Varför fick inte Putin Nobels fredspris?

Varför fick inte Putin Nobelpriset när man ger det till män som startar krig? Tänker på Kissinger och Obama. Visst är världen sjuk med tanke på att Putin just förhindrade ett anfall på Syrien och ett medföljande tredje världskrig på köpet. Varför fick han inte priset? Putin räddade dessutom ansiktet på Obama.

Enligt Thorbjörn Jagland ska priset gå till dom som gjort uppoffringar! Vilka uppoffringar gör män som startar krig?

Så här skriver Real Wool: Det här var också min första tanke när jag läste nyheten om nobelpriset. På det här viset behöver man inte ge priset till Putin t.ex. nästa år eftersom ”priset redan getts för detta ändamål”.

Amerikas ställning som världsmakt är konkursmässig. Kan man inte sköta sina egna inre angelägenheter hur ska man då kunna sköta om resten av världen? Hur kan kongressmän ha makten frågar sig Cervenka.  Se min förklaring i detta inlägg.  Dollardominansen – ett av världens stora problem. Det kostar att kriga i världen och förstöra länders hela social uppbyggnad och infrastruktur. Men företag och karteller som sen ska bygga upp allt igen gnuggar händerna.

sr intressant sr

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Varför fick inte Putin Nobels fredspris?

  1. Stig Palm skriver:

    Lägg ned Fredspriset. Norska Nobelkommittén kan inte sköta detta. Obama blev generad över detta pris. Han måste tänkt som jag.

    Gilla

  2. Helena Palena skriver:

    Stig: Håller med! Tror Nobel vrider sig olustigt i sin grav. Obama är t ex tio gånger värre än Bush. Det tror man inte. Men allt har eskalerat under Obama. Bush sände ut tio drönare men Obama har sänt ut 400. Plan utan förare som dödar barn och gamla. Dödar oskyldiga människor. Fy fan vilket jävla skitspel vi lever under.

    Gilla

  3. jan skriver:

    Putin kommer aldrig att få fredspris, han har stulit så mycket så han är Europas rikaste person:

    http://www.realtid.se/ArticlePages/200712/21/20071221141159_Realtid406/20071221141159_Realtid406.dbp.asp

    Gilla

  4. Mikael skriver:

    Nog för att Putin har sitt på det torra men inte skulle jag ta våra mediers hets mot honom på allvar för dom kan definitivt inte anses opartiska i detta fall.
    För att dömma här behöver jag bättre källor än Realtid och The Guardian.

    Gilla

  5. ÅMÅL skriver:

    Den här artikeln om dagens Ryssland verkar vara kompetent och trovärdig:
    http://www.realisten.se/2013/04/25/en-annan-bild-av-ryssland/

    Gilla

  6. John Doe skriver:

    Putin borde få medalj, han har stake den karln! Sitter inte och svassar och bugar för imperialismens neger-Joe, all heder till honom.

    Gilla

  7. kao skriver:

    Det är ju vapenmaffian, vapenindustrin, vapenälskarna som styr landet. Inte Obama. De måste få avkastning på sina produkter och sno olja och andra naturtillgångar – men säger att man gör det för världsfreden. Är det nån som fortfarande tror på USA:s ‘goda vilja’?

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.