Här sitter familjerna Kerry & al-Assad och käkar middag! Väst försåg Saddam med råvaror till stridsgaser!

john-kerry-assad-family-2009Media ojar sig över Putins vapenexport till Syrien men som helt enkelt är en balans till USAs militärmakt. Bilden ovan är från 2009, en tid när familjerna Kerry och Assad stod på mer vänskaplig fot med varandra. Kerry med fru och Assad med fru sitter som vi ser till bords tillsammans och verkar ha det riktigt mysigt. Idag däremot kallar Kerry helt öppet Assad för en fruktansvärd diktator som i berått mod lät mörda 1 429 av sina egna medborgare i en attack utförd med s k kemiska vapen.

Har vi inte hört sånt här förut. Både ja och nej eftersom vad som verkligen pågår är hemligt. Det skriver inte MSM. Antingen av okunnighet eller av rädsla. Hörde på ettan igår när Lasse Johansson intervjuade en expert på Syrien o s v. Experten talade till favör för Putin mellan varven och Lasse Johansson försökte hela tiden vrida det hela till att det är Putin som är boven. Han riktigt sökte efter omständigheter som skulle peka på det. La orden i munnen på intervjuobjektet. Usch! Så tröttsamt. Man vill rakt av spy. Men Johansson är inte ensam. Det vimlar av sånt PK-mediefolk i hela väst som vinklar och söker till förmån för USA.

Irakkkriget är väl svaret på vad som händer nu. Egentligen. Om sanningen skulle tillåtas få komma fram. När man gick in i Saddam Husseins palats fick man gå på ett mosaikgolv. Där fanns bl a ett motiv på George Bush Srs ansikte. Så bundis var dom.
Men sen skiter det sig. Sen vill man åt hela landets rikedomar och då måste man mörda dess ledare.

Hälsningar från Brage Norin: ”En annan extremt obehaglig sanning är att det var västvärlden som försåg Saddam Husseins regim med råvaror för tillverkning av stridsgaser. FNs vapeninspektörer tvingades skriva under en försäkran om att aldrig uppge vad de såg vid sina inspektioner. Etiketter på alla tunnor med gift avslöjad den otroliga sanningen. Råvarorna var levererade av väst! Fredpristagaren Desmund Toto vill att Tony Blair och George Bush ska ställas inför internationella brottmålsdomstolen i Haag. Vi lever i en mycket sjuk värld.”

Klart Putin ska ha fredspris!

Svårt vara amerikavän nu

svd svd dn sr sr sr intressant sr svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Här sitter familjerna Kerry & al-Assad och käkar middag! Väst försåg Saddam med råvaror till stridsgaser!

 1. skvitt skriver:

  Kanonbra. Delade på fb.

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  skvitt: La just inlägget på Sveriges Radios nyöppnade facebooksida. Vi får se om det får ligga kvar. Man får göra det lilla man kan mot den massiva ensidigheten i media. Balans var ordet. Och sans!

  Gilla

 3. Pingback: Kerry med fru och Assad med fru | skvitts

 4. skvitt skriver:

  Sans och balans ja 🙂

  PK-media, vad är det förkortning för?
  /Skvitt

  Gilla

 5. elina skriver:

  Igår vän, idag fiende eller något annat skumt.

  Gilla

 6. kao skriver:

  Man vänder kappan efter vinden. Även Irans och Iraks regeringar och diktatorer smektes medhårs – man störtade shahen och man störtade Saddam Husein, som man tidigare stödjde. tTlls att väst behövde resurser som länderna har, ville att de skulle vara medgörliga. När så inte skedde, och det fanns tydligen alltid anledning till en politisk helomvändning när man kände för det, så krossade man dem med lögnar och vapen.

  Kao.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.