Koncentrationsläger för bråkiga och hemlösa! USA visar vägen

Läger i Högdalen.

Läger i Högdalen.

Vårt lilla Sverige förändras. Det är gängkrig på gator och torg. Kriget mellan gängen Black Cobra och Romano är det värsta i staden Örebros historia. De krigar om knark och skjuter på öppen gata. Det finns soppköer i Stockholm och nu brer tältstäderna ut sig á la Amerika i fattigdomens spår. Totalt räknar dom sociala myndigheterna i Stockholm med att det nu finns ett 30-tal boplatser runt om i Stockholm där människor sover i kojor, skjul, friggebodar, tält eller husvagnar. Flest finns det i Rinkeby, Kista, Högdalen och Flemingsberg. Kåkstäderna befolkas av fattiga EU-migranter. Det finns inte rinnande vatten, ingen toalett. Det är misär och en sanitär olägenhet

Nästan 2 900 personer lever i hemlöshet i huvudstaden. I hela riket är antalet 34 000 personer, enligt Socialstyrelsen. Men stora delar av hemlösheten är dold. Framför allt handlar det om EU-medborgare som inte lyckas hitta bostad och arbete i Sverige. Runt 64 procent av de hemlösa är män och resten kvinnor.

I globaliseringens spår har regeringen i Spanien efter två år tröttnat på sociala protester. Infört hårda lagar mot folk som vågar sig på att protestera. Enligt den nya lagen kan böterna för vissa demonstrationer utan tillstånd uppgå till 600 000 euro, alltså över fem miljoner kronor. Att bränna Spaniens flagga offentligt eller ”förolämpa” staten kan ge böter på 30 000 euro och att förolämpa polisen under demonstrationer kan kosta 1000 euro. Att sprida fotografier av poliser som är i tjänst under exempelvis demonstrationer kan ge höga böter. Oppositionen och människorättsgrupper har reagerat starkt. De ser den nya lagen som ett angrepp på grundlägg­ande mänskliga rättigheter.

FEMACamps

FEMACamps

Misären brer ut sig i länderna. Bankerna mår dock bra och gör storvinster. I Amerika har man förberett sig för bråk på gator och torg när människor vågar sig att protestera mot utsugningen. Där har man bygg FEMA Camps (Federal Emergency Management Agency). Koncentrationsläger. Vilka ska sitta där? Människor som inte passar in förstås. I South Carolina har man gjort det lagligt att bli av med sina hemlösa. Folk får välja: FemaCamps eller fängelse? Snart i en stad nära dig.

”Under the radar from the prying eyes of the public, South Carolina made it legal to get rid of their homeless problem. The people were given a choice, FEMA Camps or jail. The irony of it all was this happened right at the 50th Anniversary of Civil Liberties in August. The bad part is different cities from Boston to New York are shipping off their homeless, and no one cares. Is this coming to a town near you?” Läs mer!

AB DN DN SvD intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Koncentrationsläger för bråkiga och hemlösa! USA visar vägen

 1. Antonia skriver:

  En god fortsättning helgen!
  Jag trodda aldrig att den här världen med fattigdom ska komma tillbaka och bre ut sig. Och värst att det kan ju drabba en själv när som helst. ( just nu har jag tok för litet att göra men hoppas på bättre tider.
  Dock vet jag att jag kanske aldrig skulle slå upp mina påkar vägg i vägg med tunnelbanan. Och en sopkvast skulle jag alltid kunna fixa för att hålla ordning runt mig.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det kan gå fort om det brakar. Det är det som händer medelklassen i Amerika nu. Helt plötslig är en familj utan jobb. Banken tar huset och sen bor dom i bilen eller i en tältstad. Det kan hända vem som helst om det vill sig illa. Vi är vana satt staten/samhället har hjälpt till. Men det kan vi glömma.
  Nej, nära tunnebanan är inget bra val. Men kanske dom som bor där känner sig lite tryggare där än om dom är i skogen.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Jobbigt när kommentaren försvinner när man gör nåt fel.
  Får nu skriva en gång till.
  Som sagt har jag inget erfarenhet av att förlora hem och hoppas att jag kommer aldrig heller få den erfarenheten. Men undrar varför banken ska alltid agera så snabbt och hellre få huset såld under priset än att ge familjen möjligheten att sälja huset själva i alla fall på mycket bättre pris än banken ofta gör. Även banken skulle ju vinna på ett bättre pris.
  Eller är målet trots allt att den skuldtyngda aldrig ska blir skuldfri?

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: I Amerika tar banken huset. I Sverige tar staten huset – Kronofogden – som sen säljer det. Om jag fattat det hela rätt.
  I Spanien där där folk vräks i parti och minut har det gått så långt att låssmeder och poliser vägrar ställa upp och vräka folk. Banken visar aldrig någon pardon. Höga räntor. Hemska saker.

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Jag förstår att banken inte kan se sina pengar gå förlorade. Men borde gå saktare framåt och kanske skulle de kunna se mer av sina pengar.
  Det gäller i högsta grad att banken säljer paraplyer i solsken men rycker den utr dina hand när det regnar.
  Bankerna borde i första hand rannsaka sig själva.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Antonia: Kolla på vem som äger kungariket Sverige. Vi betalar skatt till detta konto: 5050-1055, skattekonto, ägd av SEB fast vi betalar till Skatteverket. Här har vi en majoritetsägare av riket.

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Men jag äger ju inte heller mitt konto. Det är banken som äger det. Så det är ju kanske inte så konstigt. Men banker handhar ju allas pengar. Och det är oroande för med en penndrag kan allting tas bort och frysas.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det är något skumt här. Vi har en Riksbank. Där skulle våra skattepengar sitta.

  Gilla

 9. Antonia skriver:

  Jag tycker att banker är skumma oavsett vad de heter.

  Gilla

 10. Antonia skriver:

  Kanske kan man skriva ett brev och fråga Skatteverket varför de anlitar just SEB och inte Riksbanken.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det är fullt uppror i vissa bankgrupper på facebook om detta. Skriva kan man alltid. Men till vem? Vi borde först upplysa våra politiker som inte heller känner till hur det får gå till. Vi är helt enkelt förda bakom ljuset. Dessutom lever vi i en upp- och nervänd värld. Här har jag hittat ett bra inlägg som förklarar varför jag numera håller på Putin. Läs det!

  http://janmilld.wordpress.com/2013/12/27/ombytta-roller-2/

  Gilla

 12. Usch ja, och inte blir det väl bättre 2014…
  Gott nytt år, förresten!

  Gilla

 13. Otäckt skriver:

  Det här med FEMA har jag följt snart ett år. Först var det konspiration (precis som koncentrationslägren i Tyskland), nu ser vi svart på vitt. Det fruktansvärda är att FEMA camps också har specialdesignade ”kistor” i sina läger, finns säkert info om det med, som myndigheter inte förklarat närmare.

  Gilla

 14. Pingback: Cyberliv » Koncentrationsläger för bråkiga och hemlösa! USA visar vägen

 15. Hans K Nilsson skriver:

  När vi hade finanskrisen på 90 talet drev jag företag så jag vet vad det vill säga att vara i klorna på bankdirektörer. Så länge inga mörka moln tornar upp sig på finanshimmlen är allt frid och fröjd men vi såg ur snabbt allt utvecklades och då står man ENSAM då är ALLA förståsigpåare som bortblåsta rädda vad som räddas kan är deras tankar. Hittepåbaronen Göran Persson ord ”den som är satt i skuld är inte fri” borde fler leva efter. Men det blir svårt när man skall ha en villa i 4-5 miljonersklassen minst ny bil ett par utlandsemestrar per år etc och ALLT är på krita enbart för att ”Vara Någon”. Jag är hellre INGEN och noll kronor i skuld. Livet är betydligt enklare att leva det kan jag intyga. Gott Nytt Supervalår 2014.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Påtår: Nej, det blir ännu sämre framgent. Spelar ingen roll vilket block som sitter när det är banken som styr politikerna. Gott Nytt År i alla fall!

  Otäckt: Alla som säger sanningen får ett epitet. Det är så man gör för att kontrollera att inget får komma fram som kan göra samhällena bättre för människorna. Klart dom har olika kistor. Det har ju vi med. Fattiga som inte har några pengar läggs i papperskistor har jag hört. Ska ju ändå bara eldas upp. Men i alla fall.

  Hans: Fruktansvärt det som hände i början på 90-talet. 90 000 konkurser. Herregud! Jag får verkligen hoppas att du sett dokumentären Novemberrevolutionen av Dan Josefsson. Den har gått på TV men sent på kvällarna förstås så inte folk ska se den. Kunskapskanalen bl a. Ska googla om det. Men där får du se både intro och ouvertyr till det hela. Allt var gjort. Borde egentligen heta Novemberkuppen. Googla på det så hittar du videon. Fantastiskt att se Mikael Sohlman, Anders Salén, Erik Åsbrink, Bengt Dennis sitta och säga att dom inte har gjort något fel. Hur dom skakar på skallarna och ser hur skyldiga ut som helst. Kjell Olof Feldt och Ingvar Carlsson är också med. Den sista visste ingenting om avregleringen vilken gav 500 % ränta på sikt! Ändå var han statsminister och satt i riksdagen. Man kan undra vad som sker nu som knapptryckarkompaniet riksdagen inte har en aning om. Det är företag och karteller = Banksystemet som styr. Hur det får gå till!

  Gilla

 17. Otäckt skriver:

  Min f.d svärdotters mor dog innan jul och hon är ensam småbarnsmamma till 4, samt att hennes systrar är arbetslösa. Det blev naturligtvis en fattigbegravning på myndigheternas bekostnad (det såg verkligen torftigt ut), samt att gravsten får de bekosta själva (6.000:-) även om jag personligen tycker att minneslundar är bra, så ska ta mig sjutton de som vill ha sten kunna få också det på samhällets bekostnad.

  Den stora kraschen kommer var så säkra, EU i kris för att inte tala om USA som står mer och mer ensamt, och de enda US kan är att kriga och för rädslan av sitt eget folk förvandla nationen till en polisstat. Att förbereda sig är nog inte så dumt. Har gjort mig av med alla skulder och onödiga utgifter, börjat ”preppa” lite, och framför allt, som jag tror är viktigt, att förbereda sig mentalt. Vi ska inte tro att vi kommer att stå oberörda när den stora ekonomiska kraschen kommer i EU o US. OM man ser tillbaka på 20-30-talet så var det likadant, hög arbetslöshet, folket svalt men börsen den var minsann på ”all time high”.

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Otäckt: Det är bra att förbereda sig både mental och ekonomiskt. Ska bli en prepper jag med. Visst kommer kraschen. Med råge denna gång. Folk är bara inte tillräckligt skuldsatta än enligt mina källor. Fler i Amerika måste skriva på Obamacare t ex. Alla krascher är gjorda. Så kommer det bli även denna gång. Men det har som sagt kommit lite grus i maskineriet. Amerika kör inte på som dom brukar dessutom ser vi med hjälp av nätet vad som pågår. Kan inte vara lika kul längre för arkitekterna bakom NWO. De elaka jävlarna!

  Gilla

 19. Otäckt skriver:

  Det här med Obamacare blev en j-a flopp. Det bevisar att det inte går att lappa och laga ett dåligt system utan att det måste till ett helt nytt. Men jag tror att Obama inte visste vad han gav sig in i som president ö.h.t. Han bränner fingrarna överallt. Och detta med övervakning börjar alltid med att man/konungar är rädda för sin egen befolkning, man får de inte med sig, och detta är det värsta som kan hända en styrande. Den dagen US kraschar (som jag tror blir nästa presidents problem, nu när US ekonomi lagas med lim och silvertejp (trycker pengar i förtvivlan (QE) som går direkt in i privata banksterFED)) och när det kraschar kommer Ryssland bara att sitta o titta på, samt att Israel blir ganska ensamma i mellanöstern eftersom de gjort sig ovän med de flesta av sina grannar. US kommer då att ha fullt upp med sina egna upplopp och ev. inbördeskrig och kommer inte att kunna stödja Israel längre. Sedan det här med att Obama har avskedat höga höga militärer, vilket aldrig hänt tidigare, anledningen ska visst vara nåt slags test, om de är beredda att skjuta på egna landsmän eller inte. Kineserna har gjort överenskommelse med Kenya om att Kenya ska vara ”clearinghouse” för den kinesiska yenen, därav terrordådet i köpcentret, och vilka var dessa månne??? Inte så svårt att gissa, eftersom yenen är på god väg att bli nästa världsvaluta i stället för petrodollarn. Tror det bästa man kan göra i dag tror jag är att göra sig av med EURO och dollar (om man har några) köpa silver och kinesiska yen. En del av prepperstrategin :). Om man tittar långsiktigt på grafer av yen o dollar går de åt motsatt håll.

  Gilla

 20. Hans K Nilsson skriver:

  Jag har sett Novemberrevolutionen för ett par år sen inte bara en gång utan två för att kolla lite mer intensivt. Det är en stor ynkedom att se dessa sk herrar sitta och frånsäga sig allt ansvar. Jag hade text tv på de kritiska dagarna när räntan bara steg hela tiden och när reporäntan var över 500% kunde man lätt hålla sig för skratt med en fullt utnyttjad checkkredit och företagslån där räntan låg på 12 till 15% .Men en god sak förde denna kris och tiden efter med sig man lärde sig otroligt mycket om andra människor och att ALDRIG lita på någon. Man står alltid ensam med Svartepetter.

  Gilla

 21. ÅMÅL skriver:

  Förslag;
  alla som har tid och vill få en radikal förbättring tiil stånd slår sig samman och arbetar för det.
  Att se SVT-play, Dokument Inifrån, ”Med pensionen som insats” är att rekommendera.
  All analys visar att vi har ett omfattande systemfel här i Sverige.

  Gilla

 22. Stefan J. skriver:

  Jag har varit konspirationstionsteoretiker sedan 1972.
  Det var svårt då att få folk att läsa böcker redan då ( vi hade även stenciler då )
  Det är svårt att få folk att läsa om konspirationen idag också , jag har försökt med religösa grupper och New Age grupper, men det går inte. Ju sämre det går för Sverige desto mer apatiska blir människor ( Amen man kan inte göra någonting åt det ändå )
  Vi är så nära en ekonomisk krasch .
  Svenne bryr sig inte sitter framför datorn och tittar på porr eller sport på teve.
  Käringarna tittar på Glamour och annat skit och längtar efter Melodifestivalen

  Gilla

 23. Otäckt skriver:

  Precis Stefan J. Det här är planerat, att döva folket med muntrationer på TV, då tänker de inte och ser inte utanför sina egna väggar. Det har också visat sig att över 90% av alla s.k konspirationer har varit sanna.

  Gilla

 24. Gunnar Arnkvist skriver:

  Men snacka inte skit, det finns massor av hemlösa svenska medborgare, som inte kommer från andra EU-stater. Många av dessa som slutat söka hjälp räknas inte in i statistiken. Sluta skyll kåkstäder på folk från andra EU-stater, det är svenska medborgare som bygger egna kåkstäder också. Kvinnor med småbarn undviker hemlöshet genom att prostituera sig när socialtjänsten inte vill hjälpa för att man hellre bryter mot socialtjänstlagen än kommunala direktiv som inte är förenliga med gällande lagstiftning. Allianspartierna är vår tids största hallick som tvingar ut kvinnor i prostitution när de inte får jobb som inte finns. Socialtjänsten är alliansens svar på Nazitysklands einsatzgrupper som har som mål att skända de längst ner på samhällsskalan.

  I samma takt som de sociala nedskärningar ökar utanförskapet ökar de extremistiska krafterna i samhället som svenska motståndsrörelsen, revolutionär front och antifascistisk action som alla är våldsbejakande organisationer.

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  Stefan J: Inte lätt att vara sanningssägare. Tur att man träffar på en och annan IRL som fattar vad som pågår. På nätet vimlar det av oss som sett igenom skiten. Så Vivla de net!

  Gunnar: ”Men snacka inte skit, det finns massor av hemlösa svenska medborgare, som inte kommer från andra EU-stater.” Skrev så här: ”Nästan 2 900 personer lever i hemlöshet i huvudstaden. I hela riket är antalet 34 000 personer, enligt Socialstyrelsen. Men stora delar av hemlösheten är dold. Framför allt handlar det om EU-medborgare som inte lyckas hitta bostad och arbete i Sverige. Runt 64 procent av de hemlösa är män och resten kvinnor.” Där ingår med andra ord en hel hög med svenskar. Skyddsnätet blir mindre och mindre.

  Gilla

 26. Otäckt skriver:

  säger som jag brukar: hade S bedrivit socialdemokratisk politik från början, och inte hoppat på det nyliberalistiska tåget som drog över världen i början av 90-talet, hade aldrig alliansen haft en chans. Folk tänker: ”jaha…röstar jag allians får jag i alla fall mer i plånboken (blodspengar), sossarna rustar ju i alla fall ner så då kan jag väl lika väl få tillbaka lite skattepengar”. Och det slår aldrig fel att i ”kölvattnet” av försämringar för de sämst ställda vädrar alltid de främlingsfientliga partierna ”morgonluft”. En stor väljargrupp av SD finns på landsbygden, där nedmonteringen av samhällsservicen varit tydligast. Allt är egentligen mycket logiskt.

  Gilla

 27. Hans K Nilsson skriver:

  Skyddsnätet blir mindre och mindre och maskorna större och större. Får detta pågå så är det snart ett stort hål som gäller där alla som inte kan fixa sin egen försörjning dumpas.

  Gilla

 28. SVENSSON, Mats skriver:

  Vad händer när Fema camps ”koncentrationsläger” är fulla?
  Blir det avverkning då av folket????
  Varför har Usa köpt in 20 000 giljotiner??

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.