John McCain är pro-Russian! Krigföring i Pravda!

Vladimir PutinUSA har problem med Putin och Ryssland som snott åt sig initiativet angående Syrien. Snacka Putin dessutom sopade banan med sitt öppna brev i New York Times. Det fick John McCaine att skriva ett inlägg i Pravda: Russians deserve better than Putin. McCain skriver att han inte är anti-Russian. Han är pro-Russian – ”more pro-Russian than the regime that misrules you today.” Så allt skulle bli bättre för ryssarna om inte Putin fanns. Vilken löjlig argumentering. Om inte Putin satt där och försökte styra ett krackelerat Sovjetunionen gjorde ju någon annan det. John McCaine är krigshjälten som försökte sig på att bli president.

Kommentar från Real Wool: ”En oändligt löjlig artikel, men det visar att alla de där som påstår att ordet inte är fritt i Ryssland pratar strunt. McCain med sin antiputinpropaganda i Pravda!”

Vi kan också ha i minnet när Putin läxade upp Reinfeldt vid sitt besök i Stockholm för ett tag sedan. Reinfeldt instruerade pressuppbådet att bara en journalist fick ställa en fråga varvid Putin sa att Sverige brukar kritisera demokratin i Ryssland men vad är det i jämförelse med detta.

I Ryssland reagerade experterna negativt på den republikanske senatorns artikel om Putin. Och det inte på grund av den kritik McCain gav ryssarna utan för att han inte kunde säga något av vikt som svar på dom argument som Putin presenterade i sitt öppna brev i NYT.

dn svd intressant sr svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till John McCain är pro-Russian! Krigföring i Pravda!

 1. stefan skriver:

  Den där scenen med Fredrik och Putin som demokratisk poängare var nästan som teater av Fredrik för att betraktas som dummare en dummast så vi inte ska se vår regering som slavcylinder för Dollar furstet bara men det ena är ju inge bättre en det andra liksom. Eller hur fasen kan jag uttrycka detta på annat sätt?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Stefan: Bra skrivet! Spiken på huvudet. Det är teater. Hallå! Så kom Obama och så fick han en present av Fredrik:Alla syrier får stanna! Och ta hit hela släkten. Vem ska betala kalaset tro? Lätt att bjuda in men vem ska betala. Gissa två gånger. Slavarna i myrstacken Sverige. Dessutom var det något med ett handelsavtal som Obama fick. Något med GMO oxå. Jo, man tackar.
  Först ska man betala kalaset och sen ska man dessutom bli sjuk av maten! Allt för att vår tomte till ledare smörjer storledaren som i sin tur smörjer den hand som inte syns men som alla är rädda för.

  Gilla

 3. stefan skriver:

  Fastnar man med lösningar för ordet betalas skull då är det inte bra. Vi måste göra ”tankesmedjor” fast jag tycker det ordet är populistiskt , så i alla fall så måste vi folket utreda vad göra och sen använda de som är expertis inom varje område som involveras i själva görandet och sen de som kan fysiskt göra detta efter ritning (inga konstigheter bara ordning)
  Nu pratar jag inte om pengar jag pratar om mat energi byggnader allt som vi har som mänskligt behov och de vi inte upptäckt ännu att vi har.
  Liksom slutsats är att det finns bara göra om man ska få något gjort. Vad heter det nu igen ! Jo arbetslöshet är ett bevis på att ordningen att få saker gjort som behövs för att leva som människa vilket ändras per händelser/tid får nya behov och de innebär arbete för att nå dessas uppfyllande.
  Politiker är där bara för att peta varandras naglar och navlar på bankers och tär bara på samhället och skapar omänskliga förhållanden som ger resultatet av att inte vara mänskliga mot varandra.
  Politikerna borde ha en tankesmedja där de kan bli införstådda vilka missbildningar de är för mänsklighetens utveckling och dra sin kos och kanske börja delta i stacken på ett mer användbart sätt. Så skulle jag vara bossen så hamna de i arbetsläger/träning så ni ser att jag spårar ur direkt och vill inte ha ett bestämma över andra samhälle jag vill ha ett mänskligt samhälle där vi är för varandra. Rent självklart för alla vänner emellan liksom eller hur! (en annan sak som bör beaktas är vad är. Med vetet eller med agnarna och agnar som beten liksom beteenden är för att fånga andra in i olika beteenden.
  Mänskligt är att fylla våra önskningar och behov på bästa sätt och det bästa är ju att det sättet inte förminskar annat mänskligt å för all del liv och även icke liv då ifall det i det stora går se något som icke liv jag är tveksam till det för universum är en organism i sig själv och är man för stor i tanken blir man herre över den massan och inte i känslan (där prata jag nog sönder det hela eller så gjorde jag det från början och skapa oförståelse för mig själv vilket kanske är meningen jag gör för jag vill bara vara stor i känslan och liten i massan liksom och jag förstår att detta kan ses som rena galenskaperna men jag blir mer och mer säker på att jag har helt rätt 🙂
  Så för läsaren som vet mer en jag stanna då vid det mänskliga samhället i texten. Sen detta med språk är intressant i enklare ting då som hur många ord stigande upp ur en ko bara det satt jag och fundera på igår bland vetet och agnarna. Det tråkiga med tankar är att när man går på djupet i vissa riktningar så finns mindcontrol som skydd och huvudvärk kommer som en blixt från klar himmel.
  No doubt
  (efter mitt långa rabbel så ja visst Helena så är det men liksom vi måste vara mänskliga annars är det ingen ting bara..

  Gilla

 4. stefan skriver:

  ”arbetslöshet är ett bevis på att ordningen att få saker gjort” Ja missa lägga in orden är fel efter gjort (mama mia, lite senil tror jag)

  Gilla

 5. stefan skriver:

  Tjatar lite mer. Jag tror att vara mänsklig är att känna att man inte vill vara i vägen för andra och att man vill liksom inte störa för att vara säker på det så frågar man och utifrån det bildas gemensamma intressen att utföra vad de en är.
  Kanske skulle det vara en grej att alla beskriver vad är att vara mänsklig människa. Så vi vet var vi har varandra så inga misstag kan begås. Skolprojekt? uppfostran?
  Samma sak som uteblivna svar på vem är jag är jag mina beskrivningar eller är jag den som känner.
  Andras synpunkter är mer än väl välkomna.
  Även från Putin så att säga (kom till kritan liksom)

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Stefan: Vi kan göra en kottesmedja! Det gör ju ekorrarna. Men dom behöver bara förse sig själva. Inte hur många andra som helst. Det skulle dom inte mäkta me´!. Klart vi ska vara mänskliga. Sverige är fullt med mänskliga och hyggliga människor.Som hjälper hela världen genom SIDA bla. Och tar emot nästan flest med behövande. Men vi har även egna som skulle behöva lite mer omvårdnad. Att inte ge dom det är omänskligt.

  Gilla

 7. stefan skriver:

  Hjälp används för att få ta mycket tillbaks. Självklart utnyttjas de i god tro i vanlig ordning.

  Gilla

 8. Antonia skriver:

  Det är sällan jag har sett en falskare och onaturligare ” hundvän” än Putin.
  Du litar på honom…jag säger att han är falsk och lömsk.

  Gilla

 9. stefan skriver:

  Att ha som mål i livet att bestämma över andra ger enligt mig en diagnos : sinnes rubbning. Alltså de är alla lömska (tyvärr är det något som är i hela pyramiden som grund en form av belöning eller befordran att få bestämma över minst någon)

  Gilla

 10. skvitt skriver:

  Delade på fb.

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.