Reinkarnation! Vi har varit med förr! Många gånger!

Brage Norin – fysiker och kinaforskare – delger oss sina tankar om reinkarnationen.

Huvuddelen av universums energi kan vi varken se eller ta på. Detta faktum är svårt att ta till sig.

Vår planet hålls fast i sin bana av solens gravitationskraft. Denna kraft förmedlas genom rymdens  vakuum. En magnet kan lyfta tunga vikter rakt genom ett totalt vakuum. Någon lina behövs inte för att förmedla kraften.

Trots att vi VET detta och trots att vi studerat och experimenterat med magneternas gåtfulla kraft – så kan vi inte ”förstå”. Vi bara accepterar det.

Vi kan inte ta till oss att gravitationsfält, magnetiska fält, elektriska fält och ett otaliga andra fält är verkliga. Vår hjärna tror bara på vad vi kan ”se” med våra sinnen. Higgsfältet är nyss detekterat. Fälten fyller hela det synliga universum. Hur många fält finns det?

Massa kan omvandlar till masslös energi. Detta sker överallt i universum bland annat i våra solar. Motsatsen är också sann. Några få ryser inombords när dom ser satsen E=mc2. För 99 procent av människorna är denna fysikaliska lag bara bokstäver.

Vi hör egentligen hemma i en ”andlig dimension” – i ett slags medvetandefält som existerar parallellt med vår värld. Vi är bara på besök i den fysiska världen – på planeten jorden.

Vi har två liv – ett i vår mänskliga kropp och ett på ”andra sidan”. Vi är oss själva – även när vi återföds in i den andliga världen.

Om vi ännu en gång ska återfödas inträffar något märkligt. En slags stillhet föregår reinkarnationen. Vi förbereds för en ny födelse. När vi återkommer i kropp är vi bara en del av en ny personlighet. Då finns vi bara som en del av grundpersonligheten i en ny människa. Vi lever vidare som ett slags dolt minnesavtryck i en ny kropp.

Vi är alla multipla personligheter. Vi har varit med förr – många gånger. Arv och miljö betyder en hel del men en viktig pusselbit har fattats – tidigare livscykler. Psykologin kommer snart att ta ett språng. Vi kommer att vidga våra vyer rejält. Massor av fenomen som harförbryllat oss länge kommer att få sin förklaring.

Två liv som Brage Norin – det räcker för mig. Jag har ännu kvar en del av mitt liv i kropp –  och hela mitt andliga liv – va spännande.

Det otroliga är att jag VET att detta är sant. Lika otroligt är det att en hel serie av mänsklighetens största tänkare har delat min uppfattning. Detta förvånar mig.

I min föreställningsvärld kan man inte vara
helt övertygad om reinkarnationen – Om man inte fått vara med om en hel serie av mystiska händelser som skakat om rejält. 

Det har jag fått vara med om.

Brage Norin höjdare

Brage Norin

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Reinkarnation! Vi har varit med förr! Många gånger!

 1. livsglimtar skriver:

  Uppfriskande jag delar, kanske någon annan får ett Aha.

  Gilla

 2. Intressant. Är inne på mitt sista liv. Tänker inte gå med på fler! 🙂

  Gilla

 3. Josef Boberg skriver:

  ”…Två liv som Brage Norin – det räcker för mig. Jag har ännu kvar en del av mitt liv i kropp – och hela mitt andliga liv – va spännande.
  Det otroliga är att jag VET att detta är sant. Lika otroligt är det att en hel serie av mänsklighetens största tänkare har delat min uppfattning. …

  Sant – för vore det ej det – så skulle ju livet i kött vara grymt orättvist – för en del föds ju med guldskor och andra svälter ihjäl redan som små barn.

  Det kan ju vara så att dom som svalt ihjäl i förra reinkarnationen föds idag med guldskor och vice versa. Då ramlar ”polletten ned” – i meningen att det hela kan ses som att det superintelligenta elektromagnetiska Universum vill ge alla chans att uppleva allt = få egen oförstörbar kunskap om allt.

  Logiskt ?

  Gilla

 4. Antonia skriver:

  Själv vet jag inte vad jag ska tro på, trots upplevelser som skulle kunna stärka tesen.

  Gilla

 5. Rune skriver:

  Berätta mer om dina mystiska händelser Brage!
  Det finns ju också böcker som berättar om reinkarnation t.ex.
  Michael Newtons ”Själarnas Resa” och ”Själarnas Öde” som beskriver studier som han under många år gjort som hyptnosterapeut.

  Gilla

 6. Alexis skriver:

  Nja… Jag tror sanningen måste ligga i en så vacker sång som Solamente una vez…

  Gilla

 7. Alexis skriver:

  … med tillägget y nada mas.

  Gilla

 8. kao skriver:

  Efter att själv ha upplevt de’ja’vue ett antal gånger i livet så tror jag själv samma sak som du beskriver. Det finns massor av ‘märkliga’ berättelser om det, som inte har kunnat förklaras av vetenskapen. Men Higgs partikel-forskningen på CERN-labbet i Schweiz är mycket intressant.

  Jag tror på en ‘parallellvärld’, en andlig variant av vår egen. Som troende tror jag, enkelt uttryckt, att det är vad man kallar ”himmelriket”.
  (Jag har en tro-blandning av kristendom och buddhism sedan ca 30 år tillbaks och som känns helt rätt för mej).

  Det jag skriver är mycket förkortat och förenklat.

  Kao

  Gilla

 9. Josef Boberg skriver:

  Videon We are all ONE !

  – under vilken det står skrivet: ”This incredible short film (10 minutes) shares an Indigenous Native American Prophecy that links all of life and the future of our planet. Please watch and share !
  We want to encourage all the people to make a difference !
  Spread the understanding that everyone has an individual power to make a difference invite your friends to join us !”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.