Sverige är slut! Låt skiten rasa ihop!

Rea på Sverige! Skynda å fynda!

Rea på Sverige! Skynda å fynda!

INSÄNDARE: Politrukpacket har lyckats. De har fått svenskarna att stå mot varandra som aldrig förr. Man undrar varför folk överhuvudtaget bryr sig om vad som står i begagnade dasspapper som excessen och aftonhoran? Varför?! Låt dom hålla på! Det är ju ändå bara brajrökande vänsterslödder som kör sitt race. Nu har man via sina vänsteragenter då lyckats hitta folk som skriver på nätet. Man publicerar glatt både namn, boende och filmer när murvelpacket kommer dragandes med mikrofoner. Vad tror murvlar att dom är ? Vilka lagar tror dom sig om att ha rätt sätta sig över och inbillar dom sig att dom far fram i en särskild fil? Troligen är det så! Så länge man har fingrarna upp i röven på sina sjusörjekompisar så har man fritt fram! Den skallige njuter i mjugg och hejar på. Han är visst i Sydafrika nu. Synd att dom inte kan hålla honom kvar där! Saknad av ingen.

Men grova brottslingar som begår flest gruppvåldtäkter i världen här i Sverige – dom kommer aldrig att hängas ut på en slaskblaskesida! Detta är rakt i stil med hur förföljelser och offentliga avrättningar skedde i dom värsta diktaturerna som världen sett: Nordkorea, Kuba, DDR – listan kan göras lång. För där slog dom till när någon pep i otakt! Nu förföljer man folk som är förbannade. Motsättningarna mellan svenskar och utlänningar i landet är enbart uppkomna pga politrukpackets agerande sedan 1975. Kraftigt accelererande under den skalliges regim. Nu har han nio månader kvar och vet att han kommer att få kicken. Så är hans mentala tillstånd väl sådant att det nu kommer att ösas in än mer i vårt arma land!

Men ibland tänker jag också: den s k ”vanlige svensken” är så fördömt lallande i sin egen lilla cirkel att han inget vet, inget observerar och inga slutsatser drager. Om 90 % vill att vårt land ska gå till hilvite – så låt det ske då! De behöver inte vänta länge. För om 10 år är Sverige i stort sett obeboeligt. Polisen är redan nedlagd och snöpt, alla pk-korrekt utvalda små konstaplar kommer inte att kunna göra ett skit för att vända brottskurvan. Rättsväsendet är förlorat. Vårt försvar, där gränserna ingår anser jag, är ju helt nedlagt. Att ens låtsas som att vi har något skydd alls där är ju enbart efterblivet tänk. Hur f-n hittar dom folk som ens vill arbeta där som ”officerare”?! Sjukvården är slagen i småbitar. Antalet vårdplatser enbart sjunker. Samtidigt som befolkningen växer genom invasion. Det är ju nu också så beslutat av förrädarregimen att ALLA som tar sig in här ska ha fri sjukvård! ALLA! Alldeles speciellt dom som uppehåller sig illegalt i landet! Inga problem! De har ”råd” med fri tandvård – medan moster Elsa 80 år, får sälja huset för att kunna betala.

Skolan – tja, say no more! Det vi alla redan visste finns det nu klara undersökningar och rapporter på. Allra roligast är att se att en hög chef säger ”vad detta kan bero på att resultaten sjunker – det har vi ingen aaaaaaaning om”! Otroligt! Ett land utan utbildning är förlorat. Samtidigt ser vi vad studenterna presterar i allt från Kina till Finland! Våra viktigaste hörnpelare i landet är raserade och de fortsätter falla samman, i allt snabbare takt.

Jag tänker som så: ni vill ju ha det så här! Varsågod! Om 10 år kan jag förhoppningsvis stå vid sidan av och kraftfullt hånskratta åt er alla när ni kliver i ruinerna av det som en gång var ett någorlunda civiliserat land! Jag vill se vad som händer när ytterligare en miljon snyltare och drönare har slagit sig ner och sitter och skriker om allt dom vill ha – genast! Fast läkarbrist blir det väl inte. Enligt propagandisterna så är ju i stort sett alla som väller in mer utbildade och MINST läkare, forskare eller har annan hög akademisk examen.

Sverige är slut. Ingen ide att kämpa längre. Låt skiten rasa ihop. Synd bara att det inte genast och först drabbar slaskmurvlar och politrukslödder! Nu får du väl skicka mig till excessen, kanske belöning utgår!
Mr Callé

P.S. Joseph Goebbles skulle rotera i sin grav. Likadant skulle Erich Mielke (DDR) ha gjort om dom visste hur det nu går till i Palmes Fåniga Paradisexperiment – i välfärdsstaten där alla är så rrrrrörande överens i full konsensus. Och Eric Arthur Blair, aka George Orwell, skulle antagligen göra harakiri omgående, utifall han råkade kliva upp ur sin grav och fick studera det nuvarande svenska pk-paradiset. Läs Djurfarmen från 1945 och förstå det mesta. Expressen behövs – om propagandan ska kunna nå ut ordentligt. Och Ulf Nilson verkar ha genomskådat hela (s)kiten. Det totala samhällsexperimentet som den svenske sågbocken alltid tyckte var så spännande och kul. D.S.

intressant dn dn dn svd svd svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Sverige är slut! Låt skiten rasa ihop!

 1. Pingback: Så de låter! | Norra Cypern Magasinet

 2. Håll för öronen, Helena: APPPLÅÅÅDÅSKOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 3. Sofia skriver:

  Mr Callé, jag förstår din synpunkt men vill påverka alla så att de vill kämpa för svenska folket till sista andetaget. Det är vi värda!
  Att isolera Sverige i analysen är alltför inskränkt. Det är ett allmänmänskligt fenomen men vi svenskar ansvarar endast för Sverige.
  Nordkorea används alltsomoftast som det mest avskräckande exemplet. Lyssna på den andra sidan – vad Korea anser om den s.k. Västerländska Civilisationen:

  Gilla

 4. anders skriver:

  Det finns ingen anledning att låta något rasa alls.

  Ta befälet själv, hemskola barnen, oavsett vad folk säger. får nog hålla med David Icke när han säger att det smartaste vore att bara gå sin egen väg och låta systemet fasa ut sig självt.
  Det är inte värre än att man byter bil, och använder den gamla i nödfall.
  Den finns ju redan, men alla vet att skrothandlaren haft ett gott öga till den en längre tid.

  Bekanta er åter med naturrätten, dvs rätten att göra det man finner bäst så länge det inte skadar någon annan. Och att detta inkluderar rätten att säga nej, och försvara sina rättigheter.

  Gilla

 5. livsglimtar skriver:

  Huka er kärringar nu laddar hon om!

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Framtiden är allt annat än ljus. Visst kommer hit läkare, forskare eller andra med” hög akademisk examen”. tyvärr många gånger kan de inte ens läsa. Häxdoktorer i bästa fall.
  Har en nära vän som jobbar på Arbetsförmedlingen. Jag får höra en hel del av dessa doktorer och ingenjörer.
  Invandring har alltid funnits och kommer att finnas i framtiden också. Men det som sker nu är ohållbar. Drar man inga tydliga gränser blir det total kaos både i Sverige men även i Europa.
  Det är lätt för politiker som inte behöver delta i den dagliga livet, där man blir eskorterad i svarttonade bilar till sina jobb utan att behöva se tiggarna som multipliceras till antalet var 6:e månad.Får också gratis resa hem till hemlandet för att sen komma tillbaka igen men nu även resten av släkten hänger med också.
  De behöver inte heller åka kommunalt och känna av dem ständiga förseningarna och problemen. Deras barn behöver ju inte gå i vanliga skolor. Och deras sjukvård är gräddfilad.
  De uttalar sig och då låter alltid att så här kan naturligtvis inte vi ha det, vi ska starta en grupp som undersöker och förbättrar och bla…bla…bla… Sen händer ju inte så mycket, tills det kommer upp igen, och igen och igen.
  Jag har tappat förtroende på våra politiker. Rött, blått eller svart …tror inte att det har så stort betydelse längre. Bollen har börjat rulla och den är för stor för att kunna stoppa.

  Gilla

 7. anders skriver:

  Som sagt, det är inte läge att tappa modet, utan att erkänna vad som behöver göras.
  Personligen tror jag på att lära känna sig själv och veta hur medvetandet fungerar, för det är där den verkliga striden står. Att se mönster i vår verklighet som vill få oss i en viss riktning och att ta ansvaret för att bedöma själva vart vi vill, och att vi har ansvaret för detta själva.
  Varken politik, religion, vetenskap eller -ismer, dvs kollektivistiska ideer, har något att tillföra.
  Lyssna gärna på Mark och hans presentation om hur vårt medvetande fungerar.

  Gilla

 8. Rune skriver:

  ”Nu har man via sina vänsteragenter då lyckats hitta folk som skriver på nätet. Man publicerar glatt både namn, boende och filmer när murvelpacket kommer dragandes med mikrofoner.”
  —————————————————
  Samma sak fann den danska säkerhetspolisen vid ett tillslag mot den danska motsvarigheten till EXPO. Man fann register i deras datorer över privatpersoner som var oppositionella mot invandringen. Hittade detta i en tråd från Flashback. https://www.flashback.org/t1423112p39
  Titta på signaturen Dogdylan!
  Förövrigt en oerhört intressant tråd som förklarar mycket som pågår i de akademiska och mediala kretsarna som driver denna massinvandringspolitik.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Rune: Tänk att det finns krafter som driver denna massinvandringspolitik. NIckedockor! De tror att dom kommer att klara sig eftersom dom nu sitter som en elit med höga löner. Men byter man ut en befolkning kommer dom nya att bli härskare över den lilla skara som blir kvar. Även politruker blir med andra ord B-medborgare i sitt eget land.

  Flashback är bra. Undrar jag över något går jag dit och får reda på vad folk heter, har gjort och vad dom bor. Man är ju nyfiken. Ska bli kul att se om Robert Aschberg kommer åt nicken på Flashback. Han tänker ju jaga troll även där.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Antonia: Javisst! Bollen är för stor. Vem ska stoppa den? Har också tappat förtroendet för politikerna. Det händer något när ett parti kommer in i riksdagen. Då är det piskan som gäller och osynliga makter som tar över. Vi kan fråga Ann-Marie Pålsson som skrev boken Knapptryckarkompaniet efter sin tid i riksdagen. Eller John Bouvin som skrev sin bok.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Anders:Lära känna sig själv ändrar nog inte på några system. Vad massan borde upplysas om är hur banksystemet fungerar. Hur blåsta och lurade vi är hela tiden i pyramidspelet och vart pengarna egentligen hamnar. 😛

  Sprid:
  ”Varför ska en suverän Nation låna av privata banker som ändå skapar beloppet ur luft? Det kan vi väl göra själva?” Frans Lugmair

  Gilla

 12. Antonia skriver:

  De nya inskolas snabbt och följer med strömmen eller hoppar av.

  Gilla

 13. anders skriver:

  Helena. Om du inte lär känna dig själv, så vet du inte vad som rätt eller fel. Du kommer inte att veta dina rättigheter som du föds med.
  Och inget kommer att ändras med en kollektivistisk lösning. Så länge folk är oinformerade så kommer de att vara lata, leta efter de lätta lösningarna, och försöka passa in dessa i gällande system.
  Jag misstänker att du missuppfattat vad jag försöker förmedla. Det måste bli en ändring i värderingar på det individuella planet innan det sker förbättringar. Så länge folk tror att de är vinnare inom rådande normer, så kommer stödet att finnas att status quo råder.
  Alternativt att rädslan för konsekvenser tar över.
  Att känna sig själv är att veta sina värderingar, kunna tänka kritiskt och vara informerad. Det går djupare än så men jag stannar här för tillfället.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Anders: Jag vet nog vad du menar för egen del. Det finns krafter som inte vill att människan ska veta och förstå = Den som kontrollerar röksignalerna = TV-rutan. Vi får väl se vad som händer. Vad mer kan vi göra? Än göra det vi gör. 😛

  Gilla

 15. anders skriver:

  Samma som alltid, tänk själv och ta egna beslut.
  Som godis på laxen. En intervju som har bäring på det vi diskuterat:
  http://www.redicecreations.com/article.php?id=27505

  Gilla

 16. Josef Boberg skriver:

  ””Varför ska en suverän Nation låna av privata banker som ändå skapar beloppet ur luft ? Det kan vi väl göra själva?”

  Javisst… 🙄

  Gilla

 17. Cavatus skriver:

  Jag slår ett slag för att ladda ned, skriva ut/kopiera och sprida flygblad av allehanda slag som ska tjäna till att väcka det sovande folket. Här finns materialet att ladda ned (massor att välja bland, sätt igång nu i god tid före valet):

  http://www.korta.nu/flygblad
  http://www.korta.nu/flbl

  Gilla

 18. anders skriver:

  Föreläsning om den kunskap vi raderat ur samhället, och behöver ta tillbaka:

  Gilla

 19. Hans K Nilsson skriver:

  En mycket bra skriven insändare helt i min stil.

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Anders: Tänker på alla hantverkare och yrken som försvunnit. Hur många kan idag slakta en gris? Kärna smör? Karda ull? Spinna? Göra räfsor? Syra grönsaker?

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  Hans: Fanns onekligen en viss hetta i texten. 😛

  Gilla

 22. anders skriver:

  Jag förstår vad du menar. Men principen för vad som är rätt måste komma först.

  Håller helt med om att det finns saker som borde läras ut, men som inte lärs ut längre.
  Det är därför det individuella valet är viktigt. Att uppmärksamma det som saknas och faktiskt göra något åt saken. Tanke, känslor och agerande i harmoni.
  Det är att lära känna sig själv.

  Gilla

 23. Stefan J. skriver:

  Ni som kan – take the money and run
  Om du är pensionär med pengar skaffa ett gated comminity i Spanien – snutarna där är stentuffa mot slöddret. Dina pengar sätter du i Schweiz .
  Är du data kille flytta till Norge likaså om du är syrra – spara till din pension i Norge inte i dår pippi landet Absurdistan You get the picture ??

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  Stefan J: Hajar!

  Gilla

 25. anders skriver:

  The motivation of the deceivers among us, is to muddy the moral climate so as to make our values equivocal and ambiguous. This way, many of us have no firm conviction of what is right. They blur the lines, pushing for moral relativism. This way, people can personalize morality so that it meets the demands of self interest. This is the key motivation behind sexual ambiguity, making the family unit irrelevant, pushing patterns of behavior, which exemplify things like, “greed is good”, “nice guys finish last”, “do unto others before they do unto you”, and “if you don’t do it someone else will”. I could go on all day about this kind of thing but it should be self evident, especially if your self is evident. It’s not self evident if you’ve compromised your integrity because it is only integrity that ensures clarity of vision. Most people don’t realize just how important integrity is. I will tell you this much. There are a great many things you can let go of before you let go of integrity …because once you let go of integrity, all kinds of other things go out the door with it, including a lot of valuable things you could let go of if it came down to them or integrity. See, that’s the thing, integrity has a lot of associates and they are inseparable. If integrity goes, they follow.

  Källa: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=87958

  Gilla

 26. anders skriver:

  Förtydligande av vad man kan göra och läsa på om:

  Gilla

 27. Håkan nilsson skriver:

  Man blir så förbannad ge bort ett så fint land som mitt Sverige. Jag hatar dom svenskar som inte fattar vad som händer här. Ta in alla världens avskum. Skick ut alla jävla invandrare på en enda gång. Dom ska inte vara här. Ta bort äcklet löven Romson Fridolin Ullenhag. Det är banditer. Jävla svin. .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.