Kent Persson ett sänke för M! M ett sänke för Sverige!

Kent PerssonPartisekreteraren Kent Persson har inte imponerat. Han tog över posten som partisekreterare efter Sofia Arkelsten. Enligt Dagens Industri skakas nu Moderaterna av en inre kritikstorm och enligt uppgift vill att han byts ut. Det finns inget förtroende kvar för Kent Persson. Det är riktigt illa. Partiet tappar i opinionen. Ett allt större missnöje skriver AB.
Skrev den här kommentaren under AB:

”Självgod var ordet. Kent är ingen höjdare. Han bloggade och twittrade och hade sig vilket fick P J Linder att skriva upp honom och så fick han jobbet som partisekreterare. Kent är ett sänke men det är M-partiet oxå för Sverige. Kent ska inte visa sig. Han ska sitta på kammaren och tycka. Alltså fortsätta med sitt bloggande. När han fick jobbet slutade han tycka något. Han vågade helt plötsligt inte. Låt honom få återgå till det.”

intressant dn svd sr

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kent Persson ett sänke för M! M ett sänke för Sverige!

  1. Antonia skriver:

    De flesta partiers framtid avgörs av vem som leder partiet. Kunskap och karisma betyder mycket. Och så får man inte heller vara rädd.

    Gilla

  2. elina skriver:

    Ja, Kent borde ha hållit sig kvar på bloggandet – nivån. Där var han till och med skarp – någon gång.

    Gilla

  3. Anette skriver:

    Hejsan
    Ang artikel om Kent Persson.
    Du har mkt att rota i om du vill. Frågan
    Är hur många som vågar stå upp för att
    Svärta ner egna partiet. Du har mkt rätt i det du beskriver. Han är en mkt svag ledare o ett sänke för partiet. Han har t o m i Örebro stått o gråtit på möten för att få sin vilja igenom. Det är för många en gåta att inte Fredrik såg igenom detta. Kent kan bli Fredriks tyngsta sten. Kent har sedan länge Öppenbara samarbets svårigheter. Hur kommer han ens kunna leda en valrörelse? Rota du så hitttar du.Med vänlig hälsning, anette

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.