10 kommentarer till Varför DN kläckte romregistret just nu! Vi är alla registrerade

 1. ÅMÅL skriver:

  Tja, ”varifrån kommer alla pengar”?
  Delvis härifrån, tror jag:
  http://statsskuld.se

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Åmål: Bravo! Då kommer nästa fråga: Vilka lånar vi av! 🙂

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Precis det jag kände. Hur drevet går och ingen tänker utan bara följer drevet. Skrämmande att ingen vågar säga sanningen. Undrar vad DN ville uppnå med artikeln.
  Det är tillräckligt mycket brott redan som begås och man paraleliserar polisen.
  Bra skrivet Helena. Håller med vartenda ord. Svenskarna har levt väldigt skyddade väldig länge. Därför tror många på allt som resten av Europa har erfarenheter av.
  Förstår nye varför man vill dra in flera länder i eu då redan finns en hel del svårigheter att ta hand om.

  Gilla

 4. ÅMÅL skriver:

  ”Vilka lånar vi av”?
  PARASITSTOPP är jättebra på att förklara för oss amatörer:
  http://www.youtube.com/user/parasitstopp

  Gilla

 5. Hans K Nilsson skriver:

  Lands och Svenskhatarregeringen Reinfeldt måste helt enkelt tillsätta myndighetschefer som är större nollor än de själva. Så har alla regeringar även gjort tidigare oavsett vilken färg den haft. ÖB Sverker Göransson gick i väggen i fredstid vart skulle han gå om vi var i krig. Det är att hantera sanningen vårdslöst om man påstår att Rikspolischefen Bengt Svenson har alla hästar hemma i stallet. Mentalt svaga personer hamnar förr eller senare någon gång på hispan eller så siktar man på en befattning där man kan styra andra. Den mentalt svage Renfeldt är ett lysande exempel på detta. Jag vänta med spänning på när Jimmie Åkesson skall få Reinfeldt att visa sitt rätta jag. Valrörelsen 2014 kommer att ge Åkesson många chanser till detta.

  Gilla

 6. Mike Ohlson skriver:

  Enda anledningen till drevet är egentligen att rättfärdiga ett beslut som togs redan i mars i en EU omröstning, det slutgiltiga beslutet skall det röstas om i oktober, men tills dess har ”romer” fri rörelserätt och uppehållsrätt inom unionen – Tyskland och Frankrike har röstat nej och kommer att göra det igen, de har också större mandat, så nu lobbar Sverige för att de skall röstas ned genom att visa sin ”godhet”. Kort och gott, vi har en kriminell regeringen som bryter mot grundlagen och dessutom begått högförräderi genom att Reinfeldt på eget bevåg, utan folkomröstning, skrivit under Lissabonföredraget i strid mot Rom-stadgans artiklar om brott mot mänskligheten.

  Om högförräderi:
  ”Högförräderi är enligt nu gällande svensk rätt brott mot rikets säkerhet i syfte att lägga landet under främmande välde.
  I Sverige styrs straffet av 19 kapitlet 1 § brottsbalken:
  ”Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år.”

  Vi står under främmande makt, EU, och i har ett främmande välde i form av särbehandlade invandrare. Vi finns inte ens som etniska Svenskar, vilket är ett brott det med, mot FN:s artikel 15 om mänskliga rättigheter.
  Artikel 15:
  1. Var och en har rätt till en nationalitet.
  2. Ingen får godtyckligt fråntas sin nationalitet eller nekas rätten att ändra nationalitet.

  Rom-föredraget – Läs mer här:
  http://folkrorelsen.org/romstadgan-brott-mot-manskligheten/

  Gilla

 7. stefan skriver:

  Nationalitet och polariseringsbjörnar vad har de gemensamt?

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det är skrämmande. Vilka tider som väntar med fåntrattar till journalister och politiker som inte vet vad som händer.

  ÅMÅL: Vet vilka vi lånar av? Lincoln är bäst!

  Hans K: Det blir en spännande valrörelse. Tror inte Reinfeldt vill möta Åkesson. Han gömmer sig bakom ett nasistskynke som inte finns. Snart kommer väl alla att förstå får man hoppas. Sverige är verkligen ett land i fritt fall.

  Mike Ohlson: Lilla goda landet Sverige! Gode gud så lätt det är att bara köra över och plundra landet. Högförräderi var ordet. Man blir ju mörkrädd mitt på ljusa dagen. Den som ser vad som pågår ser. Andra sover.

  Gilla

 9. MetalHeadViking skriver:

  Indeed, Helena.

  Sånt här kan vi förvänta oss när Peter Wolodarski lovar oss ”agendasättande journalistik”.

  Jag förstår inte riktigt hur de ska komma undan med allting nästa år då romerna släpps in. Men det blir intressant att se. Svenskarna ska ju trots allt mjölkas ut till den sista droppen.

  Gilla

 10. stefan skriver:

  Death race 2000 kan man lugnt kalla för en parodi av Stockholms syndromet. (rätt gammal film)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.