning av deras världsturné på YouTube. Musik som fortfarande håller!

  Gilla

 3. Torbjörn skriver:

  Förmodligen juryfusk av något slag för att ge en känga åt Ryssland. Förra året så röstades ju Yohio bort av de ”europeiska” tittarna, trots att han är heterosexuell. Antagandet i pressen DÅ, var att Yohios stil var för vulgär, och att Europa inte var redo för hans androgyna stil. Vad har hänt sedan dess? Jo, Putin har markerat skarpt mot förhärligande av den homosexuella livsstilen. EU är nu på krigsstigen mot Ryssland på flera fronter.

  De snart sagt enda brott man kan begå i EU är rasism- och homofobibrott. Tänker på fotbollssupportern i Spanien som har förlorat jobbet och riskerar 3 års fängelse för att ha kastat in en banan på planen, riktad mot Barcelonas spelare Alves. Att man ens kan få 3 års fängelse för en sådan handling visar att EU är en åsiktsdiktatur.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det hela är en känga mot Putins så kallad antihomosexlag som vi får läsa i våra tidningar betyder att Putin har förbjudit homosexualitet. Men det är inte alls sant.

  Stig: Jag är också konstig som gillar män. Mycket dravel på tv. Verkligen! Men det är ju det som är meniungen. Söv ner folket med tittytainment. Uttryck skapat av globalisten Svi Brzezinski som vet hur man drar slipstenen.

  Torbjörn:Diktaturen är här. Pratade med en smart vän igår. Han var rädd för att dom bara skulle komma och ta honom. Känslan alltså. Att man när som helst kan bli haffad och bli beskylld för saker. Så var det i Sovjet bl a. Läskigt är bara förnamnet. Javisst är EU på krigsstigen mot Ryssland. Putin har även förbjudit GMO. Bara det! Väst får spader.

  Gilla

 5. Pingback: Killar som är tjejer | Konkursverket.se

 6. Bengt Eriksson skriver:

  Varför talas det så mycket om något som man idag anser vara helt normalt – som om det vore onormalt?!
  Eftersom det normala och vanliga sällan får massmedias uppmärksamhet borde vi i logikens namn slippa läsa och höra om Kalle & Balle eller Britta & F_ _ _ _a.

  Enligt vissa bedömare är dagens ökande fokus på sex och sexuella läggningar ett av tecknen på att vi befinner oss i den sista fasen av vår nuvarande civilisation – dekadens.

  Det finns liknande scenarior i andra civilisationer tex under den sista fasen av romarrikets storhetstid runt år 200 e.k.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Bengt: Glöm inte Sodom och Gomorra! Bedöva folket med bara bröst så kan vi (NWO) som planerar den nya världsordningen få jobba ostört!

  Gilla

 8. jonas skriver:

  Kan det vara så att dom som gillar Mr/mrs Wurs har heterosexfobi? Sedan undra man om skägget varit utbytt mot en liten nätt musse under näsan. Hm..

  Gilla

 9. Helena,

  As regards this comment:-

  ” Can not people deal with this in their bedroom? Why must it be square all the time?”

  I think this way:-

  Give people space and freedom in their bedrooms – but don’t try to take your bedroom into a public space where people really don’t want to know what you have done in the privacy of your bedroom.

  CB

  Gilla

 10. Hanna skriver:

  I ett läge där man kan få sina tillhörigheter vandaliserade eller bli nedslagen och till och med mördad för att man är hbt-person är det synnerligen osmakligt att beklaga heterosexuellas situation. Lite empati skulle inte skada.

  Gilla

 11. Miss Gillette skriver:

  Jag förstår inte vad en persons utseende har med sex att göra. Givetvis är Conchita Wursts ärende att tänja gränserna lite, men om man från att se helskägg plus smink genast slungas in i okända människors sängkammare undrar jag allt om inte ens fantasi är en smula överhettad. Och varför är det just den här nya kombinationen som upplevs som så porrig? Och var nånstans sägs det vilken sexuell läggning Tom Neuwirth har? Man kan inte påstå att Wurst hade nåt sexigt utspel heller: i hellång, heltäckande klänning stod hen blickstilla, knappt så mycket som ett vick på höften en gång. Högst sedesamt och oerotiskt.

  Vilket man inte kan säga om ABBA när de var med i Melodifestivalen. Glöm inte att det blev kontrovers om dem också den gången. Men vi har vant oss sen dess, och vi kommer att vänja oss vid helskägg plus smink också (som vid Ola Salo i Jesus Christ Superstar, han var faktiskt påfallande lik Conchita Wurst, och lika vacker).

  Grejen är ju att det borde vara underordnat vad man tillhör för kön och hur man ser ut och klär sig. Om Kim är en bra människa spelar det ju ingen roll om hen har kjol och skägg, för att kläderna gör människan är faktiskt sant bara på ytan.

  Gilla

 12. gamla gumman skriver:

  Hej Hanna!
  Du skriver kan få? Hur? Är du drabbad? Vilka har fått? När och hur?
  Jag har många homo-vänner som är högutbildade, har ett bra jobb och är lyckliga. De har aldrig blivit attackerade av det ena eller andra.
  Men en gång, några år sen, när jag twista o shaka med min tyska väninna i nattklubb,hände det. Vi är båda lyckligt gifta med våra gubbar. Det var nyårsafton. I Sverige. Våra gubbar ville inte följa med.
  Där var en lesbo-grupp närvarande.
  Någon av dem trampade med sin känga på min fot så illa att jag fick en tåfraktur och fick lida pin 4 månader efteråt.
  Det var med flit. Vi var två tjejer som såg tjejiga ut o dansade med varandra.
  Kom nu Hanna!
  Förklara hur detta kan hända i Sverige. Mina tyska vänner kommer aldrig mer hit.

  Gilla

 13. Maja Dacke skriver:

  Det finns så mycket idag som är så löjligt att man kunde skratta åt det – om det inte fick så förfärliga konsekvenser. Skrattet stannar i halsen och dör ut … precis som så mycket annat är på väg att göra.

  Helena, får man svära på din blogg? I så fall … … … Varsågod, det var så lite!

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Maja: Man får svära! Orden räcker fan inte till över det som sker! Halsen är full! Det är hemskt!

  Gilla

 15. Josef Boberg skriver:

  Trea blev ju den fantastiska och kvinnliga sångartisten Sanna Nielsen.

  Gilla

 16. gamla gumman skriver:

  Hon hade blivit etta om hon inte hade varit så nervös.
  Sade mina utländska vänner.

  Gilla

 17. Berit Birin skriver:

  Jag röstade på TOM.
  Hans röst var Gudomlig och låten Himmelsk
  och han själv en Uppenbarelse.

  Gilla

 18. Magnus Johansson skriver:

  ”Varför måste det torgföras hela tiden? Varför vann denna man/kvinna?”

  Något så allvarligt onormalt som homosexualitet måste torgföras intensivt för att kunna överleva, och Eurovisionsschlagerfestivalen är homodemonernas (för att använda pastor James David Mannings begrepp) favoritarena präglad av extrem ytlighet och effektsökeri. Som komplement till nämnt spektakel kan man kika på följande video: http://www.youtube.com/watch?v=4xEULcGGUv8

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.