Varför kommer Obama till Stockholm? Egentligen! Få med Sverige på ett anfall mot Syrien?

Barack ObamaVad föranleder att USA:s president Obama kommer till Stockholm den 4 september. Vad är det som är så viktigt just nu? Kan det vara så att han tänker viska i Reinfeldts öra att han vill att Sverige ska gå med på ett tredje världskrig som redan börjat i och med arabiska våren och som nu eskalerar. Målet är Iran. Kan det vara så? Vad kommer vår statsminister att göra tro? Säkert vifta på svansen och säga: Självklart! Vi är med! Allt för att stoppa kommunismen. Bra ursäkt när det handlar om allt annat än det.

Det är nya tider nu. Läs vad jag skrev igår om Putin och vad han säger. Vilket spel! synd bara att så många människor måste lida för att bank-, vapen och oljekartellen bakom Obama tvingar honom och administationen att göra som dom vill. Så sorgligt! Men var kommer alla medlöpare ifrån. Alla nickedockor! Finns det inga med stake kvar? Är alla rädda att mista sin makt och sin position så dom säljer ut mänskligheten? Ja, tyvärr verkar det så! Carl Bildt har fullt upp i Arvfurstens palats inför det celebra besöket. Åsa Lindeborg skrev ner Obama igår. Hon skriver: ”Bildt var USA:s man redan innan han blev utrikesminister.” Nä, Bildt har varit USA:s man redan som ung. Länge. Han förråder oss för makt, pengar och position. Säkert massa prestige i det hela. Han gjorde det under en konservativ flagga mot kommunismen. Håller inte längre. Kommunismen är inget hot och nu ser man vad det handlar om. Ligger i öppen dager. Ja, vad ska man säga? Kanske att Sverige är en vasallstat till USA.

svd svd dn intressant
sr
…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Varför kommer Obama till Stockholm? Egentligen! Få med Sverige på ett anfall mot Syrien?

 1. ÅMÅL skriver:

  Svenska folket vill inte leva i en vasallstat!
  Hur tar vi oss ur det här?

  Gilla

 2. Pingback: Kommer det nu? | christalbum

 3. MetalHeadViking skriver:

  Haha! Obunga behöver inte ta Reirei i örat. Det gör CB åt honom. Eller rättare sagt. Sverige är redan inkorporerat in i det Marxistiska Fjärde Riket, EU. Så det är ingen som måste dra någon i örat. Kontrakten är redan klara och påskrivna.

  Men vad just denne massmördare vill göra i Sverige är dock en legitim fråga. Kanske har det något med Södermalms moské att göra.

  Jag rekommenderar Jerome Corsis senaste avslöjanden, om Obamas direkta släktband till Muslimska Brödraskapet och hur han via sin släkting finansierade MB under bordet.

  Jag undrar dock vf just CB är så förtjust i just Barry Davis Jr.

  Gilla

 4. ÅMÅL skriver:

  Här står en del om det som MetalHeadViking antydde:
  http://obambi.wordpress.com/2010/02/12/barry-davis-2/

  Gilla

 5. Pingback: Ryssland har bevis! Rebellerna bakom gasattacken i Syrien | Helena Palena

 6. Anonym skriver:

  Vid ett anfall lär det bli en ganska betydande flyktingström som ska ta vägen någonstans. Jänkarna vill knappast ha dit 1.5-2 miljoner syrianer. Så vad handlar besöket om månne ?

  Gilla

 7. Pingback: Obama = The real king of Sweden! USA:s roll som supermakt snart över. Detta är ödesbestämt! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.