Bushadministrationen låg bakom 9/11? USA är paralyserat men Ryssland är på G!

Twin tower

Brage Norin – fysiker, forskare och kinakännare analyserar världsläget.

– Inte en dollar till tänker Kina placera i värdelösa amerikanska statspapper
– Amerikanska hemliga drömmarna om missiler på Ukrainsk mark har grusats.
– Ännu en gång har rysk diplomati firat triumf.
– Bushadministrationen höll i trådarna för terrordådet 9/11? Det betyder att WTC7 apterades med sprängmedel minst en månad före (!) terrordådet i New York.
– Bushregeringen är på väg att bli USAs kvarnsten om halsen.

VAD ÄR DET SOM HÄNDER?
Varför tvärvände USA i allra sista minuten i Syrienpolitiken? Saudiarabien, Qatar, Israel och den amerikanska säkerhetstjänsten hade satsat stort på att skapa inbördeskriget i Syrien. Att vräka in vapen i landet från alla håll och kanter, var som att kasta syra i ansiktet på det syriska folket. Mängder av krigare slussades in i landet. USA proklamerade den röda linjen som inte fick överträdas. Kemiska vapen detonerade mitt framför ögonen på FNss vapenexperter – allt för att möjliggöra ett amerikanskt militärt ingripande.

MEN SÅ HÄNDE NÅGONTING MYCKET GÅTFULLT
Massor av internationella experter ifrågasatte om regimen verkligen låg bakom gasattacken i Damaskus utkanter. Rader av politiker i hela världen – inklusive FN-representanter, ifrågasatte också anklagelserna mot Assads regim. Påven tog initiativ till en bön i hela den katolska världen för fred i Syrien – mot USAs planerade militära anfall. Ryssland och Kina agerade via diplomatiska kanaler. Någonting dramatiskt inträffade i sista stund – men vad?

Plötsligt retirerade USA i sista minuten. Det avgörande diplomatiska genidraget att Syrien förstör alla kemiska vapen, blev en diplomatisk storseger för Ryssland och Putin. Det var en ”win-win” överenskommelse där ingen behövde krypa till korset och känna sig förnedrad. Men var detta den egentliga orsaken till omsvängningen?

Det måste ha varit extremt starka motiv för USA att plötsligt lägga ner
krigsplanerna. Saudiarabien, Qatar och Israel exploderade av irritationer. Frankrike och Turkiet grymtade av besvikelse men fogade sig snart. Jag var tidigare övertygad om att Kinas hot att sluta placera sina dollarberg i amerikanska statsobligationer var droppen som fick USA att tvärsvänga 180 grader. Faktum är att detta kinesiska beslut var fattat redan tidigare. Det hade diskuterats öppet i Kina under lång tid innan den nya kinesiska ekonomiska strategin slogs fast. Inte en
dollar till tänker Kina placera i värdelösa amerikanska statspapper. Detta är en mardröm för USA som snart måste utöka sina lån för att undvika det finansiella ”stupet”. Jag är inte längre säker på att detta hot var avgörande.

ÄNNU EN GÅNG HÄNDER NÅGONTING MYCKET MÄRKLIGT
Ryssland placerar 15 miljarder dollar i ukrainska statsobligationer för att rädda landet ur den akuta finansiella krisen. Samtidigt sänker Ryssland priset på naturgasen till Ukraina med en tredjedel! Dessutom öppnas dörrarna på vid gavel för ukrainsk export till Ryssland. Detta är godbitar som Ukraina mycket ogärna avstår ifrån.

Ukrainas president Yanukovich helt sagolika överenskommelse med Putin föregicks av en fyra dagars resa till Kinas president Xi Jinping. Även Kina utlovade omfattande stöd till Ukraina – men avtalets innehåll är inte känt i detalj. Att det rör sig om flera mycket stora industrisamarbetsprojekt råder ingen tvekan om.

EU står plötsligt handfallet. ”Washington too is not knowing what to say” – Washington är också förstummad. Det är helt uppenbart att EU och USA inte kunde samsas om en fungerande räddningsplan för Ukraina – men det kunde Ryssland och Kina. EUs bud blev för litet och det kom för sent – ”too little too late”. NATOs drömmar om att expandera till Ukraina och de amerikanska hemliga drömmarna om missiler på Ukrainsk mark har grusats. Detta är inget mindre än en chock för USAs och NATOs långsiktiga militära planering.

Ännu en gång har rysk diplomati firat triumf. Först stoppade rysk diplomati USAs anfallskrig mot Syrien. Detta var en enorm prestigevinst för Putin personligen. Sedan triumferade den ryska och den kinesiska diplomatin i förhandlingarna med Ukraina. Ingen vet hur detta ska sluta. Landet är djupt splittrat och mycket nära ekonomisk ruin. Väst hade uppenbart inget att erbjuda medan öst räckte ut handen.

Vem är kapabel att förklara årets mystiska historiska skeenden? Vem kan förklara den amerikanska tvärvändningen i Syrien? Vem kan förklara att USA bara mumlar om händelserna i Ukraina? Vem kan förklara varför nyhetsbyråerna i västvärlden plötsligt håller så låg ton mot Putin?

Kan möjligen visselblåsaren Snowden och Assange göra det? Hör och häpna – åtal mot Snowden kan komma att läggas ner. USA försöker i smyg förhandla om att låta honom gå fri. Men Snowden föredrar politisk asyl i Brasilien där han kan känna sig säker. Wikileaks grundare Assange befinner sig i samma märkliga situation. I sitt tal från den ambassad i London där han bor utlovade han att information kan komma att offentliggöras som kommer att skaka hela världen. Vad är det för information som kan ”skaka” hela världen?

Det måste vara något oerhört dramatiskt eftersom brittisk polis hotade att storma ambassaden i London där Assange bor och med våld ta honom därifrån. Något liknande har aldrig inträffat i Englands moderna historia! Om ett enda hårstrå kröks på Assanges huvud hotar Wikileaks med att mycket obehaglig information kommer att släppas. Man behöver inte ens vara släkt med en psykolog för att inse att denna information är extremt känslig.

Har ryssarna kommit över information – som de bara behöver viska om? Kan detta vara förklaringen till USA:s märkliga agerande? USA är faktiskt paralyserat. På nätet i USA kokar det av diskussioner om vilken information Snowden och Assange sitter på. Kan det vara information som handlar om Bushregeringens agerande i samband med händelserna i New York den 11:e september 2001? Många tror att Wikileaks har kommit över information som visar att Bushadministrationen höll i trådarna för terrordådet i New York. Om detta stämmer kommer världen garanterat ”att skaka”.

Att Wikileaks har kommit över berg av information om händelseran i New York bevisades när en halv miljon dokument (USnational text pager intercepts) publicerades som täckte en 24-timmars period just den 11:e september 2001 (from 3AM on Sunday September 11, 2011, until 3AM the following day – US east coast time). Sitter Wikileaks på en politisk vätebomb som är så kraftfull att hela världen kommer att ”skaka”? (Den halva miljon dokument som släpptes är noga rensad från information som handlar om vilka som planerade det fasansfulla terrordådet i New York).

WTC7-skyskrapans kollaps har chockat miljoner människor. Det var inte bara Tvillingtornen som störtade samman och omvandlades till en grushög den elfte september 2001 i New York. Det var en tredje jättelik skyskrapa ”WTC7” som helt plötsligt kollapsade. Hela den väldiga byggnaden faller samman lika snabbt som en sten som faller fritt ner mot marken. Ingenting bromsade fallet det var ett ”fritt fall” – uttryckt med fysikens språk. WTC7 var CIA:s högkvarter i New York. Skyskrapan kollapsade mitt på dagen. Många kameror filmade fallet. Observera att inget plan hade träffat denna skyskrapa!

Den absolut enda fysikaliska förklaringen är att byggnaden sprängdes. Rester av sprängämnet nanotermit har påträffats i stoftet efter skyskrapan. Rader av välkända kemister och fysiker i världen har bekräftat dessa chockerande analysresultat. Stoftet har analyserats på flera olika vetenskapliga laboratorier med samma resultat. Det betyder att WTC7 apterades med sprängmedel minst en månad före (!) terrordådet i New York. Denna ytterst obekväma sanning sprids nu snabbt via nätet.

Omkring 400 professorer, 250 piloter, 1 400 ingenjörer och arkitekter och 400 läkare har offentligt ställt sig bakom kravet på en ny oberoende utredning av vad som egentligen hände i New York den elfte september 2001. Massor av artister och musiker liksom folk som tidigare jobbat inom den amerikanska säkerhetstjänsten ställer samma krav. Aldrig i hela USAs historia har något liknande inträffat.

Sanningen letar sig alltid fram till ljuset. Detta är en stor tröst. Men vi lever i en mycket orolig tid. Vad som helst kan hända. Det verkar som om Bushregeringen är på väg att bli USAs kvarnsten om halsen. Jag skulle personligen inte bli förvånad om vi plötsligt står inför ett militärt maktövertagande i USA.

Brage Norin höjdare

svd svd svd svd intressant svd

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

…….

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till Bushadministrationen låg bakom 9/11? USA är paralyserat men Ryssland är på G!

 1. Sparka Stora Satan i häcken – skapa reella kontakter med Ryssland, landet som vi svenskar skapade!!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  sven-Erik: Ja! vilket bra förslag! Undrar vad Carl Bildt gillar det. 😛

  Gilla

 3. Stefan J. skriver:

  Blir det allmängods att CIA + Mossad skapade 9/11 då är USA kört – sen har vi det där med förintelsen …………!

  Gilla

 4. Bildt: BLABLABLABLABLAAA grötar han ur sig!!!

  Gilla

 5. Josef Boberg skriver:

  ”Vem är kapabel att förklara årets mystiska historiska skeenden? Vem kan förklara den amerikanska tvärvändningen i Syrien? Vem kan förklara att USA bara mumlar om händelserna i Ukraina? Vem kan förklara varför nyhetsbyråerna i västvärlden plötsligt håller så låg ton mot Putin?”

  Den översta ledningen av bankirfamiljen Rothschild har svaren på alla dessa frågor – som jag ser det.

  I o f s så kan jag ha fel i det – men det kan jag ej ens i min vildaste fantasi föreställa mig att jag har. Vad tror Du ?

  GodJul

  Gilla

 6. Holohoaxx skriver:

  Visst håller lögnerna på att rämna nu. Det som beskrivs i artikeln har ju gjort människor sjuka för att de vetat om allt. Egentligen var det nog Berlinmurens fall med öppnandet av de sovjetiska krigsarkiven som var startskottet på sanningsrevolutionen. All denna dokumentation från Auschwitz som de påstått att tyskarna bränt men som bara lämnades och släpades till Sovjet av röda armén. Information som de hela tiden suttit på och som visar att inget tyskarna anklagas för är sant. Och sen internet…

  Gilla

 7. Holohoaxx skriver:

  Det värsta är om skurkarna hinner byta sida igen. Deras strategi är ju att satsa på alla lagen. Vilket lag som än vinner ska de ha sina utvalda i så att dessa trojanska hästar ska släppa in de sina bakvägen när en ny ordning byggs. Sen börjar allt om igen. Det får inte bli en nästa gång för dem. Rotschild och varenda kumpan, lakej och medlöpare i varenda land ska få lämna ifrån sig varenda shekel de försnillat och förpassas till nån jävla ögrupp utan en tråd på kroppen där de får tillbringa sina dagar.

  Gilla

 8. Brage Norin skriver:

  Är det någon som tror att Wikileaks ”råkat” komma över en enorm mängd information som tyvärr bara täcker en 24-timmarsperiod (from 3AM on Sunday September 11, 2011, until 3AM the following day – US east coast time)? Naturligtvis sitter dom på bevis som ”bortom varje tvivel” bevisar vilka som organiserade det fasansfulla terrordådet i New York. Det är information som kommer att ”skaka” världen om den släpps. De ansvariga för attacken i New York är vettskrämda.

  Gilla

 9. GOD JUL, Josef & Ni andra Sanningssökare – som nog, som jag, är Sanningen om här aktuellt diskuterat, på spåren!!!

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Märkligt att man hittade Attas pass på marken bland all förödelse. Verkligen märkligt!

  http://wheredidthetowersgo.com/

  Gilla

 11. Hans K Nilsson skriver:

  Efter fyndet av Attas pass kan man konstatera att undrens tid är ännu inte förbi vilket ger ett visst hopp inför framtiden.

  Gilla

 12. Josef Boberg skriver:

  Jo… – Hans – så länge det finns Liv så finns det hopp – som jag ser det.

  Gilla

 13. Brage Norin skriver:

  ”Mossad tog min son” – så slutade intervjun med Muhammed Attas far som publicerades i Der Spiegel. för några år sedan. Lockbetet – 100 000 USD som sattes in på Attas bankkonto några
  dagar innan han fattade sitt ödesdigra beslut att dra till USA.- fungerade. Han lurades i fällan av pengar. Den hjärtskärande intervjun med Muhammad Attas far, som var en mycket respekterad läkare i Egypten, är en sorgens läsning. Oj vilka fasansfulla terrordåd som ondskans stormtrupper har lyckats med. När ska sanningen besegra lögnen? Hur länge ska vi få vänta innan ondskan besegras?

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  ”Two congressmen Rep. Walter Jones (R-NC) and Rep. Stephen Lynch (D-Mass.) said they were “absolutely shocked” at the level of foreign state involvement in the 9/11 attacks after reading a 28 page classified section of the 9/11 congressional report. They have petitioned Obama to declassify the complete document.

  So what state or states were involved in 9/11? It’s pretty well known that at least one of the involved states was Saudi Arabia, as several of the hijackers had extensive contact with high-level Saudi officials.

  So if high-level officials in Saudi Arabia, a presumed US ally, knew about the 9/11 attacks, let alone assisted in carrying them out, then it is almost unfathomable that the US did not have accurate intelligence of what was going to happen ahead of time (instead the CIA confirmed they knew about the attacks, they were just utterly incompetent in dealing with them).

  So the real reason why this report is still classified (and likely will never be declassified), is not that it would reveal a US ally was actually plotting against them, but more-so that the trail of evidence would lead back to their home soil incriminating those war criminals Bush, Cheney and Rumsfeld directly.”

  http://nypost.com/2013/12/15/inside-the-saudi-911-coverup/

  Gilla

 15. Josef Boberg skriver:

  ”Hur länge ska vi få vänta innan ondskan besegras?”

  Jo… – Brage – väntan kan bli myyycket lång – ifall Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – ej föregår med gott exempel = i första hand hänger oss åt att själva vara goda. Bl a i meningen att ej ägna särskilt mycket av wår tid och energi åt att ondgöra oss över dom som i sin omedvetna okunskap, sedan början av 1800-talet, styr = vanstyr världen.

  Att i första hand ägna oss åt nagla syndabockar och utkräva hämnd – har väl som princip aldrig i wår barbariska historia fört oss kollektivt någon annan stans – än att det enbart har blivit mer och mer av våld, övervakning osv – eller ❓

  Finns det något naturligare, enklare, billigare och bättre sätt för världen att bli god – än att var och en först ÄR så god det är möjligt att vara ❓

  Gilla

 16. Josef Boberg skriver:

  Syndabocks-syndromet kan vara LivsFarligt också.

  Gilla

 17. martin skriver:

  Den som har resurser att forska i de sovjetiska arkiven och jämföra med öppna källor kommer få fram sådana mängder av fullständigt oacceptabel information om USAs mediopolitiska klass och dess samarbete med USSR att det räcker gott och väl som förklaring. För Putin har haft både tid, kunnighet och resurser att forska i de arkiven.
  Här är en mycket tänkvärd youtubefilm där författaren till boken ”who betrayed america” pratar i sällskapet ”accuracy in academia”:

  Och hon har bara haft tillgång till brottstycken av den information som finns i arkiven.

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Martin: Det ligger många hundar begravna. Amerikanska företag skodde sig hela tiden under Sovjetmakten. Plundringen av Amerika fortgår. Misären växer men företag och karteller har säkrat sig i Kina bl a. Politiker kan vi glömma. Det är pengarna som bestämmer.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.