Läs Putins brev till världen i New York Times! Lagen är lagen

Vladimir PutinPutin skriver ett öppet brev till världen i New York Times idag. Det kan inte vara lätt för Obama och Kerry dessa dagar. Båda känner sig tvungna att anfalla. Vill göra sina osynliga herrar nöjda. Det behöver inte Putin. Han har outsmarted hela bandet. Innan nätet kom till kunde USA göra som dom ville. Uppvaknandet pågår hela tiden vilken gör makthavarna som vill kriga för pengar och makt bekymrade. Läs t ex vad globalisten Zbigniew Brzezinski tycker. Utdrag ur Putins brev:

”Lagen är alltid lagen, och vi måste följa den oavsett om vi tycker om det eller inte. Under nuvarande internationell lag, är våld tillåtet endast i självförsvar eller enligt beslut i FN:s Säkerhetsråd. Allt annat är oacceptabelt enligt FN:s stadga och vore en aggressionshandling.

Utan tvivel har giftig gas använts i Syrien. Men det finns all anledning att tro att den inte användes av den syriska armén, utan av oppositionen, för att provocera fram en intervention av deras mäktiga utländska beskyddare, som därmed skulle stå sida vid sida med fundamentalister. Rapporter om att extremister nu förbereder ännu en attack – denna gång mot Israel – kan inte ignoreras.

Det är allvarligt att en militär intervention i interna konflikter i utländska länder har blivit vardagligt för USA. Är detta USA:s långsiktiga intresse? Jag tvivlar på det. Miljoner människor jorden runt ser allt oftare USA, inte som en demokratisk förebild, utan som ett land som förlitar sig bara på råstyrka, och som formar koalitioner under sloganen: ”Antingen är du med oss eller emot oss”.” Läs särskilt vad Putin skriver om alla rebeller i Syrien. Läs hela brevet här.

Republikan röstar för anfall om Obama lämnar tillbaka Nobels fredspris

svd intressant sr

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Läs Putins brev till världen i New York Times! Lagen är lagen

 1. Http://www. skriver:

  mycket bra artikel, grattis!

  Gilla

 2. Lennart Jensen skriver:

  Allt är kanske inte fullt så ”svartvitt” som det synes vara. Bryter man grovt mot några viktiga regler så brukar det inte räcka med ”aja-baja inte göra så” .

  Gilla

 3. Pingback: John McCain är pro-Russian Krigföring i Pravda! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.