Nils Lundgren kommer ut! Kan bli folkkär! Det kan inte Mona Sahlin!

Mona Sahlin

Varför vill alla komma till Sverige! Det här lilla ruttna, kalla och långa landet i Norden som inte ens har en egen kultur enligt Mona Sahlin? Hur kan det komma sig? Det är sån invasion så Migrationsverket går på knäna. De klarar inte av den stora mängden asylsökande som nu väller in. Personalen är sönderstressad. Är det konstigt? Nej, inte alls. Inget land klarar av en sån situation. Men lilla Sverige är bäst i klassen.

Det är syrier men även många eritreaner, somalier och afghaner som skrev in sig i Migrationsverkets system förra veckan (1 892 bara på en vecka). På tjugo år har lilla Sverige tagit emot en kvarts miljon människor. Halleluja! Hur ska det sluta? Och vad ska alla jobba med Annie Lööf? Vem ska betala?

Nils Lundgren la ut en text på Facebook för ett tag sedan där han ville visa hur ytligt, okunnigt och inställsamt offentliga personer uttalar sig om fundamentala frågor som etnisk samhörighet och sedvänjor. Och hur dom undgår granskning så länge dom håller sig till det fastställda svenska samförståndet.

Nils Lundgren är nationalekonom och f d partiledare för EU-kritiska partiet Junilistan. Lundgren använder det ökända och svenskfientliga uttalandet från förra S-ledaren Mona Sahlin. Gör dock en kovändning och ersätter Sahlin med Jimmie Åkesson och byter ut svenskar mot invandrare. Då blir det verkligen övertydligt hur jävla sjukt Mona Sahlins inställsamma uttalande är. Så här låter det i Lundgrens/Åkessons tappning:

”Jag får ofta den frågan men kan inte komma på vad invandrare har för kultur. Jag tror det är det som gör invandrare så frustrerade och avundsjuka. Vi har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop oss. Men vad har invandrarna? Ramadan, burka och sådana töntiga saker.”

Resultatet är verkligen talande och borde vara en tankeställare inte bara för Sahlin själv utan för varje politiskt korrekt självhatande svensk i vårt land. Lundgren skriver: ”Ska vi verkligen acceptera ett sådant förakt för andra etniska grupper i vår svenska demokrati? Faller det kanske under hatbrott? Vilka folkgrupper som skyddas och vilka kriterier som skall uppfyllas för att uttalandet skall vara ett brott är en kontroversiell fråga. Vanliga kategorier omfattar etnisk härkomst, religiös övertygelse, på senare tid även sexuell läggning och könsidentitet.” Som jag förstått det hela kan hets mot folkgrupp inte användas av svenskar. Bara mot invandrare. Alltså är det fritt fram att hoppa på oss svenskar. Ska vi gråta? Ja, det ska vi.

Ungefär så här sa Mona Sahlin om svensk kultur i en intervju i Tidningen Euroturk 2002: ”Jag har ofta fått den frågan men jag kan inte komma på vad svensk kultur är. Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och såna ”töntiga” saker.”

Reinfeldts uttalande att det svenska bara är barbariet får vi ta en annan gång.

dn Avpixlat svd Lundgrens blogg sr

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Nils Lundgren kommer ut! Kan bli folkkär! Det kan inte Mona Sahlin!

 1. rksmrgs skriver:

  Du som en vaken och smart dam MÅSTE lära dig att skilja på syrianer och syrier.

  Syrianer är en kristen folkgrupp med ursprung i det förislamska Assyrien, numera omfattande delar av Irak, Iran, Turkiet, Syrien, Libanon. http://sv.wikipedia.org/wiki/Assyrier/syrianer

  Syrier är medborgare i och från Arabrepubliken Syrien. http://sv.wikipedia.org/wiki/Syrien

  Det är syrier och inte syrianer som för tillfället översvämmar Migrationsverket. Syrianerna har svämmat färdigt för länge sen, och bor numer i Södertälje.

  Annars gillar jag dig skarpt.

  Gilla

 2. antonia skriver:

  Jag har missat hennes uttalande, men det är förfärligt att en svensk kan säga så. Och på råga på allt nästan blev hon statsminister för landet. Tacka vet jag Toblerone.
  Det som kommer att hända är att SD kommer få mycket fler röster än man tror. och tyvärr många kommer inte heller att rösta.
  förtroendet är borta oavsett vilken parti man än väljer så verkligheten blir långt ifrån det som målas upp.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  rk: Tack för upplysningen! Inte alls lätt att hålla rätt på alla hottentotter som kutar runt på jordens yta.

  Antonia: Det är många som missat vad hon sagt. Det är verkligen förfärligt av Sahlin. Men det är medvetet gjort. Hon vet vilka som ska smörjas. Det är inne att vara ogin mot sitt folk om man är svensk. Det är så sjukt så det är inte klokt.

  Gilla

 4. micro113 skriver:

  antonia – Mona Sahlin har mig veterligen aldrig varit statsminister i Sverige (eller något annat land). Sverige har fortfarande inte haft en kvinnlig statsminister.

  Vi har haft fyra statsministrar efter Palmes död – Ingvar Carlsson, Carl Bildt, Göran Persson och Fredrik Reinfeldt.

  Gilla

 5. kvarts miljon människor? Sluta lek. Det har traskat in ca 2 miljoner till Sverige senaste 30 åren.
  Glöm inte att PUT är enbart en del av all invandring. Vi har även invandring som inte behöver PUT.

  1980 så var vi 8 miljoner i Sverige. På något underligt sätt är vi över 9.5 idag. Det sorgliga: under 3% av alla som traskat in är flyktingar (dvs fått PUT pga flyktingskäl) resten är lycksökare.

  Tyvärr är det för sent för Sverige. Tacka folket med de roliga näsorna för detta.

  Gilla

 6. stefan skriver:

  Man ser den kultur man är bildad ur förstås och att dessa ser sig själva som töntar är ju inget konstigt eller för den delen osannolikt. Hur som kultur borde vara valfritt och inte kunna påtvingas någon liksom att det borde vara självklart att bli påtvingad någon som bestämmer över en bara för att alla andra bara gillar läget nöff nöff .

  Gilla

 7. ÅMÅL skriver:

  Det var skojiga kommentarer, tack för dagens skratt 😉
  ”…alla hottentotter som kutar runt på jordens yta”, ha, ha!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.