Ryssland har bevis! Rebellerna bakom gasattacken i Syrien

Outgoing US President George W. Bush andDavid Cameron fick inte med sig britterna på ett anfall mot Syrien. Han blev nedröstad. Man kan luras en gång men inte två. Det fanns inga massförstörelsevapen i Irak fast Tony Blair & Co envist påstod det. Undrar om inte Blair är en mycket hatad man i England. Skulle tro det.

Obama kommer och alla böjer knä. Varför ska han hit? Gissa två gånger. Skrev så här en kommentar på SvDs fråga vad Reinfeldt bör fråga Obama:

”Varför har du blivit så gråhårig? Varför kommer du hit? Du vill få med Sverige på ett anfall på Syrien? Kanske rentav av beordra oss. Bush bjöd ju in mig till Vita Huset åtta dagar sen vi tog makten 2006. Varför var det så bråttom. Jo, Bush ville ha med oss på kriget mot terrorismen. Men nu? Har vi inte krigat färdigt snart? Petrodollarsystemet i all ära – men borde vi inte satsa mer på solceller?”

Det är mycket som är i gungning nu. Fler och fler får upp ögonen för det spel som pågått och pågår bakom gardinen. Obama kommer hit med 18 flygplan och två stora limousiner. Det hjälper inte. Jag ser igenom spelet. Men det gör tydligen inte Peter Wolodarski som vill bomba i Syrien:

“Återstår att USA, EU och en koalition av grannländer bortser från låsningarna i FN och gemensamt flygbombar regimens anläggningar”.

Kören i mainstream är underdånig. Men här kommer Emanuel Karlsten och skriver emot. Han skriver om poltiker som borde mopsa upp sig men det borde väl för bövelen journalisterna också börja göra:

”Tänk om politiker i stället kunde tolka Obamabesöket som en chans att markera mot ett USA som tagit sig för stora friheter.”

Så lång mitt inlägg. Här kommer Brage Nordins analys av läget:
Ingen journalist i världen är bättre påläst om det politiska rackarspelet som pågår under bordsytan. Jag har väntat flera dagar på att läsa hans bedömning om händelserna i Syrien. Nu har han uttalat sig. Pepe Escobar är en guldgruva för den som söker sann information.

Hans Blix har yttrat sig i klartext. Likaså Rolf Ekeus. Hans Blix tog upp möjligheten att ”rebellerna” kan ha passat på att blanda in kemiska vapen där regimen attackerar rebellerna. Hans uttalande är nästan obegripligt modigt.

Nu har ryssarna både ”document” och ryska satellitbilder som visar att två raketer avfyrades från en by Douma som kontrollerades av ”rebellerna” – som landade i East Ghouta där den kemiska attacken ägde rum.

OM DESSA BEVIS STÄMMER HAR HANS BLIX TRÄFFAT MITT I PRICK!

Observera! Pepe Escobars politiska analyser läses över hela världen. Top journalist Pepe Escobar, of Asia Times, reports:

”According to the source, Russia’s ambassador in the UN Security Council, Vitaly Churkin, presented conclusive evidence – based on documents and Russian satellite images – of two rockets carrying toxic chemicals, fired from Douma, controlled by the Syrian ”rebels”, and landing on East Ghouta.

”The evidence, says the Russian source, is conclusive.”
”This is what Lavrov himself was hinting at yesterday.”
”And that’s the reason there’s no UN Security Council resolution against Syria, and why Washington does not want the inspectors to find anything.”

Översatt:
”Det är orsaken till varför FN:s säkerhetsråd inte kunde enas bakom någon resolution riktad mot Syrien och det är också orsaken till varför Washington inte önskar att FN:s inspektörer finner någonting”.

FRÅGOR:
1: Varför avfyra kemiska vapen mitt framför näsan på FN:s inspektörer som just landat i Damaskus???
2: Varför använda kemiska vapen när regimen har haft så stora militära framgångar den senaste tiden?
3: Varför beskjuts inspektörerna när de ska göra sina inspektioner???
4: Varför får vi ingen kännedom om inspektörernas uppdrag – att avgöra OM kemiska vapen använts?

Hans Blix är en av många som försökt sprida sanningen om att inspektörerna INTE har i uppdrag att försöka avgöra VEM som använt de kemiska stridsmedlen. I västvärldens massmedia vinklas informationen så att alla tror att skuldfrågan ska utredas – underförstått att regimens skuld ska fastställas.

* USA använde kemiska och biologiska stridsgaser i Vietnamkriget. Närmare 100 000 vietnameser som idag lever i Vietnam är levande bevis för detta.

* USA använde förbjudna stridsgaser under Irakkriget. I Falludja och flera andra städer i Irak strömmar det ut mänskliga vanställda foster – ”monster” – på förlossningsklinikerna dagligen. Västvärlden blundar för denna fasansfulla verklighet. Vi är rädda för sanningen. Vi skyggar och vill inte veta av sanningen.

* Det CIA-ledda gaskriget mot Iran som Saddam Hussein ställde upp på och som stöddes av många länder i Västeuropa är totalt nedtystat. Alla kemiska produkter som användes vid tillverkningen av stridsgaserna var levererade av länder i väst. Varenda vapeninspektör som FN skickade till Irak VET om detta. De tvingades skriva under intyg att aldrig i någon form redovisa offentligt vad de såg i Irak.

Glöm inte att massor av barn i södra Irak också drabbades av stridsgaserna som Saddam avfyrade mot Iran. Dessa irakiska barn togs om hand överallt på sjukhusen i Irak – de flesta på sjukhus i Bagdad.

Är det någon som vill läsa något annan än västvärldens lögner? Läs i så fall Pepe Escobars artikel.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Ryssland har bevis! Rebellerna bakom gasattacken i Syrien

 1. Pingback: Hopp i misären | christalbum

 2. JohanIII skriver:

  Pepe Escobars artikellänk ska börja med facebook:

  (Falludja var fosfor – i alla fall från am. sida)

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Jag har tröttnat på alla lögner. Från alla sidor. Det är rökridå ständigt. Man offrar folk i onödan för det är ju alltid de oskyldiga som får betala priset med sina liv. Ett liv som inte går att återskapa.
  Obama kommer hit och jag frågar det samma. Varför? Varför ska han hit Lamslå en stad med alla trafikproblem som ska uppstå. 2000 poliser som ska tjänstgöra för Sverige den fredliga är ju en högriskland, där vem som helst kan ju bli skjuten trots att det är förbjudet att bära vapen. Och ännu värre kan polisen inte lösa mord.
  Vem kommer stå för kostnaderna. Vi naturligtvis.
  Kanske borde länderna vara lite mer egoistiska och bry sig om det inhemska mer. Och låta länderna lösa sina egna problem själva.
  Oavsett om USA lägger sig i eller låter den va så kommer de få skäll.

  Gilla

 4. stefan skriver:

  Sov-Jet får man väl hoppas på att det inte ska växa upp igen som Mr P talar för liksom hur bra det skulle varit för världen idag om Sovandet varit tillsammans fortfarande ,nej de vinklarna lyser ju i sin frånvaro i den svenska press smeten förmodligen i hela väst vad nu väst är det ar jag alltid varit osäker på.
  Bäst för mänskligheten vore if all a översittare reste till månen och liksom månbas alfa far iväg med den planeten till yttre delar av rymden.

  Gilla

 5. MetalHeadViking skriver:

  Hans Blix är en snuskig elitistisk Bilderbergare av rang. Så hans ord väger inte mycket. Han vill antagligen vinna lite extra poäng hos den kontrollerade fredsrörelsen.

  Däremot så har al-Qaida (rebellerna) redan erkännt de kemiska attackerna.

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/08/al-qaida-rebellerna-erkanner-kemisk.html

  Men jag tycker det här verkar mer som en stor distraktion. Skulle USA attackera, så skulle de försökt göra det direkt efter attackerna och inte tillåta bloggar och alternativa rapportörer gräva så pass länge.

  Jag tror att hela den här upptrappning var mer för att få bort ögonen från de akuta problemen med dollarn.

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/08/lindsey-williams-stor-fara-for-att.html

  Gilla

 6. Pingback: Ryssland har bevis! Rebellerna bakom gasattacken i Syrien | F O L K V E T

 7. stefan skriver:

  Om det inte finns annat värde kvar en friheten så är det så klart mer friare bakom ett skjutjärn en framför det. Men frihet om det ska vara konstruktivt liksom för sk. välfärden så får det definieras på ett helt annat sätt, för sig mig vad är frihet när den måste delas för att bestå?
  Själv har jag nog tänkt en hel del på detta och ser som så att det inte finns någon frihet egentligen i livet som består i att äta liv eller bli äten av liv och liv är det billigaste att producera för Universum och och hur konstigt är väl det när livet är så litet i volym då i Universum I alla fall runt knutarna.
  Eller har jag helt fel där? Billigaste är nog då energimässigt tänkt då det finns ju andra värden liksom men energi och volym delat densitet kanske hör ihop liksom.

  Gilla

 8. stefan skriver:

  Om jag var en marshmallow då skulle jag smaka lika dant även till sista biten om jag var en Stefan så skulle jag inte det och därför vet jag ju att jag inte är en marshmallow men genom att ge förlåtelse så kanske jag kan bli lik en marshmallow och komma till dess rena himmelrike i och försig så tycker jag smaken på en grillad inte är så illa fast inte god ändå förövrigt tycker jag inte de smakar något himmelskt i alla fall så det var ju rätt dåligt exempel eller hur (OMG vad mossig jag är ungefär som man kan bli av att lyssna på ) Lindsay Willijams ändå ifall han har rätt i en del eller hans exlusiva ELIT freind öh ba..

  Gilla

 9. Pingback: Obama = The real king of Sweden! USA:s roll som supermakt snart över. Detta är ödesbestämt! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.