Carl Bildt vill styra Ryssland och Ukraina! Slå in en EU-kil!

Nils Daniel Carl Bildt, född 15 juli 1949 i Halmstad, är en svensk politiker, adelsman och diplomat. Han var riksdagsledamot 1979–2001, partiledare för Moderata samlingspartiet 1986–1999 samt statsminister 1991–1994.

Nils Daniel Carl Bildt, född 15 juli 1949 i Halmstad, är en svensk politiker, adelsman och diplomat. Han var riksdagsledamot 1979–2001, partiledare för Moderata samlingspartiet 1986–1999 samt statsminister 1991–1994.

Hörde Carl Bildt på Ekot igår. Han är så för EU. Under Georgienkriget pratade han bara negativt om Ryssland. Fick det till att det var Ryssland som startade kriget fast det var Georgien självt. På Ekot pratade han om Ukraina och att han ville sätta press på Ryssland. Jaha! Skrev den här kommentaren på Twitter som jag sen la på Facebook och nu kommer den här:

#CarlBildt är bara too much! Va´fan har han med #Ukraina att göra! Nu vill han sätta press på Ryssland oxå! Vems ärenden går han?#svpol #EU

Få Facebook svarade bl a Tomas så här:
”Man kan undra varför han är med i regeringen…Han hade ju lagt av med politiken innan de vann valet. Dessförinnan var Fredrik och Carl på Bilderbergmötet innan de vann valet. Är det han som styr moderaterna och Fredrik är bara en nickedocka. Vem styr vårt land då… kanske medlemmarna på Bilderberggruppen…”

Tomas:  ”I hans intervju på SVT där han hotar Ryssland att ”så vill VI inte ha det” där han menar att Ryssland måste anpassa sig till EU och till vad Bildt säger… man tar sig för pannan. Tyvärr räcker det inte med att sossarna vinner valet , Bildt kommer att fortsätta ändå, han ansvarar nu för Internets framtid…”

Jag svarade så här:  ”Det kan man verkligen undra. Det är 20 år mellan Fredrik och Carl. De har varit osams men när borgarna vann 2006 fick Reinfeldt order från högre ort att ta Bildt. När det gäller Ukraina vill 75 % inte vara med i EU. De enda vi får se på TV är från staden Kiev. Resten då? Folk vill vara med i Eurasien. Krafterna bakom EU vill att hela världen ska vara med där. Målet är tre centralbanker. Det är bankerna som styr.”

Carl Bildt var tidigt ute med Nya Världsordningen – här pratar han 1992.

dn dn dn svd svd
svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Carl Bildt vill styra Ryssland och Ukraina! Slå in en EU-kil!

 1. Hjärtat skriver:

  Nog är det tydligt vems ärenden Bildt går, och nog blev EU-imperiet sura över att Ryssland erbjöd en bättre deal vad gäller lån och upprustning av Ukraina. Det finns också filmbevis på att USA sponsrar vissa krafter inom dessa upplopp. Å andra sidan hör jag också från rysktalande som följer rysk media att det faktiskt inte är de EU-positiva som ligger bakom de våldsamma upploppen utan att det är nationalisterna som är värst. De är heller inte större delen av de EU-kritiska.

  Ukraina är ett splittrat land, precis som Jugoslavien och många andra länder i öst. Det är by design eftersom Stalin och hans kompisar medvetet ville att det skulle vara svårt för länderna att samlas runt något nationellt. Man buntade därför ihop folkgrupper som hade olika bakgrund och kultur. Söndra och härska. Jag lägger ingen värdering i detta utan konstaterar bara. Jugoslavien är ett annat bra exempel på denna taktik och vad som kan hända när trycket släpper.

  Så lätt raderar man dock inte historien och det ligger säkert mycket uppdämt som nu kommer upp till ytan. Jag har hört att någonstans runt drygt hälften av Ukrainarna vill till Ryssland medan de andra vill till EU. Det blir jobbigt hur man än vänder och vrider på det men att situationen är som den är kan man inte bara beskylla Bildt för. Han och de han jobbar för lär däremot inte göra saken bättre. Det kan vi vara säkra på. Det handlar bara om att driva sin egen agenda och naturligtvis vill man ha in ännu ett land i den nya världsordningen. Att Ukraina under ryskt inflytande kommer att låna pengar från ett system som inte dikteras av IMF och dollarn spelar säkert in i hur Bildt och hans vänner agerar.

  Gilla

 2. Skvittis Skvitt skriver:

  Jag hade gärna skrivit om detta och länkat till dig, men man har stängt av min blogg. Det är inte bra att kritisera kapitalismen och borgarklassen för mycket. När de regler är klara som Bildt & Co ska jobba fram är det väl helt finito med sådan kritik.

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 3. anders skriver:

  Att Bildt vill verka genom Sverige för att påverka i andra länder är väl MO.
  Detta är väl en effekt av den påstådda neutraliteten under WW2. Att Sverige förklarade sig neutralt, i huvudsak höll sig utanför kriget, vägrade stå vid Finlands sida, kan tolkas som ett drag i schackspelet där Sverige fick en nyckelroll. Som neutral i kriget fick man en enastående chans att sätta agenda och agera moralisk domare i alla frågor. Med Nobelpriset som grädde på moset. Samma taktik körs än idag, med den väsentliga skillnaden att det inte fungerar. Man försöker vrida Sverige att tycka saker för att omvända opposition i andra länder.
  Så kan man tolka det i alla fall.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Hjärtat: Makten jobbar så. Slå sönder den gemensamma känslan = Nationen. Klart det blir lättare att styra då. Det handlar om pengarna. Petrodollarsystemet über alles!

  Skvitts: Hur gick det till? Vem har stängt av din blogg? När Bildt & Co kommer med sina förslag på hur nätet ska vara finns man nog inte mer. Så man får skynda sig att skriva medan tider är.

  Anders: Tror Sverige är en experimentstat. Ett land som var bra att ha som en brygga mellan öst och väst. Som är bra att ha. En kuliss där man kan spela ut vänster och höger mot varandra. I toppen sitter samma gubbe (= banksystemet) och rycker i trådarna. Always follow the money!

  Gilla

 5. Skvittis Skvitt skriver:

  Det är wordpress som har stängt ned den, men på vems uppdrag kan jag ju inte veta.

  /Skvitt

  Gilla

 6. Pingback: Hur mycket kostar Carl Bildt? | Jan Millds blogg

 7. Anneli Brynildsen skriver:

  Vem styr? Klicka på- och läs medföljande artikel så ser ni bilden klart…. Regeringen är bara ”pupets” mellan dig och dom som styr ❤ ❤ <3.

  Gilla

 8. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Betr den lågadlige globalisten Carl Bildt: Han har allt sedan gymnasieåren drillats för att ingå i en klick från olika länder, där man velat skapa vägröjare för den planerade globalstaten. Kolla på många års deltagarlistor i Bilderberggruppen, men viktigare ändå medlemslistan i The Trilateral Commission, en föga känd kärntrupp för ekonomiska, politiska och opinionsmässiga förberedelser
  för Den Nya Världsordningen (NWO). Vi har redan förts skrämmande långt på vägen mot den
  planerade globala feodalstaten. Kolla t ex på deras målsättningar, vilka finns inskrivna på flera språk på monumentet ”The Georgia Guidestones” (leta detta begrepp på Google).
  I vår händelserika tid är det viktigt att lära sig se det som sker i det som synes ske. Tänk också
  på att ”Det finns ingen som är så blind som den som inte VILL se”. Eller ett bra råd ur Ordspråksboken i Bibeln: -”Den kloke ser faran och söker skydd, men den fåkunnige (enfaldige)
  löper åstad (springer vidare) och får plikta (straffas/lida) därför.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Det är verkligen hemskt det som sker. Och dom kommer. De onda klarar sig. Fy fan!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.