Hur kunde Kent Ekeroth få vara kvar? Är SD ett kapat parti?

kent_ekeroth_1104444c (1)Järnrörsgrejen skedde två år innan SD kom in i riksdagen. Vem skickade filmen till Expressen så skandalen kunde brisera förra hösten? Kan man verkligen undra. Ekeroth filmade. Okey, han kan ha skickat den vidare till flera inom partiet. Det går hett till i toppen på alla grupper. Folk vill ha makt och man kan göra vad som helst för att ta sig upp. Men varför fick Erik Almqvist lämna? Han som var så duktig. Jo, någon måste man man ju offra när drevet går. Dessutom ville man kanske få bort Almqvist. Han kanske stod i vägen för någon. Vad vet jag. Jag bara undrar.

Media är galna för att SD är tredje största parti. Aftonbladet är värst. Vad händer om partiet blir nummer ett. Får Jimmie Åkesson gå på Nobelfesten då. Nu är Kent Ekeroth inne i värmen igen. Har man silat en mygga och svalt en kamel! Är Kent Ekeroth så duktig eller har han mäktiga kontakter. Hur ska man få reda på det?

intressant  svd dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Hur kunde Kent Ekeroth få vara kvar? Är SD ett kapat parti?

 1. Hm skriver:

  Det är väldigt tydligt vad ditt problem är. Dessutom är jag övertygad att du känner till hela förloppet när det gälller Soran/Expressenskandalen.

  Gilla

 2. Martin skriver:

  Lehman som är kusin till Lehman på expo kastades ur SD för några månader sedan därför att han filmat på interna möten (?och utpressat andra medlemmar?)
  https://www.realisten.se/2013/09/19/expo-medarbetares-kusin-utesluten-ur-sd/

  Ekeroth filmade järnrörsfilmen. Den hamnade hos expo.
  Ekeroths mejl hamnade hos Aftonbladet.
  Ekeroths konto användes för att donera till Avpixlat. Alla som donerat till Avpixlat hamnade hos Aftonbladet. Varför bara Avpixlats donatorer?

  Oavsett skuldfrågan, hur kan någon ha något som helst förtroende för Ekeroth? Vidare, Åkessons nolltoleransmejl lämnade mer eller mindre över beslut om vem som får vara medlem och vem som skall uteslutas till expo och dödade all intern debatt i SD? Dessutom hetsar SD allt hårdare mot nationella och tycks känna sig betydligt mer besläktade med Expo, AFtonbladet och sjuklövern än med den nationella rörelsen. Jämför till exempel SD-kurirens inlägg idag där det hetsas mot Fria Tider:
  http://sdkuriren.se/insandare-dags-for-klarhet-kring-fria-tider/

  Och jämför Toralf Alfsson som skrev en artikel om misshandel av politiker och exemplifierade med den extremt dubiösa ”misshandeln” av en sosse i norrland istället för det tveklöst politiskt motiverade överfallet på Daniel Spansk?

  Alltså, rent moraliskt är SD ledningens förfarande totalt förkastligt där de kastar gamla trotjänare åt vargarna för några förflugna ords skull och för att hålla sig väl med Expo. Redan det är en extrem varningsklocka. Vem vet vad gammal smuts som Expo grävt upp på de fyras gäng? Och om de inte är kapade, tja, vad är det för människor som gör som de gör mot gamla partikamrater?

  Gilla

 3. ÅMÅL skriver:

  Komplement till Martins inlägg:
  dessutom talar mycket för att den utbasunerade ”misshandeln i Nordmaling” är fejk:
  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2013/11/18/sagan-om-liza-jonsson-och-skoterlasse-i-nordmaling-tar-ny-fart/

  Gilla

 4. anders skriver:

  Titta på 30-talet och lär. SD måste komma in i värmen så att det finns en syndabock som man dessutom kan skylla på väljarna (2-4 år). För att de gamla partierna skall kunna komma i bra dager igen (5-7 år).

  Gilla

 5. Holohoaxx skriver:

  ”Är SD ett kapat parti?”

  Hehe, ja den som inte ens fattat det ännu är nog förlorade för alltid till lögnens och därmed ondskans sida.

  Gilla

 6. Torbjörn skriver:

  Är SD kapat? Ja, det ser tyvärr inte bättre ut. Vad Jimmie Åkesson beträffar, så har han sålt sin integritet, för att försöka bli insläppt i stugvärmen, bland de stora grabbarna. Jag tror också att Ian Wachtmeisters coachning av Åkesson, haft negativ inverkan på denne. Wachtmeister är en opportunist och mer intresserad av företagande och finanser, än att se grundproblemet med mångkulturen och stå uniform mot denna.

  För övrigt så kastar signaturen Martin ovan BULLSEYE, på piltavlan. Att Kent Ekeroth är smart nog att av försiktighetsskäl inte lämna ut filmen från Kungsgatan till någon, ens inom SD, betvivlar jag inte en sekund. Så frågan är varför han gjorde det, alternativt läckte direkt till media?

  Gilla

 7. kao skriver:

  Har också undrat hur just Ekerot kunde få vara kvar efter SD:s utrensningar.

  Kao

  Gilla

 8. MetalHeadViking skriver:

  Jag ska klippa och klistra det jag skrev hos Rolf Hillegrens insändare: På vilka kan vi lita på?

  http://avpixlat.info/2013/11/21/pa-vilka-kan-vi-lita/

  ”DN hävdar att Kent Ekeroth har återfått ”en nyckelroll i Sverigedemokraterna”. Detta är ju en ren lögn!

  Ekeroth har fått sparken som kriminalpolitisk talesperson och har entledigats från alla sina förtroendeposter inom partiet. Det enda han har nu är att han är fortfarande en Riksdagsman för SD.

  Att Ekeroth är mycket ambitiös och författar många motioner och även är med och formulerar en del av kriminalpolitiken är en sak. Men han spelar ingen ”nyckelroll” längre. Det är numera Rickard Jomshof som är SD:s rättspolitiske talesperson. Och det är han som står bakom SD:s förslag vad gäller SD:s kriminalpolitik.

  Ibland undrar jag om inte Wolodarski har någon personlig agg mot Ekeroth.”

  Erik Almqvist fick lämna för att han visade en annan agenda än den SD står för, när han gick in och ville definera ifall Soran Ismail var eller inte var svensk. Sen kallade han också en kvinna ”hora”. Ja, man kan tycka att det är strängt. Men där försvann dessvärre Åkessons kronprins.

  Kent Ekeroth och Christian Westling gjorde inget fel på det sättet, därför får de sitta kvar. Westling kanske tom kandiderar till EU-parlamentet. Men här är det ingen som talar om Westling.

  Ekeroth har inte fått någon ”nyckelroll” inom SD. Det hela är en kontruktion av Wolodarski och DN. Ekeroth är inte SD:s krimpolitiske talesperson. Det är Jomshof. Ekeroth har entledigats från samtliga sina förtroendeposter. Att han är ambitiös och har rekord på antalet motioner och är med och formulerar en del av krimpolitiken är en annan sak. Ekeroth vågar knappt ens ställa upp som EU-kandidat längre.

  Jag tror att jag redan nämnt det här flera gånger och jag tror även att Dissidenten Stenkvist gjort det också. Den som läckte filmen till Expressen var Stefan Lindqvist, förre detta C (från Norrland) som gick över till SD innan valet 2010. Han blev nyligen utesluten från SD (i våras).

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.