En AFA-tårta helt okey! Våld från vänster legitimt

06IRENE+MATKOWITZC_3Den tårtkastande Irene Matkowitzc förekommer under 14 avsnitt i belastningsregistret, varav flera olovliga körningar och narkotika brott. Man får vara hur militant och elak man vill bara man är vänster. Höger är det röda skynket. Är man bara vänster och hyllar AFA och har Expo i ryggen kan man bära sig åt hur som helst! Irene är stolt över sin tårtning. Ja! Ja! Hoppas den hemska kvinnan får minst ett år i buren. Man ska inte kasta tårta på någon. Vi lever i en demokrati och SD har blivit valda på legal väg. Eller hur?

Den som får en smetig tårta i ansiktet blir förödmjukad och förnedrad inför andra. Den som kastar blir också betraktad med smälek eller välvilja beroende på vilket falang man tillhör. Irene kastade tårtan i ansiktet på Jimmie Åkesson för att hon hatar rasism och fascism! Och eftersom hon tillhör yttersta vänstern gör det ingenting. Då kan man själv utföra våldsdåd och hyllas för det. De värsta bödlarna i historien har varit röda. Vi får se hur det går med Säpos utredning i fallet.

Irene M har på sin blogg uttryckt kärlek till våldsnätverket AFA (Antifascistisk Aktion) och hyllat terroristgruppen Rote Arme Fraktion (mer känt som Baader-Meinhof-ligan) som låg bakom flera politiskt motiverade mord i Tyskland. På Facebook gillar hon ”Revolutionära fronten” som för bara några dagar sedan hyllade morden på två grekiska nationalister. På Youtube har hon lagt upp när hon sjunger en hyllningslåt till Kubas kommunistledare Fidel Castro. Läs mer här!

Irene är född i Kristianstads län som Monica Irene Wendt av svenska föräldrar. Hon påstår att hon konverterat till judendomen. Stevica Matkovic heter en av hennes exmän. Irene har enligt uppgift konverterat till judendomen. SD hyllar Israel och sägs vara ett parti kapat av sionismen. Hur ska vi få ihop det här? Hur ska man förstå? Det ska man inte. Det är det som är meningen. Irene M vet inget om vilka krafter som ligger bakom både vänster och höger. Som rycker i snörena och får dockorna på marken att dansa. Som vill ha bråk och krig bland människor eftersom deras makt förstärks då. Svaret finns i det banksystem vi alla lever under. Som styr varje steg varje människa tar. Som gör varje individ till ränteslav. De som vågar utmana det är dom verkliga revolutionärerna. Men såna ska ju vara röda och komma från vänster. Nej, fler och fler inser att det inte spelar någon roll på vad man röstar. Alla är styrda av den osynliga handen. Det gäller att segla imaginärt ovanför och skaffa sig själv örnkoll. Vänster och höger är helt enkelt bara två sidor av samma mynt som orkestreras av bankmaffian.

Globalisterna kan lita på Jimmie Åkesson

svd svd fria tider ab ab intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till En AFA-tårta helt okey! Våld från vänster legitimt

 1. Gustafsson skriver:

  Anledningen bakom att den här typen av handlingar legitimeras är att media under många år nu valt att måla upp SD som partiet som själva ”förtjänat” den här typen av behandling. Det kan tyckas vara en högst antidemokratisk lösning, och visst är det så. Att genom våld försöka tysta en meningsmotståndare är inte okej, men, på grund av media, så blir det okej – Bara det görs mot SD.

  Meningsmotståndare väljer också att måla upp en bild av att SD gör det här för att uppnå martyrskap och på så sätt ta på sig ”offerkoftan”. Vad skall man göra, le och arbeta vidare trots att antidemokratiska rörelser härjar runt omkring än? Tror inte det.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Gustafsson: Media vill också tjäna pengar. Alltså köpte AB filmen av SD för att kunna traktera den nyfikenhet som finns och tjäna en hacka på kuppen. Vi lever verkligen i uppluckringens tid. Allt går tydligen för sig. Har vi något samhälle kvar snart? Nä, det handlar bara om att man ska tjäna pengar på allt och alla.

  Gilla

 3. Lindblomman skriver:

  Ja nu har vi verkligen etablerat tårtning som en harmlös protest mot det onda, senast igår i SVT:s Debatt.
  Och för att reda ut begreppen har man bjudit in en ”rappare”.
  Man kan ju inte bli annat än imponerad av dessa rappare som verkar behärska allt, oavsett ämne.
  Bra att veta vem man ska ringa nästa gång när hästen skall skos, kranen läcker och gardiner behöver sys samtidigt.
  Jaaa, jag hade en tumme på ”mute-knappen” samt en skämskudde beredd när jag fläckvis såg programmet, annars går det inte.

  Tittade egentligen för eftersnacket och analysen av den totalt irrelevanta SIFO-frågan: -är du rädd för avlyssning?
  Och de fick det resultat de önskade/beställt, dvs 75 % är inte ”rädda” för avlyssning.
  De kunde lika gärna ställt frågan: -är du rädd för hundbajs?, och fått samma resultat.
  Normalt funtade människor är ju inte ”rädda” för hundbajs men tycker ändå att det är otrevligt att ha det i sin närhet, exempelvis om det ligger kvar på trottoaren eller under skosulan på en besökare.

  / Lindblomman

  Gilla

 4. Lars Lindeberg skriver:

  Återigen en som inte tillhör vårt samhälle! Som är fullt upptagen med att förstöra vårt!
  Med vilket mandat frågar jag mig har dessa kommit in i Sverige och håller på att förstöra inte bara Sverige utan hela världen!

  Gilla

 5. Pingback: En AFA-tårta helt okey! Våld från vänster legitimt, av Helena Palena | Arab Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.