Varför ska man ansluta till Google+?

Klart man vill ha fler läsare till sin blogg. Ser det här meddelandet mellan varven på min dashboard  (se nedan). Men skiter i det. Tänker: Nej! Inte ett lösenord till! För ska man gå med där måste man ha användarnamn och lösen. Varför då kan man undra. Ser inte Storebror redan allt.  Jag länkar mina inlägg till twitter och facebook. Kanske jag kan få ännu fler besök om jag går med i Google+!

”Tip: Anslut till Google+: Öka dina läsares intresse för dina inlägg genom att ansluta till Google+ och aktivera Google+ i Offentliggör för att dela dina inlägg på Google+.”

intressant

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Varför ska man ansluta till Google+?

 1. Antonia skriver:

  Jag gillar inte alls google. De lägger sig överallt som ett filter. Ett filter som man inte kan vara utan. Det är väl alltid samma visa så fort någon får för stor makt.
  Google är inte heller småföretagsvänlig.
  Dock tror jag inte att du behöver ny kod. Jag har för mig att man kan logga in med facebook, men om du har gmail, definitivt med den.
  Jag tror inte alls på att man får fler besökare bara av farten för att man är med google.. Där gäller samma princip som överallt. Stryker du min rygg så stryker jag din rygg. Men jag kan ha fel. Jag trivdes inte alls där, ingen gillade mina bilder heller ( kanske därför trivdes jag inte 🙂 ), och bara de jag redan kände kommenterade. Alla tackade dock glatt för mina kommentarer men fick inga besök tillbaks av dem alls.
  Sen gör ju google naturligtvis push up för redan stora bloggare som gott kan vara utan deras push dessutom. Ska man göra push så är det för nybörjare eller för såna som är bra men ändå har för få besökare. De skulle ha mer nytta av det. Men ingen befattas sig med losers. Definitivt inte google.
  Men vad vet jag. Jag hade bara 33 besökare idag, så är jag inte alls rätt att uttala mig om vad som är rätt eller fel.
  Längtar efter Aftonbladets lösning, då man kunde slänga ut en fråga och få svar nästan med en gång av någon som kunde svaret.
  Här kan man också ställa frågor, men svar….det får man ytterst sällan om ens någongång alls. 🙂

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Föresten har jag aldrig sett det du skriver om.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: Har du också sett uppmaningen på din blogg? Eller sänder dom ut olika signaler. Om jag klickar på länken google+ så kommer en ruta med lösen och användarnamn. Har man inget ska man skapa ett konto. Jag har inte gmail. Nä, vet inte heller om det skulle löna sig. Förresten – varför jobbar wordpress ihop med Google kan man undra. 😛

  Gilla

 4. Antonia skriver:

  Google tänker nog lägga vantarna på allt och jobba ihopp även med Facebook.
  Jag har inte sett uppmaningen alls, men det kan bero på att jag har adblocks och den effektivt blockerar det mesta av reklamen. Alternativt att jag är mindre uppmärksam, då jag gör det mesta kommentar genom wordpress readers.
  Men din fråga är relevant. VAd har de två att göra med varandra. Google har ju sin egen bloggsystem `blogger`men kanske vill de jobba ihop med varandra ändå.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.