2013 in review

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2013 annual report for this blog.

GOTT NYTT ÅR!

Here’s an excerpt:

The Louvre Museum has 8.5 million visitors per year. This blog was viewed about 510,000 times in 2013. If it were an exhibit at the Louvre Museum, it would take about 22 days for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 2013 in review

 1. Antonia skriver:

  Det var inte illa. Gratulerar. 🙂 Ser framemot flera avslöjande i den kommande år. Det är spännande och nyttig att läsa dina inlägg. Lärorikt också. Jag får veta saker som jag har aldrig hade fått veta annars. Fortsätt så i år 2014 också. Gott Nytt År Helena! 🙂

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Mycket vill ha mer! Förra året hade jag runt 750 000 besök. Men det var då det. Man får vara nöjd med det man får. Bara att ha en blogg som man kan skriva vad man vill på är ju en höjdare. Vilken bonus! Gott Nytt År! 😛

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Får vi ha våra bloggar i fred? !!!!!
  Det är knappast sant i dag, men det fanns ju värre tider också. Vem vet kanske en vacker dag kommer vi se våra inlägg fulla med svarta tjocka sträck där det opassande är överstrukna. 😉

  Gilla

 4. Josef Boberg skriver:

  Nu är det dags igen…


  God avslutning av 2013

  och

  Gott Nytt 2014 ! (…och hela året !)

  önskar Josef  2 + 0 +1 +4 = 7. Sju kan ses som ett fullbordandets tal. Sedan ca 6 000 år har mänskligheten styrts = vanstyrts av framförallt religionerna till att tro (tro = att ej alls veta) att: ”Den som har mycket skall få mer – och den som har lite från hen skall det lilla hen har tas” – och att: ”Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – skall slita i wårt anletes svett – för att få det Wi behöver för wår överlevnad.”

  Den niten är ju åt hållet optimerad 2013. Detta därför att bankirfamiljen Rothschild – har sedan början av 1800-talet snapppat budskapet i religonerna – och sen med pengar som vapen utvecklat ett globalt pyramidekonomiskt system – som så vitt mig känt aldrig har varit så världsomspännande som det är i dags dato.


  Nathan Mayer Rothschild, som kontrollerade Bank of England efter 1820, förklarade som bekant: ”Jag bryr mig inte om vilken marionett som har placerats på Englands tron för att styra imperiet där solen aldrig går ned. Mannen som kontrollerar Storbritanniens penningmängd kontrollerar det brittiska imperiet, och jag kontrollerar den brittiska penningmängden.” – slut citat ifrån kap 6, sid 59 – i boken Bankerna & Skuldnätet av Ellen Hodgson Brown.

  Bankirfamiljen Rothschild styr = vanstyr – utifrån sin omedvetna okunnighet om artegen global- och nationalekonomi – övergripande som princip ALLA länder i världen i dags dato – som jag ser det. På LO-bloggen uttrycktes det 28/11-11 som: ”Ett Sverige med växande klyftor och girighet som ledstjärna”. Bevisligen är det så att dom sämst ställda i Sverige (i världen i övrigt också för den delen) får det sämre och sämre – och dom redan besuttna får det bättre och bättre.


  Men att det i grund och botten skulle hänga samman med genuin girighet – hos alla dom som i sin omedvetna okunskap ”håller liv i” det sedan 1800-talet rådande pyramidiska ekonomiska systemet – det tror jag på goda grunder = egna gjorda iakttagelser under ca 40 år – helt enkelt är en missuppfattning. Ett pyramidspel fungerar helt enkelt så att dom i toppen av pyramiden får mer och mer – och den stora massan i botten blir mer och mer utarmade. Det går helt enkelt ej att göra något åt.


  När det har gått så långt att dom i botten av pyramiden ej längre kan tillföra mera – så rasar pyramidspelet som ett ”korthus”. Det kan ses som ett ovedersägligt faktum – därför att dom i botten (antingen det är människor i ett pyramidiskt ekonomiskt system eller stenar i en vanlig pyramid) är ju den bärande grunden för hela pyramiden som sådan. Inget konstigt alls.

  Pyramidiskt fungerande samhällssystem är inget nytt under himlen precis. Men de allra första faraon-samhällena var ej sådana. Någon gång i början av fördynastisk tid (för 15-20 000 år sedan) uppstod ett samhälle – vars ”överhuvud” kallades Farao – som kunde vara man såväl som Qvinna. Där var faronen (= den farande av folket ?) en av folket – som reste omkring i landet och förmedlade kunskap om det som folket han mötte på sina resor frågade om. Kunskapen som sådan – hade hen ju tidigare på någon av sina resor i landet fått av folket – och behöll den ej för sig själv. På den tiden existerade vare sig personliga eller andra hemligheter – för alla ”läste” varandra som öppna böcker.


  Senare kom någon av dessa faroner på att ifall hen behöll kunskapen hen hade fått av folket på sina resor för sig själv – så visste hen därmed lite mer än folket i gemen (ifall det var en man eller Qvinna har jag ingen aning om). I det upptäckte hen då också att det fanns en stor makt i över folket. Senare kom någon av dessa faraoner också på att kombinationen av mera kunskap än folket i gemen hade och mera pengar än någon av folket hade – som princip gav helt oinskränkt makt över folket. Detta hände lång tid före 3150 f. Kr.

  Det kan jag tänka mig då var en man – därför att de allt överskuggande flesta av de ”oändligt” många omedvetet okunniga storpåvar mänskligheten on mass i ”evigheheter” nu har funnit sig i att släpa på – har ju varit och ÄR män.


  Dessa faraoner drev i sin omedvetna okunskap om att makt är en beroendeframkallande drog – den stora massan av sitt folk som slavar och byggde i slutet av sin era pyramider. Men som alltid: ”Allt som har en början har ett slut !” – och 30 f. Kr. var faraonernas rike slut. Då erövrades det av av Rom och införlivades i det romerska riket som en provins. Men Romarriket var exakt detsamma för folkets vidkommande, fast lite större – och det föll ju också 476 e.Kr.


  Konstantin den store försökte förhindra det år 324 genom att kalla till det första kyrkomötet i Nicaea – dit såväl världsliga som religiösa ledare runt Medelhavet var kallade. Detta av skälet att det ej längre gick så bra att då hålla folket i ”herrans tukt och förmaning” = slaveri. Utfallet av dessa möten blev att man skrev en helt ny variant av bibelboken = den som i stort gäller än i dag. I den står ju t ex: ”Den som har mycket skall varda än mera givet – och den som har lite – från hen skall tas det lilla hen har.” = pyramidekonomi = guds ord ?
  Kan det finnas en så jävlig gud ?

  Eller att Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – skall slita i wårt anletes svett för att få det Wi måste ha för en dräglig överlevnad, står också i samma bibelbok, som den tidens pyramid-makthavare uppfann = hittade på år 324 – och framställde som guds ord.
  Kan det finnas en så jävlig gud ?


  Att veta lite mera än en annan – och ej oreserverat dela med sig av det till vem som – är ju också detsamma som makt över andra. Detta visste de allra första Faronerna också – men dom höll ej på med sådant. Detta gäller ju pengar också = ha mer än man själv behöver och ändå ej dela med sig till dom som behöver.

  Som sagts – makt är kort och gott en beroendeframkallande drog. Därför kan som princip ingen bestående form av samhälle bygga på att det skall finnas hemligheter i någon form – punkt.

  När kommer den medvetna kunskapen att bli uppenbar för mååånga – och grundsten i samhällen – inledningsvis lokalt och sen globalt ?

  2014 ?


  Tja… – faen vet – men så länge som det finns Liv så finns det hopp.


  Resultat av det sedan början av 1800-talet startade pyramidspelet

  Bankirfamiljen Rothschild förfogade år 2009 som princip ENVÄLDIGT över ca 50 % av världens samlade ekonomiska tillgångar. Det finns ingen anledning för att tro att den siffran är lägre 2013.

  Rothschilds världsomfattande pyramid innefattar ett ”oändligt” antal mindre och mindre pyramider – inom ramen för vad Rothschild tillåter. Kardinaltecknet för varje enskild pyramid är att det finns bara EN person som vet hela sanningen i just den specifika pyramiden. År 1820 var det Nathan Mayer Rothschild i den övergripande globala Rothschild-pyramiden.


  När jag på annat sätt än detta för första gången ”fick nys” om Rothschild-agendan hösten 1995 – så kom tanken blixtsnabbt upp om att det måste vara illvilliga teorier utan någon faktagrund. Nu har det gått drygt 18 år sedan dess – och nu VET jag annorlunda.

  Jag har tämligen ingående ”scannat” av – ifall det finns något i det Rothschilds har gjort under nu ca 200 år – som på ett bra och utvecklande sätt har tjänat oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – men i princip ej funnit något av sådant. Det hänger samman med att Rothschilds slaviskt har följt och följer mottot: ”Skapa problemet – invänta reaktionerna – presentera lösning.”

  Men den presenterade lösningen kan aldrig bli någon lösning – därför att i den lösningen ingår ju ej att det är Rothschild som skapare av problemet som ÄR problemet. Att satsa på ”rätt hörn” för att få igång krig – och sen satsa på ”rätt hörn” för att få stopp på dem leder ju ingen stans.


  Men alla principer har undantag som bekräftat principen som sådan. Undantaget är att Rothschild satsade på ”rätt hörn” för att chips-tekniken skulle komma till. Trådbundna datorer och bredbands-internet (den trådlösa tekniken kan ses som LivsFarlig – och då särskilt uttalat för barn och tonåringar) är ju i högsta grad i dags dato användbart för oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – som SJÄLVA vill ta reda på saker och ting.


  Det finns en medfödd inneboende önskan hos de allt överskuggande flesta (bl a pyramidtopparna i bankirfamiljen Rothschild är att se som undantag som bekräftar principen) – att när Wi har kommit på något som fungerar ”perfekt” – så vill Wi också gärna tala om det för så många andra som möjligt.

  Avsaknaden av personliga och andra hemligheter är kardinaltecknet på det Wi kallar för upplysta individer. Den skaran i wår ca 450-tusenårade historia är ju ej särskilt stor. Till dom mer kända hör Buddha och Jesus. Till det kommer några få tusen individer som ej har gjort något större ”väsen” av sin upplysta livssituation. Inte särskilt många på 450 tusen år – om hen så säger.


  I omedveten okunskap har bankirfamiljen Rothschild gjort det dom har gjort i nu mer än 200 år – och gör det dom gör i dags dato. Detta därför att makt över andra är en drog precis som alkohol, knark osv – och ej minst att ett övermått av beroendeframkallande giftiga kolhydrater i kosten är det. Men maktdrogen är åt hållet ”oändligt” mera försåtlig – för till synes mår dom flesta bra av den drogen. Men strax innan dom drar sitt sista andetag – så ”ser” dom klart hur eländigt dumt dom i sin omedvetna okunskap har levt sina liv. Det är ingen rolig upptäckt – om man så säger.


  Jag vet på goda grunder = egna gjorda erfarenheter att det är så – enär jag under hela mitt yrkesverksamma liv i stort sett enbart har haft någon form av arbetsledande funktion. Jag blev pö om pö medveten om att makt är en drog – och kom sen pö om pö ur det drogberoendet när jag blev arbetslös 1991 – och sen ej fick något nytt löneslaverijobb innan jag blev folkpensionär.

  Så som alltid: Allt som har en början har ett slut ! = tiden löser förr eller senare alla bekymmer – tack och lov. I människosläktets ca 450-tusenårade historia har det funnits mååånga föregångare till Romerska imperiets fall – och i dags dato kan den bortre parentesen för det ca 200-årade Rothschild-riket skönjas.

  I mitt nuvarande perspektiv sett – så har bankirfamiljen Rothschild enbart gjort och gör så gott dom kan – utifrån att dom ej har någon sjukdomsinsikt om att makt över andra är en beroendeframkallande drog. Deras omedvetna okunskap om sin maktdrog är ju lika dan som den är för alkolisterna, nikotinisterna, knarkarna osv. Inget konstigt alls.


  Det mest naturliga sättet att för suveräna stater att göra något åt bekymret att den globala ligan av banksters – med bankirfamiljen Rothschilds som ledande – och sin i omedvetna okunskap ej har någon sjukdomsinsikt – ÄR rimligen någonting åt hållet det följande.

  Den svenska författningen stadgar att all nyproduktion av pengar skall ske genom Riksbankens försorg. Detta gäller fortfarande – enär Sverige ej ingår i EUR-samarbetet. I länder som ej har den skrivningen – så kan ju folkförsamlingarna ”lätt som en plätt” – bokstavligt talat – lägga till det. Det gäller även ”paraplyorganisationer” mellan länder av typ t ex EU-eländet osv.


  Konkret innebär det att staten SJÄLV producerar räntefria pengar – för att täcka sina budgetunderskott med – och att bankerna fungerar som ”riktiga banker” skall göra = har balans mellan in och utlåning med en viss övervikt för inlåningen. Istället för att som nu Staten direkt – och ej minst indirekt via medborgarna med skyhöga skatter och avgifter – lånar LuftPengar till hög ränta av globala banksters (deras förlängda armar är ju affärsbankerna !). Inget konstigt alls.

  Bl a Mexiko (som i dags dato har en stasskuld av ca 5,5 dollar per capita), Island och Ungern har redan påbörjat den processen – och flera är på G. Jag kan nu bara innerligt hoppas på att Sverige (som i dags dato har en statsskuld på ofattbara 124.670 kr per capita) ”hänger på” den ”vågen”.

  Vad väntar finansminister Anders Borg & Co på ?


  Ifall Du tar till Dig något av innehållet i detta så kan det vara bra – och ifall Du ej alls tar till Dig så är det lika bra – vad mig anbelangar. Ditt liv är Ditt liv – och det har jag INGEN rätt att ”lägga mig i”.

  Fridens…


  PS
  . Mera ingående i sak om detta finns på min blogg här.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.