Svenskarna gisslan i sitt eget land! Journalisterna trojanska hästar!

Zulmay AfzaliKlart läsvärt inlägg från Zulmay Afzali i SvD – som fått PUT 2011 – och som nu fått ett arbete som lärare och försörjer sig själv. Han hade bara hört av andra invandrare att svenskarna var så rasistiska.

Nu när han är ute och får träffa svenskar skriver han: ”Hittills har jag inte en enda gång mött något som kommer i närheten av rasism bland svenskar. Däremot är det tyvärr flera av mina landsmän och andra som invandrat som bär hat och förakt i sina hjärtan mot svenskar och som inte vill anpassa sig och integreras i det land som gett dem möjligheter. Om de får sina pengar från Socialbyrån en dag för sent kallar de det rasism. När busschauffören ber dem visa sina biljetter är han rasist. Om läkaren inte ger dem de mediciner de vill ha så är läkaren rasist. Och så vidare.”

I floden av artiklar om om att svenskar och det svenska inte finns under dom senaste 30 åren av svenska kulturarbetare och journalister är det faktiskt befriande att få läsa en annan version. Och det i MSM. Vi svenskar är snälla och omhändertagande. Vi hjälper genom Sida och tar emot stora flyktingströmmar fast vi är ett så litet folk och land. Egentligen är vi en otrolig folkstam. Vi ljuder dock inte upp. Vi törs inte för offentligheten i ankdammen har skrämt upp varenda en för att bli stämplad som rasist!

Zulmay fortsätter: ”Den svenska asylhanteringen måste bli strikt, tydlig och rättssäker och svenskarna bör inte acceptera att lättvindigt kallas rasister. Annars blir de gisslan i sitt eget land och föraktet för dem riskerar att växa hos de asylinvandrade. De flesta är från sina hemländer vana vid att myndighetspersoner och lärare är auktoriteter, inte närmast självutplånande, vilket många av oss ofta möter här.”

Klart det finns etniska svenskar!

Live like a Swede!

dn svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Svenskarna gisslan i sitt eget land! Journalisterna trojanska hästar!

 1. Stig Palm skriver:

  Dessa Trojanska hästarna du nämner, är inget mot de vi importerar från Afrika och Mellersta Östern vilka följer ‘husbondens röst’ lika med Allah. Dessa hästar vilka inte kommer att anpassa sig till det sociala klimat vilket gäller här sedan århundraden.
  I bilbranschen görs s k marknadsanpassning av produkterna som regel. Detta gäller oftast inte produkter från Italien? Tänk spårvagnar i Göteborg som exempel?
  Försök att marknadsanpassa en Somalier?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Stig: Vi pratar synergier och affärer! Ja, men människor är inte varor! Jo, på sätt och vis. Man kan bara förstå invandringen i länderna om man vet vad det är som bestämmer och styr oss = Banksystemet! Corazzsa Bildt skäller på Cameron för att han vill stoppa invandringen till England! Och här har vi borgarna som står först i kön för inösningen! Världen är konstig. Nej, bankerna får ett konto för varje som kommer. Snacka gynnsamt! 😛

  Gilla

 3. Stig Palm skriver:

  Undrar varför folk är rädda att bli kallade Rasister? Nästan alla är Rasister. De värsta hittar vi i Afrika och Asien, ja även Indien. Vi är en västanfläkt i jämförelse. Välkommen till Göteborgs förorter där rasar Rasismen mellan invandrarna.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Stig: Invandrarna har också en hackordning. Tror dom svarta står lägst på deras skala. Såg en undersökning om det för flera år sedan. Mina hönor har en hackordning av guds nåd. Men vi är ju människor! Eller, kanske inte! Vi är nog också djur! 🙂

  Gilla

 5. Stig Palm skriver:

  Jag funderar? Människans ursprung lär vara i Afrika och sedan utvandrade en del av dessa och blev, just det, marknadsanpassade till den miljö de bosatte sig? Vad blev kvar i Afrika? De som inte var företagsamma eller utvecklade att kunna göra något produktivt. Således blev dessa kvar längst ned på utvecklingsskalan och vi ser detta än idag. Sedan får sociologer säja vad de vill.
  Jag minns mina besök i arbetet och Sydafrika? Vi sa alltid: det går åt 3>4 svarta att utföra vad en vit skandinav klarade av, trots värmen. Svårlärda var de också. Ingen skillnad idag och är ett stort problem som ingen vill tala om bland de s k Politiskt Korrekta lika med de som tror men inte vet.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Stig: Nej tror inte på idén om Lucy som urmoder från Afrika. Hur ska man då förklara dom sneda ögonen på japaner och kineser, den vita huden på dom vita och alla andra särskiljande sakerna. Släkt med aporna! Nej, jag tror vi kommer från rymden. Vi vet egentligen inte så mycket.

  Gilla

 7. Alla mänskor är mänskor, normala i sin kultur. ”Snippsnopparn” är normal i ”Snippsnoppar -kulturen”, kannibalen är normal i mänskoätarkulturen, och I-världsmänniskan är normal i sin kulltur där hon lär sig att Pengar är mer värda än livet!
  När var och en individ i ett massmöte är präglad av skilda kulturer är det inte konstigt om åsikter ”bryts” – de är ju alla ”Normala” enligt sina inpiskade värderingar!

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Sven-Erik: Alla är vi normala. Men tyvärr får vi inte vara det! Skulle inte vara så svårt om inte penningryttarna vill att vi ska slåss!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.